Gość: pytająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 15:45 Chcę sie zarejestrować na wrozbachonline i viversum jako wrozka.Kto wie ile taka wrózka może zarobic miesiecznie i ile musi siedziec:D.Pilnie potrzebuje kasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nostradamus Re: Zawód wrozka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 16:19 Zarobic mozna sporo,naiwnych nie brakuje he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Zawód wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 21:04 wróżaTo zależy od tego jakie sobie ustawisz stawki ale: jako nowa wróżka, mająca wysokie stawki możesz mieć mało chętnych osób na wróżenie. Jeżeli stawki będziesz mieć niskie, być może ( bo to nic pewnego ) chętnych na wróżbę będzie więcej ale zdecydowanie musisz dłużej siedzieć. No i pytanie, co w Twoim mniemaniu znaczy, że chcesz " dużo zarobić" ? no a skoro chcesz dużo zarobić, to musisz być pewna swojej wiedzy dot. ezoteryki, mam nadzieję, że takową posiadasz ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Zawód wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 21:21 Oczywiscie ,ze nie znam sie na wrozbach.Potrzebuje pilnie pieniedzy mam duzo czasu,wiec moge dyzurowac caly dzien i czesc nocy.Ile taka wrozka moze wyciągnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatetto Re: Zawód wrozka IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 21:46 Przynajmniej JEDNA SZCZERA OSOBA na tym forum :D. Odpowiedz Link Zgłoś
hanieczka1 Re: Zawód wrozka 06.09.09, 21:47 Hm. Dobre.Teraz to pewnie juz dużo nie zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zawód wrozka IP: *.multimo.pl 06.09.09, 21:56 Dlaczego dużo nie zarobi? Przecież nie podała nicka, pod którym ewentualnie chciałaby występować.:) Mnie też podoba się ten pomysł.:) Wyczuwam prowokację, ale jakże trafną.:) Namnożyło się tych wróżek i "prawdziwych ezoteryków" (hahaha!) w Polsce, okazuje się, że cwierć naszego kraju ma dar po prababkach, druga ćwierć dostała go od aniołów, a połowa korzysta potem z takich oszustów, którym nabijają kabzę. No, to jest pomysł na biznes! Jak kiedyś zabraknie mi kasy i nie będę wiedziała, co zrobić z wolnym czasem, to też zostanę wróżką! Strzeżcie się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość mała miła dyspozycyjna wróżka online - to już było IP: 212.160.234.* 07.09.09, 00:02 Już był taki wątek, o małej miłej kobietce która bardzo chciała zostać taką sobie mała wróżką online... hihiih... Żenada i kompromitacja , poczytajcie cały niezwykle humorystyczny wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,468,90854764,90854764,Jak_zosatac_wrozka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Załamka 07.09.09, 09:01 Kobieto. Jeśli się na czymś nie znasz- nie bierz się za to. Narobisz sobie problemów i osobom, które do Ciebie się zgłoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca za późno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:30 Już za późno-stało sie jestem wróżką :).Moja koleżanka która też nie jest wróżką przekwalifikowała się i jest wróżką :),aaa jakie ma dobre opinie hoho :).Trzymajcie kciuki,zeby mi się udało Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: za późno 07.09.09, 10:34 Wróżką nie jesteś. Do tego trzeba mieć kwalifikacje i wiedzę, a jak sama powiedziałaś- Ty jej nie masz. Jeśli zaczniesz się uczyć, to może za rok albo dwa będziesz mogła coś takiego powiedzieć. Na razie jesteś "świnką-skarbonką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: za późno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:53 Znam osoby, które nie są wróżkami a wróżą. Niestety. To przykre, ale odnoszę wrażenie w tym wypadku jesteśmy wkręcani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaretto Re: za późno IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 13:04 "Pieniądze nie śmierdzą" jak powiadają mądrzy ludzie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: za późno 24.09.09, 16:53 Brak sumienia widać nie przeszkadza w życiu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytaj Re: za późno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 17:24 Brak pieniędzy też nie przeszadza.Moja koleżanka też zaczeła już wspołprace :D.Podstawa to dobra nazwa opis kilku umiejetnosci ,sciągnelam kilka rytuałow z internetu i do pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samantha Re: za późno IP: *.privacyfoundation.de 25.09.09, 09:42 Ja Tobie niedorobiona wróżeczko pytająca życzę, aby całe zło które wyślesz, wróciło do Ciebie poczwórnie albo jeszcze lepiej.To tyle koncertu życzeń. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: za późno IP: 194.181.95.* 25.09.09, 12:04 Myślę, że nie musisz jej tego życzyć. Wszyscy jesteśmy Jednością, to co robisz drugiej osobie, robisz sobie. To wróci do niej i bez życzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: Zawód wrozka 25.09.09, 15:16 KOBIETO! Sprowadzisz na siebie nieszczęście. Ja wiem, że pieniądze nie śmierdzą, ale wyjedź np. do Anglii jako au pair! Tam zarobisz sporo pieniędzy. Nie baw się we wróżenie, jeśli nie masz preferencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: Zawód wrozka IP: *.152.144.29.dsl.dynamic.eranet.pl 04.10.09, 09:55 Upss. Ktoś już sprowadził na siebie chyba nieszczęście. Obwołał się Bustwem, a nawet Bogiem i innnnym chce wskazywać jak można zostać boginią: ). Jakie trzeba mieć kwalifikacje by robić z siebie w oczach innych bóstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: Zawód wrozka 04.10.09, 12:00 Czyżby ktoś zaczął wierzyć we własne imaginacje? Pisze się "Bóstwo". I nie, nie jestem boginią, nie uważam się za taką. Jednak podążam Jej ścieżką. To życie w harmonii z naturą, w harmonii ciała i duszy. Bogini symbolizuje świat, który nas otacza, coraz częściej niszczony poprzez ludzi. To Matka Natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: Zawód wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:21 Hahahaa ale zrobil sie temat.Zamiast sie kłocic zacznijcie tak jak ja pieniądze zarabiac!Zalozylam profil i pracuje już jako wrozka i musze wam powiedziec,ze po pierwszym miesiącu nawet dobrze zarobilam bo 2 tysiaki drogą nie chodzi hahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Zawód wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 07:29 2 tys ??? ciekawe gdzie, no chyba,że pracujesz 24 godz na dobę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Zawód wrozka 06.10.09, 01:56 Jestem ekspertem na viversum ale niestety czas nie pozwala mi tam przebywać .jednakze spokojnie bedac tam mozna zarobic okolo 400 zl dziennie tylko musisz udowodnic kwalifikacje . to znaczy na vviersum to nie wiem jak jest wrozby online juz wymagaja sporych bo bede tam od polowy listoada dostepna .jesli wiec chcesz to warto byc doradca na takim portalu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula-zielona Re: Zawód wrozka IP: *.aster.pl 02.05.10, 20:30 wiecie co... tak podnoszę i podnoszę te tematy ezoteryczne, ale dochodzę do wniosku, że one nie bez powodu spadają, znikają w czeluściach i wędrują na sam koniec. Paradoks: lubimy sobie poczytać, a zazwyczaj interesuje nas prawda-owszem, ale ta druga strona medalu, czyli błędy wróżek, jakieś ichnie machinacje. To coś na zasadzie takiej, że tak wiele ludzi deklaruje, że ma dosyć Tańca z gwiazdami, ale ta sama deklarująca ilość ogląda z zapartym tchem każdy odcinek. Dlatego i nie bez powodu sięgamy po Życie na gorąco i Super expres, Rewie i inne tabloidy. Prawda, nie prawda, ale lubimy poczytać, co kto i jak robi źle. Dlatego wniosek jest taki, to forum nigdy nie było wróżbiarskie, nazwa jego jest wróżbiarstwo, ale nie o to w tym forum chodzi. Po prostu my klienci mamy do tego forum taki stosunek, jaki mamy do kolorowej gazetki w poczekalni u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Zawód wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:56 po przyczytaniu tego to juz nigdy nie s korzystam z takich portali jak tam ida dziewczyny które potrzebuja kasy ida sobie przyrobic jako wrżóka zenujace Odpowiedz Link Zgłoś