lalkar 01.10.08, 10:45 Właśnie zostałam sama z dzieckiem, zdecydowałam się na rozwód, czy wszystko potoczy się bez większych problemów? Czy kiedykolwiek jeszcze zapomnę o samotności? pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joooooooana Re: mam prośbę o wróżbę 01.10.08, 22:29 Prawdopodobnie jest Pani zależna od męża finansowo. On tymi pieniędzmi 'góruje' nad Pani i na Pani życie poprzez nie wywiera silny wpływ. Sprawa rozwodowa może być jednym wielkim dowcipem ze strony Pani męża. Bo to taki 'zgrywus'. To będzie jak pojedynek. Malo przewidywalny, długi i pełen niespodziewanych 'zwrotów akcji'. Proszę się na to przygotować, bo nie będzie chciało 'pójść gładko' Odpowiedz Link Zgłoś
lalkar Re: mam prośbę o wróżbę 02.10.08, 09:54 finansowo jest dokładnie odwrotnie to on jest odemnie zależny finansowo, mieszkanie też jest moje. Zawsze był. To ja w tym związku zarabiałam i trzymałam kasę. Jeżeli już jakaś zależność to psychiczna i to tak wielka, że nie mogę się pozbierać. A co z samotnością? To już tak na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: mam prośbę o wróżbę 05.03.23, 21:31 Ile wy zajmujecie się tym? Odpowiedz Link Zgłoś