coill 19.09.10, 17:00 Czy miedzy mną i Slawkiem cos sie wkoncu zmieni? i czy on wyjedzie za granice w pazzierniku? (nie wazne..czy na lepsze czy gorsze..bylem znala wkoncu prawde..) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrusia Re: polozylby ktos karty? 19.09.10, 17:22 Dla Coil wróżba : Wasza znajomosć w obecnej chwili zaczyna nabierac kierunek(3kije) jedną z osob pcha w przygodę , poczucie na skórze innego klimatu .Obecnie wasze relacje nie układają się(paż mieczy) tak jakbyś tego chciała .ie ma między Wami dobrego porozumienia (4kielichy +paż mieczy)męczycie się a emocje, które sa w was tylko narastają i kiedyś wystrzelą z Was. Powinnaś wyjś cz obecnej pozycji i zadziałać (8mieczy ) nie stój z przysłoniętymi oczami spróbuj porozmawiac z nim dogadać -musicie popracowac nad związkiem(3monety) Najdchodzacy czas pokaże Wam wyjście coś sie przełamie w Was ale nie wsyztko zostanie wyregulowane między wami (sprawiedliowosć) tak jakby już jakies decyzje zostały podejęte i nie ma wyjścia. Co powinnaś zrobić Paż monet - porozmawiaj z nim , omów wszystko jeszcze raz aby nie było niewiadomej stytuacji między wami gdyż Sławek bardzo cche pojechać za granice (3kije) jego tam ciągnie chce zobaczyć ,poznać , pocuzć na własnej skórze. 10 mieczy )mówi iż będzie wam cięzko i bardzo za sobą będziecie tęsknić ale sie zranicie niestety .Czas będzie dla was dobrym doradcą i mimo iż między wami moż esię zburzyć to(As kielichów) uczucie za jakis dłuższy czas odnowi się . Na AS Kielichó dociągłam karty +6kielichó , Zakochani , Księzyc Powrócicie do siebie bo uczucie między wami nie wygasnie ale będa sprawy , które moga wam przeszkadzac .Musicie sobie bardzo ufac aby nikt wam nie zaszkodził i to uczucie przetrwało. Pozdrawiam Lukrusia Ps: Coil czy moge za wróżbnę poprosić o rozkład partnerski na mnie ipana k.r. Bużka Odpowiedz Link
coill Re: polozylby ktos karty? 19.09.10, 17:55 dziekuje! a czy moglabys wypisac mi ten rozkl jak to polozone bylo?(skopoije sobie, bo na forum wkoncu mi sie zgubi on chce jechac..pewnie pojedzie, to ciezki temat choc mi sie wydaje ze to konieczne,ze bez tego bedzie gorzej. Ciekawe skd ta sprawiedliwosc sie tu bierze w podziekowaniu wolisz wrozbe czy costam na mail? Odpowiedz Link
lukrusia Re: polozylby ktos karty? 19.09.10, 19:24 Rozkład napisałam i dodałam jak go interpretuje karty razem . karta najważniesza u was 3kije co mówi o was , o ty co sie dzieje między wami i w waszym związku. To jest pierwsza i wązna karta bo ona nakreśla co już się dzieje. A więc np jak u was 3kije ciągnie Sławka za granicę . Jak wygladają wasze relacje w obecnej chwili paz mieczy To wy i wasze emocje 4kielichy Te dwie karty razem łącze i je interpretuje najpierw osobno a potem razem. Co powinnaś teraz zmienić w sobie 8mieczy Jakie działania powinnas podjąc paż monet W czym możecie popełniac teraz błąd , 3monety 3monety czyli np: że zabraknie wam pracy nad związkiem bo w działaniach masz pazia monet a on jest ciekawy , pyta rozumisz on nie znajduje się w 8mieczy tylko działa powoli ale z ciekawością . Co już sie nie zmieni bo weszło w działanie Sprawiedliowośc Co będzie między wami ta kartę łącze z karta 1 bo mówi o tym co jest i będzie 3kije +10 mieczy . Rozłąka , która będzie odczuwalna miedzy wami. Następnie as kielichów na tą karte zawsze dociągam 3karty +6kielichów , Zakochani , Księzyc Pojawiąła się karta uczucia i powrót do przeszłosci do związku ale że pojawial się Księzyc to musicie sobie ufac aby wasz związek przetrwał . ----------------------------- Wasza znajomosć w obecnej chwili zaczyna nabierac kierunek(3kije) jedną z osob pcha w przygodę , poczucie na skórze innego klimatu .Obecnie wasze relacje nie układają się(paż mieczy) tak jakbyś tego chciała .ie ma między Wami dobrego porozumienia (4kielichy +paż mieczy)męczycie się a emocje, które sa w was tylko narastają i kiedyś wystrzelą z Was. Powinnaś wyjś cz obecnej pozycji i zadziałać (8mieczy ) nie stój z przysłoniętymi oczami spróbuj porozmawiac z nim dogadać -musicie popracowac nad związkiem(3monety) Najdchodzacy czas pokaże Wam wyjście coś sie przełamie w Was ale nie wsyztko zostanie wyregulowane między wami (sprawiedliowosć) tak jakby już jakies decyzje zostały podejęte i nie ma wyjścia. Co powinnaś zrobić Paż monet - porozmawiaj z nim , omów wszystko jeszcze raz aby nie było niewiadomej stytuacji między wami gdyż Sławek bardzo cche pojechać za granice (3kije) jego tam ciągnie chce zobaczyć ,poznać , pocuzć na własnej skórze. 10 mieczy )mówi iż będzie wam cięzko i bardzo za sobą będziecie tęsknić ale sie zranicie niestety .Czas będzie dla was dobrym doradcą i mimo iż między wami może się zburzyć to(As kielichów) uczucie za jakis dłuższy czas odnowi się . Na AS Kielichó dociągłam karty +6kielichó , Zakochani , Księzyc Powrócicie do siebie bo uczucie między wami nie wygasnie ale będa sprawy , które moga wam przeszkadzac .Musicie sobie bardzo ufac aby nikt wam nie zaszkodził i to uczucie przetrwało. Odpowiedz Link
coill Re: polozylby ktos karty? 19.09.10, 23:13 dziekuje!! wiesz ciekawa ta 8 monet..bo moze AZ taka nie jestem(kontaktuje sie, czasem ja napisze sms itp)..ale faktycznie cofam sie coraz bardziej wlasnie taka postawe jak 8..i prawie ją mam.. porpostu tyle razy gdy wyciagalam reke do niego po zerwniu byl niemily ze sie zablokowalam i pomyslalam.. ze juz nie bede inicjatywy wnosic Odpowiedz Link
lukrusia Re: polozylby ktos karty? 20.09.10, 20:37 Coil czy mogę cię poprosic w zamian za wróżbę o karty dla mojej siostry o pracę czy dostanie się do pracy w straży granicznej? Teraz będzie miała rozmowe kwalifikacyjną czy ta rozmowa jej pójdzie dobrze i czy zostanie przyjęta na funkcjonariusza s.granicznej . Odpowiedz Link
coill Re: polozylby ktos karty? 20.09.10, 22:35 jasne, napisz mi na priv dane siostry lub zdj jak mozesz Odpowiedz Link
coco_angel Do Luksrusi:) 21.09.10, 06:59 Lukrusiu bardzo fajny rozklad czy mozesz go jakos uszeregowac? bo zastnawaim sie na koncu zawsze kladziesz ASA pucharow?bo jakos tak wyszlo.. Odpowiedz Link
misboaa Re: polozylby ktos karty? 21.09.10, 11:41 Rozkad świetny i bardzo trafiony. Można powiedzieć, że daje kompletny obraz sytuacji. Dodam jeszcze coś od siebie. > karta najważniesza u was 3kije co mówi o was , o ty co sie dzieje między wam > i i w waszym związku. Każde z was próbuje znaleźć rozwiązanie spraw, ale robi to szukając samotnie, na swój sposób. Każde z was myśli o czym innym. Zastanawiacie się nad tym co dalej, co będzie za miesiąc, czy dwa, gdzie to bedzie a pomijacie teraźniejszość. Życie toczy się teraz i aby mogło nastąpić coś w grudniu musi być najpierw dzisiaj. Może i prawda, że za horyzontem trawa bedzie bardziej soczysta, ale co z tego jak nie ma jej z kim poskubać.... co dokładnie widać w zakończeniu wróżby ale druga prawda mówi, że jak ktoś nie potrafi dostrzec wartości tego co już ma to musi najpierw dostać pożadnie w dupę gdzie indziej A jak wróci z podkulonym ogonem to na tej dupci będzie już siedział spokojnie > > To wy i wasze emocje 4kielichy [/b] wiadomo: zmeczenie, znużenie, nic się nie dzieje i samemu nie chce się już ruszyć. > > Co powinnaś teraz zmienić w sobie 8mieczy Niech to nie będzie jedyna i najważniejsza rzecz w twoim życiu. "Opuść" tą sprawę i wejdź w inny krąg. Zajmij się czymś co pozwoli ci rozwinąć skrzydła i uspokoi twoje zmęczone serce. Niech już to przestanie cię krępować, są jeszcze inne rzeczy które moga co dodać skrzydeł > Jakie działania powinnas podjąc paż monet Delikatnie rzuć się w wir swoich studiów czy pracy, tego co daje ci zysk, nie tylko finansowy, ale tego co cię wzbogaca, jest krokiem do zdobycia np: nowych umiejętności > W czym możecie popełniac teraz błąd , 3monety Praca, zarabianie ma sens tylko wtedy gdy ma się z kim dzielić jej efekty, ma się dla kogo to robić. Zaryzykowała bym, że to nie jest uwaga do ciebie. > > Co już sie nie zmieni bo weszło w działanie Sprawiedliowośc Czy ona zaczął już załatwiać jakieś dokumenty? Teraz do głosu doszedł rozum a nie serce. Na chołdno zebrane fakty pokazały, że trzeba podjąć decyzję, zawrzeć umowę, a wszystko inne musi zejść na plan drugi. Tak karta mówi, że tak trzeba. > Co będzie między wami ta kartę łącze z karta 1 bo mówi o tym co jest i będzie 3 > kije +10 mieczy . ta rozłąka da się mocno we znaki. Najbardziej temu kogo przedstawia 3 Buław. > > Następnie as kielichów na tą karte zawsze dociągam 3karty +6kielichów , Zakocha > ni , Księzyc Uczucia. Tęsknota. Powracanie myślami to pięknych chwil i marzenie o tym by się połączyć. Najgorsze będą noce, łezka może spłynąć koncikiem oka... Ta tęskonota może pomóc uzmyłowić, co jest najważniejsze. As to również ojczyzna więc jeśli wyjaz dojdzie do skutku to zobaczy co tam zostało.... Odpowiedz Link
coill Re: polozylby ktos karty? 21.09.10, 12:18 te lezki, to pewnie ja bede wylewac... Odpowiedz Link
misboaa Re: polozylby ktos karty? 21.09.10, 12:38 To też, ale nie będziesz jedyna w tej nostalgii bo rozkład jest robiony na was oboje, wspólny a nie tylko na ciebie (poza pytaniem co ty masz robić). To dotyczy was oboje. Odpowiedz Link
coill Re: polozylby ktos karty? 13.10.10, 11:10 czy ta koncówka kt.wyszla Ci Lukrusiu w kartach po tej10tce mieczy.. " Na AS Kielichó dociągłam karty +6kielichó , Zakochani , Księzyc Powrócicie do siebie bo uczucie między wami nie wygasnie ale będa sprawy , które moga wam przeszkadzac .Musicie sobie bardzo ufac aby nikt wam nie zaszkodził i to uczucie przetrwało." czy mozna to tez odczytywac - jako Nowe uczucie/znjomosc z kims kto np byl juz w przeszlosci(nie S czyli świerzy niby Ex)...a np jakis inny byly(6 pucharow)? Odpowiedz Link
coill lukrucia 21.09.10, 19:50 !! dopiero zauwazylam czytając sobie ponownie watek, ze dodalas mi "P,S" o wrozbie na K.R !!! powroze i w nowym wątku opisze ,zaloze drugi Odpowiedz Link
lukrusia Re: do Coil 22.09.10, 18:31 Coil ten pierwszy rozkład już mam mi chodzi o ten drugi dla siostry o pracę czy dostanie się do pracy w straży granicznej? Teraz będzie miała rozmowe kwalifikacyjną czy ta rozmowa jej pójdzie dobrze i czy zostanie przyjęta na funkcjonariusza s.granicznej . Odpowiedz Link
coill Re: do Coil 22.09.10, 18:34 ok ale wyslij mi dane na priv o ktore poprosilam wyzej Odpowiedz Link
cloud_nine Re: do Coil 06.10.10, 18:54 Twoj przyszly maz bedzie w znaku wodnym, ryby, rak lub skorpion. Odpowiedz Link
coill Re: PYTANIE 13.10.10, 15:03 czy ta koncówka kt.wyszla Ci Lukrusiu w kartach po tej10tce mieczy.. " Na AS Kielichó dociągłam karty +6kielichó , Zakochani , Księzyc Powrócicie do siebie bo uczucie między wami nie wygasnie ale będa sprawy , które moga wam przeszkadzac .Musicie sobie bardzo ufac aby nikt wam nie zaszkodził i to uczucie przetrwało." czy mozna to tez odczytywac - jako Nowe uczucie/znjomosc z kims kto np byl juz w przeszlosci(nie S czyli świerzy niby Ex)...a np jakis inny byly(6 pucharow)? Odpowiedz Link