Dodaj do ulubionych

zerknijcie prosze

21.02.11, 22:12
Mam w czwartek rozmowe o prace.
Byc albo nie byc. Jesli nie dostane tego stanowiska to chyba bede szukac gdzie indziej bo mam dosc obecnej sytuacji.. Na mojej obecnej pozycji wyzej nie wyjde. Firma robi z nas jeleni. Ja mam coraz wiecej obowiazkow i mniej czasu.
Zalezy mi na tym nowym stanowisku.. Ludzie mowia ze mam duze szanse. A ja sie boje ze mnie zablokuja ze wzgledu na obecna sytuacje, nowy zespol, ja jedyna z doswiadczeniem i 2 nowe osoby obok do przyuczenia.

Zerknijcie w karty moze? Mnie za bardzo zalezy...

Prosze??
Obserwuj wątek
    • ivana Odp 22.02.11, 08:37
      Jak potoczy sie sprawa pracy u Jednejjeżyny?

Sygnifikator Kaplan
      6 denarow 4 denary 9 denarow ( Krolowa Pucharow , Cesarz)

Na to stanowisku jest potrzebna osoba o silnej osobowosci i zasadach. Mysle ze bardziej widziano by na nim mezczyzne niz kobiete wiec juz na starcie jestes "do tylu" Beda rozmowy na ten temat zakulisowe i osoby predysponowane na to stanowisko beda omawianie przez szefostwo. W rezultacie na to stanowisko zostanie wybrany mezczyzna singiel, majacy doswiadczenie, przewidywalny w dzialaniu, nastawiony na zysk. Poczujesz sie bardzo rozczarowana i niewykluczone ze dojdzie do rozmowy pomiedzy Toba a dyrektorem odnosnie Twojej dalszej przyszlosci w tej pracy.
      Ta 4 denarow i Kaplan to dla mnie Twoja niemoznosc przedarcia sie przez ten mur. Zadne argumenty tu nie pomoga. Oni juz maja upatrzona osobe. Przykro mi... Nie lubie przekazywac takich wiadomosci;-(
      • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 09:31
        Dziekuje.
        To ma sens. Praca w sprzedazy a tam atmosfera przesiaknieta testosteronem. Malo kobiet pracuje na tych stanowiskach w mojej firmie.
        Ja wiem ze poszly oprocz mnie na rekrutacje 3 kobity. Nie wiem o facetach ale na pewno jacys sie zglosili bo stanowisko pachnie nienajgorzej.
        Dam znac po jak wyszlo i kogo zatrudnili.
        Zaplate przesle dzis wieczorem/po poludniu.
        Dziekuje!
        • ivana Re: Odp 22.02.11, 09:43
          Prosze bardzowink
          • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 09:58
            Zaplata wyslana. Smacznego smile
            • ivana Re: Odp 22.02.11, 10:31
              Dziękiwink
      • nielaik Re: Odp 22.02.11, 16:57
        Jak potoczy sie sprawa pracy u Jednejjeżyny?
        Sygnifikator Kaplan
        6 denarow 4 denary 9 denarow ( Krolowa Pucharow , Cesarz)

Kandydatów mają mnóstwo, mogą przebierać i wybierać. Firma,którą jesteś zainteresowana, chce zatrudnić kogoś po kosztach. Zwracja baczną uwagę na to jakie masz doświadczenie i ile za to chcesz. Będziesz musiała komuś nie tyle zaimponować, co spodobać się, że będzie chciał cię zatrudnić bez zbędnych wahań. Zastananawiają mnie karty denarów, czy oni też nie szukają jelenia, który zgodzi się na mniej, ale za to ma być zadowolony, że został przyjęty do takiej firmy bo to zaszczyt. Wszystko może zależeć od jakiejś kobiety, niemal musi do ciebie poczuć sympatię, wtedy wygrasz?
        • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 17:40
          Kandydatów mają mnóstwo, mogą przebierać i wybierać.
          Prawda - wiem o conajmniej 4 osobach ktore sie ubiegaja o to stanowisko. Podejrzewam ze jest wiecej.

Zwracja baczną uwagę na to jakie masz doświadczenie i ile za to chcesz.
          Prawda - nie powiedzieli ile beda placic - i informacja poszla wewnetrznie wiec nie chca ujawnic zarobkow. Norma - zarobki uzalezniaja od doswiadczenia.

czy oni też nie szukają jelenia, który zgodzi się na mniej, ale za to ma być zadowolony, że został przyjęty do takiej firmy bo to zaszczyt.
          Zespol ktory rekrutuje i z ktorym ja wspolpracuje od roku jest postrzegany przez wszystkich jako najlepszy i najbardziej lukratywny. Przez tych pracujacych tam tez - zawsze na innych patrza z gory wink I rzadza sie troche innymi prawami - cos jakby firma w firmie... wink

Wszystko może zależeć od jakiejś kobiety, niemal musi do ciebie poczuć sympatię,
          Rozmowe mam z kobieta - szefowa tego zespolu.. Zna mnie bo juz mialysmy razem do czynienia ale nie az tak zeby mnie lubic. Ot - kojarzy mnie, rozmawiala ze mna i tyle.

Uff ale mam stresa.

Dziekuje nielaik. Posle cos pozniej smile
          • nielaik Re: Odp 22.02.11, 18:24
            jednajezyna napisała:

> Kandydatów mają mnóstwo, mogą przebierać i wybierać.
            > Prawda - wiem o conajmniej 4 osobach ktore sie ubiegaja o to stanowisko. Podejr
            > zewam ze jest wiecej.
            Szare myszy, ale zdetermnowane. Kandydaci nie wychodzą przed szereg, niemal z namaszczeniem przyjmują uwagi od szefa. Ci ludzie nie będą kwestionować zdania, wychodzić z inicjatywą. Nie wiem czy to w tej sytuacji dobrze czy źle. Ale sądząc po kartach, które się pojawiły ludzie, którzy tam pracują lubią jak się przed nimi kłania w pas. Hierarchia, struktura mocno zaznaczona.

> Zwracja baczną uwagę na to jakie masz doświadczenie i ile za to chcesz.
            > Prawda - nie powiedzieli ile beda placic - i informacja poszla wewnetrznie wiec
            > nie chca ujawnic zarobkow. Norma - zarobki uzalezniaja od doswiadczenia.
            Coś innego chciałam przez to przekazać. Dosłownie skąpią na wynagrodzenie. Chcieli by dla siebie jak najlepiej, będą tak kręcić kandydatem, żeby myślał, że ta praca to dla niego szansa sama w sobie, a wynagordzenie jest drugorzędne. Nie traktuj tego jak wyroczni, takie mam skojarzenia.
            P.S Nie trzeba płacić za dołącznie do interpretacji, zapłata jest dla osób, które postawiły i zinterpretowały karty. Niemniej mogę cię prosić o przesłanie tego samego przepisu? Zawsze macie coś ciekawego wink
            • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 22:55
              Alez jak sobie zyczysz... Przepis poleci za minute/dwie big_grin
            • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 23:03
              Poszlo. Smacznego smile
            • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 23:13
              i... mam nadzieje zes nie wegetarianin wink
            • jednajezyna Re: Odp 22.02.11, 23:19
              Wegetarianka mialo byc... sorry.. pozna pora i dlugi dzien za mna. Odmiane mi szlag trafia.. Jednak jezyk ktorym na codzien sie posluguje jakis taki latwiejszy wink
              Nie trza sie meczyc: meski, zenski, nijaki wink
              Trza wiecej po polsku czytac i pisac wink
        • jednajezyna Re: Odp 01.03.11, 21:37
          Wyniki rozmowy.
          Pracy nie dostalam. Na stanowisko zostala przyjeta mloda dziewuszka - 6 lat mlodsza ode mnie - jako ze wniesie do zespolu "powiew swiezosci".

Co do mnie - wyglada na to ze boja sie ze odejde i szykuja dla mnie inna droge.. Czy to prawda? Sie zobaczy...
          • czu-jka Re: Odp 01.03.11, 21:46
            Bedzie nastepna. Trzymam kciukismile.
          • ivana Re: Odp 01.03.11, 22:02
            No wiec moja wrozba sie sprawdzila...z tym "powiewem swieżości" to jakas sciema....moze byc tak ze dostala sie przez znajomego faceta, takie meskie plecy moze miec w firmie
            • jednajezyna Re: Odp 01.03.11, 22:10
              Oj ma i nawet wiem kogo sad
      • nielaik Re: Odp 22.02.11, 17:01
        Ale mi się podoba twoja interpretacja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka