nielaik Re: Szwecja Anglia 15.06.12, 09:22 Gilded Szwecja - Rycerz Mieczy Anglia - 3 buław Wynik - 7 pucharów (-) Anglia Odpowiedz Link
danton666 Re: Szwecja Anglia 15.06.12, 17:26 nielaik, możesz podać do siebie jakiś kontakt? Odpowiedz Link
mrgodot Re: Szwecja Anglia 16.06.12, 12:39 A mi wczoraj odbiło Obstawiłam - po konsultacji z Tarotem - zwycięstwo Anglii w zakładadach bukmacherskich i wygrałam! Z tym, że to było proste bo i tak byłam za Anglią. Diabeł mnie podkusił bo ja pierwszy raz grałam i przyniósł mi szczęście. Małe bo małe, ale jest satysfakcja. Postawiłam 20 PLN a dostałam 47 PLN Tak dla zabawy. Odpowiedz Link
nielaik Re: Szwecja Anglia 16.06.12, 16:26 Gratuluję! Jedak 3 buław to karta brama. A napisz co ci wyszło w kartach. Odpowiedz Link
mrgodot Re: Szwecja Anglia 16.06.12, 17:50 Nielaik, wyrzuciłam tę cholerną karteczkę! Kurde co za pech ale ewidentnie szło mi na Anglię bo wypadła w WA. Tylko nie byłam pewna wyniku dokładnego więc obstawiłam po prostu na wygraną. Nie mogę sobie przypomnieć bo przewałkowałam w tym temaci ekilka moich talii a przy okazji pytałam o wynik Ukraina-Francja. I ten pamiętam! Pamiętam bo przegrałam 3 dychy - obstawiłam remis bo mi wypadł Sąd więc pomyślałam, że albo 1:1 albo 2:2. 20 postawiłam na remis a 10 na 1:1. I przegrałam Skąd mogłam wiedziec, że będzie 0:2 dla Francji. Krótko mówiąc - wiedziałam, że dzwonią ale nie wiedziałam w którym kościele Ten mecz UKR-FRA obstawiałam emocjonalnie bo Francji nie lubię i chciałam żeby odpadła i przegrałam kierując się emocjami. Anglia-Szwecja w sumie mi wisiał więc obstawiałam na zimno i tu się nie pomyliłam. Ale z drugiej strony jak mam stawiać na wynik, którego nie chce i jednoczesnie kibicować?! Chyba ta zabawa nie dlla mnie A coś pamiętam: wyszła mi na Anglię Moc i Giermek Buław na wyniku. Nie pamiętam co na Szwecję. I po długim rozmyślaniu stwierdziłam, że lew to symbol narodowy Anglii więc obstawiłam Anglię. Tyle, że mecz mnie już wtedy nie bawił. Ale w sumie mi zwisało bo żadnej z tych drużyn nie darzę sympatią. Talia była Crowleya. Odpowiedz Link