Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę-czy to dobra droga?

15.09.10, 11:37
Drogie Wróżki, zwracam się do Was z prośbą o wróżbę. Staram się o pracę w pewnym miejscu, wiążę z tym sporo nadziei ponieważ zajęcie jest związane z moimi zainteresowaniami.
Czy uda mi się dostać na okres próbny do tej pracy a potem czy uda mi się zostać w niej na stałe?
Z góry ogromne podziękowania
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 15.09.10, 13:02
      Czy marzyciel31 dostanie tą pracę?
      1. co jest za? głupiec
      2. co jest przeciw? księżyc
      3. co jest okolicznością dodatkową? kochankowie
      4. wynik papież
      Za - entuzjazm i świeże spojrzenie. Przeciw - osobiste obawy. Okoliczności dodatkowe - pomoc innej osoby? Wynik - karta protekcji, pozytywna w sprawach decyzji, egzaminów itp.
      Nie rozwlekając, masz szansę się tam dostać, odwagi, próbuj jeśli nic nie możesz stracić.
      • marzyciel31 Re: 17.09.10, 00:00
        Jestem bardzo wdzięczny za wróżbę, prześlę zapłatę na pocztę. Pokrzepiłeś mnie, mam nadzieję że jest szansa na tą pracę, pozdrawiamsmile
        • marzyciel31 Nie udało się:-( 13.10.10, 11:51
          Witam serdecznie raz jeszcze.
          Niestety nie udało mi się dostać tej pracy i wiem z dość pewnych źródeł że ktoś zmanipulował sytuację i celowo tak się stało jak się stało. Moze ten Księzyc w rozkładzie o tym mówił?
          Jestem załamany bo bardzo mi na tej pracy zależało. W przyszłym tygodniu mam iść na dni próbne do pracy której nie będę znosił(wiem to na pewno) i pewnie bede w niej bardzo krótki czas bo nie daje najmniejszych szans na godziwy zarobek i jakiekolwiek rozwijanie się.
          Bardzo Was proszę, powiedzcie czy oprócz tej pracy do której sie wybieram czeka mnie jeszcze jakaś inna w najbliższym czasie?
          • algaria Re: Nie udało się:-( 13.10.10, 14:34
            Czy marzyciela czeka jakaś inna praca w najbliższym czasie ( do końca tego roku)
            rozkład krzyżak
            sedno 5 mieczy - wiesz że ta praca to nie to czujesz się oszukany w związku z tamta pracą niby masz teraz zajęcie ale nie jest to takie jakie lubisz czujesz takie pyrrusowe zwycięstwo
            tak nie będzie ryc buław - nie będzie szybkiej zmiany zajęcia
            tak będzie 7 mieczy - będziesz działał na pokaz bez wysiłku w myśl " jaka płaca taka praca" mogą chcieć Cię oszukać lub wykorzystać
            wynik paź mieczy - chyba będziesz się jeszcze uczył(może doszkalał w tej pracy) ale również będziesz odczuwał brak zaufania do współpracowników

Jest to wróżba krótkoterminowa na mniej niż 3 miesiące - jak chcesz to zapytam kart o dłuższy czas np do połowy 2011 r
            • krolowa.mieczy Re: Nie udało się:-( 13.10.10, 14:50
              Marzycielu, sprawdź koniecznie czy masz wszystko na papierze wyszczególnione, na słowo nikomu nie wierz, zrób rozeznanie czy szef/firma jest wypłacalna bo może "cykają" wypłatę po 100zł, 150zł przez cały miesiac itp. pilnuj swoich dokumentów, za dużo z nikim nie gadaj tam, nie wierz w cuda na kiju jakie ci ktoś obieca i gdy będzie kreślił przed tobą Bóg wie jakie opowieści o karierze i pieniadzach - to zamki na piasku.
              Poza tym sądzę, że lekko mogą cię tam wykorzystywać na zasadzie młody zawsze lata po piwo.
            • ivana Re: Nie udało się:-( 13.10.10, 14:53
              To, ze nie dostales tej pracy, o którą tak bardzo zabiegałes podcięło Ci skrzydla i sprawiło, ze straciles ochote na jakiekolwiek dzialanie w tym kierunku (ryc. buław). Teraz bedziesz ostroznie "badał grunt" zanim podejmiesz decyzje o ponownej rozmowie kwalifikacyjnej.(7 mieczy). Po tych perypetiach chwilowo nie wierzysz w to, abys mogl dostac wymarzona pracę, powątpiewasz w to i przeglądasz kolejne oferty prace z nieufnosćią(paź mieczy).
              Nie martw sie. Reagujesz typowo w takiej sytuacji. Ale nie czekaj dlugo w roli obserwatora ogłoszen tylko weż sie w garsc i jak najszybciej uwierz w siebie. Jak naprawde uwierzysz ze dostaniesz prace o ktorej marzysz to uda Ci sie.
              Powodzenia
      • zainteresowany1977 Re: 13.10.10, 16:14
        Proszę Was o konfrontację wyciągniętych przeze mnie kart z rozwiązaniem sytuacji podanym przez marzyciel31
        • misboaa konfrontacja 13.10.10, 20:05
          1. co jest za? głupiec
          świeżość, ochota/ tak jak powidziałeś
          2. co jest przeciw? księżyc
          u mnie jeśli nie chodzi o artystyczne rzeczy to zawsze jes zamęt, kombinatorka, działania o których nie ma się pojęcia
          3. co jest okolicznością dodatkową? kochankowie
          jeśli pytanie nie dotyczy miłości to ja mam ją jako wybór czegoś innego, w tym wypadku innej osoby
          4. wynik papież
          a tutaj to nie wiem, zaskoczenie bo to karta uczciwości więc można było spodziewać się dobrego wyniku
          • marzyciel31 Do Algarii 14.10.10, 08:59
            Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za pomoc i zwracam się do Algarii z prośba o postawienie kart na dłuzszy termin, bedę bardzo wdzięczny. Wszystkim przeslę podziękowania. Ta praca do której się udaję jest na okres próbny, jest to praca fizyczna (nie najlżejsza) i w nienajlepszej firmie więc obawiam się że nic z tego na dłuzszą metę nie będzie.
            • algaria Re: Do Marzyciela 14.10.10, 11:18
              Chetnie postawię karty jak wrócę do domu z pracy - tak wieczorem nawet po 20 chyba że ktoś z forumowiczów postawi szybciej smile Pozdrawiam - nie martw się wszystko będzie ok smile
          • zainteresowany1977 Re: konfrontacja 14.10.10, 10:08
            To interpretacja po wystąpieniu zdarzenia, liczyłem na to, że ktoś wykaże błędy w mojej interpretacji nie odnosząc się do informacji które zostały podane po rozwiązaniu sprawy. Nieraz widuję na stronach wróżek opisy wizyt klientów, prezentowane są karty, prezentowane są problemy i prezentowane są niezwykle precyzyjne odczyty kart, i w takich chwilach wiecie co sobie myślę?, o kuglowaniu w celach reklamowych myślę a nie o natchnieniu.
            Głupiec spersonalizowany ale już księżyc uosobiony z czynnikiem zewnętrznym, kochankowie jako wybór innej osoby - bardzo trudno byłoby komuś wpaść na taki ciąg skojarzeń w obliczu pytania, to już by zakrawało o geniusz.
            • zainteresowany1977 Re: konfrontacja 14.10.10, 10:09
              A karta wyniku papież, nie klei mi się.
              • marzyciel31 Re: konfrontacja 14.10.10, 14:07
                Bardzo dziękuję Algario, będę czekać. Zainteresowany, faktycznie trudno byłoby tak odczytać karty które wyszły. Ja też jestem zdziwiony bo układ był dobry. Sprawa tej pracy wygląda tak,że ktoś zablokował mi do niej drogę i było to działanie celowe (wiem to na pewno). Wychodzi na to że w ogóle miałem tej pracy nie mieć, ludzie którzy mnie rekrutowali byli jacys dziwni, odwlekali sprawę, działali na zwłokę, kłamali i kombinowali. Chyba ktoś mnie zastąpił po prostu.
              • ma_ewa01 Re: konfrontacja 15.10.10, 11:18
                ...czasami głupiec, zwłaszcza np z księzycem mówi o daremności wysiłków, o niepowodzeniu, złudzeniu. Dosłownie, nie bądź głupi, nie licz na to...
                Msmile
            • misboaa Re: konfrontacja 14.10.10, 14:28
              zainteresowany1977 napisał:

> To interpretacja po wystąpieniu zdarzenia, liczyłem na to, że ktoś wykaże błędy
              > w mojej interpretacji nie odnosząc się do informacji które zostały podane po r
              > ozwiązaniu sprawy. Nieraz widuję na stronach wróżek opisy wizyt klientów, preze
              > ntowane są karty, prezentowane są problemy i prezentowane są niezwykle precyzyj
              > ne odczyty kart, i w takich chwilach wiecie co sobie myślę?, o kuglowaniu w cel
              > ach reklamowych myślę a nie o natchnieniu.
              > Głupiec spersonalizowany ale już księżyc uosobiony z czynnikiem zewnętrznym, ko
              > chankowie jako wybór innej osoby - bardzo trudno byłoby komuś wpaść na taki cią
              > g skojarzeń w obliczu pytania, to już by zakrawało o geniusz.
              >

Wiesz, teraz "po" to ciężko patrzeć bez pryzmatu tego co wiemy napewno. Zagadkowa nadal pozostaje postać Papieża. Pomimo, że wiadomo jak potoczyły się sprawy trudno go rozszyfrować bo cóż to za odpowiedź, że pokazał się w negatywie... w ten sposób wszystkie wróżby należało by rozpatryważ prosto i na odwrót.
              Czytałam te karty przed wyjąsnieniem i uderzył mnie Księżyc, ale przr Papieża nie wiedziałam co tak naprawdę się stanie i dlatego nie napisałam nic wcześniej.
              • zainteresowany1977 Re: 14.10.10, 15:20
                Hm... kiepscy z nas wróżbici, no ale jak będziemy wytrwali to mamy szansę do czegoś dojść smile
                Niby można to złożyć w poskładać w całość, głupiec to On, który może został oceniony przez pracodawcę jako ktoś niewystarczająco dobry\doświadczony (księżyc), kochankowie jako dokonanie innego wyboru przez pracodawcę a papież to może po prostu taka powściągliwa postawa, taka ,,z góry". Przeciw czyli księżyc skooperował z papieżem a kochankowie wyszła jako powód. I jak się chce to można, rozciągnąć w tą, z tamtej młotem i pasuje jak ulał.
      • algaria Do Z 14.10.10, 20:17
        Nie wiem czy ciągnąłeś karty z całej talii ale chyba nie i to był 1 błąd 2 to że księżyc to machlojki i dla ludzi starających się o pracę daje negatywny wynik, dodatkowa okoliczności - kochankowie - pracodawca miał do wyboru z kilku osób i mógł nie wybrać marzyciela (o czym się dowiedzieliśmy teraz) a papież jako wynik dla osoby która stara się o prace ma wydźwięk obojętny dlatego ważne jest albo dołożenie choć jednaj karty do papieża albo wzięcie pod uwagę całego rozkładu a całość mówi raczej o tym że pracy klient może nie dostać
        Takie są moje spostrzeżenia
        • zainteresowany1977 Re: 14.10.10, 22:33
          Pytanie było na ,,czy" a gdzieś napisali, żeby do tego małego rozkładu ciągnąć z WA.
    • algaria II wróżba 14.10.10, 20:07
      Czy marzyciel do końca czerwca 2011 roku znajdzie inną lepszą pracę?

sedno : ryc mieczy - ruszysz do przodu nastąpi nagły zryw i rozpoczniesz coś nowego
      tak nie będzie - 5 monet - nie będzie biedy poniżania żebrania o prace i godne życie
      tak będzie - 6 kielichów - Być może ktoś z Twojej przeszłości pomoże Ci i wejdziesz w nowe środowisko i nowe znajomości
      wynik - król buław - będziesz człowiekiem spełnionym który za wszelka cenę będzie starał się odnieść sukces w pracy.

Podsumowując Wyszły lepsze karty niż w poprzedniej wróżbie i myślę że do końca czerwca przyszłego roku będziesz miał nową i lepszą pracę niż ta którą masz obecnie. Niewykluczone że ktoś Cię zaproteguje a z nowej pracy będziesz zadowolony, bieda tez Ci nie grozi.
      • marzyciel31 Re: II wróżba 15.10.10, 10:28
        Algario, jestem bardzo wdzięczny za wróżbę, jest optymistyczna i daje nadzieję, fajne karty wyszłysmile Już przesyłam podziękowania. Bardzo Wszystkim dziękuję za wgląd w mój problem i pozdrawiam
        • marzyciel31 Witam ponownie 22.10.10, 12:18
          Raz jeszcze witam Wszystkich. Chcę się podzielić z Wami moją aktualną sytuacją. Wyobraźcie sobie że są jakieś problemy z tą pracą która miała być od teraz. Nikt nie odzywa się do mnie stamtąd od około dwóch tygodni. Jestem ciekawy co chciała powiedzieć karta 7 mieczy w pierwszej wróżbie Algarii...może znowu ktoś chce mnie oszukać?
          • algaria Re: Witam ponownie 22.10.10, 16:05
            Zobaczymy jak się dalej ta sprawa potoczy - marzycielu dziękuję że nas informujesz o sytuacji bieżącej rzadko ktoś to robi przeważnie po otrzymaniu wróżby biorą tyłki w troki i papa a my sie uczymy włąśnie na takich informacjach jak Twoje Jeszcze raz dzięki i bądź z nami w kontakcie.
            • marzyciel31 Re: Witam ponownie 22.10.10, 16:32
              Będę na pewno, pozdrawiam serdeczniesmile
              • marzyciel31 Zadzwonili i..... 26.10.10, 14:28
                Moi Drodzy Wróżbici, może ktoś zechce mi jeszcze raz postawić karty?
                Dzisiaj otrzymałem telefon z pracy o której wcześniej pisałem, ale pani zatrudniająca brzmiała jakoś podejrzanie, cyt: "hmmm....w zasadzie... hmmm... potrzebujemy pracowników, proszę przyjść jutro na noc do pracy".
                Nie jestem pewien co tam jest grane i obawiam się że idę na jakieś zastępstwo za kogoś lub tymczasowo, a mnie zależy na stałej pracy. Pracowałem już na produkcji i wiem że zatrudniają masę pracowników na miesiąc a potem zwolnienie. Wiem też, że na początek jest coś takiego jak dni próbne a mnie to na dzień próbny nie wygląda, dziwne to jakieś....
                Jak jest w tym przypadku, czy mogę im ufać? Będzie z tego jakaś sensowna praca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka