19.09.03, 10:00
Przed laty bylam u wrozki w Warszawie. Na imie miala Agnieszka, a pseudonim
BiAGA. Dzis uwazam ja za najmadrzejsza z pan czytajacych z kart, jaka
kiedykolwiek spotkalam. Niestety, nie moge jej donalezc. Czy ktos ja zna lub
ma kontakt??
Obserwuj wątek
    • kamayak Re: BI AGA 19.09.03, 10:51
      dlaczego tak uwazasz?wszytko co powiedziala ci sie spelnilo?dlugo to trwalo?bo
      jabylam u wrozki pare miesiecy temu i nic sie nie spelnia,nie wiem czy za malo
      czasu uplynelo, czy poprostu zle trafilam.
      • etincelle1 Re: BI AGA 19.09.03, 14:36
        Ja bylam u 3 wrozek w zyciu, kilka razy. Fakt ze BI AGA miala najwieksza
        sprawdzalnosc. Byly to wydarzenia rozlozone w czasie (to prawda, czasem trzeba
        poczekac), ale sprawdzily sie, pomimo ze nigdy nie sugerowalam sie wrozbami w
        podejmowaniu decyzji. Ale wydaje mi sie ze jej madrosc, w porownaniu do innych
        znanych mi wrozek, polega na kontroli tendencji do daleko idacych
        interpretacji. Inne wrozki interpretuja to co widza niedokladnie i, choc ich
        wrozby przez to staja sie czesto barwniejsze, mijaja sie z prawda. Chcialabym
        odnalezc BI Age, poniewaz nie szukam u wrozek atmosfery magii, ktora one czesto
        oferuja, ale normalnej rozmowy z normalna kobieta,w jeans'ach i sweterku, ktora
        tylko widzi troche wiecej niz ja, doda swoj madry komentarz, posluzy rada, nie
        przekoloryzuje wydarzen. Ona byla wlasnie taka, pozostale panie jednak nie.
        A jakie byly Twoje doswiadczenia?
    • irona.sonata Re: BI AGA 30.04.23, 23:25
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka