Dodaj do ulubionych

Kolejna zaginiona dziewczyna

10.11.10, 09:54
policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91132,8638149,Kamila_wyszla_z_domu_i_slad_po_niej_zaginal.html
Spróbujemy rozwikłać zagadkę? Moze tym razem będzie bardziej optymistycznie
Msmile
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 10:23
      Wrzucam karty. Kto chce może próbować. Ja też nad nimi pomyślę. Jak tylko będę mogła wpiszę swoją int.
      Rozkład
      S Kamili - ryc monet
      czy żyje - 5 buław
      W jakim jest stanie Koło (- )( X)
      Jaka była rola osób trzecich w zaginięcie? - Diabeł
      Charakterystyczne rzecz w miejscu zaginięcia - Kapłanka
      charakterystyczna rzecz w miejscu przebywania - As Mieczy
      z czym związane jest to miejsce - 10 pucharów
      jak trafić w to miejsce? - 4 kije
      Czy osoba zaginiona się odnajdzie ( jak) 9kijów)
      Wskazówka dla szukających Wieża (XVI)
      • krolowa.mieczy Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 10:26
        kurde! ja mam jednoznaczne skojarzenie : dom publiczny.
        Na pewno się mylę, bo ten temat cieżki jest tzn temat zaginięć w kartach.
      • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 10:38
        A mnie to sie kojarzy z jakas szkola czy internatem z ktorym byla zwiazana w przeszlosci. Pojechala tam do jakiegos chlopaka ktory ja omotal. Chlopaka znala z dziecinstwa, jej rodzice tez go znaja. Nie jest teraz szczęsliwa bo po przyjeździe chlopak odcial sie i nie chce z nia rozmawiac. W miejscu zaginiecia moze byc przechowywana jej korespondencja z nim , albo w kompie albo w tel.
        Do domu boi sie wrocic z powodu odczuwanego zagrozenia ze strony rodzicow. Nie wie jak zareaguja.
        • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 11:07
          O ,wlasnie ,teraz przeczytalam calosc artykulu ze mogla zwiac z kolega...nie wiedzialam o tym jescze jak interpretowalam karty
      • camaretto Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 11:03
        W jakim jest stanie Koło - na łasce i niełasce losu
        Diabeł - perwersja - w ogóle miałam przed oczyma pederastę ale później doczytałam że to 14latka. Ale z XV nigdy nic nie wiadomo - życie może być na włosku, innym razem "na dnie"
        miejsce - 10 pucharów- to często "wytarte", lubiane miejsca, tak tak jak to było w przypadku Michała
        Ryc. Mon to pragmatyczna karta - ale o rozsądku nic tu nie piszą podręczniki...
        Wieża:
        1 pomysł - trudna sytuacja domowa, rozbite więzi z bliskimi, czyli zwiała z kolegą, trudno powiedzieć jakie były jego zamiary
        2 pomysł - trudno dostępne miejsce :
        ...albo więzienie.
        • misboaa Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 10.11.10, 13:12
          Zauważyłam, że chyba nie moge wróżyć na takie sprawy. Wczoraj tak się przejęłam tamtą wróżbą i dziewczyną, cały czas chodziły mi po głowie karty aż wieczorem poczułam się chora i nie mogłam spać. Dzisiaj jestem rozbita. To samo miałam po poprzednich przypadkach. Dokładnie te same reakcje. Nie potrafie się chyba zdystansować.
          Pamiętam że w rozkładzie na predyspozycje do wróżenia wyszła mi Q Pucharów jako to co należy poprawić czy wzmocnić. Dziwiłam się bo myślałam, że chodzi o więcej wrażliwości (a uważam że mam jej wiele) teraz odnosze wrażenie, że chodziła o to by się zdystansować, nie przeżywać tak. Jak widzę, że ktoś ma duży problem to cierpię się razem z nim, nie moge zapomnieć.
      • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:29
        Kamila nie zyje..zadusil ja chlopak w samochodzie...
        • ma_ewa01 Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:37
          Ja pier...
          No tak, ten Diabeł- rola osób trzecich, Wieża, As mieczy...Koło...
          Musze przeanalizować te karty...
          Ale już któryś raz jako sygn. osoby zaginionej pojawia mi się Q lub K den. Że niby ta osoba jest bardzo cenna...
          Br...
          Pozdrawiam, Bellusiu
          Msmile
          • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:43
            Dzięki, rowniez cieplo pozdrawiam..
            Ja coraz bardziej jestem sklonna do twierdzenia, ze jak w rozkładzie o pytanie na zaginiona pojawia sie wieża, as mieczy, diabeł to jest wielce prawdopodobne ze osoba nie zyjesad
      • ma_ewa01 Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:42
        W tym rozkładzie brakuje mi pytania o motyw zaginięcia, dlaczego zaginęła, powód ...
        Msmile
        • krolowa.mieczy Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:48
          Ja w weekend rozłożyłam kilka kart na tą dziewczynę co został po niej tylko rower i szła do szkoly (lub ze szkoły). Jej sygnifikator wyszedł as mieczy, miejsce w którym sie znajduje 4 monet i 5 pucharów, cesarz tam też był. Jak zobaczyłam asa mieczy to od razu mialam skojarzenie, ze ona jest już wspomnieniem, bezcielesna...

W ogóle temat zaginięć jest trudny do odczytania w tarocie. Nie czuje sie na siłach interpretujac karty...
          • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 10:54
            No wlasnie ten as mieczy jako odciecie, ostra klotnia doprowadzajaca do nieszczescia...a potem główkowanie jak zatrzec slady, gdzie ukryc zwłoki...
          • misboaa Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 12:22
            Możecie opisać karty jeśli znacie szczegóły?
            Zdaje się, ż As Mieczy wyszedł już nie pierwszy raz w takich rozkładach.
            • ivana Re: Kolejna zaginiona dziewczyna 13.12.10, 12:34
              Podaje linik do artykulu o odkryciu tej zbrodni
              m.gadu-gadu.pl/5548962295286099544/znaleziono-cialo-zaginionej-14-latki
      • misboaa Kapłanka 13.12.10, 12:46
        jako informacja, ze nie ma niczego charakterystycznego w tym miejscu?
        Rycerz Mon to domniemana ciąża?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka