szeltie 21.10.12, 13:46 Dziewczyny, dzis sa moje urodziny. Czy ktoras z Was pokusilaby sie postawic mi karty na najblizszy rok urodzeniowy ? Pod wzgledem uczuc, pracy, zdrowia. Bardzo prosze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: urodzinowo 21.10.12, 20:52 witaj wszystkiego najlepszego 1 Energie które odchodzą - 4 monet - oszczędność tajemnice ukrywanie uczuć, staniesz się otwarta ale 4 monet to karta zarobków - możliwe że w najbliższym roku już tak łatwo nie będziesz zarabiać jak w tym 2 Zadania które przechodzą - paź monet - karty nauki pracy doszkalania egzaminów i studiów - będziesz kontynuować podwyższanie kwalifikacji 3 Gdzie jesteś dziś paź buław stoisz i czekasz - sama nie wiesz na co trochę flirtujesz trochę się dystansujesz - najgorsze jest to że w dalszym ciągu nie wiesz co robić w życiu nie wiesz czy nauka da ci to czego oczekujesz czy dobry kierunek życia wybrałaś 4 Wyzwania które się pojawią 10 buław zostaniesz przywalona obowiązkami ciężki czas przed Tobą zmęczenie trudy i wszystko na raz na już - pamietaj że facet na obrazku idzie czyli co cię nie załamie to cię wzmocni 5 Cele które możesz osiągnąć wieża w tym wypadku wieża mówi o oczyszczeniu atmosfery uwolnisz się od wielu spraw wyrzucisz odrzucisz zawalisz i dobrze na tym wyjdziesz 6 Zdrowie sprawiedliwość tarot nie diagnozuje - proponuje podstawowe badania i uważaj na nerki pęcherz i układ moczowy 7 Miłość 7 monet na miłość musisz poczekać ona dopiero rośnie i zakwita dla Ciebie owoce zbierzesz w przyszłym sezonie - teraz tylko ktoś Cię wypatrzył i czeka żadnego ruchu w tej materii 8 Finanse 5 mieczy zwycięstwo przez łzy coś zyskasz coś stracisz możesz zmienić pracę 9 Praca 7 buław walka sama przeciw wszystkim ale walka wygrana trudny czas ale zakończony pomyślnie 10 Ogólna prognoza na rok 9 buław czas przerwy na zebranie sił i ostatecznie zmaganie Teraz będziesz raczej układać plan zastanawiać się mało robić tylko to co musisz resztę czasu będziesz spędzać na przygotowaniu się do ostatecznej bitwy 11 Urodzinowy dar od tarota 2 mieczy umiejętność wycofania się w odpowiednich chwilach dogłębna analiza przemyślenia ale to też tęsknoty i rozmowy na poziomie - Czego i ja Ci życzę. Odpowiedz Link
czu-jka Re: urodzinowo 21.10.12, 21:09 Na pewno nie będzie to łatwy rok, ale wg mnie potrzebny. Musi rąbnąć Wieża, żeby pojawiła się nowa miłość. Wszytskiego najlepszego Szeltie Odpowiedz Link
mrgodot Re: urodzinowo 22.10.12, 08:44 Wszystkiego najlepszego Szeltie Faktycznie, skorupę trzeba zrzucić żeby pojawiły się nowe perspektywy. Odpowiedz Link
szeltie Re: urodzinowo 22.10.12, 14:49 Dziewczyny bardzo dziekuje za zyczenia no i za karty . Rozklad jakby opisal moja sytuacje, ktora mam teraz. Widze, ze bedzie sie ona nadal ciagnela . Pracy szukam, wiec sa i zmagania na tym polu, z finansami krucho, zastanawiam sie tez nad dalsza nauka. Jesli chodzi o wieze, to zgadza sie. Wiem, ze musze wiele zburzyc aby narodzilo sie nowe. Przede wszystkim moje podejscie do pewnych spraw. A ta 7 monet to chyba raczej to, ze bede musiala poczekac jeszcze na milosc. Ogolnie mowiac czeka mnie niefajny rok. Praca na kazdym polu, w dodatku samotnie. Ech, no coz. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: urodzinowo 24.10.12, 15:37 Wszystkiego co najlepsze kochana Energie które odchodzą - 4 monet - taka oszczędność w dawaniu i braniu i otwarciu na drugiego człowieka . 2 Zadania które przechodzą - paź monet - Ja tutaj widzę szkołę jakieś kursy , krótkie , lub zaczniesz sie czymś interesowac , że to zajmie twój czas takie jak swoje hobby . ować podwyższanie kwalifikacji 3 Gdzie jesteś dziś paź buław Już iskierka w paziu jest jesteś ciekawa , ''żywe dziecko z ciebie '' 4 Wyzwania które się pojawią 10 buław Co cię nie zabije to cię wzmocni , auczysz się być wytrwała , mówić o tym co chcesz nie dasz tak ssię zybko zadaniom . Odpowiedz Link