15.10.10, 13:11
jak powinnam działac by jak najszybciej poznać meżczyzne z ktorym ebde szczesliwa?smile

6 mieczy- 8 buław- 3 denary
powinnam pozrzucic stare...wyjechac gdzies, pzreprowadzic sie, dzialac z rozmachem...kontaktowac sie z ludzmi

czego nie robic?
6 denarow- 4 kielichy- judment-sad

dawac wiecej niz otrzymuje-otworzyc sie emocjonalnie-nie byc taka surowa w sadach...
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: milosc 15.10.10, 14:43
      czego nie robic?
      6 denarow - nie żebrać o czyjeś względy.
      4 kielichy - nie kaprysić w nieskończoność.
      sad - nie liczyć na to, że odezwie się do Ciebie ktoś z przeszłości.
      • cytrynowa_valeri Re: milosc 15.10.10, 16:03
        hihih, no fakt za dzuo kaprysze;P
        na przeszlosc nie licze...to temty zamkniete...

Pozdrawiam
    • misboaa Re: milosc 15.10.10, 16:47
      Wyjazdu nie można wylkuczyć. Może jednak na początek zmień środowisko w którym "poszukujesz". Zacznij przybywać z ludźmi z którymi do tej pory miałaś mało kontaktu. Jeśli nie chodziłaś na pracowe imprezy to zacznij lub na odwrót/ jeśli szukałaś do tej pory pomiędzy innymi działami firmy to daj sobie z tym spokój i nie szukaj w korporacji big_grin
      Bądź otwarta na kontakty, towarzyska i nie zniechęcaj się. "Pochodź" wkoło tematu. Musisz sama "popracować" nad poszukiwaniami. Wykaż inicjatywę. Pokaż chęć zapoznania kogoś. Może jesteś zbyt skryta i nie pokazujesz tego po sobie. Nie chodzi oczywoście żebyś wystawiła tabliczkę "szukam chłopa" smile Tylko nie udawaj przed znajomymi, że jest ci dobrze samej/ rozmiesz co mam na myśli?
      Nie odgrzewaj starych kotletów big_grin Dotyczy to zarówno osób jak i właśnych zachowań.
    • nielaik Re: milosc 15.10.10, 18:01
      cytrynowa_valeri napisała:

> jak powinnam działac by jak najszybciej poznać meżczyzne z ktorym ebde szczesl
      > iwa?smile
      >
      > 6 mieczy- 8 buław- 3 denary
      > powinnam pozrzucic stare...wyjechac gdzies, pzreprowadzic sie, dzialac z rozma
      > chem...kontaktowac sie z ludzmi
      Wychodzić do ludzi, nie stronić od imprez, wydarzeń kulturalnych na których aż roi się od potencjalnych kandydatów. Podkreśl swoja kobiecość, łanie się ubierz, powinać wabić wizualnie mężczyzn.

> czego nie robic?
      > 6 denarow- 4 kielichy- judment-sad
      >
      > dawac wiecej niz otrzymuje-otworzyc sie emocjonalnie-nie byc taka surowa w sada
      > ch...
      Nie siedzieć w domu i czekać, aż sam kandydat się pojawi. Nie bedziesz miała w czym przebierać, mało ciekawe znajomości. W pierwszym rozkładzie masz więcej rozrywki, luzu, uśmiechu, tak należy podejść do poszukiwać partnera. Nie traktuj kadnydatów z góry, daj im szansę, porozmawiaj. Chyba nie dobrze było by ich od razu wypytywac o dalsze plany, typu rodzina, praca. To może ich wystraszyć. A z drugiej strony wymagaj też od nich aby coś od siebie dawali. Nie podawaj im wszystkiego na tacy. Niech się panowie postarają.
      • cytrynowa_valeri Re: milosc 16.10.10, 09:45
        love love love....ehh narazie ejstem uziemiona bo z braku pracy siedze w domu a tutaj facetow brak...

moze te 6 mieczy pokazala ze jakw yjazde za praca to cos sie ruszy...?smile

Pozdrawiam smile
        • misboaa Re: milosc 16.10.10, 12:01
          cytrynowa_valeri napisała:

> love love love....ehh narazie ejstem uziemiona bo z braku pracy siedze w domu a
          > tutaj facetow brak...
          >
          > moze te 6 mieczy pokazala ze jakw yjazde za praca to cos sie ruszy...?smile
          >

Właśnie o to mi po głowie chodziło smile ale będąc dopiero w szkółce nie mogłam skumać czy już pracujesz czy właśnie w pracy masz szukać bo tu wyrażnie widać zmianę sposobu szukania albo środowiska poszukiwań i pracę właśnie.
          smile

> Pozdrawiam smile
          • cytrynowa_valeri Re: milosc 17.10.10, 12:24
            dziekiwink
            ale chyba bede musiala troche pozcekac na zmaine srodowiska...wink
            a tutaj cos fajnego do sluchaniawink

www.youtube.com/watch?v=F8FjVhezOCA
            • misboaa Re: milosc 17.10.10, 13:10
              big_grin mam cały film

aż tak bardzo nie zamykaj się teraz na okazje czekając na zmianę środowiska bo nigdy nic nie wiadomo... nie wracaj jednak do starego, ten warunek silnie się zaakcentował
              • misboaa Re: milosc 17.10.10, 21:09
                przyszło mi do głowy, że to niekoniecznie musi byś praca zawodowa, ale coś co wykonujesz z pasją, przyjemnością np: ktoś kto lubi przyrodę i uprawia sobie działeczkę i tam też się dojeżdża, albo warszaty ceramiki itp. Może masz jakieś "zajęcia pozalekcyjne"? big_grin
                • ma_ewa01 Re: milosc 18.10.10, 08:01
                  Też mi to przeleciało przez głowę, misboaa, i jeszcze z tym związane jakieś forum tematyczne w necie...
                  Msmile
    • ma_ewa01 Re: milosc 17.10.10, 20:49
      1jak powinnam działac by jak najszybciej poznać meżczyzne z ktorym ebde szczesl
      > iwa?smile
      >
      > 6 mieczy- 8 buław- 3 denary
      Poszukac roboty w necie , ale w innym mieście, wziac pod uwagę zmiane msca pobytu.
      Opuścić dotychczasowe środowisko
      Msmile
      • cytrynowa_valeri Re: milosc 18.10.10, 09:52
        witam wink
        no niestety nie mam zadnych zajec pozadomem...jak juz wczesniej wspominalam..utkwiłam tutaj w domu i nic sie tu nie dzieje...jakby twkwie troche w martwym punkcie...dopiero jak znjade prace..a bedzie sie to wiozalo z dojazdami na 100 % , wtedy sie moje zycie ruszy.....
        poki co to zycje nadzieja na lepsze jutro

lubie fora ezoteryczne ale tutaj prawie same kobity;P wiec net niejako odpadawink
        • ma_ewa01 Re: milosc 18.10.10, 10:00
          Hej,
          Mnie chodziło raczej o fora związane z jakąś umiejętnością wykonywania czegoś, wymiany doświadczeń. Może to być jakaś prozaiczna czynnośc np wymiana opon w samochodzie, albo czyszczenie wanny. Coś tego typu. Nie z grubej rury, coś całkiem przy ziemi smile
          Msmile
          • cytrynowa_valeri Re: milosc 18.10.10, 10:21
            hehe no musze poszukac fora jakiegos w sprawie czyszczenia wanny;P zartuje;P
            bede miala na uwadze Twoje wskazowkiwink

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka