Gość: Zuza IP: 217.153.6.* 23.05.07, 15:24 Czy komus pomogla w sprawach osobistych szeptuch z Niewodnicy niedaleko Bielska Podlaskiego? Pytam, bo chce sie tam wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n Re: szeptucha z Niewodnicy IP: *.ramtel.pl 29.05.07, 19:56 Hej Tez jestem zainteresowana szeptunkami. CZy one sa tylko na pOdlasiu czy w innych okolicach Polski tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: szeptucha z Niewodnicy IP: 217.153.6.* 30.05.07, 08:45 Witam, Mam zamiar wybrac sie do Niewodnicy do szeptunki, ona jest od spraw sercowych,wiem,ze to jets daleko ale poswiece sie. Znam gscia , ktory dowozi samochodem do niej , poniewaz ona mieszka w lesie przy ukrainskiej granicy. Jeli jestes zainteresowana do napisz do mnie na adres: mirka72@vp.pl Mozemy razem bysmy sie wybraly do tej kobiety? Mam namiary, ktory dowwozi ludzi do tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ujk Re: szeptucha z Niewodnicy 31.05.07, 17:36 Niewodnica, Bielsk Podlaski a granica ukraińska - sugeruje poprawkę z geografii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: szeptucha z Niewodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:09 Powiedzcie mi czy ta szeptucha jest tylko od spraw sercowych czy pomaga jeszcze w czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szeptucha z Niewodnicy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.06.07, 16:06 Może chodzi Ci o "babcię" z Orli koło Bielska Podlaskiego? Niewodnica jest koło Białegostoku. Ja byłam w Orli 2 razy, 1raz gdy byłam mała, miałam może 2 lata, ale pamiętam tą wizytę (mama mówi że pomogło :-)). A drugi raz 4 lata temu- sprawa zw ze zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś