tekla-0 28.05.08, 17:21 Czy ktos korzystal z uslug Wrozbyonline? Jezeli tak bardzo prosze o opinie. O co chodzi z tymi punktami? Ciekawa stronka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 28.05.08, 17:23 Przepraszam WROZBYONLINE Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie 28.05.08, 20:59 Tekla, jesteś tu??? to znaczy nie korzystałam, tylko pytam kontrolnie, czy jesteś???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.ed.shawcable.net 28.05.08, 21:23 Jestem Ewa teraz tylko nie zawsze przy komputerze:) Tak pytalam czy ktos korzystal bo to cos takiego jak Viversum I tam sa ci sami eksperci co na Viversum widze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie 28.05.08, 21:32 w jakiejś części ci sami. Poza tym są felietony i horoskopy, a viversum tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.ed.shawcable.net 28.05.08, 21:40 Wlasnie mialam to napisac. Ze to co maja wrozbyonline nie ma Viversum. Sa juz czytalam nawet ciekawe feljetony Leny Tall i kogos innego. Ciekawe bardzo ciekawe i madrze napisane. Tylko o jakis punktach pisza co nie moge zrozumiec o co to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.ed.shawcable.net 28.05.08, 21:44 Jest Dobra wrozka Krystyna. Czytalam wypowiedzi na forum o niej ze jest dobra i o Lenie Tall. Nawet maja prywatne strony widze. No zobacze ale dosyc drogo, choc ceny sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie 28.05.08, 21:50 Czemu punkty, to mnie nie pytaj, z jakichś powodów gotówka przeliczana jest na punkty. Muszę zerknąć na te felietony dokładnie, bo mam hardcore - totalny brak czasu. he he zaraz wrócę!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie felietony! 28.05.08, 22:04 Tekla, zerknęłam. Gdyby tam powstały cykliczne felietony wszystkich doradców, plus oczywiście cykliczne horoskopy, to oprócz suchego "zapraszam" będzie to fajny panel ezoteryczny. I sporo do poczytania. O ile znam takie panele, pomysł bardzo nowatorski i z ukłonem w stronę Klienta. Jest panel świadczący usługi dla kilku państw z ameryki płn. i płd., możesz tam nawet dostać poradę typu jak kontakt naprawić - no i ezoteryczne!!!!!! - ale z felietonami to tam kruuuu, uuucho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie felietony! IP: *.ed.shawcable.net 28.05.08, 22:35 Mowisz Ewo ze z felietomami to krucho. Nie znam sie:) tak mi sie zdawalo ze ciekawie napisane. I tez widze ze mozna dzwonic do nich z calego swiata. A tego nie bylo i nie ma Viversum. Cos nowego dla osob zamieszkalych za granica. No zobaczymy. Pozdrawiam Moze jeszcze ktos cos nowego napisze co mysli o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie felietony! 28.05.08, 22:41 to ja mam apel, wróżki kochane, piszcie felietony!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: wrobyonline, prosze o opinie felietony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:43 Lepiej nie. Nie każdy potrafi pisać. ;) Też zastanawia mnie po co te punkty, przelicznik to chyba 10 punktów = 1 złotówka... ale to nowy portal i dopiero testują różne pomysły. ciekawa alternatywa dla viversum. I mocny rywal, bo grupa Phonesat to nie jest pikuś, zrobią portal na wysokim poziomie [co już widac po osobach ktore tam pracują] a i na reklamę nie poskąpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: wrobyonline, prosze o opinie felietony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:16 pojawił się interesujacy felieton o tym jak dzialaja wrozby. ciekawe, ciekawe.... co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
margitta123 Re: wrobyonline, prosze o opinie 04.06.08, 14:46 Ja korzystalam z Viversum, jest tam świetna wróżka Atis i jestem bardzo zadowolona, czy korzystaliście z jej porad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troja Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 14:53 Ja korzystalam z Atis, dwa razy rozmawialysmy i NIC sie nie sprawdzilo :( Chyba ze cos sie mocno przesunie w czasie, ale ciezko to widze :( Mila kobieta i fajnie sie z nia rozmawia, ale sprawdzalnosc nikla. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 05.06.08, 15:28 Nie korzystalam jeszcze z uslug Viversum. Atis ma najwiecej no prawie najwiecej osob co korzystaja z jej uslug. Ale nie wiem cos w to wszystko zaczynam watpic i w te ich wrozby tez. Jak piszesz mila kobieta, ale sprawdzalnosc nikla. Teraz te wrozbyonline konkurencja Viversum. Coraz wiecej wrozek... A sprawdzalnosc? - jak ktos korzystal to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona L. Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:37 mi wydaje się dziwne że ona jest wszędzie - na onecie, wp, viversum, wrozbyonline, itv. cos za duzo. czemu inni raczej dzialaja w jednym góra dwoch miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 05.06.08, 17:06 No wlasnie Atis jest wszedzie..Dla mnie to takie cos jak przyjmowanie ludzi tasmowo czym wiecej tym lepiej..Druga Dobra wrozka Krystyna..Maja najwiecej osob co korzysta z ich uslug. A dla mnie to nie ta droga co najwiecej ma osob..tylko chyba raczej wole ta co ma mniej osob moze sie skupic nad kartami w ciszy i nie patrzy czym wiecej to lepiej NIE..Tylko dobrze dla wrozki..bo na tym zarabiaja. Ale opinie sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona L. Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:58 jest tak jak mówisz, to zalatuje jakąś taśmówką. Gdybym miała skorzystać z usług wróżki raczej bym ją z tego powodu ominęła i zdecydowała się na kogoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 05.06.08, 18:38 Ja rowniez omijam takie wrozki co tylko tasmowo widze sie tym zajmuja. Pamietam raz korzystalam z uslug wrozki z Wroclawia nie pamietam jej imienia znajoma mnie zaprowadzila do niej. Brala co laska...To bylo moze 5 lat temu. Duzo sie sprawdzilo ale nie wszystko...I tak wlasnie chce pojsc znowu, ale sie tak zastanawiam czy nie szkoda pieniedzy?? Co ma nas w zyciu spotkac to spotka. Takie przeznaczenie choc duzo osob nie wierzy w przeznaczenie a ja TAK - Wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, :) 06.06.08, 19:01 Cześć, Tekla -czyżby zakochana w tym nowym panelu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuelka Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 07:29 Troja ,na przyszlosc radze skorzystac z porad kogos innego.Wrozki ktore siedza na kilku portalach robia taśmówke,są wszedzie na kazdym portalu.To logiczne,ze nie muszą sie te wrozby spelniac,bo pewno nie potrafia sie skupic i dobrze odpowiedziec na pytanie.Ja korzystałam z kogoś innego i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troja Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 19:56 Tylko trzeba wziac pod uwage ze np. na Wp czy onecie to Atis daje tylko swoje zdjecie i pseudonim, jak tam zadzwonisz to porozmawiasz sobie z asystentem a nie z nia sama. Po prostu to sposob zbicia wiekszych pieniedzy, nie ma co sie oszukiwac. Za telefon czy maila rowniez bierze niemalo. Tez jakos nie umiem sobie tego wyobrazic ze ktos wrozy niemal cala dobe, przeciez z kartami tak sie nie da. Tak jak pisalam wczesniej rozmowa byla fajna, czlowiek czuje ulge i zadowolenie, ale mija czas i naprawde nic sie nie sprawdza, mowie oczywiscie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.ed.shawcable.net 06.06.08, 20:06 Czesc Ewa. Nie Nie Nie zakochalam sie w tym poratlu:) Pytam bo jestem ciekawa a wlasnie mialam tam dwie osoby na mysli z kim moge porozmawiac to Atis i dobra wrozka krystyna, ale teraz juz mi calkiem przeszlo. Moze lepiej nie wiedziec nic Niz pozniej sie ludzic nadzieja..A tyle tam jest nowych osob ktore wroza...A przeciez ktos musi z czegos zyc..Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie 06.06.08, 20:48 Ujmując rzecz logicznie i praktycznie, w pytaniach do wróżek nie chodzi nam o to, jaką drogą dojdziemy do celu, ale co zrobić, by cel osiągnąć? Główne pytanie brzmi: czy cel zostanie osiągnięty? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 06.06.08, 21:22 Ewa zgadzam sie sie z toba. Tak wlasnie jest ale wiesz mojej znajomej corce ktos stawial tarota na pytanie czy zda egzamin - tarot powiedzial ze nie. Ona sie tym wcale nie zmartwila - i zdala. Widzisz nie wiem od czego to zalezy. Moze ze za duzo sie pyta tarota o to samo w kolko? i sie wtedy blokuje duzo rzeczy? Tarot na pytanie czy on wroci do mnie? Mowi nie. A za jakis czas - oni sa razem. Jak to wytlumaczyc? Moze to na dzien dzisiejszy nie wroci? a za jakis czas wrocil. Bo widze bardzo duzo tutaj pytac o uczucia. Ale moze lepiej nie wiedziec:) Jak ma wrocic to wroci.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: wrobyonline, prosze o opinie 07.06.08, 15:39 Wydarzenia przyjdą i tak - trzeba mieć siłe, by je przetrwać. Po prostu wybrać między dobrym a złym i wytrwać. Trzeba mieć siłe by wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 17:09 Kochane Panie,weszłam przypadkiem na to forum i czytam z zapartym tchem wasze posty.Jestem wróżką,nie podam gdzie,postaram sie tylko wytłumaczyć jak to jest (powiem tylko za siebie) z mojej strony.To,że jestem miła dla osób którym wróżę dzieje sie to dlatego,że lubię ludzi i lubię to co robie.Zawsze powtarzam jeżeli karty mówią,że coś sie stanie nie po naszej myśli,to tak juz ma być.Nie!.Karty mają pomagać ,a nie szkodzić.Jeżeli w kartach widzę,ze ma ktoś wyjechać i podczas tej podroży stanie sie coś złego,to powtarzam,żeby unikać problemowych sytuacji.Karty to nie wyrocznia!-proszę pamiętać.Karty mają podpowiadać czego unikać,a nie dodawać nam zmartwień.Są jednak osoby które dzwonią i pytają o partnera,jeżeli karty pokazują,ze partner je zdradza,ze to nie właściwa osoba i jeżeli taką informacje przekaże osobie dzwoniącej,wtedy dostaje negatywny komentarz,pamiętajmy- uczuć drugiego człowieka nie da sie zmienić,nie można zmusić kogoś do miłości,chociaż czasami bym chciała,żeby było inaczej,bo czuje,ze ta osoba cierpi.Nie pracuje na kilku portalach,nie ogłaszam sie.Zawsze jestem myślami z osobą która dzwoni.Po zakończeniu połączenia na długo,długo mam w pamięci moje klientki.Nie oceniajcie nas źle.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie 07.06.08, 18:28 Witam. Wiem co Pani czuje jak czyta te wszystkie posty na temat wrozek..Wiem ze sa osoby ktore naprawde maja dar i wroza. A jak czytalam Pani slowa napisane..To widac ze jest Pani taka wlasnie osoba..ciepla ktora jest wrozka wlasnie taka ktora kocha swoje karty i nie robi tego na ilosc tylko na jakosc.. a teraz wlasnie duzo takich wrozek wrozbitow niestety jest. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Tekla i xxx 07.06.08, 18:53 Taka szkoła wróżek już chyba wymiera, komercja robi swoje. Bywało się kiedyś, he he, wróżka która wiele nie brała, i była tak swietna, że kolejki na kilka tygodni. Z nóg zwalało, człowiek siedział na tym fotelu i miał wciąż w głowie pytanie "A skąd wie?". Z takich właśnie, które ja pamiętam z dawnych lat, jedna nie żyje, a druga do Stanów wyjechała. Ech, aż żal... Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Tekla i xxx 07.06.08, 19:04 Witam Ewa:)Ta wrozka co tak duzo bierze i liczy sobie na godzine lub ilosc pytan?.. to nie wiecej powie co ta ktora weznie przykladowo co laska lub ma nie wygorowana stawke. Dla mnie widzisz jak czytam za kazde pytanie tyle..jezeli chcesz wiedziec cos wiecej juz nie zmiescisz sie w tym cenniku jaki ma.. Pozniej szybko drugie trzecie pytanie bo czas ucieka.. A byly wrzoki jak mowisz co wiele nie brala a ile powiedziala..to az czlowieka z nog zwalalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Tekla i xxx 07.06.08, 19:16 Były, teraz znam taką jedną, ale ona też już nie wszystkich klientów przyjmuje, od jakiś 3 lat chyba. Ze względów wiadomych. Nauczyłam się trwać i czekać, i mierzyc się z problemem kiedy i czy w ogóle przyjdzie. Najgorszym zabójcą człowieka jest strach i wiele z tego, czego się boimy, nigdy się nie "staje". Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Tekla i xxx 07.06.08, 23:08 Strach to najgorsza rzecz czlowieka. A ile osob jest ktore maja strach przed wszystkim? Wiesz Ewa tak sobie mysle dobrze jest mowic komus radzic zrob tak a ja bym tak nie zrobila..kazdy ma inny poglad na sprawy. Ale wlasciwie tylko ta osoba co wie jak jest naprawde wie ze duzo rzeczy nie mozna przeskoczyc..Niestety. Sa takie sytuacje co zebys nie wiem co robila jak sie starala, czy karty ci beda radzily zrobic inaczej, ale jest taka sytuacja ze sie nie da.. To jest tylko moje zdanie, choc pisac za dobrze "poetycko" nie umie:) ale moze osoby ktore przeczytaja bede wiedzialy o co mi chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tekla i xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:59 Taką wróżką jak Pani wspomniała był najpierw moj pradziadek ,potem babcia.Ludzie przychodzili do nich ze dalekich miejscowości.Babcia traktowała to jako pewną przyjemność,ponieważ mieszkała na wsi i dzięki osobom odwiedzającym ją,miała nowinki z "wielkiego"świata.Od dzieciństwa wpajała we mnie wróżenie z kart.Nigdy nie uczyłam sie wiedzy podręcznikowej wróżenia z kart,gdy mam przed sobą rozłożone karty patrze na każdą z nich jako osobę lub zdarzenie.Nie widzę kart jako narzędzia do gry.Nie potrafię w ten sposób na nie patrzeć.Mało tego nie znam sie nawet.Każda karta dla mnie łączy sie z jakąś osobą,sytuacją.Gdy dorosłam wróżyłam najpierw koleżankom dla rozrywki,potem one przyprowadzały swoje przyjaciółki,ale nigdy nie traktowałam wróżb jako sposobu na życie.Nie możecie drogie Panie oczekiwać,ze osoby na portalach będą udzielały sie za darmo.Niestety to jest życie,ze wszystko kręci sie w okół pieniędzy.Od niedawna zaczęłam prace jako wróżka na portalu,ale jestem bardzo szczęśliwa,bo nareszcie robie to co lubię i czerpie z tego przyjemność.Gdyby żyła moja babcia byłaby szczęśliwa,ze przejęłam ten dar po niej.Ciesze sie,ze poprzez moją wróżbę mogę komuś pomóc.Jestem zwykłą osobą która trochę więcej widzi i czuje niż ktoś inny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Tekla i xxx 07.06.08, 23:25 Widac jak Pani pisze ze KOCHA swoja prace i Karty. I to jest najwazniejsze i ten dar juz Pani posiada jak tak powiem wrodzony po pradziadku i babci swojej. Ciezko jest teraz poszukac Prawdziwej Wrozki, ale one sa. I wiem tak jak Pani pisze ze nikt nie bedzie na portalach udzielal za darmo porad..Za wrozbe trzeba zaplacic! I napewno babcia pani sie cieszy ze ten dar ma po niej( choc nie zyje) ale ona wie. Pozdrawiam i przepraszam jezeli napisalam cos nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tekla i xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:51 Ma Pani racje ,kocham to co robie,natomiast co do wróżek to tak samo jest z każdym innym zawodem są wróżki i "wróżki",lekarze i "lekarze".Tak jest wszędzie ze wszystkim.Co do zarabiania,to niestety każdy na wszystkim zarabia.Będąc na obojętnie jakim portalu to jest tak,ze wszystko kosztuje.Wróżki pracując na różnego typu portalach,tez muszą z czegoś żyć,no i ponoszone są koszty takiej pracy.Dlatego tak sie dzieje niestety,że za wróżby pobierana jest opłata.Kiedyś czasy były inne i do wróżek chodziło sie do domów,wtedy nawet za prąd sie nie płaciło,bo wróżyło sie przy świecach,teraz jest inaczej,ale i warunki są lepsze,bo można sie skontaktować,będąc np.w innym państwie.Koszty,ale i możliwości są większe:).Przepraszam za moje błędy w pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Tekla i xxx 08.06.08, 18:07 Tak to prawda ze przedtem do wrozek chodzilo sie do domow. Wrozylo sie przy swiecach. Tez czytam rozne watki na tym forum i rozne sa opinie. Dlatego pytalam sie czy moze ktos korzystal z uslug wrozbyonline czy moze viversum bo tam widze jest duzo osob ktore zajmuja sie wrozeniem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andersonia Re: Tekla i xxx 09.06.08, 08:22 Ja polecam wrozbyonline,korzystałam i moge z pewnoscią napisac R E W E L A C J A !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Tekla i xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:47 czesc, ja korzystalam z viversum, w sumie ok,mnie sie podoba opcja czatu, oraz odpowiedzi na e-mail, calkiem niezle, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
margitta123 Re: Tekla i xxx 10.06.08, 15:29 Gość portalu: Marta napisał(a): > czesc, ja korzystalam z viversum, w sumie ok,mnie sie podoba opcja czatu, oraz > odpowiedzi na e-mail, calkiem niezle, pozdrawiam. Ja tez bylam na viversum i jestem zadowolona, z czatu jeszcze nie korzystalam, moze sprobuje, jakie wrozki polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Tekla a propos viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:16 ja czatowałam miedzy innymi Heleną...polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Tekla i xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:42 Czesc, ja korzystalam z viversum, w sumie ok, rozmawialam z wrozka Atis fajna babka, rownież niezła opcja czatu, oraz odpowiedzi na e-mail, calkiem niezle, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.ed.shawcable.net 06.06.08, 20:13 I zgadzam sie calkowiecie z troja co pisze. Nie da sie tyle godzin wrozyc...Piszesz ze jest bardzo mila..To nie wszystko..One musza wszystkie byc mile:) to jest ich chleb. Ale juz mi wszystko minelo i wiem ze naprawde placic duze pieniadze za wrozbe co ciezko jest i tak zyc z dnia na dzien...a wydac nawet 50 zl czy w gore i 100 200 zl. To juz wielka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona L. Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 20:34 > Tylko trzeba wziac pod uwage ze np. na Wp czy onecie to Atis daje > tylko swoje zdjecie i pseudonim, jak tam zadzwonisz to porozmawiasz > sobie z asystentem a nie z nia sama. acha, racja na wp i tym podobnych można sobie co najwyżej pogadać z asystentem wróżki. Nie wiem, ale jeśli Atis poszła na takie coś znowu ma minusa, bo to niezbyt dobrze o niej świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Atis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:33 Być może, nie wiem ja rozmawiałam z Atis na viversum i z całą pewnością wiem ,ze rozmiawialam z nią, ponieważ kiedys bylam jej klientką, tylko wyprowadzilam się na drugi koniec Polski więc pozstał mi tylko kontakt telefoniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:55 Cała prawda. Profesjonalne podejście do sprawy zabiera energię i nie da się obsłużyć dziesięciu klientów dziennie. Podejrzewam że nawet po 4-5 dziennie przez dwa tygodnie i człowiek będzie psychicznie wypompowany jak zombie, już tylko aby pogadać i następny proszę.... (Nie)stety albo jakość, albo ilość. Chyba że ktoś stawia karty i wcale się w to nie angażuje. Co to oznacza dla jego klientów? Nie trzeba tłumaczyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka3444 Re: wrobyonline, prosze o opinie 10.06.08, 20:38 Ja tez korzystałam z czata na viversum.Rozmawialam z kilkoma wrozkami,ale również polecam Helene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czat na viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:25 Ja też czatowałam z Heleną,bardzo mi pomogła, również ją polecam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: czat na viversum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:32 znam na wiversum Arkadie, bardzo polecam....konkretna babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko.s Re: czat na viversum IP: *.chello.pl 12.06.08, 10:42 Rejestrowalam sie na Viversum juz pare dni temu, zostalo to juz aktualizowane, wplacalam pieniazki-50 zl przedwczoraj i jak dotad moje konto wynowi 0. Jak dlugo czeka sie na uzupelnienie konta od momentu zrobienia przelewu?? Czy ktos wie? Bardzo bym prosila o pomoc. Mam nadzieje,z e nie strace tych pieniazkow... ale z tego co widze to wam sie udaje,wiec czemu mi mieliby nie doladowac?? Czy ktos qwie jak to wyglada?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Helena - Selena IP: *.toya.net.pl 13.06.08, 20:12 Na Viversum.pl - Helena, na www.wrozbyonline.pl - Selena. Po opisie wnioskuje ze to ta sama osoba, dziwne ze dziala w dwoch miejscach i inczej sie "przedstawia" ... Odpowiedz Link Zgłoś
neomi44 Re: Helena - Selena 13.06.08, 21:11 Z tego co wiem nie przyjmują do pracy nowych wrozek z konkurencji.Dlatego pewno dwie rozne nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: Helena - Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 21:19 Nie wiem o po co to, wiem za to ze na wrozbyonline nazwe zmienila niedawno, bo dzialała cały czas jako Helena. a własnie, pojawil sie tam ciekawy feileton o tym jak dzialaja wrozby i tarot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: Helena - Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:28 czy ja wiem czy dobra reklama? podzielam opinie ze jesli ktos dzila na kilku portalach teo rodzaju nie wzbudza zaufania i pachnie wielka komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
neomi44 Re: Helena - Selena 14.06.08, 12:49 Wątpisz w to,ze osoby znane nie stwarzaja reklamy ?Pomyśl sama czy skorzystałabys z portalu gdyby byly same osoby o których nawet nie slyszalas ?Zaloze sie,ze nie,zresztą popatrz na ilosci klientów u znanych wrozek,a u nowych.Mysle,ze wrozbyonline,a viversum to portale konkurencyjne i będą mocno z soba walczyc o ilosc klientów,zresztą pewno z korzyscią dla nas czyli osob korzystających z wrózb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: Helena - Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:56 pewnie że wątpię. przecież jset tam kilka osob dobrze znanych i szanowanych ktorych wcale nie ma gdzie indziej maja tylko swoje prywatne sajty. Chocby pani Tall i Igor Alexander. i to zrobilo na mnie dobre wrazenie, nie reszta ktorych wzsedzie pelno Odpowiedz Link Zgłoś
neomi44 Re: wrobyonline, prosze o opinie 14.06.08, 15:08 Widze,ze sie dobrze znasz na tarocie,ja niestety laik w tych sprawach jestem i dla mnie to obojętnie z czego kto wrozy.Liczy sie dla mnie to,aby trafnie wpadał w szególy z mojego zycia i pomógł mi rozwiązac problemy z jakimi sie borykam.Mi osobiscie podoba sie i viversum i wrozbyonline, na viversum jestem stałą klientką od dawna.Mam swoja ulubiona wróżke nie afiszującą sie ani swoją nazwą,ani tym co potrafi.Teraz uważnie przyglądam sie wrozbomonline i tez mam swoje typy osob z ktorych ofert skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
neomi44 Re: wrobyonline, prosze o opinie 14.06.08, 15:22 Z usług ktorej wrozki korzystasz na wrozbachonline ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: Helena - Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 15:32 predzej czy pozniej cos takiego bedzie. w biznesie w żadnej firmie nie jest mile widzane jesli zatrudniony u mnie czlowiek jednoczesnie pracuje w tym samym charakterze u konkurencji! nawet moze nie tyle chodzi o chec wylacznosci, a glownie zablokowanie mozliwosci przecieku informacji handlowych, np. firma a planuje reklame, ma jakas strategie i pomysly na nowosci. najszybciej to przejdzie do konklurencji poprzez takich pracownikow. w biznesie taka akcja moze doprowadzic do spory strat i zapewniam Cie ze zaden manager i nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie stwrazal ku temu idealnych warunkow pozwalajac swoim ludziom pracowac u konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: Helena - Selena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 15:40 do tej pory wrozbyonline nie zwracają na to uwagi, ale tylko z tego powodu ze chca zebrac ludzi ktorych potem przeciagną na swoja strone oferujac korzystniejsze warunki finansowe. normalne zagranie marketingowe. :] i jak na razie nikt sie nie spotkał z lojalakami bo viviersum bylo jedynym takim portalem, tych malutkich gdzie sa 2-3 osoby przeciez nie ma co liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczko Re: wrobyonline, prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 17:14 O, dziękuję, wchodzilam z tego test.wrozby i innego nie szukałam bo sami powinni przekierowac :) moze nie zdarzyli sie tym zając Odpowiedz Link Zgłoś
magd-a74 Re: Helena - Selena - Helena 19.06.08, 14:34 Gość portalu: Manuelka napisał(a): > Na wrozbyonline jest tez Helena jak *Helena* na Viversum No wlasnie jest, to ja o tym pislam. i bylam zla. Czy ktos tez to zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: wrobyonline, prosze o opinie 19.06.08, 18:17 Witam. Chcę skorzystać z porady wróżki. Czy ktoś może mi jakąś polecić? Właśnie ze strony wrozbyonline. Na co trzeba zwrócić uwagę przy wybieraniu wróżki? Może moje pytania są dla Państwa infantylne, ale będzie to moja pierwsza porada zaczerpnięta u wróżki więc wolałabym się upewnić i dowiedzieć na co zwrócić uwagę, czego się wystrzegać w jaki sposób zadawać pytania, którą wróżkę wybrać, której się wystrzegać. Szczerze przyznam, że byłam zainteresowana wróżką Atis, ale po tym co tu przeczytałam postanowiłam się poradzić osób, które mają wiezę w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Helena - Selena - Helena IP: *.toya.net.pl 20.06.08, 17:58 Mnie dziwi to, ze zauwazyla ze ktos ja podrabia i nic z tym nie robi. Wystarczy napisac do administratorow strony wrozbyonline zglosic cala sytuacje. Ja jednak sadze ze Selena i Helena to jedna i ta same osoba, opisy sa prawie takie same. Gdyby rzeczywiscie ktos sie podszywal to wszystko zostaloby predko zalatwione, a prawda jest taka ze nie wszyscy musza znac oba portale wrozbyonline i viversum, a dzialalnosc na obu portalach zwieksza liczbe klientow. Cena tez w krotkim czasie wzrosla o polowe, sledzilam koszta uslug tej osoby na stronie wrozbyonline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Helena - Selena - Helena IP: *.toya.net.pl 20.06.08, 18:04 I tez nie wierze ze musieli sie tam pod czyms podpisywac ze nie moga pracowac u konkurencji, bo Atis pozostala Atis ( ok tu mozna powiedziec ze znana osoba bedzie dzialala jak wabik ) ale na viversum jest wrozka Joanna i to samo na wrozbachonline, tak samo jest Demeter tu i tu, Witch tak samo, Wrozka Arkadia identycznie, a nie sa to przeciez wrozki bardzo znane. Cala sytuacja z wrozka Helena wydaje mi sie byc naciagana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorgona Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:14 Znajoma tam pracuje. Na dzień dzisiejszy jeszcze nikt niczego nie musi podpisywac. Do czasu. Sama zajmuję się marketingiem i zgadzam się z opinia osoby która pisała że lojalki bedą prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka sobie Re: Helena - Selena - Helena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:22 Wróżka Joanna z Viversum to nie wrozka Joanna z wrozbyonline,Witch z Viversum to nie Witch z wrozbyonlibne,Demeter nie znalazłam na Viversum.Powtórzę sie,bo już pisałam wcześniej osoby które od początku współpracowały z Viversum mogą działać na różnych portalach pod tą samą nazwą(ale już nie długo,będą musiały wybrać)natomiast nowe osoby mają zakaz działania na rożnych portalach pod tą samą nazwa i dlatego tyle zamieszania.Boją sie po prostu,ze wiecej klientow pojdzie do konkurencji gdyby np;na tym drugim były lepsze warunki dla klientów,a wróżka ta sama.Wiem to,bo pracowałam sama w tej branży.Fajnie by było sie doszukać jakiejś sensacji,ale niestety nie ma tu jej,po prostu dwie rożne nazwy na różnych portalach pewno są dlatego,żeby nie miała ta osoba problemów z któraś z firm.Moze wam cos przejaśniłam tym co napisałam,ale takie jest moje zdanie.Ta sama osoba na roznych portalach,tylko teraz szukac portalu gdzie mozna korzystniej skorzystac z uslugi danej osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Helena - Selena - Helena IP: *.toya.net.pl 21.06.08, 12:53 W takim razie czemu wrozka Helana napisala ze ktos sie pod nia podszywa, podszywa sie pod nia wrozka Selena czy kto ? Ktos tu nawet topik zalozyl na ten temat, przeciez to jedna i ta sama osoba i tyle. I jak to ? Wrozka Joanna z wrozbonline to nie ta sama osoba co wrozka Joanna na Viversum ? Tak ta sama, identyczna, tylko zdjecie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysia Re: Helena - Selena - Helena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 13:38 Może dlatego że ludzie zauważyli że coś nie gra, zrobiło się małe szuru-buru i chciała jakoś z tego wybrnąc, to bezmyslnie napisala o podszywaniu sie pod nia Durnota, jakaś obowiązkowa zmiana nickow tez jest glupota i moim zdaniem traci na tym wiarygodnosc takiej wrozki. Lepiej odpuscic sobie kase, przeciez nie mowimy o niewiadomo jakich kokosach, pracowac tylko na jednym portalu i nie robić zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Helena - Selena - Helena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:03 A co ona takiego zrobila,ze zrobilo sie szuru-buru ? -i z czego chciała wybrnąć?Oszukała kogos ?Co ludzie zauwazyli ? Tez uwazam,ze lepiej korzystac z wrozek pracujących na jednym portalu,dlatego nie korzystam z uslug Atis itp. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.kotka Re: Helena - Selena - Helena 21.06.08, 15:11 Czy to Helena czy Selena,korzystałam z usług i jeden i drugiej,babeczka jest niesamowita,wszystko mi powiedziala tak jak jest naprawde w moim życiu,działa na dwoch portalach i dobrze,kazdy ma prawo pracować tam gdzie mu sie podoba.ważne,ze to co mówi sprawdza sie i o to chyba w tym wszystkim chodzi.Nie wiem kto pisze te posty tutaj,ale moze jakas zawistna koleżanka konkurencyjna ;).Wiem jednak,ze Helena-Selena robią nie złą konkurencje dla reszty wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś