marja54_only 07.08.09, 14:05 Jaka to wrozka?Czy ktos korzystal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata20 Re: Karo wrozbyonline IP: *.devs.futuro.pl 08.08.09, 16:21 Ściema i tyle! Nie dośc ze jest ordynarna to jeszcze wali głupoty. Mojej koleżance pisała sms raz pozytywnie a potem jak zadzwoniła do niej po miesiacu zeby postawic karty na dany temat to wszystko wyszło na nie! Wnioski wyciągnij sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Karo wrozbyonline IP: *.autocom.pl 08.08.09, 17:33 Ja też nie mam, niestety, dobrego zdania o tej wróżce. To co napisała było kompletnie nietrafione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Karo wrozbyonline IP: 83.19.253.* 09.08.09, 07:00 Mi odpisała, że nie podałam daty ur. Podałam wszystkie dane -ale mnie zbyła. Moim zdaniem szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Karo wrozbyonline IP: *.media4.pl 09.08.09, 20:32 Tez mam takie zdanie! Karo nie trafiła niestety. W dodatku pisze jak dla mnie troszke niezrozumiale, słowa wyrwane z kontekstu, na zasadzie wszystko sie może zdarzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Karo wrozbyonline IP: 62.29.172.* 11.08.09, 08:46 dziwne, a mi się wszystko sprawdza co ona powie! A juz pytałam o wiele rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Karo wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 08:53 Nie wiem jak jest ze sprawdzalnością wróżb przez telefon u tej Pani ponieważ nie dzwoniłam. Mogę tylko powiedzieć że sprawdzalność wróżb sms od niej wynosi okrągłe zero. Nie sprawdza się nic. Może na smsy nie odpowiada ta Pani tylko jacyś jej asystencie, tego nie wiem. Na smsy szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Karo wrozbyonline IP: 62.29.172.* 12.08.09, 09:32 ja rozmawiałam z nią na chaie i super wróżyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Karo wrozbyonline IP: *.wroclaw.mm.pl 13.08.09, 08:59 a mi sie nic nie sprawdzilo i przychylam sie do tego ze ejst troche ordynarna i uwaza sie za wszeczwiedzaco, ja poczulam sie obrazona, nigdy bym jej nie polecila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea.ta Re: Karo wrozbyonline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:41 Dawid Wolski, to według mnie jeden z najgorszych wróżbitów, u jakich zdarzyło mi się wróżyć na przeszczeni 3 lat Moje top 3 najgorszych wróżbitów: nr 1 Wróżka Atis chamica z pogardliwym stosunkiem do ludzi, zero sprawdzalności (przez Viversum telefonem) nr 2 Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski zero sprawdzalności, zero trafności, banialuki od studencika (przez mejl prywatnie) nr 3 Wróżka Karo narzuca własne zdanie że musi być tak i koniec, zero sprawdzalności (przez Wrozbyonline smsem) Przestrzegam przed tymi wróżbitami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Karo wrozbyonline IP: *.media4.pl 20.08.09, 20:32 Zgadzam sie z Toba w przypdku nr 3. U Pana Wolskiego nie wrozylam jeszcze. Atis napisała mi w smsie zwrotnym ze nie bedzie tracila czasu na wrozbe przez sms, bo jak sie wyrazila w 160 znakach nie da sie pomiescic wrozby (chociaz inni moga). Karo wmawiala mi pewne fakty i swoje przypuszczenia ktore nie mialy miejsca w rzeczywistosci. Jak do tej pory sprawdzalnosc w moim przypadku ma Agga Soyala i Coventina. Reszta plecie trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka_z_wrozb Re: Karo wrozbyonline 20.08.09, 20:38 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Zgadzam sie z Toba w przypdku nr 3. U Pana Wolskiego nie wrozylam > jeszcze. Atis napisała mi w smsie zwrotnym ze nie bedzie tracila > czasu na wrozbe przez sms, bo jak sie wyrazila w 160 znakach nie da > sie pomiescic wrozby (chociaz inni moga). Karo wmawiala mi pewne > fakty i swoje przypuszczenia ktore nie mialy miejsca w > rzeczywistosci. Jak do tej pory sprawdzalnosc w moim przypadku ma > Agga Soyala i Coventina. Reszta plecie trzy po trzy. Droga Malwino.Nie jestem ani Aggą Soyala,ani Coventiną,ale nie uważam ,abym plotła trzy po trzy.Nie pisz"reszta" bo nie sądze,abys byla u wszystkich osob wrożacych na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Karo wrozbyonline IP: *.devs.futuro.pl 21.08.09, 10:25 Zgadzam sie z Malwiną. Karo nie trafiła w moim przypadku, to samo Pan Wolski który też nie odgadł mojej przyszłosci i nawet nie trafił w treaźniejszosc. Agga Soyala nie wiem, ale Coventina trafiła w dziesiątke u mnie. Wrózyłam u niej na Allegro a nie na wrozbyonline. Poza tym Pani Dorota i Celina z tego portalu wydają się wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Karo wrozbyonline IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 13:04 u mnei sie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś