Dodaj do ulubionych

Pytanie Lilith666

IP: *.euro-net.pl 06.12.08, 21:05
czy ostatnio sławna lilith666 to ta sama osoba z
www.forum.przepowiednia.com/viewforum.php?f=22
oraz
allegro.pl/my_page.php?uid=6297212
??
Obserwuj wątek
    • Gość: lilith666_vip Re: Pytanie Lilith666 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.08, 22:00
      nie. moje gg to 3267975 kom nie podaje .tylko klientom . meil: lilith666_black_moon@interia.pl i jestem z forum www.okulta.fora.pl
      • shaz-za Re: Pytanie Lilith666 07.12.08, 08:01
        lotla twoje kom jes ogolnodostepne na necie,
        i znowu sie nie zalogowalas a pozniej wielkie hallo bedziesz miala ze sie ktos
        podszywa pod ciebie hehe

forum.polskastrefa.eu/wolnyrynek/t,potrzebna,gotowka,56/11sabinasdk@interia.pl

a tu jej numer
        www.sprzedambiznes.pl/index.php?page=szukam&action=zobacz&back=&id=2798&print=1&PHPSESSID=b5121862d8d79038efa8326bc3c3d2ed
        • Gość: lilith666_vip lolita, allegro moje aukcje IP: 38.119.107.* 07.12.08, 09:06

deser.pl/deser/1,83452,5844846,Allegro__Wrozka_na_wiecznosc_pomoze_w_potrzebie_.html
          allegro.pl/item457885668_wrozka_na_wiecznosc.html
          profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=401681675

moj zakon
          www.dragonrouge.net/polish/informacje.htm

IP:79.190.20.139 jej IP i na allegro tez widac lubycze krolewska
          Cennik:
          1. Wrozba z dokladnoscia co do dnia na 10 dni - 20 zl
          2.Wrozba z kabaly cyganskiej na rok - 50 zl
          3.Ryt przyciagajacy ( zdrowie ,milosc ,finanse ,szczescie) - 250 zl
          4.Klatwa - 300 zl
          5.Oczyszczanie- 300 zl
          Pozostale zarezerwowane dla klientow vip ktorzy wykupuja wiedzaca ( nie dot=czy
          pokazow spirytysycznych oraz modlitwy smierci : tu koszt jest jeden dl= wszystkich)
          W koszt rytow doliczony koszt materialow.
          Ceny nie podlegaja negocjacji

allegro.pl/show_user.php?search=sabinasdk@interia.pl hehe zawiecha jej
          konta zlapala na allegro
          allegro.pl/show_user.php?search=Koronka1982 z tego konta kupowala swoja
          wrozbe, tez zawieszone
          • lilith666_vip Re: lolita, allegro moje aukcje 07.12.08, 10:06
            Dlateog wlasnie od tej chwili bede odpisywac jako soba zalogowana bo widze skaz-za znow podszywa sie ;. ta poprzednia wypowiedz ni jest oczywiscie moja :> zwracajacie na to uwage bo to staje sie absurdem .prosze o jakakolwiek interwencje w tej sprawie admina .
            • shaz-za Re: lolita, allegro moje aukcje 07.12.08, 11:08
              skąd taka pewnosc kto to napisal wczesniej? moze to rambo czy kargul byl, zanim
              zaczniesz kogos posadzac to sie zastanow

a kad wiesz ze ja tu nie jestem adminem i nie uzywam kilku nickow ??
              • lilith666_vip Re: lolita, allegro moje aukcje 07.12.08, 11:12

• Gość: lilith666_vip Re: lolita, allegro moje aukcje IP: 193.200.150.* 07.12.08, 12:00
                  okutfa.lola.pl moje forum
                  • Gość: dresy Re: lolita, allegro moje aukcje IP: *.anonymouse.org 07.12.08, 14:17
                    radze jechac na Podlasie, my tam z kumplami do szeptuch jezdzimu i sa dobre w
                    tym co robia, poza tym nie musza sie reklamowac tak jak lolita, po prostu sa
                    dorbe w tym co robia i to im reklame robi, przyjmuja osobisci nie tam na telefon
                    czy maila, sa to starsze kobiety pow 60-tego roku, przewazie ponad 70 lat, same
                    diagnozuja klątwy i potrafia je skutecznie i w miare szybko usuwac
                    • lilith666_vip shaz-za osiagnela szczyt glupoty i przebiera sie ! 07.12.08, 21:33
                      Droga shaz-zo wiec i w tym temacie informuje czytajacych o tym ze od dzisejszego poranka odpisuje tylko na zalogowanym nicku a tobie shaz-zo zycze polaczenie spowrotem twoich jazni:) prosze admina o zablokowanie adresu ip tej Pani.
                      • Gość: dresiara Re: shaz-za osiagnela szczyt glupoty i przebiera IP: *.anonymouse.org 09.12.08, 08:57
                        lolito dziewczyno trola czemu jestes taka zla na szaze? ona prawda pisac
                        kobiektko ze wschodniego importu
                        • lilith666_vip Re: shaz-za osiagnela szczyt glupoty i przebiera 09.12.08, 13:35
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88134733&a=88315096
    • lilith666_vip Re: Pytanie Lilith666 10.12.08, 11:35
      Ze wzgledu na zalatwienie spraw klientow przez internet sa jeszcze wolne sobotnie terminy jednak miedzy 12 a 17 , piatek juz jest caly zarezerwowany ,natomiast w niedziele przyjmuje tylko na konsultacje lub pytania tak lub nie .
      • shaz-za Lilith666 lansik 11.12.08, 17:39
        co za lans, ciekawe jakie opinie beda po tym zlocie
        • lilith666_vip Re: Lilith666 lansik 11.12.08, 20:43
          I po raz 4 ten sam lub podobny post w kazdym moim temacie wiec odnosnik do 1 mojej odpowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88023996&a=88430857
          • shaz-za Re: Lilith666 lansik 12.12.08, 09:10
            nie spamuj z linkami, psa se na lince uwiąż hehe
            - lans ala lolita, mota tam druta w ty waszy wsi ??? to pociag go jak ci sie
            nudzi a nie za wrozby bierzesz sie hehe
            • lilith666_vip Re: Lilith666 lansik 12.12.08, 12:18
              :) ze wzgledu na to ze ktorys raz sie powielasz no coz przeczytaj definicje spamu chyba ze slowniki sa ci obce .apropo mojej wsi:) nie ale przyjedz i sprawdz:) mam nadzieje ze nato spotkanie przybedziesz bo wiesz mi rowniez zalezy:) i prosze podalam adres 3 tyg wczesniej wiec zwarz poprawki i nie wykrecaj sie:)
              • shaz-za Re: Lilith666 lansik 12.12.08, 12:51
                wpadniemy z kumplami sknami i dresami do tej twojej lubej karlowatej hehe
                • lilith666_vip Re: Lilith666 lansik 12.12.08, 21:03
                  Jeszcze wypowiedz poprawnie i napisz cyrylica:> trzymam za slowo :)
                  • Gość: skinhedka Re: Lilith666 lansik IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 09:01
                    bardzo cchemy zobaczyc jak bierzesz trolla w roznych pozycjach czy tam propozycjach
                    • lilith666_vip Re: Lilith666 13.12.08, 11:36
                      troll ja wiem ,z marzysz ale ie oszukuj sie .nie bede tu nie mila .www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html popatrz jeszcze raz na siebie i poszukaj innej amatorki choc marzenia to piekna sprawa w tym wypadku twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje . w dodatku powielasz sie a ja nie mam czasu odpisywac wam jako przebranym skinom i deresom orazp isac podobnych postow wiec w pozostalych odpowiedziach dam tylko donosnik do tej . zapraszam was ,adres podalam i czekam mam nadziej ze nie skonczy sie tak jak uprzednio . pozdrawiam.
                      • Gość: dresiara Re: Lilith666 IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 13:51
                        lolitak nie spamuj wieniaczko idz na swojo wies krowy zegnac z łaki na dojenie
                        • nikaragua.live Re: Lilith666 14.12.08, 06:27
                          Lilith czy mogłabyś mi powiedzieć jak to jest z fazami księzyca i jakie sa atrybuty czynności .Niestety próbuję się u Ciebie zarejestorwać ale nie przechodzę weryfikacji :(
                          • lilith666_vip Re: Lilith666 14.12.08, 07:36
                            Nie przeszles/as bo okulta ma swoje powody z z zasady nie bede tu tego tlumaczyc ale zawsze mozesz napisac do mnie na meila lecz nie pisz na gazetowego .
                            Miłość
                            Żywioły Woda, ziemia
                            Planeta Wenus
                            Najlepszy czas Piątek lub poniedziałek
                            Pierwsza kwadra księżyca i pełnia
                            wtedy, gdy Slońce jest w znaku:
                            Byka (milość zmysłowa)
                            Raka (dom, rodzina)
                            Skorpiona (seks)
                            Wagi (miłosc platoniczna)
                            Kolory Ciemny róż, zieleń, pomarańcz
                            Metal Miedź, srebro
                            Liczby 5, 7
                            Kadzidło jaśmin, róża
                            Rośliny Aloes, jaśmin, lawenda, mirra, jemioła
                            Boginie Afrodyta, Astarte, Beltis, Branwen, Diana, Freya, Hathor, Isztar, Izyda, Maja, Mari, Wenus
                            Bogowie Cernunnos, Eros, Adonis, Pan, Oengus Og

Pieniądze
                            Żywioły Ziemia, powietrze
                            Planety Jowisz, Merkury, Słońce
                            Najlepszy czas Środa, czwartek, niedziela
                            Pierwsza kwadra i pełnia
                            Ziemia: dla bogactwa materialnego
                            Powietrze: plany, idee
                            Ogień: energia, wzrost
                            Panna: szczegółowa, pedantyczna praca
                            Lew: siła Slońca
                            Baran: rozpoczynanie nowych dzieł
                            Strzelec: ekspansja
                            Kolory Zieleń, złoto, srebro
                            Liczby 1, 4, 8, 7
                            Kadzidło Cedr, gałka muszkatołowa
                            Rośliny Lawenda, szafran
                            Boginie Boginie-Matki, Demeter, Hera, Junona
                            Bogowie Bogowie ziemi, Hermes, Lugh, Jowisz, Merkury, Zeus

Ochrona

Zywioły Wszystkie
                            Planety Księżyc, Słońce
                            Najlepszy czas poniedziałek, niedziela
                            Kolory srebro, biel, błękit
                            Liczby 4, 5, 3, 9, 8
                            Metal srebro
                            Kadzidło Laur, rozmaryn
                            Rośliny Czosnek, laur, rozmaryn, dąb
                            Boginie Boginie księżyca, Artemida, Hera, Aradia
                            Bogowie Cuchulain, Dagda, Jowisz, Thor, Donar

Praca i twórczość
                            Żywioly wszystkie
                            Planety Ziemia, Księżyc, Merkury, Słońce
                            Czas Poniedziałek, środa, niedziela
                            pierwsza kwadra (na rozpoczęcie)
                            tuż przed pełnią (dla inspiracji)
                            trzecia kwadra(poprawki, samokrytyka)
                            Powietrze: praca intelektualna, przemówienia
                            Ziemia: praca artystyczna
                            Ogień: praca twórcza
                            Woda: wyrażanie uczuć
                            Kolory Złoto, srebro, fiolet, żółty
                            Number 1, 3, 4, 6, 9
                            Kadzidło Laur, cynamon, żeń-szeń
                            Rośliny Laur, lawenda
                            Boginie Brigid, Atena, Minerwa, Mnemozyne, Kalliope, Erato, Urania, Klio, Euterpe, Melpomene, Terpsychora, Erato, Polihymnia, Talia
                            Bogowie Apollo, Orfeusz, Ogma, Hermes, Merkury, Tot, Hefajstos

Magia i mistycyzm
                            Żywioły Powietrze, woda, ogień
                            Planeta Księżyc
                            Najlepszy czas Pełnia księżyca (dla pelni Mocy)
                            Nów (misteria i tajemnice)
                            Kolory srebro, biel, czerń
                            Liczby 3, 9
                            Kadzidło cynamon, szafran
                            Rośliny Rumianek, lawenda, mięta, tymianek, żen-szeń, Rrozmaryn, laur
                            Boginie Kybele, Hekate (o tak!), Neftis, Ceridwen, Hera, Pazyfae
                            Bogowie Gwydion, Hermes, Math, Tot, Asklepios, Odyn, Wotan, Lugh

Sprawiedliwość
                            Żywioły Ziemia, Powietrze
                            Planety Jowisz, Słońce, Merkury, Saturn, Mars
                            Najlepszy czas na działania magiczne Środa - sukces i sprawiedliwość
                            Niedziela - wolność
                            Sobota - dochodzenie do sprawiedliwości
                            Wtorek - na zdobycie siły w sprawach dotyczących sprawiedliwości
                            Kolory Ciemny błękit, purpura, czerwień, czerń
                            Liczby 4, 8
                            Rosliny Czosnek
                            Boginie Atena, Maat, Nemesis, Temida, Aradia
                            Bogowie Dagda, Jowisz, Zeus, Ozyrys, Tot, Tyr, Ziu

Chcialam wam to zrobic w tabelach ale nie mam pojecia jak to w tabeli przeniesc na forum:>' takie male pomocne streszczenie tu z okulty
                            • Gość: dresiara Lilith666 klamie beszczelnie IP: *.anonymouse.org 14.12.08, 09:15
                              faze to ona ma jak sr i kkloc nie chce jej wyjsc, jak sie ksiezyc opije to ma faze
                              • lilith666_vip Re: Lilith666 14.12.08, 09:38
                                Ta sama odpowiedz trll mimo ze za chwile napiszesz o spamie nie zamierzam odpisywac bezczelnemu gowniarzowi z marda jakby cie matka o kraweznik tlukla ,ktory penia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88023996&a=88527244
                                • Gość: ciekawy Re: Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 16:05
                                  Autor: lilith666_vip 13.12.08, 11:36

troll ja wiem ,z marzysz ale ie oszukuj sie .nie bede tu nie mila
                                  .www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html
                                  popatrz jeszcze raz na siebie i poszukaj innej amatorki choc marzenia to piekna
                                  sprawa w tym wypadku twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje
                                  ...............

"twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje"

Lilith użyłaś tego okreslenia już kilka razy w stosunku do różnych osób /między
                                  innymi też do annyshayer/.
                                  Co to oznacza:
                                  "twoje zycie /.../ juz jest moje"

• Gość: ciekawy Twoje życie jest już moje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 16:22

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90524528&a=90567176
                                  • Gość: lol Re: Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:11
                                    oo lilith znów zapomniałas jak się pisze? ach
                                    • lilith666_vip Re: Lilith666 11.02.09, 23:25
                                      ooo lolu mma dla ciebie suprise z fajerwerkami miedzy naszymi forami xD
                                      • Gość: ciekawy Re: Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 00:38
                                        Proszę o odpowiedź na moje pytanie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88202912&wv.x=2&a=91204913
                                        co to oznacza?
                                        • Gość: Senmara Re: Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 08:56
                                          oj ciekawy, nie dowiesz się od tej szui niczego.
                                          To wszystko zrobi dla pieniędzy, nawet by gó... cudze zeżarła, aby zarobić z 20zł.
                                          tacy ludzie tez są. tak!
                                          • fiotel Re: Lilith666 12.02.09, 12:37
                                            A jednak napisze skoro muszę . Lilith juz odpowiadala i ja sama pamietam kilka razy na to pytanie . Więc skoro tak wspaniale doszukujecie się watków dokopcie się tez tego . Lilith to wspaniała osoba a po tym jak przyłapała Ann nagle an znikneła i pojawiaja sie nastepne niezalogowane osoby .Jaki zbieg okoliczności .Dlatego nie chce się tu pisać a poza tym uwazam ,że Lilith ma klientow którzy powinni jej bronić bo to dobra osoba i uzdolniona i się w końcu zdenerwuje to sobie pójdzie a ludzie zostaną na pastwę takich debili i niewyrostków emocjonalnych waszego pokroju .
                                            • Gość: Baśka Re: Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:49
                                              hahaha, ale się uśmiałam. Fiotel nie błaźnij się więcej. Lepiej nie pisz, no
                                              chyba że chcesz zapracować sobie na błazna forum.
                                              • fiotel Re: Lilith666 12.02.09, 13:06
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&a=91245497 tu rowniesz szkoda mi czasu na odpisywanie .
                                                • Gość: Baśka Do fiotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:54

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&wv.x=2&a=91246206
    • agrentowy4321 Re: Pytanie Lilith666 04.03.23, 13:33
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Pytanie Lilith666 23.04.23, 23:21
      Raz tak a raz inaczej
    • irona.sonata Re: Pytanie Lilith666 24.04.23, 17:16
      Jestem w szoku
    • irona.sonata Re: Pytanie Lilith666 02.05.23, 22:42
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka