Dodaj do ulubionych

Do kamayak:)))

22.09.03, 16:56
Dzięki za te słowa hm... otuchy;)) Jest dokładnie tak jak napisałaś. Bardzo
mi na niej zależy, tylko te horoskopy nie dają mi spokoju:((. Bo wiesz, a to
że Bliźniak jest najlepszy, a to że Strzelec, Wodnik... Po prostu boję się,
że kiedyś... Mam taką małą prośbę, pytanie: jak to się stało, że Twój raczek
już nie jest Twój? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj, pytam bo nie chcialbym
powtórzyć ewentualnie tego samego błędu. Aha, tak zupełnie przy okazji:)) co
byś mi doradziła na prezent 18 - owy dla Niej. Mam kilka pomysłów,
alechiałbym poznać Twoje zdanie. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za te słowa.
A tak na marginesie, wg Ciebie warto czytać czy też wierzyć w horoskopy, czy
jeśli dwoje ludzi naprawdę chce ze sobą być to nic inne się nie liczy?
Obserwuj wątek
    • kamayak Re: Do kamayak:))) 23.09.03, 12:26
      Witam cie serdecznie,hmmm od czego by tu zaczac:)-moze od urodzinowego
      prezentu,tak to juz jest z wagami ze lubia ladne rzeczy,ciekawe czy ktorys moj
      pomysl pokryje sie z twoim:)mysle ze bardzo dobrym prezentem bylaby jakas
      gustowna bizuteria,skromna ale przykuwajuca uwage:)srebro ma w sobie bradzo
      duzo wdzieku,a wiesz jakis ladny wisiorek,bransoletka beda jej tez zawsze o
      tobie przypominaly:)albo nawet caly komplet bizuteri:)albo jezeli dobrze znasz
      jej wymiary i gust i to jakis ciuszek no i koniecznie kwiaty-kochamy
      kwiaty,zwlaszcza te na 18 urodziny,pek roz zawsze zwala z nog!:))takie jest
      moje skromne zdanie:)
      horoskopy wiesz maja sens jezeli sa zrobione indywidualnie dla danej osoby na
      podstawie daty urodzenia i miejsca danej osoby, wiesz waga wadze nierowna, bo
      sa jszcze ascendenty i inne rzeczy na ktorych ja za bardzo sie nie znam,ale
      mozesz spytac Mandolie:) z drugiej strony gdybys sie nagle dowiedzial ze moze
      sie tak zdarzyc ze kiedys nie bedziecie razem to co zrezygnowalbys juz z tego?!:
      (przeciez teraz laczy was cudowne uczucie i tym nalezy sie cieszyc,a przyszlosc
      nawet jak ja poznamy to zawsze i tak moze sie zmienic.moze twoj indywidulany
      horoskop pozwolilby ci na unikniecie ewentualnych niebezpieczenstw:)ale teraz
      ciesz sie chiwlka kup jej cudowny prezent i kochaj ja,jestescie jeszcze bardzo
      mlodzi i duzo przed wami:)))ja jestem na zakrecie zyciowym i korzystam z pomocy
      wrozek i astrologow,ale nigdy wczesniej tego nie robilam:)szukam pomocy,ale ja
      jestem duzo starsza od was:)a co do mojego raczka to poprostu przestal
      kochac,przynajmniej tak twierdzi:(cala moja sytuacja jest bardzo skomplikowana
      i nie ma sensu ci jej opisywac:)musicie dbac o siebie nawzajem i uwazac na nude
      bo ani rak ani wagi tego nie lubia:)mam racje raczku?:)jezeli chcesz poznac
      wasze porownawcze horoskopy to popros o pomoc Mandolie ona chetnie tu pomaga na
      forum i pewnie tobie tez nie odmowi:)zastanow sie tylko czy tego chcesz:)napisz
      pozniej raczku jaki prezent wybrales a urodzinki tuz,tuz:))
    • kamayak Re: Do kamayak:))) 24.09.03, 13:17
      Hej raczku, jeszcze cos mi sie nasunelo jezeli chodzi o twoje watpliwosci:)otoz
      mysle ze wagi i raczki potrafia porozmawiac na kazdy temat i to bez wiekszych
      trudnosci!ja z moim eks raczkiem bardzo duzo rozmawialam o wszystkim i do teraz
      tak jest!jest miedzy tymi dwoma znakami jakas nic porozumienia:)mimo horoskopow
      cos przyciaga te dwa znaczki,zrezta widzisz ze my tez nawiazalismy bardzo
      sympatyczny kontakt:)a jestem starsza od ciebie o 6 lat-wooow:)))
    • irona.sonata Re: Do kamayak:))) 30.04.23, 23:11
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka