coill
27.04.11, 00:05
Jak postrzega mój intelekt? 7 mieczy
ze klamczucha? hm..nochyba ze glupia nie jestem?
Jak postrzega mój charakter? Smierc
nie wiem. po trupach do celu uparty,dynamiczny jak ta Smierc na karcie? albo zmienny
ogolnie - jego podejscie emocjonalne do mnie - 2 puchary +2monet
ladnie, ale z 2 monet nie wiem czy ta romansowosc nie jest niestała albo cos? dwie dwojki,woda i monety, moze tu chodzi o to zeby sie "dogadac" miec jakis uklad polegajacy na wspolnej wymiennej korzysci. dociagnelam na te 2 monet 6 monet..mozeo to chodzi?
Co bedzie z nasza relacja, na jaką się ona "wyrzeźbi" :
najpierw:Gwiazda + 6 mieczy moze jakis wposlnie mily czasalbo wyjazd czy cos, nadzieja bedzie pokladana..pewnie z jego strony.
a potem: 3 monet + 3 puch + Mag
Milo i towarzysko, chyba jakas praca nad znajomoscia. nie wiem czy mag to jakas kombinacja ze onbedzie oklamywac? czy moze inny facet sie nie wtraci, w sensie..osoba trzecia jakas męska(dwie trójki + mag)?
czy to znajomosc "powazna" jakas bdzie? czy tez jednak nie bede chciala nic wiecej i poprzestanę na milym romansie i dobrze mi bedzie jak jest?
paz kijow,4 monet.Umiar.
kasty niby powazne, 4 monet i Umiar to tak nie bylejak...ale mi sie wydaje ze tu jest raczej wstrzymanie tego niz powazna relacja,bedzie mi fajnie jak w paziu ale cos zostanie zatrzymane jednak zeby nie isc dalej