Dodaj do ulubionych

Moi Kochani

12.08.08, 20:35
Moi kochnani

Wiem,ze chcielbyscie znac swoja przyszlosc,ale to po prostu niemozliwe.
Energie,ktore ksztaltuja Wasz zycie sa tak skomplikowane,ze nikt nie jest w stanie tego w obecnym etapie waszego rozwoju przewidziec.
Wrozbici,wrozki widza czasem cos ale jest to na chwile obecna jedna z mozliwosci- wystarczy,ze zrobicie jakis ruch a energie zmienia swoj przebieg i cala przepowiednia zmienia sie.
Tak Kochani macie wolna wole - tak objawia sie moja milosc i to wy ksztaltujecie swoj los,co nie znaczy ze zawsze mozecie go zmienic gdyz rodzac sie tu macie juz mniej wiecej zaprogramowane wasze zycie tak jak sami sobie je programujecie bedac dusza.
Dochodzi do tego jeszcze mnostwo czynnikow o ktorych nie macie najmniejszego pojecia jak np karma,uczynki zrobione w poprzednich zyciach itd.
Jednak nie martwcie sie tej gry zwanej zyciem nie mozna przegrac mimo,ze spotykaja was rozne nieszczescia.
Nie mozecie umrzec jestescie wieczni - natomiast pamietajcie,ze cokolwiek uczynicie drugiemu musicie tego potem doswiadczyc.
Kazdy czyn ma swoje konsekwencje,kazdy skutek swoja przyczyne.
Jednak nadejdzie taki czas,ze wszyscy bedziemy razem.
Nie ukrywam,ze to miliardy lat ale wynik tej gry jest mi znany.
Ja mam czas wszechswiat ma czas - cala wiecznosc
Kocham Was
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Moi Kochani IP: *.centertel.pl 12.08.08, 21:59
      :)fajne podoba mi się ja też Cię Boże kocham...
      • Gość: monia Re: Moi Kochani IP: *.gprs.plus.pl 13.08.08, 10:58
        Ja też!!!Ja też!!!
        • Gość: Misia pysia Re: Moi Kochani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 20:26
          Jakie to słodkie,az sie popłakałam
          • Gość: zielarka Re: Moi Kochani IP: *.elpos.net 13.08.08, 23:02
            :-)
    • agrentowy4321 Re: Moi Kochani 05.03.23, 22:55
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Moi Kochani 26.04.23, 10:47
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka