cloude Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 21:09 Aniołku, to zależy wiesz.... Gdzieś słyszałem opinię, że wrózkę trzeba sobie dopasować...jak wygodną parę butów - do siebie, do swoich potrzeb :-) Często jest tak że jedna osoba chwali powiedzmy wróżkę A , natomiast drugiej osobie absolutnie usługi wróżki A nie odpowiadają. I obie te osoby mają racje. Ponieważ co człowiek to potrzeba! Ktoś potrzebuje wyroczni/wizji (jasowidzenia) a ktoś inny po prostu rady/wskazania różnych dróg. Przynajmniej takie jest moje zdanie, tak na logikę biorąc... ;-) Po drugie - tzw. "sprawdzalność" to moim zdaniem trochę taki fikcyjny wyznacznik... Dlatego że powiedzmy wrózka wskaże za pomocą kart czy czegoś innego drogę/możliwość korzystną dla nas. Jesli jednak my postąpimy inaczej, to wiadomo że sie nie sprawdzi to co mieliśmy na tej drodze znaleźć..... Może to brzmi jakos bardzo racjonalnie, mało "magicznie" ale takie są moje odczucia i ja tak rozumiem wróżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: czyje wróżby się sprawdzają? 02.03.09, 13:18 > Aniołku, to zależy wiesz.... Gdzieś słyszałem opinię, że wrózkę > trzeba sobie dopasować...jak wygodną parę butów - do siebie, do > swoich potrzeb :-) i tak i nie. Potrzeby... no tak, jesli ktos chce slyszec tylko mile rzeczy, to i owszem. Na pewno zas na poziomie emocjonalnym, tak jak w kazdej dziedzinie zycia: jesli wrozka z fizis bedzie Ci przypominac nielubiana ciotke, to pewnie bedzie Cie od niej odpychalo. Jesli glos pani wrozącej bedzie nieprzyjemnie skrzypial, rowniez bedziesz zablokowana. Albo i wrozce nie podpasuje osoba, ktora przyszla zobaczyc swoja perzyszlosc...jestesmy tylko ludzmi. Na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.pureserver.info 14.04.09, 14:22 Tak, zgadzam się. Wróżka musi byc prawdziwa i mieć prawdziwy dar. Taka dopasowana i szczera. Nie taka co udaje że wróży. Najlepiej iść samemu, albo widzieć jak wygląda. Znalazłam dobrą wróżkę. Jak mam coś małego, pisze do niej maila i wiem że doradzi podpowie. Zamiast latać po allegro i innych portalach, zdecydowanie poszukać jakiejś wiarygodnej osoby. Widzę że niektórzy szukają wróżb za parę zł a potem piszą na forum jak się nic nie sprawdza. A czy taka wróżka za 20 zł jest prawdziwa? Nie wiem bo nie zdecydowała bym się na taką wróżbę. Są może wyjątki ale to nieliczne, gdzie zdecydowanie wróżba kosztuje grosze i sprawdzi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentkacija Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 91.198.227.* 18.10.09, 08:15 Zgadzam się z Zuzanna. W ciągu pol roku skorzystałam z 4 wróżb na allegro. Tych taniutkich. Nieźle się ubawiłam. Totalna porażka i ŻENADA. Wczoraj z ciekawości znów odwiedziłam allegro. Ludzie, co tam wróżek, jasnowidzów i innych.....ech targowisko próżności.Nie, nie jestem zdziwiona, jestem zszokowana. Dlaczego? Niezły biznes, takie pierdy to i ja mogę ludziom opowiadać. Złota kura? Pomyślę nad tym też. Czasami brak mi na ksero, to jest możliwość dorobienia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 09:17 Ale na Allegro są też prawdziwe wróżki. Wróżyłam u Hagimes i ostatnio u Fortuny i one są prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 10:02 potwierdzam wróżyłam u Hagimes wspaniała osoba:)co do spełnienia się przepowiedni to nie mogę jeszcze nic powiedzieć ale powiem tak rozpracowała mnie tak że byłam w szoku wiedziała nawet o rzeczach o których ja zapomniałam, więc kobieta ma dar:) ale do tanich nie należy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:17 Polecam Rubie. Dziewczyna dobrze czyta karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:23 tam na alegro zawistne wrozki mieszaja. Tam jest typowe zwalczanie konkurencji forum.gazeta.pl/forum/w,468,88366122,95551722,Re_o_co_chodzi_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.chello.pl 06.05.10, 18:22 Witaj! Mam prosbe czy mozesz mi polecic ta Pania zalezy mi na wiarygodnej osobie Pozdrawiam Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
anet-tea Re: czyje wróżby się sprawdzają? 22.10.13, 23:22 Cena nie zawsze odpowiada jakością. Weźcie takiego Macieja, przecież to jakiś oszołom. Za to na Allegro można znaleźć kilka porządnych wróżek (niedużo, ale jednak). Ja swojego czasu korzystałam i przyznam, że spotkałam parę z prawdziwym talentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedzona Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.t2.dsl.vodafone.it 03.06.09, 17:46 A najgorsze wróżby są od tych, co mają masę ofert i specjalizacji. Powodem tego jest to, że z nadmiaru wiedzy, to już brednie wysyłają a nie wróżby. Właśnie minął rok od mojej wróżby u Bucardi i wszystko wzieło w łeb, łącznie z kasą (niemałą zresztą). Dlatego uważam że wielce wiedzące, są do tylnej części ciałka. Takie jest moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta27i Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 21:52 Osobiście mogę ci polecić Lilith. Zrobiła mi kabałę i na razie wszystko się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:55 Znowu Lilith.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 87.118.100.* 03.03.09, 07:45 Ja korzystałam na allegro i nic, wielka porażka, dostałam wróżbę kopiuj wklej. Na sąsiednim forum dobra wróżka,czy szkółka tarota, nie pamiętam, znalazłam link horoskopy.cba.pl i okazało się że trafiłam na fajną konkretną kobietę. Szkoda tylko że tak daleko mieszka. Tylko nie piszcie że reklama, bo link tam jest oficjalny. Pytacie komu się sprawdza i pasuje, to odpowiadam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.stratoserver.net 11.03.09, 07:36 Dzięki za linka misiowa. Faktycznie ma babka klasę i wiedzę. Więcej nie piszę bo nie wypada, ale jestem zadowolona, dziękuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adainka Re: do Hanki IP: *.tor.morphium.info 24.03.09, 09:03 Witam Hanko- widzę że jesteś bardzo zadowolona, a ja chciałam się Ciebie coś zapytać. Możesz napisać do mnie na maila ? slonko127@wp.pl Pozdrawiam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 128.138.236.* 02.02.10, 18:13 Jak bylam w Szczecinie,poszlam osobiscie i wiecie?jest to niesamowita osoba jak ktos tutaj napisal.Naprawde duzo mi powiedziala i duzo sie spelnilo. jestem z Zabrza, u nas tak nie ma u nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 18:27 pewnie ci chodzi o wróżkę p.Basię? ona jest najlepsza , korzystałam z niej tylko przez gg i meila a szkoda bo jest taka przesympatyczna ze wolałabym osobiscie ale jestem z wawy wiec odpada:/ po wróżbie znalazłam tu na forum wątek o tej Pani i ku mojemu zdziwieniu były same pozytywne opinie(nie dziwie sie ta kobieta jest niesamowita) ale patrząc tu na forum to są różne opinie a tylko ona ma same pozytywy, ale naprawdę nie dziwie się nie dość ze wróży najlepiej to jeszcze i jest przecudowną kobietą!!! Pogadałyśmy na gg trochę i czułam jakby była mi bliska ona ma to ciepło w sobie , bije od niej to się czuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.gl.digi.pl 13.08.12, 13:20 Witam. Pisze do pani ADY czy jest pani w stanie podać mi numer gg lub adres email do tej wróżki którą pani tak zachwala do pani Basi ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 22:10 Jeżeli będziesz sobie wróżyła bez przerwy, to niczyje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta27i Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 22:16 Odpieprzcie się delikatnie rzecz ujmując, nie wszystkie kobiety na tym globie to Lilith. Jeśli macie zaburzenia ze swoją osobowością to proponuje strzelić sobie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:24 Dziewczynko doczytaj lepiej wszystkie posty ,a pozniej wsciekaj sie i gryź co popadnie.Kto napisal że to Lilith ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa od Adama Re: do anahelli IP: *.08-44-65736b2.cust.bredbandsbolaget.se 12.03.09, 21:28 anahello, proszę Cie bardzo, napisz - co ile można iść do wróżki na to samo, jesli się nie sprawdziło, i nie wiem co dalej. termin minął miesiąc temu a miałam termin 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.pureserver.info 03.04.09, 19:39 Ja wróże bez przerwy, ale mam dobrachną wróżkę. Owszem sprawdzają mi się wróżby. Nie latam po innych. Mam stałą wróżkę. Czasem termin sie przestawi ale wiadomo jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.aof.su 18.08.10, 18:59 To z jaką częstotliwościa monża wróżby robić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 22:23 a w jakich odstępach czasowych powinno się wróżyć na jeden temat? Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 22:32 nie wiem! proszę koło ratunkowe!!! ;-P aniołku testujesz forumowiczów? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astarel Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.76.37.* 03.03.09, 15:20 Z tego co mi wiadomo warto sprawdzac co miesiac, dwa czy jest sie na sciezce prowadzacej do spelnienia wrozby...Sama sprawdzam srednio co 2-3 tygodnie czy nic sie nie zmienilo, ale nigdy nie zadaje pytania w ten sam sposob;) to przynosi pecha... przy okazji polecam pana Taramisa;) jestem bardzo zadowolona! jak dotad wszystko sie sprawdza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 87.118.104.* 15.06.09, 07:45 Ten Pan Taramis to przelukrowany człowiek. Powiedział mi mniej niż sama wiem. Wcale nie jest taki dobry, zmieniał temat i chciał mówić to co jemu pasowało.Praktycznie nie dowiedziałam się nic nowego. Więc piszę, że ja jestem zawiedziona i tyle. Nasza rozmowa nie kleiła się nic a nic. Najlepiej to iść sobie osobiście i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.02.09, 22:31 ja polecam tą Panią: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=84295283 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czyje wróżby się sprawdzają? 26.02.09, 02:25 Ja nie polece bo zaraz ich zjedza jak irme ;)0 ale odpowiem ze nie czesciej jednak niz raz na miesiac jesli chodzi o to samo pytanie . Odpowiedz Link Zgłoś
szczery.usmiech.grabarza Wrozby sprawdzaja sie... 03.03.09, 08:33 ...pochowalem juz nie jedna wrozke i nie jedna osobe, ktorej wrozono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa Re:do grabarza IP: 87.118.100.* 03.03.09, 09:22 Widać dobrze się bawisz w innych wątkach też Cię czytałam. Szkoda tylko że nie wiesz, że to co robisz i wysyłasz,wraca do Ciebie zawsze z powrotem. Jak nie masz co robić tylko komentować w ten sposób, to trudno, można i tak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:41 Drogi Grabarzu, zapomniałes o wymianie mysli ale z dobrym smakiem a nie żeby się ktos zniesmaczał czytając Twoje posty. Pamiętaj tez, ze i Ciebie ktoś pochowa kiedyś..Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:19 Jesli mogę polecić kogoś to jest to tylko Daria , chyba tylko na astrolinia.net, na innych stronach jej nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowa Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: 87.118.100.* 05.03.09, 09:37 A może jest tutaj ktoś z Okolic Grudziądza i mógłby polecić taką wróżkę, co wróży osobiście? Plis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 15:29 Joanna Fortuna the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Wrozby sprawdzaja sie... 05.03.09, 15:41 Joanna Wyśniewska (Fortuna) Joanna Kowalik Odpowiedz Link Zgłoś
iciacho35 Re: Wrozby sprawdzaja sie... 13.03.09, 10:43 Dziadzia Zajcew ale ciagle czekam na najwazniejszą cześć przepowiedni i Joanna Fortuna też, tylko że ona chyba nie lubi złych wieści przekazywać. Tak więc daje im po 80%. Czekam na najważniejsze spełnienie. Każda z nich podała inny finał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.pureserver.info 02.04.09, 19:17 Joanna Fortuna jest dobra. Bezdyskusyjnie. Prawie wszystko trafiła. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.privacyfoundation.de 10.02.10, 20:20 Zgadzam sie z Manka, Pani Joanna jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.foebud.org 20.03.09, 11:11 ollaboga77 czy Joanna jest z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.aster.pl 20.03.09, 12:53 nie, nie jest z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.centertel.pl 03.04.13, 15:40 witam ja bylem sceptycznie nastawiony do wrózek i tym podobnych spraw ale postanowiłem sieprzełamaci spróbowaci okazało sie że mi pomogła znalazłem dzieki annatur.adm@wp.pl tej wrózce swojąmilosć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fraida Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.foebud.org 12.03.09, 07:55 Lilith666. Całkiem nie, ale po części tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiafil Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: 78.144.39.* 26.10.10, 23:04 nikomu ale to nikomu nie polecam wrozki Elleni z Bialegostoku i przestrzegam innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: 109.231.62.* 31.01.11, 06:16 Skoro piszesz o kimś, to napisz w czym tkwi problem , że nie polecasz tej osoby, czy zazdrości, czy za drogo, a może nie chciała Ci zrobić voodoo? Albo od razu wyczuła Cię kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.viol8r.org 05.06.09, 18:11 Lili, poleć kogoś, bo Twoje są przeterminowane. Problem w tym że nic nie działa i jestdo niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozby sprawdzaja sie... IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.09, 08:31 agga soyala i coventina:) czesto sie sprawdzaja nawet w detalach. Polecilabym tez oktawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Wrozby sprawdzaja sie...lub nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:38 Agga Soyala nagadala mi takich bzdur,ze szkoda słow.Powiedziala,ze moj facet ma kochanke i nie wroci do mnie,a jak sie okazało zadnej kochanki nie bylo,a chwilowy kryzys spowodowany byl powaznymi sprawami.Wrocil i wszystko jest ok.Kontakt z ta wrozką kosztował mnie natomiast tylko duzo nerwów i płaczu.Oktawa natomiast bardziej filozoficznie podchodzi do wrozb,moze to wynika z racji jej zawodow,ale przepowiadac przyszłosci to nie za bardzo udaje jej sie.Ostatniej Pani nie znam,bo nie korzystalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozby sprawdzaja sie...lub nie IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.09, 10:59 kazdy indywidualnie podchodzi do kazdego doradcy,i musi znalezc swojego doradce, pewnie ze nie ma 100% sprawdzalnosci... jeden nadaje na tych samych falach i wtedy przeplyw energetyczny jets podobny inny nie, mi sie sprawdzily te wrozby,wiec polecam:0 A Tobie Monia kogo sie sprawdzily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: little angel Re:Agga Soyala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.03.09, 15:25 Rozmawialam z P. Agnieszką pare razy i musze stwierdzic ze jest wspanialą i bardzo ciepłą osobą, wiele razy mi pomogła :) Co do wrożby to rzeczy z przeszłosci i terazniejszości trafnie okresliła, co do przyszlosci zobaczymy ;) Z lekką ręką mogę ją polecić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re:Agga Soyala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:46 To fakt. Agnieszka jest w porządku. Smsuję z nią co kilka miesięcy. W wakacje napisała mi o spełnieniu rzeczy wprost niemozliwej. Podała nawet datę kiedy pewne wydarzenie będzie miało miejsce. Nie chciało mi się wierzyć w to za bardzo, bo problem z ktorym do niej napisałam był zagmatwany. A jednak.. byłam w lekkim szoku potem. Mam nadzieje, ze to co mi napisała kilka tygodni temu a propos pewnego faceta się spełni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borok Re:Agga Soyala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:20 a na jakiej zasadzie sie smsuje?? to jest sms za 6 zl? i ile w takim smsie jest sie w stanie dowiedziec i jakie dane mozna jej w 160 znakach przekazac?? troche sms malo wiarygodny... Odpowiedz Link Zgłoś
smutne_oczy2 Re:Agga Soyala 06.06.10, 18:39 A mi się u tej Pani nic a nic nie sprawdziło... Wróżyłam kilka razy, za każdym razem mówiła to samo, przypuszczalny termin ktory podała już dawno temu upłynął. Nie sprawdziło się ZUPEŁNIE NIC!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re:Agga Soyala IP: *.gl.digi.pl 13.08.12, 14:34 Witam. Czy jest któs w stanie podać mi namiary na tą wróżkę Agga Soyala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjkk Re:Agga Soyala IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 09:05 Witam, Ja 1,5 roku temu pytałam Panią Agę o moje małżeństwo, czy moje małżeństwo przetrwa mimo rozłąki. Powiedziała, że przetrwa, że będziemy bardzo szczęśliwi. Obecnie mąż złożył pozew o rozwód, znalazł sobie młodszą, bliższą sercu. O mnie i dzieciach zapomniał. Zastanawiam się, może chodziło o to, że będziemy szczęśliwi ale osobno mimo, że z mojej strony nadal jest głębokie uczucie do męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re:Agga Soyala IP: *.toya.net.pl 21.10.13, 05:53 Zawsze można sobie tłumaczyć na różne sposoby niesprawdzone wróżby.prawda jest jednak taka ze jest to manipulowanie i planowanie.Nie można i nie warto wierzyć w wróżby. Słyszymy to co chcemy często przeciągnąć ratując niepotrzebnie sytuację komplikujemy jeszcze bardziej swoje życiowe, w rezultacie cierpieć znacznie mocniej. Uświadamiamy sobie wówczas ze byliśmy na tyle głupi ze daliśmy się zmanipulować ludziom nam bliskim z naszego otoczenia i wróżce która nam tak pięknie radziła i wróżyła na przyszłość. To kłamstwo w które często brniemy dopóki nie zaczniemy walić głową w mur. NIE WIERZCIE WE WRÓŻBY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re:Agga Soyala IP: *.85-237-166.tkchopin.pl 01.07.11, 18:06 Dla mnie pani Agga jest zwykłą naiciągaczka mówi rzeczy których nie ma i niepotrzebnie budzi nadzieję.NIE POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_m Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.03.09, 11:30 znam swietna wrozke,ale ona nie wrozy przez internet, jest niesamowita,bylam u niej ostatnio pierwszy raz,a wiele wrozek juz "przeszlam", ta mnie baaaardzo zaskoczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 13.03.09, 12:02 a ja przeszlam tez wiele i nie sprawdzila mi sie chyba zadna. nie neguje tu tez zadnej z nich. tu na forum pytalam o rade Lilith i Devilangel. bardzo madre i dyskretne kobiety. devilangel mimo, ze sama mi odradzala faceta ktorego kocham, to jak prosilam ja o pomoc w jego odzyskaniu, uszanowala moja potrzebe i doradzila mi palic swieczki w intencji...co mi sie podoba. Bo mimo, ze nie pochwala zachowania mojego faceta, i karty jej to mowily, to mimo to, radzi mi tak 'po kobiecemu', co moge jeszcze wyprobowac zeby bylo ok, ale jednoczesnie etyczne. Wielkie dzieki dla Ciebie, ale tez Lilith:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czyje wróżby się sprawdzają? 14.03.09, 06:29 Bardzo sie ciesze ze jako wrozka przypadlam wam do gustu .ja jednak w czerwcu mam troche przerwy z powodu przperowadzki i potem zwolnie tepo sobie . wiec tez smiem polecic kogos . nie przujmuje przpez internet ale jak ktos ma blisko to polecam devilangel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też zagubiona Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 81.175.61.* 15.03.09, 15:16 Prosze o maila do devilangel. Bardzo proszę, może można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiafil uwaga na wrozke IP: 78.144.39.* 26.10.10, 23:08 nikomu ale to nikomu nie polecam a wrecz przestrzegam przed wrozka Elleni z Bialegostoku naciagacz pieniedzy i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uwaga na wrozke IP: 109.231.62.* 31.01.11, 06:34 Chyba dobrze powrózyła że taką jej reklamę dajesz ....A może Voodoo zawiodło? Odpowiedz Link Zgłoś
joooooooana Re: czyje wróżby się sprawdzają? 16.03.09, 17:11 Odpowiedz jest jedna: niczyje. Wróżby nie maja się sprawdzać, bo jest to niemożliwe. Taka interpretacja to tylko rozwiązanie, bardzo prawdopodobne, ale jedno z możliwych. Co nie znaczy, ze nie zdarzają się oszustwa, gdzie odpowiedz na pytanie jest kompletnie inna ,już nie tylko od tego co ma się zdarzyć, ale nawet od tego co sie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia 73 Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.traeff.ch 17.03.09, 19:27 Ciekawe ,ze niczyje. 2 lata temu, wróżka powiedziała mi parę spraw i prawie wszystko sie zdarzyło, oczywiście w pozytywnym sensie. No tak ale trzeba być dobrą wróżką. Wiadomo że 100% nigdy sie nie sprawdza. To po co pisać za kogoś że niczyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: do joooooany IP: *.customers.ownit.se 29.03.09, 11:28 Strasznie Pani mota Pani Joooooooano. Wróżby nie sprawdzają się tylko u kiepskich wróżbitów, jest u nich niska sprawdzalność. Korzystałem parę razy i zawsze coś w tych wróżbach było pozytywnego. To po co Pani wróży, jak nie wierzy? Robić coś wbrew sensowności to lepiej nic nie robić. Takie jest moje zdanie, tak myślę, może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:39 Nie, to tylko oszukiwanie samego siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 14:40 Korzystałam i z Dziadzi i Joanny Fortuny w różnym czasie-obie mniej więcej to samo napisały mi-ale czas sprawdzenia wróżby-zależy od "siły wyższej".Skorzystałam też z jasnowidzki, która mniej więcej potwierdziła w jakiejś części ich wróżby.Także spokojnie sobie czekam na rozwój wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
only_kropka Re: czyje wróżby się sprawdzają? 17.03.09, 16:26 Kasiarzynko, a jaki Ci podały czas, jesli to nie tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiarzynka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 12:01 Nie podały mi dokładnego czasu, ale z reguły jest to kwestia roku- dwóch.Bo karty pokazują raczej to co będzie w najbliższej przyszłości, a nie za 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:13 mi nie sprawdziła sie nigdy żadna wróżba. Wróżka z reguły jest dobrym psychologie i zna życie. Wie, jaki człowiek ma charakter i czego można po nim sie spodziewać. BARDZO DOBRA WRÓŻKA POTRAFI NAWET POKIEROWAĆ PSYCHICZNIE PODATNYM KLIENTEM. I to jest tajemnica całego sukcesu. Natomiast tam, gdzie problem nie zależy od nas, tam sprawdzalność wynosi 50%, bo tak mówi statystyka. Pójdxcie z jakims jednym problemem do paru wróżek- zobaczycie że wróżba zawsze będzie raz taka, raz inna. Po prostu zgaduj= zgadula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 80.63.56.* 18.03.09, 20:56 Jak się biega po tylu wróżkach to wiadomo, robi się kołowrotek. Swoje wiem, można mieć dobre wróżby. Wiadomo że nigdy 100% nie spełni się. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: Ewa Kulejewska 19.03.09, 17:04 Na innych forach czytałam też, że wróżby Pani Ewy Kulejewskiej nie sprawdzają się. Kto w takim razie jest dobrym wróżbitą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: Dajcie kogoś ze Szczecina IP: *.q-xs.net 21.03.09, 08:00 Macie jakieś dobre wrażenia i dobre efekty u wróżki ze Szczecina? Tylko nie tą na......... M. Na pewno są inne też. Naczytałem się całej kolumny i byłem, ech...... Proszę, potrzebuję, bardzo potrzebuję. Mój mail: ms53@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: A ja uważam... IP: *.toya.net.pl 21.03.09, 16:47 z pewnością sprawdzają się przepowiednie Aidy Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: A ja uważam... 21.03.09, 18:03 u mnie byla, jest dosc skaplikowana sytuacja, rozwod finanse, zagrozona ciaza. najpierw byla slawny Piotr Horn, ale nie polecam, jasnowidz z Poznania, i w końcu trafiłam do Pani Marii Cavalli. 7 miesięcy temu, to co mi przepowiadała, sprawdziło się już w 90%. Naprawdę. Cudowna kobieta. Korzytam z jej porad także przy finansach. Była też i pani ewa i Irma, no i teraz Lilith, ale co do nich to się nie wypowiem, bo jeszcze nie wiem. Zapytacie po co tyle osób żeby znaleźć najlepszą.I teraz wiem ze tylko P Maria i Lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: A ja uważam... 21.03.09, 18:11 Acha, i była Maria Bucardi, całkowita klapa. Ja też staram się nie sprawdzać kart, pytam po 2 miesiącach, choć wczesniej zdarzyło mi się, szczególnie po tych pierwszych niewypałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 18:23 mi się pokryła wróżba Lilith , Irmy i Kiki ta sama odpowiedź i ta sama rama czasowa tylko musze czekac aż się sprawdzi i mam wielką nadzieje i wiarę że tak bedzie:):):) oczywiscie też pytałam w odstępach czasu tak jak Ty Leelay:) teraz pozostaje tylko czekac , mogę polecic te osoby z których korzystałam, i też uważam że Lilith dobrze wróży widze że dużo osób ją tu poleca:) cieszę się tym , chciałabym by jej wróżba mi się sprawdziła:) Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: A ja uważam... 21.03.09, 18:29 U mnie odpowiedzi Marii, Lilith i Irmy tez sie pokrywają, choć Irmy się deczko różnią. Jak się sprawdzą, to napiszę, bo jestem bardzo ciekawa:) I może oprócz wielkiej tragedii, która mnie spotkała, ten rok bedzie dla mnie rzeczywiście dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.server4you.de 25.03.09, 08:48 Wróżba Akimy mi się prawie cała sprawdziła, ale byłam osobiście. Tak 90%, uważam że to wystarczająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.netelligent.ca 25.03.09, 21:36 Wróżki Joooooooooanny wróżby, są konkretne i rzeczowe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pychotka14 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 26.03.09, 13:42 Pani Jooanny też mam nadzieje ze tak:) ale uważam że też Lilith i Pani Irmy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monicze Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 203.124.102.* 26.03.09, 18:55 A mnie od Devilangel i Lilith prawie wszystko z przeszłości i dużo z teraźniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:10 mam pytanie do Ciebie jak skontaktowac sie z Devilangel??? prosze napisz. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.146.50.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.07.11, 14:24 moje sny np. są związane z datami, z datą śmierci... Niekoniecznie moją. Chociaż moją już poznałam (są w necie profesjonalne testy - niestety sprawdzalne! Tragicznie odeszła moja przyjaciółka... Te strony są ciekawe, chciałabym podać je Wam, ale nie mogę, bo odrzucają mi jako spam, co jest bzdurą. Ja niczego nie reklamuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleks Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 21:02 Lilith. Przepowiedziała mi zmianę pracy na wiosnę i już w przyszłym tygodniu podpisuję umowę o pracę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas pokaże Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.106.22.* 27.03.09, 19:15 To super że piszacym tu pokrywają się wróżby Lilith i Irmy. Niestety mnie nie. W zeszłym roku wróżyłam sobie u obu wróżek w przedziale miesiaca. Na parę pytań zadanych tu i tu dostałam skrajnie różne odpowiedzi, wykluczajace się nawzajem. Na dzień dzisiejszy jedna z tych kwestii wyklarowała się zupełnie inaczej niz przepowiednia Irmy. Wyglada na to że to Lilith mi dobrze poradziła. Zobaczę jak się ułozą pozostałe sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 23:53 To trzeba napisać raz jeszcze z reklamacją.... Ale skoro Irma wróżyła a Lilith poradziła to widocznie pomyliłaś jedno z drugim...co innego wróżba a co innego doradzanie...No chyba że się mylę..... Poza tym nie każda wróżka zawsze prawdę powie....Jednym pasuje ta innym tamta i zawsze tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas pokaże Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.106.16.* 30.03.09, 20:56 Tak mylisz się. Jedna i druga wrózka mi powróżyła. Natomiast wróżba może zawierać w sobie poradę lub być poradą.np. czy lepszym rozwiązaniem moze być opcja X czy Y. > Poza tym nie każda wróżka zawsze prawdę powie....Jednym pasuje ta innym tamta i > zawsze tak będzie. Tak zdaje sobie z tego sprawę, ten watek był już wielokrotnie poruszany.Osobiście kieruje się tą zasadą nikogo nie opluwam i nie obrażam. Zasada ta jak też było wielokrotnie mówione powinna obowiązywać i w drugą stronę. nie tylko klient powinien się nią kierować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Lilith Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.siedlce.vectranet.pl 25.10.11, 19:01 Mineło 3 miesiace od wrozby u Lilth i nic a nic sie nie sprawdziło, wszystko potoczyło sie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
lilia263 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 22.02.13, 13:40 ja uważam że musisz sobie dopasować wróżkę posprawdzać c onajmniej kilka bo jednemu sie srawdza u tej a drugiemu u innej ważne też żeby było rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 23:23 Twoje wróżby, za pewne jak sobie postawisz to się sprawdzą....Zacznij kobieto żyć realiami a nie poszukiwaniem wróżki czarodziejki, która Ci dogodzi. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas pokaże Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.106.16.* 30.03.09, 21:15 > Twoje wróżby, za pewne jak sobie postawisz to się sprawdzą....Zacznij kobieto > żyć realiami a nie poszukiwaniem wróżki czarodziejki, która Ci dogodzi. To naprawdę do mnie? Ależ z mojego postu wynika że jak najbardziej czuje się usatysfakcjonowana wróżbą jednej z wróżek, nie musze sobie sama wrózyć. Nie należe do osób które tylko krytykują. Co parę lat korzystałam również z wróżby pewnej kobiety z moich okolic dzis juz starszej osoby. Byłam zadowolona, dobrze mi radziła. Dlaczego tyle złości do mnie. Kiedy w grzeczny sposób dzielę się swoim doświadczeniem w wątku w tym celu stworzonym. Nikogo nie przekreślam, ja mam takie doswiadczenia ktoś ma inne. Bardzo podobnie odbieram w tej kwestii przeniesioną do oślej ławki wraz z wątkiem Irmy wypowiedz pewnej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas pokaże Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.106.16.* 30.03.09, 21:17 ten post miał byc w innym miejscu.Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: czyje wróżby się sprawdzają? 28.03.09, 11:18 Czy ktoś może ocenić jaka jest sprawdzalnosc Anny Kempisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata 74 Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 78.142.140.* 28.03.09, 13:12 Około 60%, ale to normalne, zależy jeszcze, bo mi tylko terminy nie pasowały ale reszta tak. Termin jak termin a co miało być - stało się. Jedni patrzą na daty inni na co innego. U mnie najważniejszy był sens wróżby. Ogólnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 09:32 Dla mnie Joanna Fortuna i Lilith . Aboslutnie zaś nie Anubis i taka starsza Pani chyba Atis . Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 11:03 Cześć, Czy sprawdzają się karty cygańskie Lilith e-mailem? Z tego co wiem Anna Kempisty robi prognozę na kilka lat w przód. Z góry dziękuję z odzew i komentarz, Pozdrawiam, kwiatuszek Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 11:04 Jeszcze raz: i czy ktoś oceniał sprawdzalność z perspektywy czasu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemf Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:17 Mi wróżba Lilith666 nie sprawdziła się niestety. Żałuję, że miałem kontakt z tą osobą. Proszę wybaczyć, ze nie podam szczegółów ale obawiam się, ze Lilith mogłaby po szczegółach dojść do tego kim jestem a później mogłaby wykorzystać moją datę lub zdjęcie, by się zemścić. Nie polecam. ODCINAM SIĘ OD LILITH666, Nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
monoral Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 12:27 Siemf nie rób znów na tym forum szopek . Sama założyłaś temat ,że wrożysz gdzieś 1,5 miesiąca temu . Ijeszcze to wasze dodawanie " bo ja się jej boje " . Się bój. A ludzie idiotami nie są . Lilith i Devilangel . Mowię z perspektywy czasu dodam tu. Lilith ten link do 200 wrozb sprawdził sie tak na 95 procent . Kabała się sprawdza od 3 miesięcy. Dalej zobaczyly . Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 13:16 No właśnie, chodzi mi o to czy kabała na rok czasu się sprawdza? Generalnie opinie na temat Lilith są na tym forum bardzo pozytywne, ale czy ktoś oceniał z perspektywy czasu? Może lepiej zamówić u Anny Kempisty na dłuższy okres? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.03.09, 13:46 mnie też sie sprawidziłą wróżba Lilith na parę dni :) i ta od randiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.kimsufi.com 23.07.09, 13:56 Dopiero dzisiaj mogę napisac czy mi się sprawdziło. Mi od lilith a z Randiego nie. Tak na prawdę to tyle co się sprawdziło, myślę że lili nie jest taka zła w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjia Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 195.205.44.* 23.07.09, 14:50 Co u Lilith Ci się sprawdziło? Kabała, czy 10 pytań? Jeżeli pytania, to ile z tych pytań sprawdziło się? Ile czasu minęło od wróżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czyje wró¿by siê sprawdzaj±? IP: 67.159.45.* 23.07.09, 15:23 Kabała jeszcze nie, ale pytania sprawdziło się 9 na tak/nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czyje wró¿by siê sprawdzaj±? IP: 67.159.45.* 23.07.09, 15:24 Prawie 5 miesięcy czekałam co nie oznacza że kabała się nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna jeśli chodzi o devilangel IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 13:54 ja co prawda nie korzystałam z wróżby od devilangel, ale jakiś czas temu zamieściłam na forum post, że mam urodziny z prośbą o jakąś wróżbę. odezwała się między innymi devilangel. co prawda nie wróżyła mi z kart, opisała bardziej jakby mój horoskop w takim skrócie. nie wiem jak ona wróży, ale moim zdaniem ta kobitka zna się na rzeczy i wie o czym mówi, nie plecie bzdur. poza tym bardzo podoba mi się jej styl wypowiedzi, ma duże poczucie humoru i dystans do wielu spraw, a moim zdaniem to jest rzecz niezbędna u dobrej wróżki. skontaktowałam się z nią, bo chciałam skorzystać z wróżby u niej, ale niestety mi odmówiła. żałowałam, ale myślę, że ona nie ma chyba zbyt wielkiego zaufania do klientów z forum. zresztą nie dziwię się jej w sumie, po tym, co tu się dzieje. mam nadzieję, że devilangel nie będzie miała żalu do mnie, że ją pochwaliłam tutaj na forum. wyraziłam tylko swoje zdanie, a nie będę jej polecać, bo z wróżby u niej nie udało mi się skorzystać. wydaje mi się, że ma umiejętności. nie będę podawać do niej kontaktu, bo nie wiem, czy życzyłaby sobie, także nie proście mnie o to. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka Re: jeśli chodzi o devilangel IP: *.privacyfoundation.de 29.03.09, 14:09 Ja też uważam że Ona ,devilangel jest dobra w swoim fachu. Lili to tylko nagłaśnianie i sie nic kupy nie trzyma. Taka gwiazdka forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie? Re: jeśli chodzi o devilangel IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.09, 14:50 W jakim mieście przyjmuje Devilangel? kto wie? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: jeśli chodzi o devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 15:10 Czy mogła bym prosić o jakiś kontakt do lilith?? Może macie np jakiś telefon?? Wolała bym coś bardziej bezpośredniego niż meil. W ostateczności może być i kontakt meilowy. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.wolski Re: jeśli chodzi o devilangel 29.03.09, 16:15 Potwierdzam to, że devilangel jest świetną tarocistką i niezwykle wartościowym i mądrym człowiekiem. Ta Pani przyjmuje w Bydgoszczy. Jeśli macie problemy dnia codziennego, z którymi sobie nie radzicie, a mieszkacie niedaleko Bydgoszczy, to warto pokusić się u poradę i wróżbę u devilangel. :) Gość portalu: gdzie? napisał(a): > W jakim mieście przyjmuje Devilangel? kto wie? > dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: jeśli chodzi o devilangel 29.03.09, 16:50 Ouu Dawidzie, dzieki Ci za dobre slowo, mily jestes jak zawsze, ale Ty wiesz co bedzie teraz? Niektorzy beda chcieli mnie zjesc na kolacje i angel bedzie musial isc do kata a devil wziac sie do roboty hehe ;) A co do Lili to ma potencjal , ma wiedze, widzialam i swoje wiem :)Zreszta reklamy nie zamierzam tu uskuteczniac- ani swojej (brr) ani niczyjej z powodu tego ze to jest forum Wrozbiarstwo na Gazecie.pl To wystarczajacy powod. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.wolski Re: jeśli chodzi o devilangel 29.03.09, 17:00 devilangel myślę, że nie będzie aż tak źle tym razem. Podpisuję się pod swym postem swoim nazwiskiem, nie jestem nikim anonimowym tu, dlatego nikt poprzez moją wypowiedź chyba nie odważy się nazwać ją autoreklamą. :-) Jeśli tarocista poleca tarocistkę, to znaczy, że w tym kryje się większa moc i głębia, a przede wszystkim szczerość i dobra intencja. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: jeśli chodzi o devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:26 Czy można sie z Panią 'devilangel13" skontaktować np na gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: jeśli chodzi o devilangel 29.03.09, 17:49 No właśnie, pytanie ak skontaktowac się z Devilangel? Dla mnie to taka tajemnicza osoba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemf Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 02:19 Celem sprostowania do tego co napisała monoral 1. Jestem chłopakiem. 2. Nie założyłem tu żadnego tematu, że niby wróżę. 3. Nie jestem konkurencją i nie zwalczam konkurencji. Nie chwalę też sam siebie, bo nie jestem wróżem. Korzystałem z trzech reklamujących się tu wróżek i tylko jedna z nich trafnie naświetliła sytuację i to zaczyna się sprawdzać. Nie jest to ani Lilith, ani devilangel, ale inna, o której nie jest tu zbyt głośno /wątki o niej są krótkie/ i która jest też na Allegro /ma tam kilka aukcji w różnych cenach/. Aby jej nie zaszkodzić nie podam jak się nazywa. Dodam tylko, że jest niedroga, ale skuteczna. Kto ma do niej trafić, to trafi. monoral napisała: > Siemf nie rób znów na tym forum szopek . Sama założyłaś temat ,że wrożysz gdzieś 1,5 miesiąca temu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka;-) Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:56 Wszystkie wróżby się spełniają, tylko nie wszyscy potrafią interpretować wróżby....Tyczy się to i wróżki i osoby korzystającej ;-) A cena....żal tylko tych co myślą, że jak ktoś wróży za 30 zł to na pewno kłamie, nie potrafi i jest do niczego bo za wróżbę trzeba zapłacić co najmniej 150 żeby był efekt -nic błędnego. Za wróżby powinno płacic się symbolicznie, bo to tylko prognoza, wskazówka nie przesądzony wyrok . Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 30.03.09, 11:24 Symbolicznie? Jezeli napisala to wrozka to no comment. Tylko pokatnie dzialajace osoby, uchylajace sie od obowiazku podatkowego i placenia skladek ZUS moga mowic w taki sposob, ale takie osoby dzialaja poza prawem, watpliwe wiec jakimi sa doradcami. Ewentualnie te, ktore wroza metoda kopiuj/wklej i takich wrozb uskuteczniaja dziennie kilkadziesiat. Pozostale wiedza, ze sama skladka ZUS to ponad 830 zl miesiecznie, do tego podatki, koszta utrzymania gabinetu, koszta reklamy ( tak tak, za to nalezy placic a nie nachalnie grasowac po forach internetowych i liczyc na fuks darmowej reklamy). Niestety wiele wrozek i "wrozek" to szara strefa, kombinuja jak moga i niszcza dobre imie tej profesji a do tego na prawo i lewo krzycza, ze sa tanie. No moze i sa, ale myslacy klient zastanowi sie dlaczego i nie zaswita mu raczej jako wniosek bogobojna charytatywnosc kiedy jednoczesnie trafi taka wrozke na jakims publicznym forum wciskajaca sie co chwile z namolna reklama siebie samej. Suma sumarum jezeli prowadzi sie legalna dzialalnosc, nie oszukuje sie panstwa ( oszustwo to oszustwo, niewazne przeciw komu skierowane- jesli kogos na to stac to oszukac moze wszedzie i kazdego), nie stosuje sie tasmowego wrozenia byle jak byle duzo, to ceny symboliczne byc nie moga. Jesli sa symboliczne to znaczy ze nikt od nich nie odprowadza podatkow ( na publiczne a wiec i nasze cele) albo ma fabryke wrozb. Jezeli sa jeszcze jakies inne powody to ja przynajmniej ich nie znam. Jesli ktos nazywa sie wrozka to znaczy ze wykonuje taki zawod, jesli zas wykonuje taki zawod to musi to czynic legalnie- no ok, nie musi- powinien. No i dziwnym dla mnie zjawiskiem sa wrozki, ktorych nikt, nigdzie i nigdy na oczy nie oglada i ktore bardzo wzbraniaja sie przed normalna praktyka w gabinecie. To tak jak internetowy lekarz do ktorego nie mozna przyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:07 A paragon fiskalny za wróżbę dajesz? Albo najlepiej FV? Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.wolski Re: czyje wróżby się sprawdzają? 30.03.09, 15:38 Gość portalu: ???? napisał(a): > A paragon fiskalny za wróżbę dajesz? Albo najlepiej FV? A i owszem, wróżki i wróżbici posiadający zarejestrowaną działalność mogą wystawiać paragony i faktury VAT. Niektórzy klienci o to właśnie proszą. Widocznie potrzebują ich do ewentualnych rozliczeń podatkowych podpinając korzystanie z usług ezoterycznych jako formę rozrywki, za którą uiszczają opłatę. devilangel13 napisała wszelką prawdę, pod którą i ja się podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanziaaaa Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 00:15 > A paragon fiskalny za wróżbę dajesz? Albo najlepiej FV? A i owszem, wróżki i wróżbici posiadający zarejestrowaną działalność mogą wystawiać paragony i faktury VAT. Niektórzy klienci o to właśnie proszą. Widocznie potrzebują ich do ewentualnych rozliczeń podatkowych podpinając korzystanie z usług ezoterycznych jako formę rozrywki, za którą uiszczają opłatę. devilangel13 napisała wszelką prawdę, pod którą i ja się podpisuję. __________________________________________________________________ co z a głupota ludzie w zyciu nie poszałabym do takiej wrózki która traktuje wrózby tylko jak pracę kasa itp źle mi się to kojarzy bylam kiedys u znanej tarocistki (ponoc miała działanosc bo była bardzo droga)\ i potraktowął mnie bardzo obcesowo i wogole czulam ze szybko chciala sie mnie pozbyc bo kolejny klietn czekał potem byłam i starszej wrózki która była tansza przyjmowała w domu napewno zadnej działalnosci nie miała i była duzo lepsza niz ta poprzedniczka czułam ze jest zainteresowan moimi problemami itp. szukajac wrózki wybieram osoby indywidulane nigdy nie jakies portale itp tego sie wystrzegam i nie pytam s ie czy ma działanosc czy nie juz dawno temu wrozki brały za to kase i nie było problemu uwazam ze jak wrozka zaczyna działalnosc to cos traci bo w którym momencie traktuje to jak zwykła prace i tyle ja sie nie dziwie ze bierze wieksze pieniadze itp ma racje trzeba opłacic wszysko a to sa pieniedze i to nie małe Odpowiedz Link Zgłoś
eluveite Re: czyje wróżby się sprawdzają? 10.11.15, 13:33 Bardzo polecam wróżby użytkownika na Allegro cudowny_zakatek. Konkretne i tanie wróżby, moim zdaniem duża sprawdzalność. Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: A ja uważam... 28.03.09, 11:23 Lilith, jak można się z Tobą skontaktować?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: do gapa_net IP: *.hsd1.ca.comcast.net 29.03.09, 11:16 Po co pytasz lili o kontakt. Znajdź wątek z nickiem lili i samo Ci się wyświetli. Powodzenia w szukaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_net Re: jeśli chodzi o devilangel 29.03.09, 21:47 Wielkieee dziękiii za pomoc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monoral Re: czyje wróżby się sprawdzają? 30.03.09, 14:42 Tak ja pomyliłam siemfa ze smarfem .przepraszam . Ale nadal mówię Lilith . Nie polecam Atis . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:15 Skorzystałam kolejny raz z wróżby Lilith - jej wróżba mi się sprawdza. Poza tym Lilith nie tylko mi powróżyła, ale także przywróciła mi nadzieję, optymizm i radość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 21:02 Skorzystałam kolejny raz z wróżby Lilith - polecam ją - jej wróżba mi się sprawdza. Poza tym Lilith nie tylko mi powróżyła, ale także przywróciła mi nadzieję, optymizm i radość :-)I za to jej jestem wdzięczna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 21:22 Alleluja !!!!!!!!!!! Jak nie można się reklamować osobiście to chociaż tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 08:41 Wyraziłam własne zdanie. Nie mam potrzeby reklamować Lilith, ponieważ i tak ma mnóstwo zadowolonych klientów. Różne osoby mi wróżyły, ale to jej wróżby są najbardziej konkretne i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:14 Potwierdzam potwierdzam, wróżby Lilith się sprawdzają ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: czyje wróżby się sprawdzają? 31.03.09, 14:23 klientko - czy Twoja ocena jest z perspektywy czasu? Ile czasu upłynęło od wróżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 07:34 Więcej? niema sprawy. Jak dla mnie Coventina jest świetna. Nie sprawdziło mi się w 100% bo na niektóre sprawy sama miałam wpływ i potoczyły się tak jak tego chciałam ale śmiało mogę powiedzieć że 80% wróżby się sprawdziło i mówię to z perspektywy czasu. Teraz korzystałam drugi raz i już po miesiącu czasu mogę powiedzieć że jedna rzecz się sprawdziła a druga jest w trakcie sprawdzania ale na 99% się sprawdzi bo wszystko idzie w tym kierunku jak Pani Coventina powiedziała. Niektóre rzeczy z tych co mi przepowiedziała są przesunięte nieco w czasie o tydzień, półtora ale to dla mnie niema zanaczenia :). POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
monoral Re: czyje wróżby się sprawdzają? 01.04.09, 08:28 Ja też z nią miałam do czynienia 70 procent ocenię w sumie to dużo się pokryło z Lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotara_z_aksamitu Coventina mi sie nie sprawdziło nic IP: *.zamosc.mm.pl 28.06.10, 22:29 pisze z perspektywy czasu ok 2 lata a w ciagu roku max półtora miałam być żoną, nie jestem i nawet nie mam kontaktu z tamtym osobnikiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaska180379 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 03.04.09, 20:31 tak mam swoją wróżkę przez internet dla mnie jest super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 11:35 monoral, mówiłaś że Tobie 70% wróżby coventiny pokryło się z Lilith ale czy sprawdziła Ci się?? Bo ja też korzystałam z coventiny i później dla potwierdzenia z Lilith i powiem Ci szczerze że pokryło mi się nawet więcej jak 90% wróżby. Nawet terminy się zgadzały i w związku z tym niewiem czy mogę być pewna że wróżba się wypełni czy różnie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.gprs.plus.pl 04.04.09, 22:04 Witam.Czytam ten watek i widze,ze jest tu duzo osob,ktore maja doswiadczenie z wrozkami,przepowiedniami,itp.Moze ktos mi odpowie na jedno pytanie.Bylam niedawno u sprawdzonej wrozki,o ktorej wiedzialam,ze jej wrozby sie sprawdzaja,ze dobrze okresla czas wydarzen,ze jej klienci sa zadowoleni i ze do niej wracaja.Spotykam sie od kilku lat z mezczyzna,ktory ma zone i dziecko,Bedac u tej pani,na pytanie,czy jestem w zwiazku czy samotna,odpowiedzialam,ze wolna.Kartay wogole nie pokazaly mezczyzny,z ktorym ,jak by nie bylo,spotykam sie.Czy to mozliwe? Moje pytanie dotyczy tylko tego,czy taka sytuacja jest mozliwa,ze nie widac czlowieka,ktory jednak jest bardzo wazna osoba w moim zyciu? Ocene moralna mojego postepowania prosze sobie darowac,to chyba temat na inny watek;).Dziekuje za wszystkie odpowiedzi,zwlaszcza osob,ktore wroza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 08:29 karty odpowiedziały dobrze na twoje pytanie. zapytałaś czy jesteś w związku, powiedziały że nie. co z tego że jest ktoś w twoim życiu? jesteś z tym mężczyzną w formalnym związku, niewiem, jest twoim chłopakiem, narzeczonym? nie ... więc nie dziw się że dostałaś taką odpowiedź. wszystko rozchodzi się o sposób formułowania pytań. gdybyś zapytała czy w twoich życiu jest jakiś mężczyzna tzn czy ktoś przy tobie stoi to zapewne odpowiedziały by że tak ale skoro zapytałaś o związek to dostałaś prawdziwą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 09:44 Karty powinny pokazac taką osobe.Pomimo zadanego pytania.Powinny pokazac taką osobę.Jezeli osoba wrożąca jej nie zobaczyla to widać jaka to była wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 15:38 zgadzam sie karty powinny odpowiedziec że jest ktoś koło Ciebie mogły pokazac że np. czujesz sie samotna że nie masz go całkowicie dla siebie ale on po częsci jest z Tobą , karty powinny pokazac że jest jakis mężczyzna koło Ciebie , wróżka powinna postawic pełny rozkład i po takim rozkładzie powinna go widziec, bardzo dziwne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniak Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.09, 21:20 Czytam Wasze zachwyty. Ja niestaty muszę stwierdzić, że w moim przypadku nie sprawdzają się kompletnie niczyje wróżby,po skorzystaniu z uslug 3 wróżek(na przestrzeni kilku lat) w realu i ostatnio jednej wirtualnie, mogę napisać tylko : jedna wielka kicha. Choć wolałbym pisać peany na rzecz którejś z nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:53 Polecam Rubia_64 Korzystałem i zdecydowanie polecam. Nawet byłem zaskoczony, że mając tylko datę urodzenie i pytanie bez dokładnego opisu mojej sytuacji, potrafiła tak dobrze odczytać karty Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: Lilith - sprawdzalność wróżby odp. na 10 pytań 05.04.09, 17:18 Hej, Zwracam się z prośbą o opinie, jaka jest sprawdzalność wróżby Lilith odpowiedzi na 10 pytań? Wróżyłam sobie u Lil w ten sposób w zeszłym tygodniu i dostałam dość optymistne odpowiedzi, a teraz zaczęłam się martwić, że wróżba się nie sprawdzi. Proszę o Wasze opinie. Proszę o wypowiedzi osoby, które korzystały i mogą ocenić trafność z perspektywy czasu. Proszę też podac kiedy wróżba była wykonywana? Aktualnie Lil jest nieosiągalna i nie mogę o nic dopytać. Mam chyba pecha, że zamówiłam wróżbę, akurat kiedy nastąpił krach na wątku "Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach"! Zastanawiam się, czy nie zamówić wróżby u Joanny Fortuny w celu potwierdzenia - porównania? Probowałam też skontaktować się z Devilangel, jednak Devilangel nie chce mi wróżyć, bo jestem z Forum. Co mi radzicie "dobre dusze"? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flamenco_self do Karolci 05.04.09, 17:32 Tylko się nie obraź... Informacji na temat Lilith jest MASA. Przed skorzystaniem z pomocy osoby wróżącej warto poczytać, zastanowić się i wybrać, a nie biegać od jednej do drugiej. Więcej to przynosi szkody niz pożytku. Po co zamawiałas kabałę u Lilith, skoro Ciebie nie przekonuje ? Weź to sobie do serca i bez obrazy :) A odpowiadając na Twoje pytanie : Tak, Lilith bardzo dobrze wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: do flamenco_self 05.04.09, 17:45 Gdyby Lil była osiągalna nie poruszałbym tego tematu na Forum. Mimo to dziękuję za podjęcie tematu, opinię i za radę! Zauważyłam, że mnóstwo jest pozytywnych opinii nt. kabały Lil. Natomiast nt. wróżby "10 pytań" w jej wykonaniu pojawiają się rózne opinie. Ja akurat zamówiłam "10 pytań" i dostałam od Lil sporo pozytywnych odpowiedzi. Ciekawa jestem Waszych opinii nt. sprawdzalności tej wróżby, jak to wygląda po pewnym czasie? Przyznam, że zamierzałam zamówić również kabałę. Niestety, akurat w momencie, gdy nastąpiły problemy na wątku o rytach! Dlatego zwracam się do Was. Wiem, że wiele osób ma spore doświadczenie z Lil. Czy moglibyście podzielić się tymi doświadczeniami w kontekście "10 pytań"? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: do flamenco_self 05.04.09, 18:03 link do poczytania w wolnej chwili: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=93682310&a=93683192 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna Re: Lilith - sprawdzalność wróżby odp. na 10 pyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:47 jejciu po co piszesz o tym w tylu wątkach!!! chyba to normalne że wrózby Lilith sie sprawdzają i nie sprawdzają , nie ma takiej wróżki na swiecie która jest nieomylna, mojej koleżance akurat sie nie sprawdziła wróżba Lilith ale to o niczym nie swiadczy widocznie ona zrobiła inaczej i tym samym sprawy potoczyły sie inaczej, niektóre wróżby Lilith sie sprawdzają a niektóre nie , zrozum że nie ma takiej co by każdemu dogodziła i wróżby sie sprawdzały każdemu w 100% , skoro dostałas pozytywną wróżbę to pozostaje Ci tylko czekac i jesli to możliwe dopomóc szczesciu a nie robic nic przeciw wtedy większa pewność że się sprawdzi. Jeśli chodzi o Fortune to czytałam dużo pozytywnych komentarzy więc musi byc naprawde dobra , ale jeśli chcesz jej również zapytac to musisz odczekac jakiś czas bo jak teraz zapytasz sie to karty mogą byc dla Ciebie złośliwe i Cię okłamac jak się pyta często to tak jest , dlatego jak chcesz to zapytaj za jakiś czas ale nie teraz . Albo czekaj aż sprawdzi Ci się wróżba Lilith. Wybór należy do Ciebie tylko nie myśl tak intensywnie o tym poczekaj co czas przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: do Pomocnej 05.04.09, 17:58 Witaj, Piszę na kilku wątkach, ponieważ temat nie załapał i nie dostałam odpowiedzi. Tym bardziej dziękuję Wam za odzew! Gdyby Lil była osiągalna, zapewne wyjaśniłabym wszystkie kwestie z nią . . . Ile trzeba odczekać zanim zamówię kolejną wróżbę? Jakiś miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: do Pomocnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 18:03 Kazdy załozony watek i tak sie konczy tematem lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Lilith - sprawdzalność wróżby odp. na 10 pyta IP: *.all.de 28.05.09, 22:22 Moja wróżba ani u lili ani u Joanny się w połowie nawet nie sprawdziła, ale coś tam d rgnęło. Pisze z perspektywy 0,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: Lilith - sprawdzalność wróżby odp. na 10 pyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:19 Chcę was przestrzec przed tą LILITH, dwa tygodnie już czekam na wróżbę,miała być w ciągu 48 godzin. Oczywiście pieniądze wysłałam i jak dotychczas nie zanosi się ani na wróżbę ani na zwrot kasy. Uważajcie więc i nie dajcie się naciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: do Pauliny i takizwyczajnynick 05.04.09, 17:55 Dziewczyny, mam do Was prośbę o komentarz. Wypowiadałyście się bardzo pozytywnie nt. wróżb wykonanych przez Lil. Czy nadal podtrzymujecie tę opinię? Wiem, że są pewne problemy z rytami, ale poruszam tylko kwestię sprawdzalności wróżb. Takizwyczajnynick, czy nadal pozytywnie oceniasz 10 pytań Lil? Paulino, czy Ty miałaś kabałę, czy 10 pytań? Dzięki za komentarz, jeżeli tu zajrzycie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 podtrzymuję opinię:) IP: 212.76.37.* 05.04.09, 18:03 lilith kabałę mi stawiała. zna się , jak nie wiem, co:) ja agata_30 i zagubiona1978 to jedno...super jest LILITH i SUPERRO jest devilangel. to sa normalne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: podtrzymuję opinię:) - do Agaty - Zagubionej 05.04.09, 18:10 Świetnie, dzięki Agato- Zagubiona !!! Mimo to, te opinie w większości odnoszą się do kabały, a kabały nie zdążyłam u Lil zamówić. Niestety!!! Agato, Ty masz planowane spotkanie z Lil. Czy zostało odwołane? Czy myślisz, że uda Ci się z nią spotkać? Zaniepokoiła mnie jedna z wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=93682310&a=93683192 Czy w Waszej opinii, to się zgadza? Czy to prawda, że 10 pytań Lil w większości się nie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 Re: do Gość b 05.04.09, 18:13 Poruszony przeze mnie temat nie odbiega od głównego wątku - sprawdzalności wróżb. Poza tym, to chyba dobrze, że wątek się rozwija i forumowicze wciągnęli się w dyskusję. Cisza panowała na Forum w ciągu weekendu. Brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_30 Re: podtrzymuję opinię:) - do Agaty - Zagubionej IP: 212.76.37.* 05.04.09, 18:18 słuchaj, w momencie, gdy większość wróżek, nazwijmy telefonicznych, wypytuje się, żeby wróżbe 'dopasować', to lilith nie robi tego...postawiłam mi za darmo kabałę, żebym sama mogła ocenić, czy się sprawdza...jeszcze jedno - nie jest jej 'pieskiem'-jak to niektórzy moga nazwać...ona ma cos takiego, co powinien mieć KAZDY normalny człowiek --EMPATIE, i to ma ONA i devilangel...albo Devilangel i ONA...-kolejność dowolna... Odpowiedz Link Zgłoś