Gość: Mila
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
29.11.08, 18:54
Witam, Moim obecnym partnerem jest Pan Waga. Mimo, że znam go już kilka ładnych lat, wciąż nie potrafię go rozgryźć i jest dla mnie wielką zagadką. Niby taki rozrywkowy i towarzyski gość z poczuciem humoru, to jednak rzadko kiedy mówi coś wprost, co czuje, czego chce, jakie ma poglądy itd. O uczuciach to już w ogóle, kilka razy tylko napisał mi w sms, że kocha ale wtedy gdy chciałam już odejść, a ja już sama nie wiem co mam myśleć, bo czasami zachowuje się tak jakbym była tylko kochanką lub zupełnie obcą osobą a innym razem ma do mnie żal, że nie chcę za niego wyjść i mieć z nim rodziny ... Próbuję z nim rozmawiać ale jest ciężko bo nic nie udaje mi się dowiedzieć bo on zamyka się wtedy w sobie. Poza tym dużo bardziej ceni swoich znajomych niż mnie, wydaje mi się czasami, że ja jestem na szarym końcu i tyko dla rozrywki - najpierw mama, potem koledzy i koleżanki, a gdzieś na końcu gdzieś ja ... Głowę sobie łamie kim dla niego jestem i zastanawiam się, czy wszyscy faceci Wagi są tacy skomplikowani? Bo ja miałam w sumie 3 Wagi i wszyscy byli tak samo skryci, że nie szło wyczuć, kim dla nich byłam a na koniec okazywało się, że nikim ważnym ...
Mimo wszystko myślę, że on kocha po swojemu, czuje że myśli o mnie czasem, ale dlaczego tak dziwnie się zachowuje, stwarza między nami dystans? Z doświadczenia wiem, że jak facet się nie angażuje i zachowuje się jakby sama nie wiedział czego chce, to mu nie zależy i ma wahania co do związku. Może macie podobne doświadczenia z Panami Wagami, czy to ja sobie coś wkręcam i źle go oceniam? W głowie straszny mętlik mam ...