Jeszcze nie poukładałam tego rozkładu więc opis będzie chaotyczny. Jako "zmianę zawodu" miałam na myśli to co wcześniej czyli albo zmianę branży w obecnej firmie, albo zamknięcie jej i szukanie nowej pracy, ale podobno w tym zawodzie to praca u kogoś na czarno i też wieczny strach czy szef nie oszuka
Sygnifikator -
Wieża
1. Jakie są szanse awansu i rozwoju przy wykonywanym obecnie zawodzie -
Król Mieczy
wczesniej też go miał jako to czego nie bierze pod uwagę więc chyba ma szanse się rozwinąć lub też już nim jest i za wiele nie potrzebuje się uczyć bo wszysatko potrafi (głupio to brzmi, ale wiecie co mam na myśli)
2. W jakim kierunku powinna nastąpić zamiana -
Królowa Mieczy (AsMieczy,Sprawiedl.)
Znowu się powtarza/dobrze, że zrobiłam ten rozkład bo to podkreśla co jest sednem sprawy. Sama miecze więc emocje na bok!
3. Czy będzie skuteczne finansowo -
5 Pucharów
nie, ale nie wszystko zostanie stracone
4. Czy przyniesie satysfakcję -
Papież
Nie wiem czy o satysfakcji można tutaj mówić, ale przniesie jedyne słuszne rozwiązanie.
5. Czy będzie wymagać kształacenia się -
6 Monet
kurcze czy to nie jest jakaś spółka? Praca dla kogoś? Przedstawicielstwo? Mam na myśli z Papieżem? Urząd pracy?
6. Kiedy są szanse na dokonanie zmian -
5 Monet
albo pokazjue, że lepsze nadejdzie dopiero w zimie, albo teraz jest ostatni dzwonek by coś zrobić póki jeszcze się to jakoś kula.
7. Jakie będą perspektywy w nowym zawodzie/po zmianach -
2 Pucharów
Grunt, że nie zatonie, że jeszcze coś się będzie działo. Dobrałam Paź Buław, Król Monet - Będzie poznawać coś nowego u boku bardziej doświadczonej osoby?