agiz1 12.04.03, 07:19 Czy wodniki płci żeńskiej to w ogóle mają jakąkolwiek szansę ułożyć sobie życie osobiste? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ispa Re: Wodnik a miłość 12.04.03, 17:41 nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna i czy pytasz teraz o siebie? Ze swojego doswiadczenia zauwazeylem ze kobiety-wodniczki sa przeintelektualizowane. Po prostu maja duzo do powiedzenia, myslenia, rozwazania, ludzi do spotkania a jakby w ogole nie byly zainteresowane sexem. Sexappealu tez im zreszta stanowczo brakowalo ale oczywiscie nie uogulniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tooffy Re: Wodnik a miłość 25.08.03, 12:19 z tym przeintelektualizowaniem to musze przyznac racje, ale nie wierze, ze nie ma mezczyzn, ktorzy lubia takie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Wodnik a miłość 13.04.03, 05:06 Mi bylo ciezko ale znalazlam swoja druga polowe i po dwoch miesiacach bylam juz mezatka.Sproboj szukac chlopcow z pod znaku Wagi jak narazie uwazam,ze najlepiej chyba pasuja do Wodnika.I przedewszystkim glowa do gory nic na sile.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
me0074 Re: Wodnik a miłość 14.07.03, 22:24 Wodnikcza i on Waga... raz czytam ze to dobry uklad a raz nie. Jedno wiem, ja jestem bardzo uczuciowa on tez ale on jest tak bardzo ciezki w podejmowaniu decyzji ze glowa mnie od tego juz boli. Czy kazdy zwiazek miedzy wodnikiem a waga taki jest? Ofszem rozumiemy sie bez slow, ale ja lubie jak ktos wie co chce od zycia, czy to zemno czy bez. Czy to naprawde taki super zwiazek? czy to tylko moj? Pozdrawiam wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś
daku2 Re: Wodnik a miłość 14.07.03, 22:46 me0074 napisała: > Wodnikcza i on Waga... raz czytam ze to dobry uklad a raz nie. Jedno wiem, ja > jestem bardzo uczuciowa on tez ale on jest tak bardzo ciezki w podejmowaniu > decyzji ze glowa mnie od tego juz boli. Czy kazdy zwiazek miedzy wodnikiem a > waga taki jest? Ofszem rozumiemy sie bez slow, ale ja lubie jak ktos wie co > chce od zycia, czy to zemno czy bez. > Czy to naprawde taki super zwiazek? czy to tylko moj? > Pozdrawiam wszystkich, wiesz co ... byłam kiedyś z wagą / on -waga , ja wodniczka .../ w horoskopach niby idealny układ ??? i co ... okazało się , ze to kawał drania ...Teraz jestem ze skorpionem - horoskop mówi , ze ... w żadnym wypadku ... , a jest cudownie , pod każdym względem ... I komu tu wierzyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lelaine Re: Wodnik a miłość 26.08.03, 22:07 Też jestem wodniczką i jak na razie mam zero perspektyw na ułożenie sobie życia osobistego. Moze za dużo oczekujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
agakk Re: Wodnik a miłość 28.08.03, 18:20 Jednym słowem nie ma co wierzyć w horoskopy:) Ja jestem Wodniczką a żyć z Wagą nie mogłam, to była taka ślamazara..ciepłe kluchy. Teraz jestem z Rakiem, jak na reazie udałje się..od 8 lat. Radzę wierzyć bardziej w swoje siły, cenić swoją wartość inie wymagać zbyt wiele od drugiej osoby od samego początku. Uważam, ze wszystko wymaga czasu i pracy..czasem nawet ciężkiej, ale warto. A koebiety Wodnich sa bardzo "przyjazne" więc skąd taki problem z drugą połową?? Może nie warto szukać..jeśli istnieje to na pewno sama się znajdzie:) Pozdrawiam wszytskich i życzę więcej wiary w swoje możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś