Dodaj do ulubionych

interpretacja

10.11.10, 13:59
posłużylam sie rozkładem krolowej.mieczy: na czym mu zależy w stosunku do mnie ?

sedno - siła
na tym mu nie zależy - 7 monet
na tym mu zależy - 8 mieczy
rezultat - 9 monet

dojrzał,jest pewien czego chce. Nie zależy mu na czekaniu na odpowiedni moment bo wie ze z tego nic nie bedzie, ale zalezy mu na kontakcie ze mna (chociazby smsowym), rezultat- bedzie chciał mi cos wyjasnic
jak to widzicie? smile
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: interpretacja 10.11.10, 14:45
      Hmmm... Ten rozkład dużo mówi o waszych relacjach. Czy grasz w nich pierwsze skrzypce i czy zazwyczaj jest tak, jak ty chcesz?
      Może on potrzebuje powiewu swobody i większego brania pod uwagę jego racji?
    • misboaa Re: interpretacja 10.11.10, 15:08
      A ja polecę wprost beż zbednych analiz big_grin
      Facet się męczy i nie chce mu się już dłużej czekać nie wiadomo na co. Erotycznie myśli. Chce wreszcie zmiany i jakiegoś działania co w rezultanie ma go doprowadzić do dostania ciebie big_grin
      • po_li Re: interpretacja 10.11.10, 15:45
        misboa - Twoja interpretacja jest the best smile))
      • ma_ewa01 Re: interpretacja 11.11.10, 00:33
        A jak Wam się podoba rezultat - 9 monet, to singielka. Jesli pozostawisz go na obecnym etapie, obawiam się, ze może zwinąc żagle.
        Msmile
        • misboaa Re: interpretacja 11.11.10, 00:53
          ma_ewa01 napisała:

> A jak Wam się podoba rezultat - 9 monet, to singielka. Jesli pozostawisz go n
          > a obecnym etapie, obawiam się, ze może zwinąc żagle.
          > Msmile

Zwinie, zwinie bo już jest wyczerpany i nie chce dłużej czekać więc jeśli po_li nie przestanie się tak blokować to bardzo prawdopodobne, że tak się stanie.
          Dlatego kochana jeśli masz ochotę na mydełko Fa to daj mu jakiś znak/ i to jak najszybciej big_grin a jeśli nie to nie musisz nic robić bo facet czuje że jest spławiany.

sedno - siła
          na tym mu nie zależy - 7 monet
          na tym mu zależy - 8 mieczy
          rezultat - 9 monet
          • po_li Re: interpretacja 11.11.10, 11:35
            oj ja mam ochotę smile))) ale widzimy się bardzo bardzo rzadko i okolicznosci zewnetrzne tez sa mało sprzyjajace, z resztą ja juz kiedys probowalam i nic z tego nie wyszło

dziekuje Wam za pomoc w interpretacji smile))
            • misboaa Re: interpretacja 11.11.10, 12:24
              E tam tongue_out cięzko to jest bo Siła wyszła, ale jakbyś miała ochotę to na 7 Monet można by znaleźć jakiś sposób by ją pokonać smile Napewno by się coś znalazło przy obopólnych chęciach big_grin
              • misboaa Re: interpretacja 11.11.10, 12:26
                misboaa napisała:

> E tam tongue_out cięzko to jest bo Siła wyszła, ale jakbyś miała ochotę to na 7 Monet m
                > ożna by znaleźć jakiś sposób by ją pokonać smile Napewno by się coś znalazło przy
                > obopólnych chęciach big_grin

bo jemu też zależy na tym by wyjść z impasu 8 Mieczy więc jakiś grunt do budowania macie smile
        • agnieszka1606 Re: interpretacja 11.11.10, 13:54
          hmm ja tak pozwolę sobie pobocznie spytać - skąd taka interpretacja 9 monet, że to singielka? smile
          • ma_ewa01 Re: interpretacja 11.11.10, 13:58
            Popatrz tutaj:
            taroteca.multiply.com/photos/album/84/Rider_Waite#photo=61.jpg
            ... i wszystko jasne, prawda?
            Msmile
            • agnieszka1606 Re: interpretacja 11.11.10, 14:06
              korzystam z tej taliismile nie mówię, że się nie zgadzam, po prostu nigdy się nie spotkałam z taką interpretacją.. a w zasadzie wygląda ona ciekawiesmile singielka, ale chyba szczęśliwa i spełniona

tak na marginesie, ciężko mi często ocenić, czy w interpretacji zdawać się na własną intuicję/to co zobaczę na danej karcie, czy też na interpretację autorytetów smile ale to już temat na osobny wątek heh
              • ma_ewa01 Re: interpretacja 11.11.10, 14:34
                korzystam z tej taliismile nie mówię, że się nie zgadzam, po prostu nigdy się nie
                > spotkałam z taką interpretacją.. a w zasadzie wygląda ona ciekawiesmile singielka,
                > ale chyba szczęśliwa i spełniona
                ... o ile singielka czuje sie spełniona, to tak. Chociaż wiem z doświadczenia, ze to się nie zdarzasmile. W dziewiątkach zawsze czegoś brakuje do pełni szczęścia.
                Msmile
    • verbena.officinalis Re: interpretacja 11.11.10, 22:31
      A czy nie jesteś aby przypadkiem tzw. nowoczesną silną kobietą?
      Moim zdaniem on szuka kobiety, którą może się zaopiekować a właściwie ją od siebie uzależnić.
      Sedno to siła, jego siła, która musi znajdować potwierdzenie...kobieta w 8mieczach, zależność. Na czym mu nie zależy...7 denarów, na tym żeby kobieta się rozwijała w szeroko pojętym znaczeniu.

9 denarów w podsumowaniu mówi , że po prostu nią nie jesteś. Jak ktoś napisał już i dla mnie 9 denarów to karta singielki, jeśli rozpatrujemy ją w kontekście damsko-męskim. Przy czym singielki a nie kobiety, która usycha jak nie ma kogoś obok wink A on szuka właśnie tej usychającej, którą można zmanipulować, podporządkować sobie.

Tak mi jeszcze do głowy przychodzi, że to typ zazdrośnika (siła, 8m) i on uważa, że nad Tobą nie zapanuje.
      • po_li Re: interpretacja 11.11.10, 23:21
        tak, jestem silna i niezalezna, cały czas sie rozwijam, moze on faktycznie szuka kobiety ktora bedzie mogł sobie podporzadkowac i uzaleznic od siebie, musze nad tym pomyslec,
        dziekuje za interpretacje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka