Dodaj do ulubionych

Pytanie dot. wróżb sms-chat

IP: *.autocom.pl 06.11.08, 13:52
Czy na portalu www.wróżbyonline wróżki odpowiadają osobiście na takie sms-y? Czy też mają asystentów- jak prawie wszędzie, zwykle nic się z tego nie sprawdza. Jakie są wasze doświadczenia? Chciałam napisać smsa z konkretnym jednym pytaniem, ale obawiam się że wróżki nie odpowiadają na takie sms-y osobiście.
Jeśli znacie sprawdzone wróżki, które odpowiadają osobiście na sms-y to dajcie znać. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tryt Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.toya.net.pl 06.11.08, 14:30
      Tam odpowiadaja naprawde osoby obecne na portalu. Ja czasami
      odpowiedziec dostawalam po 2 dniach bo np. przez taki czas wrozka w
      ogole sie nie logowala na stronie. Poza tym naprawde odpowiedzi
      trzymaja sie kupy i nie dostaje sie potem przez wieki jakis
      idiotycznych reklamowych straszacych smsow, jak to sie dzieje np.
      gdy wysle sie sms do Ezo Tv.
      • Gość: Just Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.autocom.pl 06.11.08, 15:00
        Moja koleżanka już po godzinie dostała odp. Nie była zadowolona, bo właśnie zero konkretów- tylko 1 zdanie bez podania okoliczności, mniej więcej czasu itp. oprócz tego jakieś ogólniki typu" dobre lata przed panią" itp.Miało się wrażanie,że automatyczna odpowiedź.

A możesz powiedzieć, do kogo wysyłałaś? Może miałaś więcej szczęścia. Pozdrawiam.
        • Gość: Realistka Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:25
          W takim sms zadaje sie jedno konkretne pytanie.Nie mozna odpisac dokładnej
          odpowiedzi w 160 znakach
        • Gość: tryt Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.toya.net.pl 06.11.08, 15:26
          Sluchaj moge powiedziec do kogo, ale nie chce zostac posadzona o
          reklame, wiadomo jak jest na tym forum. ://

Ryzykuje, pisalam do Victorii i do Lillith i byly to odpowiedzi
          konkretne i na temat, z tym ze naprawde nie mozesz oczekiwac ze w
          160 znakach dostaniesz jakas szczegolowa wrozbe.
          • Gość: Just Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.autocom.pl 06.11.08, 15:36
            Dzięki serdeczne:) Nie chodziło o szczegóły, lecz o podanie okoliczność danej
            sprawy. Samo napisanie,że coś będzie lub nie, to trochę za mało. w 160 znakach
            można napisać choćby jak lub gdzie dany problem/sprawa się rozegra.
            • Gość: gosc Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:15
              Moje Drogie ja korzystam z tego seriwsu ale wole zapalcic kartą bo mam wiecej
              wtedy na koncie i lepsza porade bo wlasnie co moze sie zawrzec w 160 znakach
              malo ja tam palce ale tez wymagam.
              Ezo Tv to pic na wode worzki raz sa ezoterykami raz erotykami zenada
    • agrentowy4321 Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat 05.03.23, 19:57
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Pytanie dot. wróżb sms-chat 26.04.23, 07:35
      Jestem wstrząśnięta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka