monisiuniaa20 Prosze o pomoc.... 17.09.08, 20:56 Pani Tereso... Za ilę lat wyjdę za mąż i czy będzie to mężczyzna z którym obecnie jestem???? z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Prosze o pomoc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:30 Witam ja ma tylko jedno pytanie a mianowicie, czy chlopak do mnie wroci????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie widzicie? Re: Prosze o pomoc.... IP: *.eranet.pl 17.09.08, 21:38 że owa pani nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: żenujące. IP: *.chello.pl 17.09.08, 21:40 zobaczą, ale poniewczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidzik Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 23:03 Dobry wieczór Pani Tereso Mam jedno pytanie czy poznam mężczyznę z którym stworzę związek ? Mężczyznę, który się we mnie zakocha, z którym będę mogła wyjść na przysłowiowy spacer do parku. Czas ucieka, mam problemy ze zdrowiem może jest taki ktoś koło mnie a ja go nie dostrzegam. Pozdrawiam Panią serdecznie i z góry dziękuję lidzik@epf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renata1333 Re: Pomoc dla potrzebujacym 18.09.08, 13:25 proszę o pomoc, o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
tunah Re: Pomoc dla potrzebujacym 18.09.08, 23:27 Witam, czy mezczyzna z ktorym sie teraz zwiazalam bedzie moim wieloletnim partnerem? czy zwazek bedzie w miare udany tak jak teraz? Czy moge byc spokojna o swoja przyszlosc? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:33 Kochana pani Tereso. Czy mogłaby mi pani powiedziec kiedy znajde miłośc swojego zycia, czy uda mi się załozyc rodzine? i czy wyjadę z tąd teraz gdzie jestem? Będe wdzięczna za odpowiedz i dziękuje z całego serduszka. Mój mail- marta2216@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamaja-3 Re: Pomoc dla potrzebujacym 19.09.08, 09:18 Witam, widzę że wiele osób w trudnych sytuacja zwróciło się do Pani z prośba i odpowiedź otrzymali, w związku z tym i ja chciałabym się czegoś dowiedzieć o mojej przyszłośći...jestem w bardzo trudnej sytuacji, trwa ona już chyba ze dwa lata, nie umiem sobie juz z niczym poradzić, nie wierzę w to że może mnie spotkac cos pozytywnego w moim zyciu...naprawdę nie wiem jak powinnam postapić, co zrobić żeby było mi w końcu dobrze, żeby zycie sie do mnie uśmiechnęło, może Pani widzi coś co przyniesie mi radość i spokój dla mnie i mojego dziecka...może w końcu podejmę decyzję która spędza mi sen z powiek...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przysz33 Re: Pomoc dla potrzebujacym 19.09.08, 15:52 Witam, czy byłaby Pani tak uprzejma i podpowiedziała mi, co mam zrobić w kwestii rozwoju zawodowego. Czy iść w kierunku, który mnie ciekawił od lat, czy może rozwijać się w ostatnio znalezionym nurcie, w dziedzinie, której bym zupełnie nie podejrzewała o to, że mnie zainteresuje. Moje oczekiwania to sprostanie w możliwie szybkim tempie oczekiwaniom pracodawcy i uzyskanie wyższych kwalifikacji zawodowych. Proszę o podpowiedź... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 29 latka Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:33 Witam. Chciałabym bardzo prosić Panią o pomoc otóż chciałabym wiedzieć,czy uda mi się spotkać człowieka,z którym spędzę życie.Jeśli tak to za jaki okres czasu? Jakie są perspektywy dotyczące mojej przyszłości. Co mnie w życiu czeka? Bardzo proszę o podpowiedzenie -czy samotność mi jest pisana i życie w pojedynkę.Ta samotność jest okropna ;-(((.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 21.09.08, 12:07 jeszcze raz prosze o odpowiedz co z nauka mojego syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian02 Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.gprs.plus.pl 21.09.08, 12:51 Niestety Pani Teresa nie odpowiada:( Odpowiedz Link Zgłoś
alfa-dwa Re: Pomoc dla potrzebujacym 21.09.08, 13:36 Witam. Rzadko korzystam z forum ale Pani odpowiedzi po prostu tak mnie zaintrygowały , że postanowiłam poprosić o odpowiedzi dla mnie . W każdej jednej dziedzinie życia wali się wszystko co tylko może , to lub ktoś na czym mi zależy "przechodzi mi koło nosa" . Po prostu tak jakby całe życie toczyło się obok mnie - to jest moje odczucie . Proszę o odpowiedź najlepiej na maila ewaand@pb.edu.pl . Co będzie i jak dalej ? Proszę również o kontakt do Pani. Pozdrawiam EWA Odpowiedz Link Zgłoś
amira-bell Re: Pomoc dla potrzebujacym 23.09.08, 16:46 Droga Pani Tereso,jak wszyscy tutaj nie radze sobie po prostu z zyciem. po wielu latach , mąż odszedł do innej.Minęło juz dużo czasu, nie mogę sobie z tym poradzić..widuję go ciągle w pracy.można zwariować. jest szansa na normalność i coś co zwą szczęściem? Proszę o odpowiedz, na :amira-bell@o2.pl.dlaczego tak tkwię w miejscu i nie szukam innych możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
jasnowidzteresa Re: Pomoc dla potrzebujacym 21.11.08, 22:55 od stycznia 2009 roku rewolucja w pozytywnym sensie w twoim zyciu rowniez poznajesz czarujacego mezczyzne z mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
renatamonika Re: Pomoc dla potrzebujacym 22.11.08, 11:43 a czy moge liczyc na jakies blizsze informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 12:13 Pomoże mi Pani, moje życie jest beznadziejne.mogła bym do Pani napisać?dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 16:07 Bardzo proszę o pomoc. Straciłam własnie prace i kontakt z chłopakiem którego bardzo kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.range86-142.btcentralplus.com 23.09.08, 21:06 Droga Pani Tereso wlasnie rozpadl sie mpoj zwiazek z naprawde bardzo PIĘKNĄ, DOBRĄ ,SZLACHETNĄ... KOBIETĄ ,którą nadal kocham i z którą chciałbym założyć szczęśliwą rodzinę ,tylko nie wiem czy jest na to jakaś szansa,czy zwyczajnie nie pasujemy do siebie.Jeśli ten związek jest już definitywnie skończony to co mnie czeka w przyszłości. Bardzo Proszę o odpowiedź na : marcin.dudzinski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: Pomoc dla potrzebujacym ważne !!! 23.09.08, 22:27 Gdyby ktoś chciał i miał dobre serce pomóc wszystkim tutaj na zadane pytania, 15 osób ...może i wiecej - naprawdę szczegółowo dobrze rozkładając karty z rozkładami dobrymi do sytuacji, bo każdy ma inną..:)to musi mieć dużo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pomoc dla potrzebujacym ważne !!! IP: *.chello.pl 24.09.08, 18:43 Cześć, Sagun! A może po prostu nei ma żadnej jasnowidz Teresy? I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: Pomoc dla potrzebujacym ważne !!! IP: *.ed.shawcable.net 24.09.08, 19:27 No a ja to juz mialam dawno napisac, ze takiej "jasnowidzteresy" nie ma, a ludzie pisza i pisza z prosba o wrozbe dla nich. I coraz to ich wiecej i wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
jasnowidzteresa Re: Pomoc dla potrzebujacym 21.11.08, 22:57 oj aniolku dobrze ze sie ,,nieswidomie,,uwolniles z sidel szatana .2013 rok jest dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Pomoc dla potrzebujacym 22.11.08, 01:03 Pani Tereso to co Pani napisala - To Prawda, ale to Dzieki Jednej Osobie, ktorej Bardzo Zawdzieczam i Dziekuje ( nie chce podawac imienia i nazwiska na forum). I ucieszyly mnie Pani slowa, ze rok 2013 bedzie moj:) Dziekuje i Cieplutko Pozdrawiam. ps. Przepraszam Pania bardzo za to co napisalam - poprzednio. Moje uklony dla Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.mofnet.gov.pl 26.11.08, 08:03 Pani Tereso, proszę napisać gdzie kierować do Pani swoje pytania, gdyż mail gazetowy nie działa Pozdrawiam Potrzebująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.centertel.pl 26.11.08, 08:46 Pani Tereso proszę napisać tylko "tak" lub "nie" na pytanie, czy grzegorz mnie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Pomoc dla potrzebujacym 24.09.08, 08:31 Pani Tereso...czy mężczyzna którego od roku kocham będzie chciał wrócić do mnie? czy mamy szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:20 Droga Pani Teresko jeśli Pani znajdzie chwilę to proszę mi odpisać. Byłam z chłopakiem Łukaszem prawie dwa lata i się rozstaliśmy , powiedzial, że się różnimy i kłóciliśmy się, ale ja mam wrażenie, że on jeszcze mnie kocha. Proszę mi powiedzieć czy wróci do mnie, jeśli tak to kiedy , może kogoś poznał :( Jesli Pani potrafi to niech Pani mi pomioże go odzyskać . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Pomoc dla potrzebujacym 24.09.08, 08:37 Pani Tereso, prosze mi pomóc. chcę żeby do mnei wrócil...żeby mnie pokochał znów...;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskra Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.mofnet.gov.pl 06.11.08, 14:17 ...ludzie listy piszą, błagają o nadzieję a pani Teresa milczy jak zaklęta...No nieładnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:22 Droga Pani Teresko jeśli Pani znajdzie chwilę to proszę mi odpisać. Byłam z chłopakiem Łukaszem prawie dwa lata i się rozstaliśmy , powiedzial, że się różnimy i kłóciliśmy się, ale ja mam wrażenie, że on jeszcze mnie kocha. Proszę mi powiedzieć czy wróci do mnie, jeśli tak to kiedy , może kogoś poznał :( Jesli Pani potrafi to niech Pani mi pomioże go odzyskać . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:54 Witam panią Potrzebuje pani pomocy by zrozumieć, bardzo prosze powiedzieć mi co pani widzi bardzo prosze ,mój jedyny problem tkwi to miłość do pewnego faceta i tu zaczynają się schody ogromne ponieważ on z nie wiadomych przyczyn dla mnie zerwał kontakt zemna tak nagle i w głupi sposób bo dosłownie ostatnio było dobrze plany o wspólnym życiu ,chiał i mówił że chce dziecko zemną powiedział nawet że wraca nawet kiedy a jest zagranicą ,ostatnio nawet pisał żę żyć nie może bezemnie i wogóle pięknie ale potem bach cisza nie odpowiada zupełnie nic i tak naprawde nie mam pojęcia co myśleć i wogóle prosze by napisał coś dlaczego ,pozatym okazało się że był w polsce ale nie chciał spotkać się zemną tylko dzwoni nie wiem co myśleć jedno mi chodzi po głowie że ma kogoś i nie wie co robić kogo wybrać nie wiem ,chciałabym zapomnieć ale nie potrafie ,prosze zobaczyć co pani widzi bo mam 1000myśli dlaczego a on jak na złość nie chce mi napisać dlaczego urwał kontakt w tak głupi sposób bez słowa wyjaśnienia tym bardziej że wie że ja nie zmuszam go do niczego .Ja moja naj bliższa przyszłość będzie wyglądała . Serdecznie pozdrawiam Wioletta 04 08 1978 A ON Łukasz 28 07 1982 Odpowiedz Link Zgłoś
julita200 Re: Pomoc dla potrzebujacym 24.09.08, 20:02 Prosze o pomoc pani Tereso mam nadzieje że mi pani odpisze na moje pytanie prosze mi powiedzieć czy z moim mężem czeka nas jeszcze wiele wspolnych lat zycia czy to sie konczy ? i czy znajde prace . Prosze o przesłanie odpowiedzi na mój adres meilowy julita_julita1@o2.pl Moja data urodzenia 21.07.63r. Odpowiedz Link Zgłoś
julita200 Re: Pomoc dla potrzebujacym 30.09.08, 19:20 julita200 napisała: > Prosze o pomoc pani Tereso mam nadzieje że mi pani odpisze na moje > pytanie prosze mi powiedzieć czy z moim mężem czeka nas jeszcze wiele > wspolnych lat zycia czy to sie konczy ? i czy znajde prace . Prosze > o przesłanie odpowiedzi na mój adres meilowy julita_julita1@o2.pl Moja > data urodzenia 21.07.63r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.centertel.pl 24.09.08, 21:25 Pani Tereso, jestem na życiowym zakręcie. Co będzie z moimi studiami? Czy będę zdrowa (miałam poważne zdrowotne problemy). I najważniejsze - kocham dwóch mężczyzn, z jednym ostatnio się rozstałam, ale drugi został ze mną. Którego wybrać, z którym będę szczęśliwa? Czy relacje z moimi rodzicami kiedyś sie poprawią?:-( Dziekuję serdecznie za poświecony mi czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
wioollkka Re: Pomoc dla potrzebujacym 26.09.08, 16:39 Bardzo prosze powiedzieć mi co pani widzi bardzo prosze ,mój jedyny problem tkwi to miłość do pewnego faceta i tu zaczynają się schody ogromne ponieważ on z nie wiadomych przyczyn dla mnie zerwał kontakt zemna tak nagle i w głupi sposób bo dosłownie ostatnio było dobrze plany o wspólnym życiu ,chiał i mówił że chce dziecko zemną powiedział nawet że wraca nawet kiedy a jest zagranicą ,ostatnio nawet pisał żę żyć nie może bezemnie i wogóle pięknie ale potem bach następnego dnia cisza i nie odpowiada zupełnie nic i tak naprawde nie mam pojęcia co myśleć i wogóle prosze by napisał coś dlaczego ,pozatym okazało się że był w polsce ale nie chciał spotkać się zemną tylko dzwoni nie wiem co myśleć jedno mi chodzi po głowie że ma kogoś i nie wie co robić kogo wybrać nie wiem ,chciałabym zapomnieć ale nie potrafie ,prosze zobaczyć co pani widzi bo mam 1000myśli dlaczego a on jak na złość nie chce mi napisać dlaczego urwał kontakt w tak głupi sposób bez słowa wyjaśnienia tym bardziej że wie że ja nie zmuszam go do niczego .I prosze mi powiedzieć jeśli to koniec to jak potoczy się moje życie prosze Serdecznie pozdrawiam Wioletta 04 08 1978 A ON Łukasz 28 07 1982 Odpowiedz Link Zgłoś
sol230 Re: Pomoc dla potrzebujacym 26.09.08, 20:38 Pani Tereso ja chcę tylko wiedzieć czy po to wyjechałam do innego miasta aby poznać właśnie jego... Czy on jest mną w ogóle zainteresowany czy leci w kulki... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Pomoc dla potrzebujacym 29.09.08, 11:39 wzniosła jest Twója ofiarność, ale czy naprawdę bezinteresowana? z drugiej strony jeśli bezinteresowana, to nie traktujesz tego jak pracy. w obu przypadkach marny to apel jeśli na forum, a nie na swojej stronie internetowej. jeśli ktoś ma do Ciebie przyjaść, to na pewno przyjdzie, bez forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma405 Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.eranet.pl 29.09.08, 11:45 mam prośbę do Pani, straciłam kontakt z kimś dla mnie ważnym.czy jeszcze wróci?dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
5ewe5 Re: Pomoc dla potrzebujacym 29.09.08, 18:04 witam pani Tereso! Jeżeli to możliwe to bardzo proszę o wróżbę, bo sama nie wiem co robić i co myśleć... od bardzo dłuższego czasu staramy się o kolejne dziecko, ale bez rezultatu .. 2 lata temu poroniłam... czy jeszcze zajdę w ciążę, jeżeli tak to kiedy... bardzo proszę o szczerą odpowiedż.dziękuję. ja ur.10.11.1983 mó mąż 14.09.1976 Odpowiedz Link Zgłoś
brodnica5 Re: Pomoc dla potrzebujacym 05.10.08, 11:05 Pani Tereso!Proszę o pomoc!Kocham pewnego człowieka,proszę mi powiedzieć czy będziemy razem.Jeśli nie,to czy poznam kogoś dla kogo będę ważna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: 89.174.186.* 03.11.08, 09:00 23 wrzesnia napisalam do Pani Teresy na priv, nie otrzymalam zadnej odpowiedzi. Mogla chociaz napisac, ze nie udziela juz pomocy. Szkoda, ze ludzie w taki sposob bawia sie kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa11 Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 09:54 napisałam na samym początku jak pani Teresa zoferowała pomoc potrzebującym, odpowiedź otrzymałam kiedy już straciłam nadziję,że kiedykolwiek otrzymam. Więc cierpliwości, wyobraźcie sobie ile osób zadało pytanie na @????? Odpowiedz Link Zgłoś
marccia1 Re: Pomoc dla potrzebujacym 03.11.08, 19:34 Witaj Ewa11, mam prośbe czy możesz mi podac maila do pani Teresy. Gdyż bardzo chciałabym do niej napisac, a widze ze ty pisałaś, więc będe ci dozgonnie wdzięczna. Mój mail- marta0908@vp.pl. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marccia1 Re: Pomoc dla potrzebujacym 03.11.08, 19:32 Witaj, mam prośbe czy możesz mi podac maila do pani Teresy. Gdyż bardzo chciałabym do niej napisac, a widze ze ty pisałaś, więc będe ci dozgonnie wdzięczna. Mój mail- marta0908@vp.pl. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszę ... Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 19:22 Droga Pani. Teraz ja proszę o pomoc bo nie wiem zupełnie co robić ... Mam 3 możliwe wyjścia ale nie wiem które dobre. Proszę co mam wybrać bo mam straszny mętlik w głowie,a muszę dokonać bardzo trudnej dla mnie decyzji: 1. Iść za głosem serca i zamieszkać się ze mężczyzną, którego kocham ale z którym nie do końca nam się układa (on chce mieć ze mną dzieci ale nie wiem czy jest właściwym materiałem na męża i ojca) 2. Porzucić pracę tutaj gdzie jestem i wrócić do matki, która obiecuje mi pomoc 3. Nic nie robić zostać tu gdzie jestem i czekać na to, co przyniesie los 4. Może widzi Pani jakąś inną możliwą opcję, której ja nie widzę i nie biorę pod uwagę ...? Bardzo proszę o podpowiedź to dla mnie bardzo ważne i jedyne co mogę za nią ofiarować, to moja wdzięczność. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa11 Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 17:42 napisałam na @ gazetowego, ponieważ jasnowidząca się tu zarejestrowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrzebujaca Re: Pomoc dla potrzebujacym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:06 Pani Tereso Nie chce opisywac swojego problemu na forum ale bardzo prosze o kontakt na e mail moje zycie nie jest usłane rozami i jest dosyc ciezkie bardzo prosze anonim28@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś