troll16 11.08.10, 14:20 Witam, Mam do Was taka prosbe, pytanie: czy uda mi sie wyjechac z ukochanym w przyszłym tygodniu w góry? Plan sie generalnie coraz bardziej rozmywa... W podziekowaniu chetnie powróżę komuś lub wysle cos na maila Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
star-3 Re: wyjazd w góry 11.08.10, 14:55 8 pucharów,Kochankowie,8 mieczy Niestety żadna z tych kart nie mówi o wyjeździe Co możecie zrobić,żeby jednak pojechać? 6 monet,9 buław,Rydwan Pożyczyć pieniądze. Odpowiedz Link
troll16 Re: wyjazd w góry 11.08.10, 15:01 No cóz, dziekuje bardzo- nie widac tu wyjazdu, a o pieniazki nie chodzi w tym wzgledzie Odpowiedz Link
troll16 Re: wyjazd w góry 11.08.10, 15:04 Chociaz tak mysle.. 8 pucharów to tez odejscie, oddalanie sie, wiec moze... hmmm Odpowiedz Link
star-3 Re: wyjazd w góry 11.08.10, 15:09 No zobaczymy co z tym wyjazdem będzie,ale też jestem skłonna twierdzić,ze 8 pucharów może mówić o wyjeździe....ale to jest chyba trochę za słaba karta na wyjazd,zwłaszcza,ze jest w otoczeniu kart,które są ''bierne'' raczej. Świat,Rydwan,6 buław,albo Rycerz buław najwyraźniej mówią o wyjeździe Odpowiedz Link
nielaik Re: wyjazd w góry 19.08.10, 16:00 8 pucharów,Kochankowie,8 mieczy Mnie karty kojarzą się z wyjazdem w góry. Wręcz na 8 pucharów ktoś idzie turystycznym szlakiem. Kochankowie z kolei też symbliziują rozstaje dróg, gdzie jak nie w górach decydujemy się, zielonym czy niebieskim szlakiem idziemy. Plener przyrodniczy, z daleka od miasta, gdzieś na skraju lasu. 8 mieczy, no tutaj nie wiem. Ale postać zanjduje się poza murami zamku. Może trzeba będzie jeszcze poczekać? Odpowiedz Link