a2435w 07.02.03, 14:32 Czy można zmienić zły los, tak zły, że wygląda jakby ktoś rzucił na mnie klątwę? Jak się uwolnić od tego, może ktoś coś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eris23 Re: Przeklęte życie 07.02.03, 16:14 Polecam Ci to co mnie uratowało życie: ...Jeśli spotkało Cię nieszczęście, rzucił mąż, opuścili przyjaciele, straciłeś pracę, nie stać Cię na nowe meble, wszystko wydaje się być ponad Twoje siły, jest tylko jedna rada, rewelacyjny środek antystresowy stosowany przez tysiąclecia, pomaga zlikwidować wszelkie dolegliwości. leczy ciało i duszę, pobudza i dodaje chęci życia...MODLITWA...szukaj w najbliższym kościele...Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Przeklęte życie 12.02.03, 22:26 Witam, aby zmienić swój los trzeba wziąć sie w garść i po prostu zabrac się za zmiany. Często nie muszą być one od razu wielkie - początek bywa czasem małym krokiem w lepszą stronę. Dzięki wierze w lepszy los wszystko się może zmienić. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
a2435w Re: Przeklęte życie 11.03.03, 12:48 Dziękuję za list i dodanie mi otuchy.Generalnie to wiem, że wszystko zależy od nas samych, czasem już jednak człowiek nie ma siły by brnąć w to życie dalej i marzy, że może odrobina magii, jakiś talizman chroniący od pecha czy przed wpływem złych mocy, choć trochę mu to ułatwi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e_rato Re: Przeklęte życie 15.03.03, 14:10 ...Jeśli spotkało Cię nieszczęście, rzucił mąż, " *** to nie placz za nim,znaczy ze byl slepym kretynem i nie ma co plakac za nim:) "opuścili przyjaciele," *** pies z nimi tancowal,widocznie nie byli prawdziwymi przyjaciolmi ,wiec tez nie ma czego zalowac " straciłeś pracę," *** byc moze z trudem znaleziona nastepna praca okaze sie wielka sznsa dla ciebie wiec nie rozpaczaj " nie stać Cię na nowe meble," *** detal...ale jesli nie mozesz patzrec na stare to zmien cos w nich,jakas nowa narzuta,moze troche folii samoprzylepnej lub farby ,moze jakies dodatki ,ktore odmienia charakter wnetrza... "wszystko wydaje się być ponad Twoje siły," *** wiec tym bardziej nie zalamuj sie ! Widocznie w jakims celu zostalas poddana tym wszystkim plagom egipskim.Kazdy problem,trudnosc wzmacniaja nas jakby nie patrzec .Jak przezyjesz ten kataklizm to juz w przyszlosci nic cie nie podlamie:))) A tak powazniej to jesli z czyms sobie naprawde nie radzisz ,nie wiesz jak postapic to oddaj swoj problem swojemu przewodnikowi (aniol stroz) .Popros go o pomoc i pozostaw to jemu .On bedzie wiedzial jak toba pokierowac najlepiej. Pogody ducha przede wszystkim zycze !Pozdrawiam jest tylko jedna rada, rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś