gosicca81 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 28.09.12, 21:37 Witam Poszukuję wróżki u której byłam z sześć lat temu przyjmowała wtedy na ul.łódzkiej we Wrocławiu Czarne włosy wtedy ok 30lat Pseudonim miała o ile dobrze kojaże Roksana ale nie jestem pewna Proszę o jakiekolwiek info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D... Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 11:02 Witam wszystkich zainteresowanych dobrą wróżką. Nie mam interesu, aby kogokolwiek tu reklamować. Generalnie nie chwalę się kontaktami i nie dzielę wrażeniami, ale w tym przypadku postanowiłam zrobić wyjątek. Tydzień temu spotkałam się z przesympatyczną, młodą kobietą, która od niedawna mieszka we Wrocławiu. Rozkłada trzy rodzaje kart, przekazuje wiele informacji, (z teraźniejszości całą prawdę), przy tym jest niedroga. Z wróżby M. skorzystała również moja koleżanka, była zachwycona. Nie podaję adresu ani telefonu, ponieważ nie czuję się upoważniona. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, niech napisze tu, na forum. Wtedy postaram się o kontakt z M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M; Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ipv.net.pl 07.11.12, 12:38 witam proszę o namiar na tą wróżkę, potrzebuje pomcy mamy dużo problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 11:30 Ja też byłam u Pani Magdy ,cudowna osoba , Ogromna wiedza i duża sprawdzalność. Polecam dla kogoś z problemami (nie jest naciągaczką )a to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 12:35 Napiszcie coś więcej o Pani Magdalenie, co wam się sprawdziło, jak dużo szczegółów podaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.13, 20:32 same pierdoły... u tej magdy nie polecam.Irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 20:13 Leci na odwal .tylko kasa !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.13, 11:26 poprosze o kontakt na sna1@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 15:53 Byłam.spawdziłam niewiarygodnie ciepła osoba z dużą wiedzą . Warto iść .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 09:36 Mimo młodego wieku .zna się na tym co robi,poszukuje drogi wyjścia z problemów.Bardzo pomocna. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4akila Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.01.13, 14:16 Witam Wszystkich.Jestem zainteresowana p.Magdą.to,ze miła i sympatyczna super a czy u ktorejs z Was cos sie juz moze sprawdzilo,jak to widzicie?a moze ktos inny godny polecenia?napewno nie p.Kasia,mam juz swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:43 Mi sprawdziły się 3 rzeczy w ciągu 2 miesięcy.Nie trzeba brać wielkich pieniędzy i reklamy aby pomagać ludziom ,Do tego trzeba mieć dar i kochać ludzi a nie tylko pieniądze jak niektóre pseudo wróżki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 14:41 Ile kosztuje wizyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:01 50 zł godzina a u Grażyny z Dokerskiej 50 zł ale sesja nawet 2 godz(obydwie jednakowo dobre ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: 149.241.102.* 28.11.12, 21:29 Hej.Czy ktos korzytsal z uslug Mari Ewy Dackiewicz.Przyjmuje we wroclawiu przy ulicy drukarskiej.Moze ktos z was ma jakies doswiadczenia z ta wrózka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna1 Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 04.12.12, 20:02 byłam, mało konkretna, nie sprawdziło się to co mówiła; nie polecam; Odpowiedz Link Zgłoś
minerva124 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 23.12.12, 13:18 Witam pilnie potrzebuję jakieś namiary na dobrą konkretną wróżkę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 01:03 Kiedyś się sparzyłem na paru wróżbach od amatorek... Dlatego od lat jeżdzę do wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza do Wrocławia, bo są najkonkretniejsi. wolę gabinet sprawdzony.Polecam.Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALINA Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.30.20.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.01.13, 17:05 ZNAM BARDZO DOBREGO TAROCISTE ROMANA BIEZE CO ŁASKA I POMAGA OD SERCA KONKRETNE PYTANIE ODPOWIEDZ PODAJE NUMER KOM.72 65 80 027 DRESZCZE PRZECHODZĄ POLECAM WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 09.01.13, 21:01 Proszę o opinię na temat tej Olivii i dokładny adres email do niej. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 12:40 Byłem i jestem bardzo zadowolony i czekam sprawdzenie. Ogólnie przecudowna .cierpliwa i ciepła osoba . Jak najbardziej na Tak!!!! Polecam gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:47 Sprawdziło mi si e do tej pory parę rzeczy.Dziękuję P.Magdzie za pomoc i promyk nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 10:23 I po co te lukrowanie ,jak zaczynała to było ok ,a teraz się ceni jakby miała salon wrózb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 18:56 Ma inny bo zgubiła 888-667-882 < Magdalena ta sama z Obornickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:46 Ja z całego serca mogę polecić jasnowidz u której sprawdziło mi się wszystko co mi przepowiedziała! Rozmawiałam z nią telefonicznie ok.1 roku temu- zaproponowała mi odpowiedzieć na moje pytania listownie. Jesli ktoś ma ochotę podaje numer tel.604 802 024 Odpowiedz Link Zgłoś
minerva124 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 08.04.13, 14:47 Witam co do tej jasnowidz ona jest z Wrocławia?? I listownie przysyła odpowiedz czy przez tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Wróżka Agnieszka Wrocławia -żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 14:33 P. Agnieszko, jest Pani żenująca z tymi reklamami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Dobra Wróżka - małgorzata i grzegorz to hit!! 26.04.13, 21:51 Karlik i Gonoz jaka skuteczna reklama wrozbtirow ,szkoda tylko,ze nie sa na kieszen przecietnej osoby i reklama im twoja nie pomoze bo za bardzo sie cenia a ludzie mja ograniczone fundusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorgonzola Re: Dobra Wróżka - małgorzata i grzegorz to hit!! IP: 78.10.87.* 16.02.14, 03:51 Wiesz, mawiają, że jak jest tanio, nie może być dobrze i odwrotnie. Choć wprawdzie to nie reguła, jednak ja wyszedłem z założenia, że skoro już wybieram się do wróżki i chcę zabezpieczyć się w pewien sposób na przyszłość, to musi być to wróżka najlepsza. A u nich nie dość, że usłyszałem bardzo wiele na temat moich życiowych spraw, to jeszcze pomogli mi znaleźć odpowiedni sposób na rozwiązanie problemów, przez co nie tylko wyszedłem na prosto, a nawet na duży plus. Nie są to wróżbici za przysłowiową złotówkę, ale ich wróżby też są warte naprawdę wiele. Kwestia tego jak to potraktujesz. Ja przyjąłem jako inwestycję w przyszłość. A że co dwie głowy to nie jedna, parę wróżbitów Małgorzatę i Grzegorza z Wrocławia mogę w pełni polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 10:20 Tania to ona nie jest ,ktoś napisał 2 komentarze to cena o 100 % poszla a za te pieniądze to zadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 19:44 Bardzo fajna Pani i z dużą wiedzą a do tego tanio bierze,P Nie patrzy na zegarek a to ważne Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 19.08.13, 15:27 Dziękujemy ci Adelo za autoreklamę:). adela właśnie wpadła na pomysł, ze dorobi wróżeniem, pies z kulawą nogą do niej nie dzwoni, więc postanowiła tak "nienachalnie" się zareklamować. I widzimy tu wszystkie elementy manipulacji, trudno się dodzwonić (że niby dobra), sprawdziło się w 80% (że niby wdzięczna klientka pisze, a nie sama adela). Przyjdzie kliku naiwnych i zobaczy panienkę przed trzydziestką, która nie załapała się do pracy w biedronce, więc poczuła MOC I WRÓŻY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Dobra Wróżka Wozka Agnieszka. Polecam! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.08.13, 23:14 po pierwsze, dobra wróżka to raczej starsza kobieta, która nie bedzie miala strony i nie bedzie sie mega afiszowala bo to nie ona szuka klientek tylko klientki ja. Wiec kobieto przestan robic sztuszna reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka Wozka Agnieszka. Polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 19:17 Tylko nie Agnieszka !!!!!!!!!!!!!!!! Zostanie trauma po wizycie u niej,to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 08:41 Byłam u Pani Magdy,naprawdę warto . Nie będę jej robić tu rekamy bo ona jej nie potrzebuje. Jestem pod wrażeniem jej wiedzy, Polecam jak najbardziej z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.play-internet.pl 23.09.13, 15:32 czy moge namiary do tej wrozki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 13:47 Bardzo prosze o namiary do Pani Magdy. Bede wdzięczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona... Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.13, 03:23 po co ją reklamujesz??? jest cienka.byłam. ewa zawiedziona takim ciołkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 14:06 Kiedyś się starała,a teraz myśli ze podniosla stawkę 2 razy tyle . to można ludziom byle jak odwalić ,Nie polecam na dzień dzisiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.sin.nokia.net 17.11.13, 14:50 polecam na FB Jasnowidz Mai z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 09:47 A ja polecam Magdalenę nie ma porównania do Grażyny z Dokerskej. Wieki profesjonalizm i życzliwość z uśmiechem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislawa Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 10:01 Ja byłam u Magdy Grażyny Stawia inne karty co Grażyna , Grażyna klasyczne ,każda inaczej ale obydwie godne polecenia .żadne naciągaczki . Co tu na tym forum nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwi Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 13:41 A mozna prosić namiary do tej Pani Magdy? I ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 23:01 Jak można poddać adres bez cudzej zgody . Bardzo proszę o kasację ,nie życze sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ucar.edu 10.10.13, 19:21 Dobre wróżki sa na podlasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.13, 22:07 Witam, bardzo proszę o namiar na wróżkę Katarzynę ze Sztabowej. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.13, 18:19 Witam, proszę ponownie o namiar na wróżkę Kasię ze Sztabowej. Dzięki. alla@spoko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.13, 03:17 ten twój post to drętwa reklama................................................. ta portnicka to beznadzieja byłem szkoda słów..................i te inne wrózki tu też................................... do kitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.sin.nokia.net 17.11.13, 15:02 napisz :Jasnowidz Mai- warszawa na FB jest,pomoze Ci,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.13, 15:11 Czy chodzi o Maję Danilewicz czy też o Maj z Viversum? Na fb nie ma żadnej Mai jasnowidz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spełniona Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.opera-mini.net 30.11.13, 19:59 Nie to niestety nie ona. Ja byłam u tarocisty i jestem mega zadowolona. Na koniec można poprosić o pisemny zapis wróżby i ja tak zrobiłam. Śmiało mogę chłopaka polecić tym bardziej że nie zdziera z kasy tylko prosi o skromne sumy. Była u jednej wróżki to skasowała mnie 200 zł on 50 zł więc jest różnica :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 09:43 Poproszę o kontakt kudotu43@gazeta.pl Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.146.224.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.12.13, 01:52 Poproszę o namiary na kogoś sprawdzonego we wrozeniu. Oczywiscie we Wroclawiu. Bardzo pilne. Agnieszka9071@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.180.225.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.14, 23:27 Poszukuje wrozki z wroclawia ktora z 3 lata temu przyjmowala na ul łódzkiej. Mloda dziewczyna chyba nie polka prosze o info na forum lub na mail klubigwroc@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 04.01.14, 00:11 Wiem o kim Pani pisze prawdopodobnie. Byłam kiedyś na tej ulicy i jakaś rosyjsko języczno polka mnie przyjmowała. Niestety obecnie nikt tam już nie przyjmuje. Tym że to było jakieś półtora roku do tyłu. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rini.ungaro Re: Dobra Wróżka - Wrocław 14.06.14, 21:13 Chetnie podziele sie informacja i odczuciami na temat niesamowitej i przemilej wrozki Astry , ktora poznalam w wyjatkowych okolicznosciach. Nie kreci i opowiada zmyslonych glupot. Nie wywyzsza sie i nie madrzy jest zwyczajnym czlowiekiem. Az chce sie u niej bywac i przebywac . Ceni czas swoj i innych, a co najwazniehjsze nie udaje, ze wrozy, bo ona jak sie przekonalam na wlasnej skorze w Tarocie dostrzega i drogowskaz dla ludzi. Jestem pod wrazeniem i biegam kiedy naprawde mam watpliwosci co i jak zrobic w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
hellsingg Re: Dobra Wróżka - Wrocław 27.11.16, 15:21 podaj mi namiary do wrozki astry na 13remek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 17:07 Witam proszę o nr telefonu tego Pana i adres będę wdzięczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.static.korbank.pl 13.11.13, 10:15 Juz inaczej nie mozna reklamowac tych wrozbitow ale nie sa na kieszen przecietnej osoby z klopotami 1000-2000zl i pojda tam nieliczni ,jak tu raczej sa zarobki nie wysokie u wiekszosci szukajacych,kogo stac niech korzysta i szuka porady a pozostale osoby nie szukaja cudu ale pomocy na miare ich kieszeni ,drogo nie zawsze oznacza trafnie i dobrze,to samo dotyczy lekarza,prawnika .Wybor nalezy do kazdego ,straszne,jest to,ze jak sie czyta najpierw pieniadze z gory na stol a pozniej pomoc a jeszcze nie wiadomo jak zostanie wczesniej wyceniona wrozba i kolejne rytulaly wlaczone do zaplaty, najstraszniejsze jest to,ze niektorzy jasnowidze wrozbici ogolnie z czlowieka przytloczonego klopotami,zlym zdrowiem ,tragedia ludzka zamiast niesienia pomocy otrzymujac swoj dar dorabiajac sie znacznie na ludzkim nieszczeciu ,dlatego moze lepiej zaufac wlasnej intuicji bo nie wierze ze wszystko mozna przewidziec i kazdemu trafnie pomoc .Malo tego spotkalemm sie ze zla energia osoby jasnowidzacej,ktora bardzo bylo przekonana o swojej wiedzy i skonczylo sie u Bioeneroteraputy aby zdjac te jej energie bo robila to celowo otwierajac czakry aby w ten sposob pozniej majac problemy i klopoty ze zdrowiem ktos do niej przychodzil a ona miala z tego pieniadze .Ten dar ma sluzyc pomocy ludzia a niektore z osob robia z tego zyciowy biznes i zauwazyylem ,ze u takich wrozbitow z czasem te zdolnosci zaczynaja sie zatracac jak nie ma idelanej roznowagi tak jak w zyciu kazdego z nas jak cos przeholujemy .Nie ma idelanych wrozbitow ,u kazdego cos tam uslyszymy co bedzie sie zgadzalo lub sie wydarzy ale za to kazdy z nich bedzie przekonany do swoich racji nawet jak sie myli to nigdy nie przyzna sie do bledu a klopotow poprzez wrozby tez mozna sie nabawiac .Osoby z pierwszych stron gazet nie zawsze musza buc najlepsi i trafnie stawiac karty a reklama dzwignia handlu jak mawiano.Nikt za nas nie rozwiaze zadnych problemow ale dobra podpowiedz na pewno by sie przydala czasami jak kto ma tzw dol i pustke wokol i nie moze liczyc na zwykla ludzka zyczliwsc i pomoc bogdyby tak bylo nie szukalo by sie takiej czyjesc pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m73ja@gazeta.pl Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.sin.nokia.net 17.11.13, 14:56 ma pan racje,panie Ryszardzie:) jesli ktos otrzymal ten dar to powinien POMAGAC a nie bogacic sie finansowo cudzym kosztem,jesli ktos chce bardzo pomoc pomoze tez za dobre slowo-dziekuje-a nie za pieniadze i to tak duze,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.sin.nokia.net 17.11.13, 14:57 ma pan racje,panie Ryszardzie:) jesli ktos otrzymal ten dar to powinien POMAGAC a nie bogacic sie finansowo cudzym kosztem,jesli ktos chce bardzo pomoc pomoze tez za dobre slowo-dziekuje-a nie za pieniadze i to tak duze,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Wróżka - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 13:08 Strzał w 10 chyba w glowę !!!!!!!!!!!! Autoreklama !!!!!!!!! Tylko nie tam!!!!!!!!na Al.Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara wróżka we wrocławiu IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 18:52 Czy mogłabym prosić o jakiś namiar na niedrogą i "skuteczną" wróżkę we Wrocławiu? Będę bardzo wdzięczna. Mój mail: kupisia1992@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wanda to porażka IP: *.centertel.pl 02.01.14, 22:09 mnie przyjeła moim zdaniem pijana plotła bazsensowne bzdury,robiła wszystko aby się zaprzyjaźnić opowiadała o tym jakich ma klientów znaczy zdradzała ich sprawy nic z kart nie wyczytała, komletna porażka!!!!!!!!!!!!!!! Zero etyki zawodowej,uważajcie to co jej powiecie może być publiczne.Jeszcze wiele lat temu jak byłam u niej to trochę trafiała teraz to już kompletne zero...................... a to powyżej to weddług mnie autoreklama. Ostrzegam Wanda to kasa wywalona w kosmos lepiej dać biednym. jak wyszłam to byłam zniesmaczona a równocześnie rozbawiona swają własną głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aina Re: wanda to porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.14, 13:48 Witam i ostrzegam przed "niby wróżką " gdyż jest to pani która nadaje sie na leczenie odwykowe , jest uzależniona od alkoholu od wielu lat . Nosi kapelusz i ma czarne brud pod paznokciami . Jej praca polega na wyciąganiu informacji i manipulowaniu. Po co, aby wyciągnąć jak najwięcej środków finansowych a później wykorzystuje te zdobyte informacje na których chce zarobić i przekazuje je osobą nie powołanym i w ten sposób zarabia podwójnie nie zapominając o tym iż dodaje dużo od siebie aby ubarwić historię. Żeruje na nieszczęśliwych ludziach, jest oszustką wynajmuje mieszkania kiedy juz zadłuży ucieka do innego lokalu i dalej wynajmuje ......... itd... Dlatego nie ma stałego lokum OSTRZEGAM TO TYLKO OSZUSTKA .... Kiedy byłam u niej była tak pijana że aż sie przewróciła na łóko na których leżały psy zajadając sobie kości w pościeli .....Z co chciała pieniązki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewykorzystane Re: wanda to porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 15:33 swoje możliwości ma jeszcze ta Pani.Powinna jeszcze sprzedać ten czarny brud za paznokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: wanda to porażka IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.14, 10:34 Byłem u niej pare razy niestety RÓWNIEŻ OSTRZEGAM podzielam zdanie ona wykorzystuje prywatne informacje ..... za co otrzymuje pieniążki a później wykorzystuje wobec swoich wierzycieli klientów i w ten sposób niszczy innym życie... pani wanda za oszustwa powinna mieć do czynienia z wymiarem sprawiedliwości. Ona nie jest astrologiem jak się opowiada ....OSTRZEGAM gdyż ta Pani jest wręcz niebezpieczna .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda porażka Re: wanda to porażka IP: *.play-internet.pl 28.02.14, 18:38 OSTRZEGAM I ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!. Witam, wizyta u wrozki Wandy to pieniadze wyrzucone w błoto. siebie wychwala podobno w jej żyłach płynie niebieska krew. Brud, smród. plotki na temat innych klientów. ta "astrolog" to chodzace zło. więcej opowiada o sobie i o innych klientach, którzy powierzyli jej swoje tajemnice. niestety za tą jej niebieską krwią nie stoi etyka. Na wrózkę Wandę szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: Dobra Wróżka - Wrocław 28.01.14, 17:40 Szukam sprawdzonej i taniej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś