Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt:)

21.12.11, 18:50
Zdrowych, wesołych Świąt.
Życzę Wam by był to czas odpoczynku i nabrania sił do spełniania marzeń w 2012 rokusmile.
Pozdrawiam serdecznie
Czu-jka
https://images4.fanpop.com/image/photos/16700000/Christmas-Time-christmas-16778334-1680-1050.jpg

Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 18:54
      Ja też składam Wszystkim serdeczne życzenia, duzo zdrowia i spokoju w Swięta i na cały nadchodzący Rok smile
    • hoaxx Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 20:36
      www.youtube.com/watch?v=QU4J5BHfx6M
      • krolowa.mieczy Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:18
        W podłym nastroju chyba jesteś, bo ten Korn napie.dala jak Nergal na balu dziewic wink
        Dla równowagi smutna kolęda, ale jednak z nadzieją:
        www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA
        • czu-jka Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:33
          To prawda. Pochlastać się tylkosmile
        • zainteresowany1977 Re: 22.12.11, 00:10
          To z płyty Preisnera ,,Moje kolędy na koniec wieku", ciekawa płyta z tego gatunku, znam bo mam smile
          Jak komu pasuje Korn niech se słucha, osobiście coś mi nie harmonizuje z tymi słowami smile
      • czu-jka dla Hoaxx 21.12.11, 22:11
        Specjalna dedykacjasmile
        www.youtube.com/watch?v=b1u3UljH-YQ&feature=related
        • krolowa.mieczy Re: dla Hoaxx 21.12.11, 22:39
          ode mnie też z dedykacją "Nie skacz tak zaraz na szyny, jeszcze nie o tę grasz stawkę"
          Huśtawki
          • hoaxx Re: dla Hoaxx 22.12.11, 09:35
            Dzięki, spoko, przecież pisałem że mam teraz chemiczną nirwanę.
    • algaria Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:07
      Spokoju na Święta to tak ogólnie... a indywidualnie: miłości, wymarzonej pracy, spłaty kredytów, podróży ale nie w celach zarobkowych a rekreacyjnych, radości, szczęścia, wymarzonych facetów, udanego życia i spełnienia marzeń które nie rozczarują.
      Spełniających się wróżb, miłych, zadowolonych klientów i tarotowych zaklęć
      • hoaxx Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 09:37
        A po co mi facet wink
        • algaria Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 11:44
          Wam panowie - kobietek ale takich jakich wam potrzeba, wprost dopasowanych do was, co by spełniały wszystkie wasze oczekiwania i wymagania (nie mówię tu o bezwolnych pustych lalach - ale jeden lubi cichą spokojną babeczkę a drugi babę z ikrą sprytną silną itd) dla każdego według własnych potrzeb ale zawsze kochających was, szanujących, wiernych, z poczuciem humoru i dopasowanych erotycznie wink
      • zainteresowany1977 Re: 22.12.11, 11:00
        No a jak ktoś nie jest homoseksualistą? smile
    • krolowa.mieczy Re: Wesołych Świąt:) 21.12.11, 21:16
      A życzę wszystkim ŚWIĘTEGO SPOKOJU PODCZAS ŚWIĄT smile
      Jak ma być na przymus (bo i tak bywa), to po powrocie do domu chlapnijcie coś sobie.
      A jak nie na przymus, to dużo prezentów, dużo buziaków, dużo uśmiechów i dużo miłosci smile
    • zainteresowany1977 Re: 22.12.11, 00:16
      I ja Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt smile, dobrej atmosfery, mega obżerania i świętego spokoju za którym sam tak przepadam smile
      Rok rocznie od kilku lat zastanawiam się dlaczego ludzie piszą zdrowych i wesołych (chodzi o życzenia świąteczne) i jakich tam jeszcze z dużych liter?, przecież to nie są nazwy własne smile, a co to za nowe reguły? smile
      • indi12 Życzę Wam 22.12.11, 12:19
        Witajcie!
        To i ja się do życzeń przyłączęsmile
        Kochani krótki ten czas , dlatego wszystkim Wam i każdemu z osobna życzę, aby znalzł chilę przeznaczoną tylko dla siebie i aby miał szansze zrobić z nią co zechce.
        Buziaki INDI
    • baba_potwor Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 13:52
      Radosnych świąt, mnóstwa prezentów, a w nowym roku dużych pieniędzy, hurtowych ilości wolnego czasu, żelaznego zdrowia, samych szczęśliwych miłości i optymistycznych rozkładów smile.
      • smul_live Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 15:18
        Tradycyjnie jak co roku
        sypią się życzenia wokół,
        większość życzy świąt obfitych
        i prezentów znakomitych,
        a ja życzę, moi mili,
        byście święta te spędzili
        tak jak każdy sobie marzy.
        Może cicho bez hałasu
        idąc na spacer gdzieś do lasu,
        może w gronie swoich bliskich
        jedząc karpia z jednej miski,
        może gdzieś tam w ciepłym kraju
        czując się jak Adam w raju,
        może lepiąc gdzieś bałwana,
        jeśli śniegu napada.

• dziczek1983 Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 17:04
          A ja chciałam życzyć wszystkim Wróżkom, aby dobroć, którą obdażacie ludzi wróćiły do Was ze zdowjoną siłą. Żeby święta upłynęły w spokoju, miłej, rodzinnej atmosferze bez trosk i smutku.
          • babowa Re: Wesołych Świąt:) 22.12.11, 21:17
            niewymuszonych, leniwych wrecz chwil swiatecznych,przyjaznej atmosfery przy swiatecznym stolewink i tego wszystkiego, czego Wam najbardziej trzeba smile
    • wanilkowa Re: Wesołych Świąt:) 23.12.11, 08:57
      https://cdn26.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/23395/ozdoby_swiateczne_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie
      niech Was aniołek ode mnie uściśnie
      i przekaże serdeczne życzenia
      z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

Zdrowych i radosnych Świąt życzy
      wanilka
      • casablanca76 Re: Wesołych Świąt:) 23.12.11, 13:29
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/pc/qzy5/BAig3QLApcBYOfEhTA.jpg
        Mimo że mnie już długi czas nie ma na forum i jeszcze przez jakiś nie będzie to wiedzcie że pamiętam i składam życzonka zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia smile
        • mrgodot Re: Wesołych Świąt:) 24.12.11, 13:02
          Życzę wam wszystkim wesołych, szczęśliwych i spokojnych Świąt.
          I sorry, że dopiero dzisiaj ale dopiero wczoraj zakończyłam wielkie gotowanie smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka