Dodaj do ulubionych

Kubuś..:)

27.04.11, 00:05
Jak postrzega mój intelekt? 7 mieczy
ze klamczucha? hm..nochyba ze glupia nie jestem?
Jak postrzega mój charakter? Smierc
nie wiem. po trupach do celu uparty,dynamiczny jak ta Smierc na karcie? albo zmienny
ogolnie - jego podejscie emocjonalne do mnie - 2 puchary +2monet
ladnie, ale z 2 monet nie wiem czy ta romansowosc nie jest niestała albo cos? dwie dwojki,woda i monety, moze tu chodzi o to zeby sie "dogadac" miec jakis uklad polegajacy na wspolnej wymiennej korzysci. dociagnelam na te 2 monet 6 monet..mozeo to chodzi?

Co bedzie z nasza relacja, na jaką się ona "wyrzeźbi" :
najpierw:Gwiazda + 6 mieczy
moze jakis wposlnie mily czasalbo wyjazd czy cos, nadzieja bedzie pokladana..pewnie z jego strony.
a potem: 3 monet + 3 puch + Mag
Milo i towarzysko, chyba jakas praca nad znajomoscia. nie wiem czy mag to jakas kombinacja ze onbedzie oklamywac? czy moze inny facet sie nie wtraci, w sensie..osoba trzecia jakas męska(dwie trójki + mag)?

czy to znajomosc "powazna" jakas bdzie? czy tez jednak nie bede chciala nic wiecej i poprzestanę na milym romansie i dobrze mi bedzie jak jest?
paz kijow,4 monet.Umiar.
kasty niby powazne, 4 monet i Umiar to tak nie bylejak...ale mi sie wydaje ze tu jest raczej wstrzymanie tego niz powazna relacja,bedzie mi fajnie jak w paziu ale cos zostanie zatrzymane jednak zeby nie isc dalej
Obserwuj wątek
    • dorota.1230 Re: Kubuś..:) 27.04.11, 18:20

coill napisała:

> Jak postrzega mój intelekt? 7 mieczy
      Jesteś sprytną dziewczyną , lubisz gierki między ludzmi ,ale nie odsłaniasz się cała przed innymi nie w twoim stylu są rozmowy intymne , które wskażą twoje cechy szczególnie te miękkie.
      Zręcznie posługujesz sie słowem , potrafisz zawsze coś wymyślić aby wyjść na swoim .

> Jak postrzega mój charakter? Smierc
      On widzi twoją zmianę tak jakby patrzył na przeszłość i teraz porównywał .

> ogólnie - jego podejście emocjonalne do mnie - 2 puchary +2monet

On nie ma żadnych uprzedzeń , jesteś osobą z , która porozumiał by sie w cywilizowany sposób kulturalnie a nawet sympatycznie ,wacha sie jedynie czy ta sympatia mogła by działać również z twojej strony .

>
      > Co bedzie z nasza relacja, na jaką się ona "wyrzeźbi" :
      > najpierw:Gwiazda + 6 mieczy

Pojawia się okazja na fajną , dającą orzeżwienie znajomośc , coś nowego a za tym uczucie , któro pojawia sie dopiero na horyzoncie .

> a potem: 3 monet + 3 puch + Mag

Oboje będziecie chcieli pracowac nad tą znajomością , tylko odnosze wrażenie , że może ktoś się przykręcić do niego 3-osoba .
      Ujmując to co odczuwam powiedziała bym , że teraz wasza znajomosc ma szanse a z upływem czasu jeśli nie zbliżycie sie do siebie podkręci się ktos trzeci .

> paz kijow,4 monet.Umiar.
      Iskierka jest rozgrzana , chęci i działanie jest ale paż mimo chęci jest zamknięty 4monet nie pokazuje tego czego chce .Umiarkowanie to takie rozlanie wody gdzie emocje skaczą a jest cicho między wami .
    • asia.33 Re: Kubuś..:) 27.04.11, 19:19
      podobnie to czuje jak Dorota..jemu zalezy 2puch i 2monet bedzie starał sie utrzymac te relacje
      uwaza Ciebie chyba nawet za cwaniarke co to moze go wykiwac i trosze bezwzgledna bo smierc nie patrzy na nic tylko działa jak chce do tego 7 mieczy ..predzej Ty go zranisz niz on Ciebie

relacja na pozniej tak jakby rozlazło sie na szwach, sadze ze nie zaangazujesz sie tak jakby on chciał lub wycofasz działajac powsciagliwie i opozniajac , gra na czas
    • nielaik Re: Kubuś..:) 05.05.11, 21:21
      Jak postrzega mój intelekt? 7 mieczy
      ze klamczucha? hm..nochyba ze glupia nie jestem?
      Daremnie jest się z toba kłócić. Według Thotawink
      Jak postrzega mój charakter? Smierc
      nie wiem. po trupach do celu uparty,dynamiczny jak ta Smierc na karcie? albo zmienny
      Tak jak napisała asia.33 ta jak sobie obierze cel tak z niego nie rezygnuje aż wykona. Nie mam pojęcia tylko czy jest ślepo uparta. Ale fakt, że konsekwencji nie można jej odmówić. Lubi zmiany.
      Co bedzie z nasza relacja, na jaką się ona "wyrzeźbi" :
      najpierw:Gwiazda + 6 mieczy moze jakis wposlnie mily czasalbo wyjazd czy cos, nadzieja bedzie pokladana..pewnie z jego strony.
      Na początku rozmowy, nie ma nagłych podrywów serca.
      a potem: 3 monet + 3 puch + Mag
      Intelektulanie i pracowice jest u was. Mars w Koziorożcu, Merkury w Raku, Merkury symbol Maga. Nudzić się ze soba nie powinniście. Są ciekawe pomysły na spędzenie razem czasu, a jednocześnie emocjonalnie się przy tym dobrze czujecie.
    • coill Re: Kubuś..:) 06.05.11, 14:04
      dziekuje lasencjesmile
      zobaczy sie jak to bedzie, w sumie nie mam powodu zeby narzekac, ale jakos tak podskóra czuje ze nic z tego nie bedziewink
    • misboaa Re: Kubuś..:) 06.05.11, 16:53
      coill napisała:

> ogolnie - jego podejscie emocjonalne do mnie - 2 puchary +2monet
      Ma dla ciebie dużo sympatii a to znaczy dobry początek smile Choć sam jeszcze nie wie jak jak to będzie to liczy, że rozwinie się w dobrym kierunku. Co ważne od ciebie oczekuje tego samego. Takiego samego zaangażowania, tych samych uczuć. Gdyby miał ppewność, że czujesz to samo co on chętnie roziwjał by relację z tobą.
      Jak dla mnie to fajny gość. Myślę, że XIII i 7 M. wprawadza zbyt dużo niepewności i miesza mu trochę w głowie. Jeśli zależy ci na tej relacji to pokaż mu że nie taki diabeł straszny jak go malują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka