zodiac1 06.08.06, 18:40 witam wszystkich!! Czy ktoś korzystał z usług tej pani, która przyjmuje na Piotrkowskiej?? Chciałabym się dowiedzieć czy jest wiarygodna i czy warto skorzystac z jej usług? Aha, a ile kosztuje wizyta? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carolla lodz Re: wróżka Maria z Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 14.09.06, 00:08 uwierz...ze to wielka oszutstka bylam u niej raz 5 lat temu nagadala kompletnych glupot ktore do dnia dzisiejszego nie maja miejsca nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggie Re: wróżka Maria z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:45 Ja byłam u tej wrożki rok temu. bierze 60 zł za wizytę. Prawie wszystko co mi wywróżyło sprawdziło się. Choć nie chciałam w niektorych sprawach wierzyć jej, ale jednak miała rację. Przekonałam sie,co do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malarkka Re: wróżka Maria z Łodzi IP: *.204.12.31.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.08.13, 14:58 jest całkiem oki. Kosztuje 80 zł. Osobiście polecam też www.astroenter.com/horoskop-przyszlosciowy - tutaj można sobie zrobić horoskop na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: wróżka Maria z Łodzi 16.08.13, 21:13 Fajna stronka, ale dlaczego do wszystkiego trzeba najpierw rejestrować się> Czy to nie jest wyciąganie danych osobowych? masz miejsce, datę urodzenia osoby oraz e-mail...hm Ja już wolę korzystać z www.cafeastrology.com/index.html Tu można sobie obliczyc wszystko bez logowania czy rejestracji! A jest znacznie więcej zabawy! No, jedyny mankament - angielski, trzeba chociaz trochę rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobruussia Re: wróżka Maria z Łodzi IP: *.toya.net.pl 24.02.14, 10:17 horoskop astrologiczny taki prawdziwy musi zawierać dane typu godzina, miejsce i data urodzenia. Przecież tam nie musisz podawać swojego adresu itd. Na tym polega astrologia, bez szczegółowej daty urodzenia jest to wróżenie z fusów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda1977 Re: wróżka Maria z Łodzi IP: *.toya.net.pl 24.02.14, 10:12 też korzystałam z tej strony, którą poleca wróżka Maria, ale ja płaciłam na niej za pełen przyszłościowy 4,70 i dostałam chyba 20 tekstów. Nie wiem teraz czy to ta sama strona??? Ja korzystałam z tej www.astroenter.com/ i zdecydowanie nie płaciłam 80 zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: wróżka Maria z Łodzi 01.02.14, 14:47 wróżką mirindana@vp.pl jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
dianakina Re: wróżka Maria z Łodzi 19.06.14, 11:51 mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś