marika271 21.04.07, 22:24 czy ktoś może podać mi namiar na wróżkę Miriam z Warszawy? chętnie poczytam też Wasze opinie na temat sprawdzalności wróżb u tej wróżki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkawil82 Re: wróżka Miriam 23.01.22, 15:04 Przekopałam archiwum żeby sprawdzić czy ktoś pisał o wróżce z której usług ja korzystam. Może to zbieżność imienia? Ja też korzystam z pomocy wróżki Miriam na portalu wrozbyonline. Miła starsza profesjonalna Pani, osoba na poziomie. Wróży z Kart Tarota. Wiele mi się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
niekochana33 Re: wróżka Miriam 05.03.22, 02:12 Wróżyłam u obu tych pań. na pewno mogę warto polecić. Sprawdzalność oceniam na 100% Co mam na myśli pisząc, że 100%. Oceniam to tak: zadałam 1 pytanie i się sprawdziło zgodnie z tym co wróżka jedna i druga napisała powiedziała. Czyli muszę powiedzieć 100%. Wróżyłam w odstępie około tygodnia czasu, na dwa różne pytania. Po prostu tak jak to było opisane się stało w szczegółach które były opisane. Ogólnie zawsze dziwiło mnie te wyliczanie procent. Jak to sprawdzić? Teraz sama temu procentowaniu uległam. A więc: 1 pytanie, otrzymana odpowiedź pokryła się z wydarzeniami opisanymi i powiedzianymi czyli 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
cramar Re: wróżka Miriam 01.04.22, 12:44 Ta kobieta wróżyła mi kiedyś i sprawdziło się równo połowa. Odpowiedz Link Zgłoś