coill 30.07.10, 18:15 i znow o mnie zawalczy? b wiemze teraz nie chce mnie, nadal bez slowa wyjasnien i..czy moze ma inną juz? jakby sie komus chcialo zawrócic mną swoim kartom chwilke czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
instalar Re: czy odmieni mu sie kiedys? 30.07.10, 19:02 Mam te same problemy, boże co za rok! Odpowiedz Link
coill :( 30.07.10, 19:24 instalar napisała: > Mam te same problemy, boże co za rok! no ;/ ale j je mam hcyba od urodzenia;/ Odpowiedz Link
ivana Re: :( 30.07.10, 19:38 Coil mezczyzni wtedy walcza gdy kobiety tego od nich nie oczekuja Odpusc, wyluzuj, ciesz sie drobiazgami a wtedy gdy mysli bedziesz miala zajete czyms innym moze zdarzy sie to co ma sie zdarzyc Życze Ci jego powrotu ale aby to sie stalo musisz przestac o nim myslec na poziomie swiadomosci i podswiadomosci. Wiem ze to trudne zadanie ale jak w to uwierzysz ze wroci i bedziesz tego pewna i spokojna ze tak sie stanie to tak sie stanie Odpowiedz Link
coill Re: :( 30.07.10, 19:43 moze i racja, ale ja nie odzywm sie, kolegom naszym mowie ze szukam nowego, ze on to pzr4szosc itp..i nic Odpowiedz Link
ivana Re: :( 30.07.10, 19:56 Coil bo Tobie chodzi o to aby go zachecic do powrotu przez to, ze kolegom tak mowisz Postaraj sie zupelnie o nim nie myslec i nie rozmawiac o nim z nikim. Odpowiedz Link
instalar Re: :( 30.07.10, 19:59 racja bo mu koledzy powtorzą, a faceci sa mniej skomplikowani i on sobie pomysli, ze si szybko pocieszylas i tymbardziej nic nie zrobi. Odpowiedz Link
coill Re: :( 30.07.10, 21:57 ivana napisała: > Coil bo Tobie chodzi o to aby go zachecic do powrotu przez to, ze kolegom tak > mowisz Postaraj sie zupelnie o nim nie myslec i nie rozmawiac o nim z nikim. no jsne, to tez. ale na serio umawiam sie z innymi(nie na zlosc ani os tego rodzaju bo i ak nie dowie sie i nie zobaczy), da siebie jak mi sie ktos podoba, bo moze akurat sie odkocham Odpowiedz Link
mrgodot Proszę bardzo! 01.08.10, 10:22 Partnerski dla Coil i Sławka: Między wami obecnie - 10 Mieczy Dołek i jakoś nie możecie się z niego wydostać. TY: 1. wnosisz do związku - (-)Eremita 2. W myśli - Król Kielichów 3. W sercu - 6 Kielichów 4. Pokazujesz na zewnątrz - (-)3 Monet 5. Intencje, plany - 5 Monet Wycofałaś się, odsunęłaś ale cały czas o nim myślisz i chcesz wrócić do przeszłych miłych doświadczeń. Bardzo ciepłe są te twoje uczucia do niego ale (-)3 Monet (to co pokazujesz) to brak zaangażowania i właśnie takie szukanie gdzieś na boku, w jakimś alternatywnym układzie. Tylko, że w sercu i w myślach cały czas Sławek. 5 Monet to miłość trudna, ale przecież razem można pokonywać trudności. Trochę się obawiasz tego związku, ale zaryzykowałabyś. Tylko aktywności z twojej strony rzeczywiście tu brak. ON: 1. Wnosi do związku - 7 Monet 2. W głowie - (-) 4 Kielichów 3. W sercu - 6 Buław 4. Pokazuje na zewnątrz - Wieża 5. Intencje, plany - (-)Rycerz Kielichów 7 Monet daje nadzieję na przyszłość, z tym że trzeba trochę poczekać. W końcu to wzrost i stabilizacja. On musi trochę dojrzeć do tej relacji. W głowie (-)4 Kielichów, w srecu 6 Buław - wydaje mi się, że on już się trochę budzi z tej apatii i bezczynności. 6 Buław to też karta powrotu, walki i tryumfu. Patrzę tylko na te różnice w głowie i w sercu i nie wiem, czy on tą energię z siebie wykrzesze szybko. Trochę na laurach osiadł. Na zewnątrz to on udaje twardego jak skała. Zamknął się w tej Wieży i nie chce wyjść. Tak reaguje na te twoje "skoki w bok". pewni ego boli ale nic nie powie. Intencje - (-)Rycerz Kielichów (dociągnęlam 7 Buław, - Słońce) - Uczucie do ciebie to on ma, ale głęboko schowane. Walczy sam ze sobą, nie chce sie do tego przyznać ale Słoneczko nawet odwrócone daje szanse na to, że w końcu dostanie jakiegoś powera. Może on tak nieudolnie ci pokazuje, że mu zależyy a ty tego nie widzisz, bo chcesz bardziej aktywnych działań z jego strony. Fighterem to on raczej nie jest, chyba, że ta 6 Buław w sercu go napędzi. Przyszłość związku - As Kielichów, As Monet, 8 Buław A tu masz bardzo ładne karty i sądzę, że szybko coś tu do przodu ruszy, szybciej niz myślisz. Zawalczy w końcu. Rada dla ciebie: Co robić, żeby Sławek o ciebie zawalczył - Paź Mieczy Czego nie robić - Cesarzowa Nie stój tak jak ta Cesarzowa bo się przestraszy. Może on się trochę ciebie boi, onieśmielasz go albo za bardzo mu zależy. Paź Mieczy - więcej ruchu, drążenia, może jakiś mały konflikt sprowokuj, żeby oczyścić atmosferę. Niech on dostrzeże twoje zainteresowanie, a nie to, że odpuściłaś i się wycofałaś na bezpieczną pozycję. Odpowiedz Link
coill Re: Proszę bardzo! 08.08.10, 11:12 Dziękuję przepraszam ze dopiero odp ale jestem na wyjezdzie i brak neta. Ciesze sie ze karty na przyszłość dają nadzieje, Wogole zauważyłam ze Tarot jest 'przychylny' temu a np inne karty pokazują same zle rzeczy na przyszłość Odpowiedz Link