IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:33
Dużo słyszałam o tej wróżce- podobno jest rewelacyjna a jej wróżby się
sprawdzają prawie w 100%, zresztą czasem udziela się na forum- jej wypowiedzi
są bardzo interesujące, chcę skorzystać z jej porady - może ktoś z was
korzystał z jej usług i moze napisać czy faktycznie jest taka dobra pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kicia Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:08
      witam
      Ja korzystałam z jej porady i nic mi się nie sprawdziło :(
      • Gość: marika Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:41
        to fatalnie, ja też skorzystałam mimo wszystko - odpowiedzi brzmią wiarygodnie,
        czas pokaże
    • Gość: deeva Re: Abaraks IP: 82.160.246.* 23.08.06, 17:30
      Ja mogę potwierdzić - dostałam bardzo trafny opis całej sytuacji.
      Co ciekawe, coś miało się sprawdzić w ciągu 3 lat, a sprawdziło się w 3
      tygodnie. To póki co jedyna nieścisłość :) A na ciąg dalszy sprawdzania się
      wróżby wciąż czekam, ale początek naprawdę jest dobry.
    • vall2222 Re: Abaraks 23.08.06, 18:12
      mogę prosić o adres i telefon do tej pani
      • Gość: marika Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:05
        www.abaraks.yoyo.pl - opisz potem wrażenia
        • Gość: Inka Re: Abaraks IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 12:07
          Korzystałam z wróżby tej Pani, opis sytuacji był idealny, choć nie skorzystałam
          z Jej rad, więc nie wiem, czy coś by się sprawdziło. Ogólnie jednak warto
          skorzystać, bo niektóre fakty były trafione w 10.
          • Gość: jojo Re: Abaraks IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.08.06, 13:11
            no i napisałam do tej wróżki maila. Czekam na odpowiedź. jak już dostane i jak
            cos się sprawdzi to wszystko wam opisze
    • koko1195 Re: Abaraks 28.08.06, 14:58
      Kompletna katastrofa. Zero wiedzy, zero taktu i zero wyczucia. Porażka i
      wyrzucone pieniadze.
      • Gość: polinezja Re: Abaraks IP: *.autocom.pl 28.08.06, 17:43
        KOKO1195 nie rozumiem dlaczego krytykujesz wszystkie wróżki i Abaraks i Laverne
        i pewnie wiele innych
        • koko1195 Re: Abaraks 28.08.06, 20:24
          Nie krytykuje wszystkich, bo z tych o ktorych mowa na forum to znam chyba tylko
          te dwie i niestety mam nienajlepsze doswiadczenia. A skoro ktoś pyta o opinie
          to ją wypowiadam. Jak będzie okazja to też pochwale.
          • Gość: J Re: Abaraks IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:52
            Czy ktos może jeszcze cos napisać o Abaraks? Czy komus jeszcze cos sie
            sprawdziło?? Czy to były wróżby przez mail czy osobiste?
            • Gość: miś Re: Abaraks IP: 217.116.110.* 18.09.06, 16:49
              mi się sprawdziło wszystko co mówiła a byłam kilka miesięcy temu
    • Gość: ja do marika IP: *.ists.pl 05.09.06, 18:54
      Czy mogłabys cos powiedzieć o wróżbie? Czy już cos sie sprawdziło???
    • Gość: malena Re: Abaraks IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 19:03
      Nic mi się nie sprawdziło, jest beznadziejna. Szkoda czasu i pieniędzy.
      • swiezy_oddech Re: Abaraks 05.09.06, 21:34
        Ja wróżyłam sobie, ta pani znakomicie trafia w sedno sprawy. Tylko trzeba
        wszystko uważnie czytać. Wróżby są bardzo wyczerpujące, a odpowiedzi
        precyzyjne. Jak liczycie na piękne, sielskie życie i bruneta wieczorową porą,
        to od niej tego nie usłyszycie.
        • Gość: marika do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:55
          niestety wróżba jest rozciągnięta w czasie, aczkolwiek opis sytuacji i problemów
          idealnie pasuje do rzeczywistości, moim zdaniem jest to najbardziej wiarygodna
          wróżka z jakiej porad korzystałam, ale na pewno są lepsi jak i gorsi od niej,
          swieży oddech ma rację - abaraks doskonale trafia w sedno całego problemu
          • Gość: ja do marika IP: *.ists.pl 05.09.06, 22:15
            a czy moge wiedzieć czy korzystałaś z wróżby u Amelii? Pytam, bo jak
            korzystałam z wróżby u obu tych wróżek i jedna wróżba jest całkowicie inna od
            drugiej więc juz sama nie wiem
            • swiezy_oddech Re: do ja 05.09.06, 22:25
              Nie wróż sobie tak często i tak szybko, sprawdzając wróżby u nowych wróżek
              wszysko sobie komplikujesz.
          • swiezy_oddech Re: do marika 05.09.06, 22:21
            Wiesz pewne wydarzenia potrzebują więcej czasu na spełnienie, inne mniej. Sporo
            zależy jakiego kalibru jest problem. Jeśli problemy się skumulowały, to sama
            wiesz, że nie wszystko uda się od razu odkręcić.
            • Gość: marika do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:08
              najpierw powróżyłam sobie u abaraks- jeden problem który opisała nie był łatwy
              do rozgryzienia, chciałabym jak najlepszy finał, potem zaczeli pisać o amelii,
              dlatego skusiłam się na nią ze względu ewentualne czary mary, wiesz jak
              człowiekowi na czymś zależy to trochę fiksuje, i nie pomyliłam się amelia
              przysłała mi nie wróżbę a rytuały o które mi chodziło, i tylko na ten jeden
              problem bo tylko o to pytałam, teraz piszą ze to ściema- ale podobno wiara
              czyni cuda i tego będę się trzymać, zresztą to co napisała amelia trzyma się
              kupy, i pokrywa z opinią abaraks
              • Gość: mała mi Re: IP: 217.116.110.* 07.09.06, 10:45
                a może mi ktoś podać telefon do tej wróżki o której tu piszecie? też bym
                skorzystała z miłą chęcią, jestem na zakręcie i nie wiem co dalej zrobić
              • Gość: ja Re: do ja IP: *.ists.pl 11.09.06, 20:24
                marika, ale powiedz czy Abaraks dała Ci trafna wróżbe? Ja rozumiem, ze problem
                może nie byc łatwy ale chodzi o przyszłość. jaka dała Ci odpowiedź? Czy coś sie
                potwierdza??
                • Gość: marika Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:38
                  Tak potwierdza się jak najbardziej - chodzi o pewien konflikt, ja nic nie
                  pisałam o szczegółach a abaraks sama doskonale opisała całą sytuację, nawet
                  motywy niektórych osób, o których wiedziałam lecz nawet nie wspominałam, bo są
                  żenujące.
                  • Gość: ja do marika IP: 80.51.176.* 12.09.06, 10:02
                    Mam jeszcze jedno pytanie- powiedz czy u Abaraks byłaś osobiście czy wróżyłaś
                    sobie przez maila???
                    • Gość: marika Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:22
                      Niestety nie byłam osobiście, mieszkam za daleko, wróżyłam internetem, wszystko
                      przebiegło bardzo sprawnie, na wróżbę czekałam dwa dni
                      • Gość: ja do marika IP: 80.51.176.* 12.09.06, 12:09
                        Pytam, bo ja też przez internet wróżyłam. Mam nadzieję, ze sprawdzalność wróżb
                        internetowych nie odbiega od wróżb osobistych! Ja mam nadzieję, ze się
                        sprawdzi. Dzięki za odp. Gdyby Tobie już coś zaczęło się sprawdzać to prosze
                        daj znać, bo bardzo potrzebny jest mi pewnego rodzaju spokój wewnętrzny, a
                        przypadki sprawdzenia sie wróżby u wróżki, u której ja sobie wróżyłam umacniaja
                        mnie i pozwalaja przetrwać trudne chwile
                        Pozdrawiam
                        • Gość: marika Re: do marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:40
                          mogę Cię pocieszyć że jedna z rzeczy o której mi napisała już się spełniła- tzn.
                          sytuacja zaczęła się rozwijać tak jak przewidziała- niestety wolałabym aby to
                          się nie sprawdziło ale cóż....
                          • Gość: ja marika IP: *.ists.pl 12.09.06, 16:56
                            W takim razie- przykro mi, że tak się stało... ale dzięki za odpowiedź.
                            Pozdrawiam. Trzymaj się!
                            • jagaaga Re: marika 22.09.06, 14:49
                              :)
                              • Gość: donna_bianca Re: marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:06
                                ile kosztuje wrozba u tej pani i gdzie ona przyjmuje?
                                • Gość: marika Re: marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:33
                                  poszukaj w wyszukiwarce- ma swoją stronę internetową
        • Gość: ewa2 Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:23
          Weszlam na jej stronę ale tam jest tylko numer komórkowy,brak adresu.Jest jakieś
          zdjęcie w barze czy w czymś takim?
          Gdzie ta pani przyjmuje?

• Gość: marika Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:42
            Abaraks- Kinga Warecka- przyjmuje w Krakowie, ja kozrystałam z wróżby pzrez
            internet, adres internetowy znajdziesz na jej stronie ww.
            • Gość: ewa2 Re: Abaraks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:51
              Wiem że w Krakowie ale gdzie? Nie chcę przez internet i nie chcę w jakiejś
              knajpie a pytam dlatego że widziąłam na małym rynku w ogródku piwnym podobną
              kobietę ktora komuś wróżyła. Być może się mylę ale nie chcę się wpakować w
              maliny.Jak zacznę z nia gadać to głupio będzie się wycofać.
              • zaino Re: Abaraks 23.09.06, 23:34
                Dziecko zadzwoń i zapytaj się, od czego jest telefon?
                • Gość: emilia Re: Abaraks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:14
                  Wróżyłam sobie u tej pani i rzeczywiście jej wróżby sparawdzają się co do joty.
                  Jakoś zawsze wróżenie traktowalam z przymrużeniem oka, to u tej pani
                  dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy nie tylko z kart.
    • gaudennty Re: Abaraks 29.09.06, 18:02
      kobieto, co ty wypisujesz, Abraks to kompletna porażka, nabrałem sie bo czasami
      wchodziła na forum i udzielała ludziom odpowiedzi więc niewątpliwie Abraks bywa
      tu osobiście naganiając sobie klientele,TYM BARDZIE PODEJRZANE SĄ TE POCHWALY
      POD JEJ ADRESEM ale ja mówie naiwnym NAPRAWDE NIE WARTO. Były klient. Nie
      sprawdziło się nic!!!
      • Gość: lea Re: Abaraks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:51
        Mi się sporo sparwdziło, na resztę jeszcze czekam. Przeszłość i teraźniejszość
        traf w dziesiątke. A przyszłość jeszcze się wyjaśnia.
        • Gość: misia do lea IP: *.ists.pl 04.10.06, 11:13
          a wróżyłaś sobie u Abaraks pezez internet czy byłas osobiscie??
    • Gość: gabrysia Re: Abaraks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:59
      macie rację byłam we wtorek u tej pani i jestem z wizyty zadowolona
    • agrentowy4321 Re: Abaraks 06.03.23, 18:44
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Abaraks 27.04.23, 09:11
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka