Dodaj do ulubionych

Chora atmosfera

31.07.11, 21:54
Witam!Moj przyjaciel znowu ściągnął sobie chłopaka z internetu do naszego mieszkania.Wszyscy nasi znajomi Go nie akceptują bo po rozmowie z nim wynika ze jest pusty i głupi,jakby sie urwał z choinki.Nic nie wie o świecie itp.Zachowuje się względem Grzesia nie fair.Jak ten jest w pracy czatuje z innymi gejami jakby dalej szukal okazji.Nawet po pracy nie moze zrobić kawy ani obiadu dla mojego przyjaciela,nie okazuje czułosci itp.Grzesiek wpadł po uszy,nie widzi podstawowych rzeczy,wiem..miłośc jest ślepa ale nie można mu nic przygadać.Chłopak Grzesia ma 18lat,Grzesiek 30.Mały żeruje na Grzesiu a ten tego nie widzi.Oczywiscie do pracy nie pojdzie bo to face musi zarabiać a nie "baba".Maly w ym związku jest kobietą.Nie lubię Go a Maly nie lubi mnie.Kiedyś z Grzeskiem wdalismy sie w romans,dopoki On nie przyznal,że jest gejem.Nic sie między nami nie zmienilo,dalej sie przyjaznimy ale ostatnio dośc czesto dochodzi do kłotni przez malego.Kłótnie o byle co ciągle sie przewijają na mieszkaniu i mam tego dosc.Mają sie jutro wyprowadzać.Nie zaplacili za kilka dni jeszcze jak tu mieszkają,mam nadzieje ze zaplacą ale wątpię.Wkurza mnie o strasznie.Możecie postawić karty jak te dalsze relacje między nami beda dalej przebiegać?Oni mają sie wyprowadzać jutro ale Grzesiek ciągle jest bez pieniedzy jesem pewna ze przez malego zadluzy sie jeszcze bardziej.Od pazdziernika zeszlego roku nie moze mi oddać ponad 400 euro a co dopiero teraz bierze dom na siebie,a gdzie rachunki,oplaty i prezenciki dla swojej"baby".Ogólnie MASAKRA!A druga sprawa to moja dawna młodzieńcza milosc..Czy nasze relacje sie zmienią na lepsze?Ogolnie są bardzo dobre,bardzo sie lubimy,baaardzo ale czy wyniknie coś glębszego między nami i czego mogę sie spodziewac po eks?Czy bedzie chcial mi zaszkodzic w zwiazku z tym ze pojawil sie pan X w moim życiu!Pozdrawiam i przepraszam ze zawracam Wam głowę kochane;p Buźka;*
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka