Dodaj do ulubionych

Skorpion + Byk...?

10.09.03, 16:32
Skorpion - K i Byk - M ... Czekam na opinie, każda się przyda :)
Może ktoś ma ciekawe doświadczenie w relacji z Bykiem i chce się nim
podzielić?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • xor2 Re: Skorpion + Byk...? 11.09.03, 23:06
      No coz. Powiem tylko tyle. Ja jestem spod znaku Skorpiona, a ona jest Bykiem.
      Podobno "kazdy Skorpion spotyka w swoim zyciu Byka i ... zaczyna sie" zgadzam
      sie z tym, ehhh ;((((
    • ja118 Re: Skorpion + Byk...? 12.09.03, 08:50
      mieszanka wybuchowa. Dwa spojrzenia na świat. Skorpion kierujący się uczuciami,
      dla którego sprawy duchowe są najważniejsze i Byk egoistyczny materialista.
      Sorry ale anam taką parę i dla mnie były to dwie osoby które niszczyły się
      wzajemnie. Typowy toksyczny związek. Jest tylko jedno pocieszenie, że każda
      osoba jest inna i bywają wyjątki, tak więc powodzenia.
    • sugar.free Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 11:27
      tyle emocji, tyle się dzieje, wiele piękna, uczuć... Skorpionie... więcej
      wyrozumiałości, przytulenia - zrozumienia... Ufaj.
      • samanta1 Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 13:55

Ale bssssssssssdury:)))))Juz ktos tu wspominal,ze nie nalezy patrzec wylacznie
        na znak ,w ktorym jest slonce,bo jeszcze duzo,duzo innych czynnikow wplywa na
        to jacy jestesmy.Byk bykowi nierowny jak i skorpion skorpionowi. Jestem
        byczkiem i probuje od dluzszego czasu nauczyc sie chociaz zdrowego egoizmu ,tak
        zeby nie dac sie wykorzystywac ,zeby czasami tez cos brac a nie tylko dawac.
        Jedyne co mnie laczy z bykami to upor w dazeniu do celu i mimo wszystko nogi na
        ziemi .Poza tym nie mam nic z byka ,nie obzeram sie,nie cierpie spedzac czasu
        przy garach , pieniadze sa mi wylacznie potrzebne po to zeby z glodu nie pasc i
        rachunki niezbedne poplacic itd.itp.I co?Niby byk ale nie byk:)))))
    • wirszulka Re: Skorpion + Byk...? 15.09.03, 23:04
      ja-byk, on-skorpion. Nie powiem żeby było spokojnie, przeciwnie wciąż podnosimy
      sobie adrenaline, obydwoje to lubimy-więc czy tak naprawde się różnimy? Gdyby
      patrzeć tylko na znaki zodiakalne - faktycznie - jest to wybuchowe połączenie
      ale znaki to nie wszystko. Lubie go jako ciekawego człowieka i fascynuje mnie
      jako mężczyzna...nie wydaje mi się żeby był taki tylko dlatego że jest
      zodiakalnym skorpionem.
      Co do pseudo materializmu i egoizmu byków-przesada...duża przesada!!!
    • irona.sonata Re: Skorpion + Byk...? 01.05.23, 00:01
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka