Dodaj do ulubionych

Facet Waga dziwna sprawa ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 18:54
Witam, Moim obecnym partnerem jest Pan Waga. Mimo, że znam go już kilka ładnych lat, wciąż nie potrafię go rozgryźć i jest dla mnie wielką zagadką. Niby taki rozrywkowy i towarzyski gość z poczuciem humoru, to jednak rzadko kiedy mówi coś wprost, co czuje, czego chce, jakie ma poglądy itd. O uczuciach to już w ogóle, kilka razy tylko napisał mi w sms, że kocha ale wtedy gdy chciałam już odejść, a ja już sama nie wiem co mam myśleć, bo czasami zachowuje się tak jakbym była tylko kochanką lub zupełnie obcą osobą a innym razem ma do mnie żal, że nie chcę za niego wyjść i mieć z nim rodziny ... Próbuję z nim rozmawiać ale jest ciężko bo nic nie udaje mi się dowiedzieć bo on zamyka się wtedy w sobie. Poza tym dużo bardziej ceni swoich znajomych niż mnie, wydaje mi się czasami, że ja jestem na szarym końcu i tyko dla rozrywki - najpierw mama, potem koledzy i koleżanki, a gdzieś na końcu gdzieś ja ... Głowę sobie łamie kim dla niego jestem i zastanawiam się, czy wszyscy faceci Wagi są tacy skomplikowani? Bo ja miałam w sumie 3 Wagi i wszyscy byli tak samo skryci, że nie szło wyczuć, kim dla nich byłam a na koniec okazywało się, że nikim ważnym ...
Mimo wszystko myślę, że on kocha po swojemu, czuje że myśli o mnie czasem, ale dlaczego tak dziwnie się zachowuje, stwarza między nami dystans? Z doświadczenia wiem, że jak facet się nie angażuje i zachowuje się jakby sama nie wiedział czego chce, to mu nie zależy i ma wahania co do związku. Może macie podobne doświadczenia z Panami Wagami, czy to ja sobie coś wkręcam i źle go oceniam? W głowie straszny mętlik mam ...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Facet Waga dziwna sprawa ... IP: *.gprs.plus.pl 28.12.08, 15:26
      Twoją wypowiedź przeczytałam z dużą ciekawością. Właśnie siedzę i szukam czegoś
      o facecie Wadze. Mam dokładnie takie same doświadczenia jak Twoje. Nie mam
      pojęcia czy jestem dla niego ważna czy wcale. Kilka razy przyłapałam go na
      kłamstwie, mam wrażenie, że spotyka się jeszcze z kimś. Raz tylko powiedział mi,
      że mu na mnie zależy, kiedy chciałam odejść. Po dwóch latach wspólnych spotkań,
      niedawno powiedział, że mnie kocha. A właściwie odpowiedział na moje kocham.
      Jednocześnie ciągle dzwoni i gdy się widzimy swoim zachowaniem pokazuje, że mu
      na mnie zależy. Czaruje, opowiada, przytula. Też nie wiem co mam o Tym myśleć.
      Nie lubię takiej niepewności. Żeby dać siebie muszę być pewna uczuć. A ten
      związek to pasmo niepewności.
      • Gość: Mila Re: Facet Waga dziwna sprawa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 18:14
        Ja myślę, że może to wynikać z tego że Wagi ogólnie są bardzo niezdecydowane w
        uczuciach i kochliwe, szczególnie te które mają Wenus w Wadze (tak jak mój
        facet). Nie wie z kim chce być, nie umie się zdeklarować bo wokół tyle pięknych
        kobiet a nie ukrywajmy, że Wagi bardzo cenią piękno i bardzo zwracają uwagę na
        urodę ... Ja jestem Baranem i takie zachowanie doprowadza mnie do szału, te
        wieczne gierki i nie mówienie wprost oraz jego flirciki ... Nie to chyba nie da
        mnie.
        • Gość: lidka Re: Facet Waga dziwna sprawa ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 18:56
          Do Mili,mam to samo jestem baranem zodiakalnym,byłam z waga 8
          lat.Wciaz brak konkretow,zdradaz za zdrada,wogole bardzo zimny
          facet,dla ktorego liczy sie tylo kasa,sex,i piekne auta.Kiedy miał
          wolną chwile wtedy sobie o mnie przypominał.pozdrawiam
          • Gość: amira-bell Re: Facet Waga dziwna sprawa ... IP: *.eranet.pl 31.12.08, 12:17
            Moim mężem był Pan Waga. zero czułości,skryty, nigdy nikt nie wiedział co mysli
            naprawdę.egoistyczny i lubiący pełen portfel. zostawił mnie i dwójkę dzieci dla
            innej...
    • agrentowy4321 Re: Facet Waga dziwna sprawa ... 05.03.23, 19:06
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Facet Waga dziwna sprawa ... 26.04.23, 06:43
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka