hoaxx 22.11.11, 09:00 Kwadrans po północy, jako że rozpoczęła się nowa doba, wyciągnąłem kartę dnia - Śmierć. Pięć minut temu, tak sobie tasowałem i wyciągnęła mi się Śmierć. Hm... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czu-jka Re: Śmierć 22.11.11, 09:24 Jakaś zmiana nastąpi, w Tobie albo otoczeniu. A może poprostu spotkasz jakąś fajną kostuchę;P Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 09:50 czu-jka napisała: > Jakaś zmiana nastąpi, w Tobie albo otoczeniu. > A może poprostu spotkasz jakąś fajną kostuchę;P Ta pani mogłaby przeprowadzać mnie na Drugą Stronę www.lisagerrard.com/ Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 19:30 a nie myslisz ostatnio czesto o rozwodzie? Cos sie tu kończy przy Śmiertce.. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 19:51 arcoiris1 napisała: > a nie myslisz ostatnio czesto o rozwodzie? Cos sie tu kończy przy Śmiertce.. Myślałem przez ostatnie 4 lata, ale postanowiłem dać nam ostatnią szansę. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 19:52 oho, czyli tamta Pani to nieaktualne. Moze w takim razie Smierc pokazala, ze konczy sie 4 letni, jałowy, nieciekawy etap w Twoim malżeństwie Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:00 arcoiris1 napisała: > oho, czyli tamta Pani to nieaktualne. Moze w takim razie Smierc pokazala, ze ko > nczy sie 4 letni, jałowy, nieciekawy etap w Twoim malżeństwie Spotkanie z tamtą Panią wywołało bolesnego kopa emocjonalnego, przez chwilę myślałem że to zakochanie, ale to był raczej flashback emocji, z którymi sobie nie poradziliśmy 20 lat temu. Ciągle zastanawiam się tylko, dlaczego nalega na podtrzymywanie kontaktu? Coś mi zaświtało dzisiaj, że jestem którymś numerem na liście rezerwowej. Ale i tak jestem wdzięczny Losowi, bo uświadomiło mi to, jak bardzo potrzebuję terapii i że mam swój wkład w rozkład małżeństwa Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:12 wyciagnij chocby 3 karty na to dlaczego chce podtrzymania kontaktu, odpowiemy tu na forum, podpowiemy.. wnosze ze masz kolo 35-40 lat.. ludzie sie zmieniaja, to ciagły proces, to co nas krecilo 20 lat temu dzisiaj moze sie okazac mało kręcace, napędzane tylko wspomnieniami.. 6 kieli.. albo 7 kieli- marzeniami, zwidami... Trzymam kciuku za Twoja decyzję Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:16 arcoiris1 napisała: > wyciagnij chocby 3 karty na to dlaczego chce podtrzymania kontaktu, odpowiemy t > u na forum, podpowiemy.. wnosze ze masz kolo 35-40 lat. ludzie sie zmieniaja, > to ciagły proces, to co nas krecilo 20 lat temu dzisiaj moze sie okazac mało kr > ęcace, napędzane tylko wspomnieniami.. 6 kieli.. albo 7 kieli- marzeniami, zwid > ami... Trzymam kciuku za Twoja decyzję Już za bardzo męczyłem Tarota tą historią. Życie pokaże. Ale dzięki za ofertę. BTW - czy robisz "klientom" interpretacje horoskopów? Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:30 przyjaciołom i znajomym.. nie biore za to kasy, bo nie uwazam sie za mega guru w tych sparwach, zajmuje sie astro hobbystycznie, siano mam z czegoś innego, a co? Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 22.11.11, 20:54 no to dawaj, kilka dni jednak mi daj, bo mam wymiane okien, sof, remont łazienki i inne takie mało poetyckie Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 22.11.11, 20:59 Wyślę jutro na forumową wiadomość. Muszę lecieć się wygrzać bo mnie coś łapie. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 24.11.11, 00:35 arcoiris1 napisała: > no to dawaj, kilka dni jednak mi daj, bo mam wymiane okien, sof, remont łazienk > i i inne takie mało poetyckie Tęczo, czy Ty odbierasz prywatne wiadomości forumowe (te widoczne z profilu), bo nie dostałem odzewu i nie wiem czy doszły? Uściski, H. Odpowiedz Link
hoaxx Re: Śmierć 24.11.11, 15:07 Bo wysłałem wiadomośc na profil. Ale teraz poszło też na maila. Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Śmierć 24.11.11, 15:35 dostałam, i odeslalam zwrotnego z prosba o sprecyzowanie problemu Odpowiedz Link