22.11.11, 09:00
Kwadrans po północy, jako że rozpoczęła się nowa doba, wyciągnąłem kartę dnia - Śmierć.
Pięć minut temu, tak sobie tasowałem i wyciągnęła mi się Śmierć.
Hm...
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Śmierć 22.11.11, 09:24
      Jakaś zmiana nastąpi, w Tobie albo otoczeniu.
      A może poprostu spotkasz jakąś fajną kostuchę;P
      • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 09:50
        czu-jka napisała:

> Jakaś zmiana nastąpi, w Tobie albo otoczeniu.
        > A może poprostu spotkasz jakąś fajną kostuchę;P

Ta pani mogłaby przeprowadzać mnie na Drugą Stronę www.lisagerrard.com/
        • czu-jka Re: Śmierć 22.11.11, 11:24
          smile Do końca pracy chyba sama przejdę na drugą stronęsmile
    • arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 19:30
      a nie myslisz ostatnio czesto o rozwodzie? Cos sie tu kończy przy Śmiertce..
      • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 19:51
        arcoiris1 napisała:

> a nie myslisz ostatnio czesto o rozwodzie? Cos sie tu kończy przy Śmiertce..

Myślałem przez ostatnie 4 lata, ale postanowiłem dać nam ostatnią szansę.
        • arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 19:52
          oho, czyli tamta Pani to nieaktualne. Moze w takim razie Smierc pokazala, ze konczy sie 4 letni, jałowy, nieciekawy etap w Twoim malżeństwie smile
          • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:00
            arcoiris1 napisała:

> oho, czyli tamta Pani to nieaktualne. Moze w takim razie Smierc pokazala, ze ko
            > nczy sie 4 letni, jałowy, nieciekawy etap w Twoim malżeństwie smile

Spotkanie z tamtą Panią wywołało bolesnego kopa emocjonalnego, przez chwilę myślałem że to zakochanie, ale to był raczej flashback emocji, z którymi sobie nie poradziliśmy 20 lat temu.
            Ciągle zastanawiam się tylko, dlaczego nalega na podtrzymywanie kontaktu? Coś mi zaświtało dzisiaj, że jestem którymś numerem na liście rezerwowej. Ale i tak jestem wdzięczny Losowi, bo uświadomiło mi to, jak bardzo potrzebuję terapii i że mam swój wkład w rozkład małżeństwa sad
            • arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:12
              wyciagnij chocby 3 karty na to dlaczego chce podtrzymania kontaktu, odpowiemy tu na forum, podpowiemy.. wnosze ze masz kolo 35-40 lat.. ludzie sie zmieniaja, to ciagły proces, to co nas krecilo 20 lat temu dzisiaj moze sie okazac mało kręcace, napędzane tylko wspomnieniami.. 6 kieli.. albo 7 kieli- marzeniami, zwidami... Trzymam kciuku za Twoja decyzję smile
              • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:16
                arcoiris1 napisała:

> wyciagnij chocby 3 karty na to dlaczego chce podtrzymania kontaktu, odpowiemy t
                > u na forum, podpowiemy.. wnosze ze masz kolo 35-40 lat. ludzie sie zmieniaja,
                > to ciagły proces, to co nas krecilo 20 lat temu dzisiaj moze sie okazac mało kr
                > ęcace, napędzane tylko wspomnieniami.. 6 kieli.. albo 7 kieli- marzeniami, zwid
                > ami... Trzymam kciuku za Twoja decyzję smile

Już za bardzo męczyłem Tarota tą historią. Życie pokaże. Ale dzięki za ofertę. BTW - czy robisz "klientom" interpretacje horoskopów?
                • arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:30
                  przyjaciołom i znajomym.. nie biore za to kasy, bo nie uwazam sie za mega guru w tych sparwach, zajmuje sie astro hobbystycznie, siano mam z czegoś innego, a co? smile
                  • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:35
                    Priv
                    • arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:54
                      no to dawaj, kilka dni jednak mi daj, bo mam wymiane okien, sof, remont łazienki i inne takie mało poetyckie wink
                      • hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:59
                        Wyślę jutro na forumową wiadomość. Muszę lecieć się wygrzać bo mnie coś łapie.
                        • czu-jka Re: Śmierć 22.11.11, 21:07
                          To pewnie ta kosasmile. Zdrowiasmile.
                      • hoaxx Re: Śmierć 24.11.11, 00:35
                        arcoiris1 napisała:

> no to dawaj, kilka dni jednak mi daj, bo mam wymiane okien, sof, remont łazienk
                        > i i inne takie mało poetyckie wink

Tęczo, czy Ty odbierasz prywatne wiadomości forumowe (te widoczne z profilu), bo nie dostałem odzewu i nie wiem czy doszły?

Uściski,
                        H.
                        • arcoiris1 Re: Śmierć 24.11.11, 14:58
                          nic nie dostałam jeszcze na maila na gazecie...
                          • hoaxx Re: Śmierć 24.11.11, 15:07
                            Bo wysłałem wiadomośc na profil. Ale teraz poszło też na maila.
                            • hoaxx Re: Śmierć 24.11.11, 15:08
                              Jeżeli login taki sam jak na forum?
                              • arcoiris1 Re: Śmierć 24.11.11, 15:35
                                dostałam, i odeslalam zwrotnego z prosba o sprecyzowanie problemu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka