Dodaj do ulubionych

wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest dobra

14.02.07, 21:51

Byłam u wrózki Maxeny. Miła starsza pani, potrafiła trafnie sama odczytać
pewne rzeczy z mojej przeszłosci i terażniejszości, Co do przyszłości to za
wcześnie coś stwierdzić, nie wiem czy się sprawdzi. Pożyjemy, zobaczymy...
Ciekawi mnie tylko, czy ktoś z Was u niej był i czy mu się sprawdziło?

Obserwuj wątek
    • Gość: ninka Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: 80.51.176.* 15.02.07, 09:22
      Witam, już gdzieś na tym forum polecałam ta wróżkę! Byłam u niej 2 razy. Powiem
      szczerze, ze na początku patrzyłam na to z przymróżeniem oka, bo wróżba i
      odpowiedź na każde moje pytanie były wręcz super optymistyczne. Ale okazało
      się, ze ta pani nie myliła się! Jak dotąd wszystko się sprawdza!
      • Gość: erbelka Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:56
        Ja też wyszłam od niej optymistycznie nastawiona, bardzo bym chciała, aby jej
        przepowiednie i w moim przypadku się sprawdziły. Muszę przyznać, że jej
        przepowiednie były dość szczegółowe a ocena sytuacji obecnej nad wyraz trafna.
        Jak byłam u innej krakowskiej wróżki Larysy, to się rozczarowałam, bo nie
        wspomniała nic o mojej przeszłości ani terażniejszości, a o przyszłości w
        samych ogólnikach, poza tym chciała jak najszybciej zakończyć seans po ok.45
        min, kiedy zadawałam jej pytania, choć sesja miała trwać ok. godziny. A
        przecież zapłaciłam jej z góry za ok. godzinę. Wróżka Maxena bierze mniej
        pieniędzy i sprawiła na mnie wrażenie osoby o wiele bardziej kompetentnej od
        Larysy. Taka jest moja opinia na dzień dzisiejszy. Czas pokaże, czy mam rację.
    • pompon111 Re:Autoreklama 15.02.07, 21:52
      Żenada ...... Maxena szukasz klientów to po prostu napisz ze polecasz swoje
      usługi.
      • Gość: erbelka Re:Autoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:52
        Muszę Cię rozczarować, detektywie od siedmiu boleści, nie jestem wrózką Maxeną.
        Zresztą nigdzie nie napisałam, że polecam komukolwiek jej usługi tylko dzielę
        się swoją (być może subiektywną) opinią na jej temat. Nie wiem jeszcze, czy
        jest dobra i czy jej przepowiednie mają dużą sprawdzalność, po prostu jestem
        ciekawa opinii innych ludzi, którzy korzystali z jej usług.
        • Gość: lucyna Re:Autoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:52
          Wiesz co ja byłam u niej, bo nie mogłam zajść w ciąże. I usłyszałam, od niej, że
          istnieje prawdopodobieństwo, iż niedawno byłam w ciąży tylko samoistnie
          poroniłam. Ale mam się nie martić tylko czekać, bo bedę miała dziecko. W końcu
          poszłam do pani Abaraks. Ta od razu stwierdziła schorzenie, które utrudnia mi
          zajście w ciąże. A to samoistne poronienie określiła jako cystę na jajniku (co
          potwierdziło USG). I dziękuję Bogu, że do Abaraks trafiłam. Podała mi jeszcze
          szereg innych sposobów m. in. jakie zastosować kolory i dekoracje w mieszkaniu
          by przyciągnąć ciążę. Dostałam runy i pokazała mi masaże pomocne w leczeniu
          schorzeń hormonalnych. I dzięki pomocy lekarzy i jej będę miała dziecko. Mogłam
          bym jeszcze sporo napisać. Gdybym posłuchała Maxeny i siedziała czekając na
          ciąże pewnie bym się jej doczekała, ale znacznie później. Chociaż zawsze
          wszystkie wróżki przepowadały mi problemy z ciążą.
          • Gość: autoreklama-max Re:Autoreklama -max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:10
            Z problemami zdrowotnymi chodzi się do lekarza nie do krawcowej.Cysta na jajniku
            nie jest przeszkodą w zajściu w ciąze chyba ża masz jeden jajnik. Jest sens iść
            do wróżki gdy wyniki są w porządku a dziecka ani widu ani słychu.
            Jak się reklamować to z głową.
            • Gość: lucyna Re:Autoreklama -max IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:39
              Gość portalu: autoreklama-max napisał(a):

> Z problemami zdrowotnymi chodzi się do lekarza nie do krawcowej.

Jak lekarze nie pomagają, to wszędzie szukasz ratunku, nie tylko do wróżki.

Cysta na jajnik
              > u
              > nie jest przeszkodą w zajściu w ciąze....

Tak tylko, że jedna z pań zinterpretowała to jako poronienie.
              Szkoda, że trafiają tu ludzie, którzy drwią z ludzkiego nieszczęścia.

• Gość: Kinek Re:Autoreklama -max IP: *.wisniowski.pl 01.03.07, 05:49
                Lucyna napisała: Szkoda, że trafiają tu ludzie, którzy drwią z ludzkiego
                nieszczęścia.

Bo to forum to wielkie śmietnisko. Tylko dlatego że mod nie wyłapuje ludzi i
                nie banuje za podwójne nicki to dlatego inni mają popis do swojej głupoty

• Gość: iwa Re:Autoreklama IP: *.lutn.cable.ntl.com 14.07.08, 15:58
            Lucyna ja wiem ,że pisałaś o swjich problemach z zajsciem w ciąze ok
            rok temu ja dopiero dzis tu weszłam i to czytam prosze podziel się
            zemną z tymi dobrymi pomyśłami bo też się staramy z mężem i nic
            nie wychodzi prosze pom.dzięki Iwa
    • Gość: autoreklamas no właśnie!!! i kto to mówi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:59
      utor: Gość: Kinek IP: *.wisniowski.pl
      Data: 01.03.07, 06:02
      Autor: Gość: Pinokio IP: *.wisniowski.pl
      Data: 01.03.07, 06:22
      • Gość: Kinek Re: no właśnie!!! i kto to mówi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:47
        Ty buraku przynajmniej loguje się z jednego IP i pisze jako gość a nie mam po
        10 kont jak inni na. Debilu jeden
        • justynella -- 06.03.07, 09:10
          a ja bylam u niej kilka razy i jestem zadowolona :-)
          • Gość: fghj Re: -- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 18:53
            a jaka jest cena wróżby?
    • alexandra251 Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d 11.03.07, 00:05
      Witam serdecznie!
      Czy ktośmógłby mi podać dokładny namiar na wróżkę MAXENĘ? Będę bardzo wdzięczna
      Pozdraiwam
      • Gość: alga Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.gprs.plus.pl 11.12.07, 22:49
        poszukaj w wyszukiwarce- pokaże Ci się namiar na Maxene.
    • Gość: ... orchidea Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.adsl.highway.telekom.at 11.10.07, 14:48
      HEy!

Bylam u Wrozki Maxeny dwa razy juz i jestem w szoku. Wszystko co
      powiedziala o mojej przeszlosci jest prawda. A co do przyszlosci to
      musze powiedziec, ze powoli wszystko sie realizuje. Siedzialam u
      niej i plakalam, bo cala prawde o moim zyciu potrafila mi
      powiedziec. Jutro znow ide ... zobaczymy ...
      • Gość: cyprianka Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 18:45
        Właśnie ta pani mi mówiła, że wróży z run egipskich...o których nikt nie słyszał
        o czym w wątku poniżej:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=67476348&v=2&s=0
    • Gość: Studentka Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.ds11.agh.edu.pl 11.12.07, 18:00
      Hej,czytam wszystkie wypowiedzi na temat wrozek,chcialabym sie
      dowiedziec czegos w konkretnej sprawie i interesuja mnie naprawde
      sprawdzone wrozki, z tego co widze wiekszosc polca wrozke Maxene
      wiec chcialabym skorzystac z jej talentu. prosze jesli ktos ma
      dokladny adres jej lub numer kontaktowy bardzo prosze napiszcie na
      email: mdomaga@wp.pl napiszcie jeszcze ile bierze za seans bo
      niestety jestem studentka... i musze rozwazyc kwestie pieniezna :(
    • Gość: sysunia Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 11:48
      tak ja bylam i wybieram się jeszcze raz sprawdziło sie wszystko!!!
      • Gość: ela Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 20:07
        Ja byłam kilka dniu u tej Pani, weszłam do jej pokoju i nic nie
        mówiłam a ona nie zadawała pytań bo powiedziała że nie chce się
        sugerować, zaczeła mi wróżyć byłam w szoku bardzo trafnie opisała
        moją obecną sytuacje powiedziała prawie wszystko a co do przyszłości
        dała bardzo duża nadzieje na lepsze jutro bardzo bym chciała żeby i
        mnie się sprawdziło bo jestem naprawde w trudnej sytuacji:( Piszcie
        czy komuś się sprawdziło? muszę wiedzieć czy jest dla mnie sens
        czekac?Pozdrawiam
      • Gość: ulla* wróżka MAXENA bylam miesiac temu IP: *.77.classcom.pl 05.05.08, 19:23
        Bylam u wrozki Maxeny ponad miesiac temu, nie zadawala mi zadnych pytan tylko
        opisala moja obecna sytuacje- naprawde bardzo trafnie ale moze po prostu
        dopasowalam to co mowi do wydarzen w moim zyciu. Generalnie podobnie jak juz
        ktos wspomnial wyszlam bardzo optymistycznie nastawiona do zycia, poki co
        sprawdzila mi sie jedna rzecz a mianowicie zdaam egzamin na ktorym mi zalezalo
        ale bardziej zalezy mi na spr. milosnych no i to juz ma sie wydarzyc niedługo,
        nie nastawiam sie za bardzo zobaczymy jak bedzie ale bardzo bym chciala aby sie
        spelnilo
    • Gość: Mila Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 12:23
      hej , mam prośbe podaj mi na nią jakieś namiary. bede bardzo
      wdzięczna. melaniab@interia.pl
      • Gość: ela Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 12:39
        ona przyjmuje na ul. Długiej 47 pawilon chyba nr;9 jest szyld to
        znajdziesz napewno
        • Gość: ulla* Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.77.classcom.pl 05.05.08, 19:29
          A czy ktos z obecnych na forum osob moze sie takze wypowiedziec w tym temacie? W
          sumie nie chce sie nastawiac na to ze przepowiednia sie spelnie, traktuje to
          raczej z przymruzeniem oka ale nie ukrywam ze bardzo bym chciala aby moje zycie
          sie odmienilo i sprawdzilo sie to co mowila ta Pani
          • Gość: anastazya Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.gprs.plus.pl 06.05.08, 14:15
            Byłam u wrózki Maxeny ponad rok temu. Z tego co mi wtedy powiedziała
            jak do tej pory nic się nie sprawdziło. Wręcz przeciwnie, jedna dość
            istotna dla mnie sprawa miała zupełnie inny wynik niż miała mieć.
            Być może trzeba jeszcze poczekać ( chociaż te pozytywne zmiany miały
            się rozpocząć - wg wróżki- w ciągu 2 miesięcy )ale straciłam już
            nadzieję. Moim zdaniem ta wizyta to strata czasu.
            • Gość: ulla* Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.shell.com 06.05.08, 17:55
              No widzisz, mnie podobnie powiedziala ze mam czekac 2 miesiace i ze
              same pozytywne rzeczy maja nadejsc
              Moze ona tak wszystkim mowi? to nie brzmi zachecajaco :(
              szkoda, tez w to nie wierze no ale zawsze mi przez mysl przeszlo ze
              moze sie sprawdzi szczegolnie ze jedna rzecz sie sprawdzila
              • Gość: ela Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:56
                Jak czytam wasze wypowiedzi to jestem w szoku bo mi tez powiedziala
                ze w ciagu 2 miesiecy ma byc lepiej... to dziwne widocznie ona
                wszystkim tak mowi:( ale z drugiej strony powiedziala mi duzo rzeczy
                ktore sa obecnie w moim zeyciu i powiedziala prawde wiec juz sama
                nie wiem jak to interpretowac...???
                • Gość: Ulla* Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.shell.com 07.05.08, 16:52
                  Mnie rowniez, pamietam ze az nie moglam uwiezyc jak trafnie ocenila
                  moja sytuacje i podala szczegoly dotyczace mojego faceta i jego
                  rodziny, oraz mojej sytuacji...
                  Gdyby nie to to wogole bym sbie tym głowy nie zawracala
                  Tak jak juz wspomnialam jedna rzecz mi sie sprawdzila, zdalam
                  egzamin a to byl jakis cud- kazdy by mnie oblal ale jednak
                  zaliczylam, dalej nie moge w to uwiezyc
                  Generalnie to co mi przepowiedziala i na czym mi najbardziej zalezy
                  mialo sie wydarzyc w ciagu jednego miesiaca, miesiac minal no ale
                  poczekam nadal
                  chodzi o faceta ktory mial sie do mnie odezwac, rozumiem ze wrozki
                  podaja przyblizona date dlatego az tak sie nie czepiam ale facet
                  nadal milczy a misiac minal juz 2-go
                  • Gość: ela Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:45
                    no właśnie!!! mi narazie jeszcze nie mineły 2 miesiące, traktuje to
                    z lekką nutą uśmiechu:) bo jak ona tak wszystkim mówi że czekali 2
                    miesiące to znaczy że nie mówi prawdy!!!
                    • Gość: ela Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:54
                      ciekawa jestem czy komuś z ws juz sie cos sprawdzilo???
                      • Gość: kitty Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.chello.pl 27.06.08, 10:17
                        jaka jest cena wróżby u maxeny?
                        • Gość: kllifan Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.ghnet.pl 07.07.08, 09:00
                          50zł trwa 45 minut :)
    • Gość: Kingson Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 11:28
      Byłam i ja u niej niecały miesiąc temu. Bardzo miła starsza kobieta.
      Co do przeszłości - wszytsko się zgadza. Obecna sytuacja- również
      trafna. Przyszłość - nie 2 miesiące jak wyżej, tylko 2 lata ;)
      Pozostało czekać...
      Bardzo spodobała mi się wróżba, w której można zadawać nurtujące
      człowieka pytania ( tutaj dobra rada- lepiej je sobie wcześniej
      przygotować, zeby potem długo się nie zastanawiać, bo czas leci).
      Podsumowując w skali od 1 do 10 - 8 -
      Wyszłam od niej pełna spokoju i optymizmu.
    • agrentowy4321 Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d 06.03.23, 12:35
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: wróżka MAXENA z ul. Długiej,Kraków.Czy jest d 27.04.23, 02:34
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka