Dodaj do ulubionych

Koziorożec-zakała męskiego rodu!!!

06.06.03, 15:42
Nie spotkałam większych prostaków,egoistów,psychopatów pragnących za wszelką
cenę zrobić publiczną karierę-przy braku jakichkolwiek talentów
towarzyskich,bezguści,pracoholików-bo nie umieja sie bawić i wypoczywać przez
co i całej rodzinie upieprzają życie-bo wszystko przeciez uznają tylko 2
zdania-własne i mylne,a smieja to sie tylko z własnych dowcipów,które zwykle
są obraźliwe,równie zazdrosnych,wrednych i mściwych typów...wogóle nie
polecam-totalna pomyłka!!!
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 06.06.03, 23:32
      Zapomniałam jeszcze o skąpstwie i chęci wywyższenia się za wszelką cenę kosztem
      poniżenia innych! Byle tylko jak najwiecej zagarnąć dla siebie bo wszystko jest
      tylko "ich" zasługą,to "oni" sami do wszystkiego doszli..Słowem koszmar - nie
      facet! Kobietko,jeśli chcesz zachować odrobinkę fantazji,szaleństwa i radości
      życia uciekaj dopóki możesz!!!
      • elzbietaprzybylo Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 16:21
        edzioszka napisała:

> Zapomniałam jeszcze o skąpstwie i chęci wywyższenia się za wszelką cenę
        kosztem
        >
        > poniżenia innych! Byle tylko jak najwiecej zagarnąć dla siebie bo wszystko
        jest
        >
        > tylko "ich" zasługą,to "oni" sami do wszystkiego doszli..Słowem koszmar -
        nie
        > facet! Kobietko,jeśli chcesz zachować odrobinkę fantazji,szaleństwa i
        radości
        > życia uciekaj dopóki możesz!!!

Wybacz niedyskrecje,ten pan koziorozec to przypadkiem nie twoj
        byly..... Elzbieta
        • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 16:47
          nie,nie były...na szczęście...:)))
    • anahella Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 07.06.03, 16:57
      Czy rownie krytycznie wyrazisz sie o wlasnym znaku?;)
      • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 07.06.03, 17:15
        nie muszę-byli w moim życiu panowie z tego znaczku <na szczęście udało mi się
        uwolnić od ich obecności>którzy bardzo chcieli je zrujnować - i to jest
        obserwacja kilku przypadków-z jednym mieszkałam nawet ponad 20 lat-także są to
        tylko moje szczere odczucia...tyle ile zła od nich zaznałam wiem tylko ja...
        • agent_p2 Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 07.06.03, 22:30
          edzioszka napisała:

> nie muszę-byli w moim życiu panowie z tego znaczku <na
          szczęście udało mi si
          > ę
          > uwolnić od ich obecności>którzy bardzo chcieli je
          zrujnować - i to jest
          > obserwacja kilku przypadków-z jednym mieszkałam nawet
          ponad 20 lat-także są to
          > tylko moje szczere odczucia...tyle ile zła od nich
          zaznałam wiem tylko ja...

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie ;>
          • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 08.06.03, 10:04
            Jakby było jak piszesz to bym chyba codziennie wizytowała oddział chirurgii
            urazowej...takie awanturki jak Koziorożec potrafi i do tego rzucanie
            przypadkowo napotkanymi przedmiotami-lepszych to i w kinie na "Terminatorze"
            nie widziałam...;P
    • luisssa Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 07.06.03, 23:41
      Ja tam nic nie mam przciwko Koziorozcom. No chyba, ze chodzi o Stalina... to
      tak ;)

luisssa (Byk)
      • mandolia Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 08.06.03, 22:51
        Edzioszko, a nie masz Ty przypadkiem descendentu albo Asc w Koziorożcu?? Ja mam
        desc i przyciągnęłam Koziołka-matołka. Nie mam również dobrych doświadczeń z
        tym znakiem. To ludzie, którzy wprawdzie mają głęboką uczuciowość wewnętrzną,
        ale na zewnątrz są zimni i egoistyczni. No i "chodzą" w specyficznym rytmie -
        dla mnie to inna amplituda drgań, bo jestem znakiem ognistym. Może On to
        czyta... To niech wie!
        • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 00:25
          Mam ascendent w Strzelcu a descendent w Bliźniaku i raczej przyciągam
          facetów,którzy mają jakieś cech Bliźniąt w swoim horoskopie - rzeczywiście
          wszyscy co ciekawe mieli księżyc w Bliźniaku...jeśli przy tym jeszcze nie byli
          spod Bliźniąt...nie byłam nigdy związana z Koziorożcem,a ten wspomniany jest
          członkiem mojej rodziny - ale nie z wyboru tylko musu - na szczęście już z nim
          nie mieszkam bo bym zwariowała...a spotkałam jeszcze kilku panów - Koziorożców -
          ale zgrozo bardzo do niego podobnych...
          • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 00:46
            Ten ww."chodzący ideał" to facet mający Słońce i Księżyc w Koziorożcu,Merkurego
            też w Koziorożcu,Wenus i Marsa w Wodniku i ascendent w Skorpionie,a Medium
            Coeli i Saturna w Pannie - jakaś kosmicznie nieudana kombinacja planet.
            • anahella Nie ma zlych i dobrych znakow n/t 09.06.03, 18:36

• mandolia Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 18:36
              Chyba jakiś zimny facet... ale moze sie mylę. Wygląda na ciężki przypadek - z
              całym szacunkiem dla Twojej Rodziny :-)
            • sharon_stone Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 09.06.03, 19:12
              tak, chyba rzeczywiscie. wodniki tez sa zimne.
    • trine Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 11.06.03, 12:25
      a baby Koziorożce? i to po 50? strach się bać
      • winter2 Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 11.06.03, 18:40
        JEEEEzu!a mnie sie czepiaja same koziorozce[ja jestem barankiem]-uwolniwszy sie
        od jednego trafilam od razu na drugiego spod tego samego znaku[z moich
        obserwacji koziorozce sa strasznie introwertyczne i bywaja zakompleksione choc
        nie maja powodow-przynajmniej te ktore ja znam].buzki.
      • zanka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 11.06.03, 18:41
        dlaczego??
        • piasia Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 12.06.03, 13:29
          Znałam jednego Koziołka. Rzeczywiście - mieszanka wybuchowa. Można
          powiedzieć "jak jest dobry, jest bardzo dobry. Jak jest zły - jest okropny."

Największa wada jaką zauważyłam - to straszna zawziętość. Narazisz się
          Koziorożcowi raz i masz pozamiatane. Nie zapomni do końca życia!

Okropne są także Skorpiony. Tym okropniejsze, że potarfią być cudowne i urocze
          przez długi czas, a potem zaczynają żądlić. Uciekać!!!!
          • nelle Lwy z ascendentem w Strzelcu 13.06.03, 08:28
            Moim zdaniem Lwy z ascendentem w Strzelcu są najgorsi. To są ludzie pozbawieni
            wyobraźni, ograniczeni, prostacy, naiwni, jedynymi książkami jakie przeczytali
            w życiu jest seria książek Harlequin itp., wiedza ogranicza się do poziomu
            szkoły podstawowej, jedyne co lubią robić w życiu to obrażać innych, oceniają
            ludzi na podstawie "koloru butów"... a jeżeli jeszcze taki człowiek ma w 5 domu
            księżyc, to katastrofa... lepiej z takim się nie zadawać - będzie udawał
            twojego przyjaciela a za plecami obgadywał.

P.S. Tak naprawdę bzdurą jest ocenianie kogoś wg znaku horoskopu. Nawet jeżeli
            dzięki astrologi rzeczywiście można określić charakter człowieka, to pozycja
            słońca w znaku nie jest aż tak istotna.
            Żal mi ludzi, którzy tak łatwo oceniają innych.

• edzioszka Re: Lwy z ascendentem w Strzelcu 13.06.03, 10:21
              TO PRAWDA - BEZNADZIEJNE!!!

wredne,podłe,egoistyczne,z trudem kończą specjalne szkoły i ledwo składają
              literki,znęcają się psychicznie nad partnerem i uwielbiają innym robić na
              złość,poza tym plotka i lżenie na innych za ich plecami to ich
              specjalność,wrogów - chętnie by zniszczyły,a przyjaciół nie miewają,są
              usatysfakcjonowane tylko wówczas,jak coś się komuś nie powiedzie...nikt ich nie
              lubi bo są okropne!!! ;PPPPPPPPPPPPP

poza tym żal im tych wszystkich głupiutkich kobietek,co dla facecika gotowe są
              oczy sobie nawzajem wydrapać,a jak się w związku nie wiedzie,to nie potrafią
              się wspierać,a są swymi największymi wrogami!!!

amen!
    • edzioszka Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 13.06.03, 10:32
      poza tym dziewczyny - jedno małe prowokacyjne hasełko wystarczy a już się można
      sobie rzucić do gardła,co nie???...haha...;)
    • a_za Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 18.06.03, 12:09
      edzioszka napisała:

> Nie spotkałam większych prostaków,egoistów,psychopatów pragnących za wszelką
      > cenę zrobić publiczną karierę-przy braku jakichkolwiek talentów
      > towarzyskich,bezguści,pracoholików-bo nie umieja sie bawić i wypoczywać przez
      > co i całej rodzinie upieprzają życie-bo wszystko przeciez uznają tylko 2
      > zdania-własne i mylne,a smieja to sie tylko z własnych dowcipów,które zwykle
      > są obraźliwe,równie zazdrosnych,wrednych i mściwych typów...wogóle nie
      > polecam-totalna pomyłka!!!

To jest rewelacyjne. Znam dwa koziorożce. Na szczęście nie za blisko. Są
      dokładnie tacy jak to opisałaś. Obaj dotkliwie skrzywdzili wiele kobiet. Jeden
      z nich miał kolejno cztery żony, z kazdą dziecko i niezliczoną ilość bliskich
      przyjaciółek. Wreszcie odszedł z chłopcem i chwała mu za to. Drugi miał tylko
      jedną żonę i dwoje dzieci. Bardzo ich skrzywdził i zwiał bo narobił długów i
      szukała go ruska mafia. Czytając twój list, zastanawiałam się czy nie opisujesz
      któregoś z nich.
      pozdrowienia
    • irona.sonata Re: Koziorożec-zakała męskiego rodu!!! 01.05.23, 05:35
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka