Gość: monika IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 15:46 Jak w temacie - korzystał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.wro.vectranet.pl 02.08.08, 14:01 Polecam ta Pania w 100%!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee too Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 14:06 a kto to taki i gdzie wróży?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.acn.waw.pl 02.08.08, 20:14 Ta wróżka wróży na allegro. W moim wypadku niestety przepowiednia, w dużej części, nie sprawdziła się. Odpowiedz Link Zgłoś
tessella Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 27.08.08, 20:31 Super wróżka, wróżba się sprawdziła, polecam. Warto!!!!! Kiedy sie bierze wróżbę co chwile u innej wróżki, bez odstępu, to wiadomo że się nie sprawdzi . Odpowiedz Link Zgłoś
emi222 Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 28.08.08, 18:06 U mnie ponownie przepowiednia sie sprawdzila..a ja bylam taka pewna ze da sie cos zrobic a tu jest tak jak napisala wrozka Coventina...ona mowi prawde,nie slodzi jak inne wrozki na allegro:"postaraj sie,masz szanse"..hehe.Ona pisze prosto tak lub nie!oczywoscie tlumaczac dlaczego tak sie dzieje!!! Juz 3 raz wrozba sie sprawdzila i to w ciagu miesiaca,a nie niektorzy czekaja i czekaja i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: 195.116.35.* 25.09.08, 18:04 Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 28.09.08, 12:22 nigdy nie słyszałam o takiej wróżce. Coventina, to imię, czy jakieś słowo w obecym języku? co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vansessa-in-one Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: 212.160.234.* 17.10.08, 16:39 en.wikipedia.org/wiki/Coventina :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOALA Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: 195.116.35.* 28.09.08, 22:17 To bardzo dobra wróżka wróży od dawna tylko pani pisze wszystkim negatywne komentarze wystarczy poczytać pani komentarze które pani pisze nie tylko tej wróżce negatywne.Wystarczy poczytać pani nik. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 29.09.08, 10:39 w dalszym ciągu podtrzymuje to, co napisalam - nigdy nie słyszałam o tej wróżce. ciekawi mnie natomiast, czy jej imię, to słowo, to imię w jakimś obcym jeżyku, czy słowo w obcym języku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa-in-one Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: 212.160.234.* 17.10.08, 15:54 Jako że widzę że udzielasz się od dawna na forum i zapewne masz info o jakichś osobach z prawdziwego zdarzenia zajmujących się wróżbiarstwem - pomóz proszę i poleć kogoś konkretnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 15:40 Skorzystałam niedawno z usług tej pani. Czekam do grudnia na efekt wróżby , jestem ciekawa skuteczności jej przepowiedni. Bardzo chcę żeby się spełniło. :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 17.10.08, 21:22 Hmm, jakby to powiedzieć... wrożba była interesujaca, ale... miala jakby dwie wersje, ktore powinnam dopasoac sobie do rzeczywistości.ja jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka. Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: 195.116.35.* 17.10.08, 22:13 Mnie się sprawdziło i mogę polecić ciepła miła serdeczna osoba. I znowu skorzystam na pewno z tej miłej i sympatycznej wróżki. Wróżba potrzebuje czasu na realizację. Kiedy się bierze wróżbę < od wróżki do wróżki> to wiadomo że się miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.lodz.mm.pl 16.11.08, 09:36 ja tez polecam wrozke coventine, mi wszystko sie sprawdzilo....Az bylam w szoku...daje konkretne odpowiedzi i faktycznie nie slodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.tychy.msk.pl 18.11.08, 19:27 dzisiaj dostałam wróżbę od tej wróżki, wróżba jest konkretna i trafna, potwierdziła moje przeczucia i obecną syt. więc sądze ze się spełni.czy słodzi czy nie- niewiem, jak dla mnie była miła, wróżby tez są dobre,choć jedna nie dokońca bo wiąże się z czymś przykrym ale ogólnie jest ok.jestem bardzo zadowolona, napewno skorzystam jeszcze z pomocy tej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.net.pbthawe.eu 21.07.13, 16:56 Spełniło się? Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 19.11.08, 00:23 Wrozka ta jeszcze jakis czas temu byla - Animą - zmienila sobie pseudonim. Niegdys wrozyla nieodplatnie na forum kafeteria.pl, ja skorzystalam 2 razy, nic mi sie nie sprawdzilo. Za drugim razem to byla sprawa mojego wyjazdu wlasciwie zalezalo mi na tym zeby wiedziec czy do niego w ogole dojdzie, a jesli tak to prosilam o okolicznosci i co mnie tam spotka. Wrozka oczywiscie napisala ze tak, jasne i czeka mnie na wyjezdzie przyszlosciowy romans :P . Kilka godzin po wrozbie, ja juz zdazylam sie ucieszyc, dostalam telefon ze wszystko odwolne. :// Jednak ja ogolnie nie mam szczescie do wrozek wiec moze to tez dlatego. :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.08, 09:19 Firka111 a moze to nie ona? Skad wiesz ze to byla Anima? Odpowiedz Link Zgłoś
firka111 Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 19.11.08, 11:31 To byla ona na pewno, w profilu na tym forum, po jakims czasie gdy zaczela juz wrozyc odplatnie wstawila linki do swoich aukcji na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draia Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:37 Czy ta wrozka jest na portalu wrozbyonline?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Coventina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:21 Ja jestem klientką Coventiny prawie od 2 lat (na Allegro jej nick to Aguir), to znaczy, wróżyła mi już kilka razy. Wiem, że jest też na jakimś portalu wróżbiarskim, ale ja wolę Allegro. Ma swoją stronę internetową (jak wpiszecie w googlach "Coventina", to znajdziecie). Jestem z niej bardzo zadowolona, bo jest przesympatyczna i szczera (w przypadku wróżek to wcale nie jest oczywistą cechą), bardzo szybko odpowiada, zwykle tego samego dnia. Na prośbę dodaje też afirmacje - naprawdę pomagają :) I jej trafność określam na 8/10 :) Jak na wróżkę to dla mnie absolutny top :) Bo byłam u osławionej Stawińskiej (naprawdę szkoda pieniędzy... jest taka pewna siebie, a tak niewiele wie...!) i u Aidy (oj, jest bardzo miła i dużo wie o przeszłości, głównie o zmarłych, wiekie Bóg jej za to zapłać, ale wolałabym dostać jakąś wskazówkę, na co zwrócić uwagę, na co uważać itp). W Aidę wierzy jednak moja Mama :) A ja zaczęłam, dzięki Coventinie, programować się afirmacjami i to mogę z całego serca polecić. To naprawdę działa. Tylko potrzeba trochę czasu i wytrwałości... Widzicie, to nie jest tak, że jak wróżka Wam powie: "w kwietniu 09 poznasz swoją drugą połowę", to tak musi się stać i koniec. Pytanie: czy jesteś gotowa na to, by poznać tę drugą połowę właśnie w kwietniu? Bo może się okazać, że w kwietniu, to akurat będzie Ci wszystko jedno, jak wyglądasz i co mówisz, po prostu zaszyjesz się na kanapie pod kocem - co z tego, że los da Ci szansę, jeśli Ty swoją szansę zakopiesz pod kocem?! I co? Wróżba znowu się nie sprawdziła! Jaka szkoda :) Rozumiecie to podejście? A, jeszcze jedno: podejście wróżki, jeśli jej szukacie, też jest ważne: Stawińska, na przykład, często mówi o zdradach, rozwodach, załamaniach i innych niepowodzeniach (wiem z autopsji, nie sprawdziło się, bo mam nieco inne podejście do życia) - jest po prostu nieco zgorzkniałą osobą. Poza tym zadawajcie pytania w pozytywny sposób: NIE: "czy znajdę swoją drugą połowę", TAK: "kiedy zwiążę się na stałe z moją drugą połową" (bo jesteśmy na tym świecie po to, żeby dzielić się miłością, czyli z góry powinniśmy założyć, że druga połowa JEST, a jej spotkanie jest tylko kwestią czasu i okoliczności :) Mogłabym tak w kółko! Ściskam, O. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. 09.01.09, 12:45 ...wiesz, ja myślę że każdy musi po prostu trafić na "swoją" wróżkę. Ja korzystałam z wróżb Coventiny, owszem jest to przesympatyczna i pozytywnie zakęcona pani, za to wielki plus. Natomiast co się tyczy samej wróżb jej porady były zupełnie chybione. To było tak, że może bedzie słońce, a może deszcz - ale żadnego podkreslenia która droga jest dla mnie najlepsza w danej sytaucji. Żadnej konkretnej porady typu: że korzystniej jest zrobić tak, a tak w danej sytuacji. Tylko same zdania że bedzie albo tak , albo inaczej. Wszystko i nic. Afirmacje - tymi afiramcjami to Pani Coventina "nadrabia" tam gdzie nie wie co napisać, gdzie nie wie jak się odnieść do problemu to zaleca afirmacje. Sorry, ale afirmacja nie jest lekarstwem na wszystko. Tym samym dalej nie wiem co robić... Jednak skoro inni są zadowoleni, to Ok ;-) Stawińska - zgadzam się w 100% , ta Pani to się w ogólności minęła z powołaniem. Odradzam, ona nie wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:58 Ali.zee, masz rację: każdy musi trafić na własną wróżkę, bo to jest trochę jak z przyjaciółmi: trzeba nadawać na podobnych falach :) I jest jeszcze kwestia wiary w to, co się robi: ja uwierzyłam w te afirmacje. Teraz już używam swoich własnych, bo te wylosowane to tylko sugestia, w którą stronę patrzeć. Poza tym napisałam: trafność 8/10, co wg mnie oznacza, że: przeszłość opisała na 100%, teraźniejszość na 100%, a przyszłość na - so far - 80% :) pewnie, niektóre rzeczy się nie sprawdziły, bo zanim dałam im szansę, skręciłam w inną ścieżkę :) hehe. Co do Stawińskiej, to mam koleżankę, która potraktowała jej wróżbę tak dosłownie, że wypełniła "plan minimum" w okrągły rok :) to chyba też kwestia wiary! Pozdrawiam O. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. 09.01.09, 13:10 Oczywiście, to że moja energia minęła się z energia Coventiny, nie znaczy że ona jest zła. Dokładnie tak jest - z jednymi osobami porozumiewamy sie łatwo, z drugimi występuje sprzeczność :-) Poza tym, z tą sprawdzalnością, z tego co mi rzekła jedna mądra i dobra wróżka, nie ma czegoś takiego jak 100% sprawdzalności, bo: mamy swoją wolę , bo nikt nie wie wszystkiego, nikt (wróżka, jasnowidz) nie jest alfą i omegą, to są przeciez też normalni ludzie. Moim skrtomnym zdaniem gdy sprawdza się na 60-70% to jest super :-) tak jak piszesz, to też kwestia wiary. Rozśmieszyła mnie kiedyś taka wrózka Aldona ogłaszając się na Allegro że jej wrózby sprawdzają sie w 100% - ha ha ha , widać że mało profesjonalna. Takie samo podejscie ma wiele tzw. znanych sław , szczególnie tych z ezo tv. Omijać z daleka jak dla mnie ! Na tym formum ktoś bardzo mądry napisał - że najlepsze i najbardziej prawdziwe wróżki, to te które nie uprawiają tutaj na formum mega reklamy, często przebierając sie za własnych klientów i trąbiac jakie to są super, ale trzeba szukać tych ludzi (wózek,wróżbitów) , którzy stoją trochę z boku, są skromni, mają pokorę przyznać sie do błędu, są dyskretni (wrózka nie może zdradzać tajemnic, ma być dyskretna jak ksiądz na spowiedzi;) ) - ci mają prawdziwą moc i zdolności. Pozdrówka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:39 O kurcze ali.zee Jaka Ty mądra jesteś. Zgadzam się z tym w 100% I podziwiam Twój poziom dyskusji Gratuluję. Więcej nam takich trzeba tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 15:32 Dużo wskazywało na to, że wróżba ma szanse się spełnić lecz niestety nic z tego nie wyszło. Afirmacja owszem budująca i nic poza tym. Nie będę już korzystać z usług tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. 09.01.09, 20:05 dzięki Mariolka, może się tutaj z czasem coś zmieni...;-) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olala Re: Coventina!!!nie dla każdego taka fajna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 15:50 Ta stuprocentowa sprawdzalność jest nie tylko mało profesjonalna, ale przede wszystkim zabawna: po co dorabiać na portalach internetowych za psie pieniądze, jeśli można trzy razy w tygodniu typować w Dużym Lotku i za każdym razem wygrywać? :) Ot, takie filozoficzne pytanie! Co do wróżek wychwalających swoje usługi na forum: dobra wróżka nie musi się reklamować :) Pogłoska to jedno z najmocniejszych narzędzi marketingowych! Jest taka ciekawa osóbka - Maria Bu-Coś-Tam, która pod różnymi nickami wypisuje na swój temat cuda. Może karty wskażą jej mój przekaz, albo podręcznik marketingu internetowego...! O, tyle mojego dzisiejszego filozofowania :) Ach, do gościa-gościa-bez-nicku: "afirmacja owszem budująca i nic poza tym" musi być powtarzana codziennie przez 21 dni, aby zadziałała. Aż tyle i tylko tyle. Pozdrawiam serdecznie O. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee są wróżki "potworki medialne" , pewno że są... ;-) 09.01.09, 20:09 Tak, niestety Maria Bu-Coś-Tam to taki "potworek medialny", dużo słów, pozerstwo, byle dużo szumu wokół jej osoby ;-) Ta pani ma opanowany marketing i psychologię biznesu ,ale z ezoteryzmem to u niej cieniutko... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: są wróżki "potworki medialne" , pewno że są.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 11:22 zupełnie nie sprawdziła mi się wróżba Coventiny, nie polecam tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: są wróżki "potworki medialne" , pewno że są.. IP: 195.116.35.* 11.01.09, 02:50 Mi się poraz kolejny sprawdziła i znowu skorzystam za jakis czas. Kwestia wyboru wrózki. Coventina POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: są wróżki "potworki medialne" , pewno że są.. IP: 195.116.35.* 11.01.09, 02:52 Mi się poraz kolejny sprawdziła i znowu skorzystam za jakis czas. Kwestia wyboru wrózki. Coventina POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Coventina!!! IP: *.chello.pl 11.01.09, 18:48 A znacie tą wróżke, która na allegro działa jako bluevelvet999? Poleca, Raz skorzystałam i nie żałuje.Wiele osób radzi i działa raczej jak psycholog, a ta pani napisała mi po prostu rzeczowo i konkretnie. Nie dałam jej żadnych wskazówek, po prostu zadałam dwa pytania o mój zwiazek i zwiazek mojej córki.Trafiła z oceną w 10! Byłam w szoku.Bez zadnych podpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Coventina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 18:59 No to zdecyduj się czy jesteś Karina czy Małgoś8 Re: Coventina!!! Autor: Gość: Karina IP: *.chello.pl 11.01.09, 18:48 A znacie tą wróżke, która na allegro działa jako bluevelvet999? Poleca, Raz skorzystałam i nie żałuje.Wiele osób radzi i działa raczej jak psycholog, a ta pani napisała mi po prostu rzeczowo i konkretnie. Nie dałam jej żadnych wskazówek, po prostu zadałam dwa pytania o mój zwiazek i zwiazek mojej córki.Trafiła z oceną w 10! Byłam w szoku.Bez zadnych podpowiedzi!!! Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? Autor: Gość: Malgoś8 IP: *.chello.pl 11.01.09, 18:50 Ja polecam wrózke z allegro, działa pod pseudonimem bluevelvet999. Raz skorzystałam i byłam pozytywnie zaskoczona. A w innym wątku kim będziesz? Czy nie wystarczy raz polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Coventina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:05 Już poznaliśmy odpowiedź. wróżka bluevelvet999 na allegro Autor: Gość: Beti71 IP: *.chello.pl 11.01.09, 19:00 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Czy ktoś korzystał na allegro z usług tej wróżki? Słyszałam, że jest niezła.Ktoś ma może adres jej strony www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla wiem dlaczego to robisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87041531&a=89650964 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: wiem dlaczego to robisz IP: *.domainunused.net 12.02.09, 10:47 Napisalam do tej Pani kilka razy,na cała wróżbę musze poczekac z jakieś pol roku,natomiast Pani trafnie określila moją obecną sytuacje,aż cięzko było mi w to uwierzyć,że aż tyle o mnie wie;)hehe.Odpowiada konkretnie i to mi się podoba:)Jestem zadowolona:)GORĄCO POLECAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 05.03.23, 23:55 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Tarocistka Coventina- co myślicie? 26.04.23, 11:51 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś