29.09.10, 21:10
Ja (Madzia)
wnoszę -WISIELEC-Zastanawiam się przyglądam sie koleżance czy jest to osoba godna zaufania i powierzenia ważnych spraw.
w głowie KROLOWA KIELICHÓW - Postrzegam ją jako ciepłą osobę .
w sercu - PUSTELNIK mimo iz ja polubiłam trzymam dystans do niej -dopiero wyrabiam sobie zdanie o koleżance.
na zewnątrz CESARZ- No tak ja jestem ważna smile

Koleżanka
wnosi KROLOWA MONET- Wnosi przyjazne podejście ale dumne.
w głowie - AS KIELICHÓW -Równiez mnie polubiła.
w sercu 4MONET- Zamknięta jest w sobie chroni sie w skorupce 4monet jakby nie pokazuje prawdziwej twarzy.
na zewnątrz RYCERZ MIECZY - Jest konkretna w czynach.

Rozkład dotyczy mnie i nowej koleżanki)
Buziaczkikiss
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: rozkład 30.09.10, 15:58
      Madziu Pokazujesz koleżance , że jestes osobą godną zaufania , dorosłą masz już doświadczenie a i zasady , którymi się kierujesz cenisz sobie spokój i bezpieczeństwo.
      W głowie chciała bys się zakumplowac z koleżanką ale jak cesarz musisz najpoierw sprawdzić czy ta osoba nie zburzy twojego spokoju dlateg tez wisielec przyglądasz sie jej i szukasz odpowiedzi na swoje pytanie pustelnik czy koleżanka nie wniesie bałaganu czy przyjażn będzie.

Natomiast koleżanka pokazuje że licza sie dla niej dobre relacje z tobą pokazuje że jako kolezanka była by stabilna nie wycinała by ci numerów.
      Lubi cię as kielichów i chciała by sie zakumplować ale koleżanak jest w sobie zamknięta 4monet boi sie pokazać przed tobą co naprawde myśli czuje i dlatego pokazał sie rycer mieczy stara sie koleżanka nie okazywac emocji ale jak napisałas być konkretna a dlatego że boi sie tego czy ty ją zrozumiesz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka