Dodaj do ulubionych

Moje finanse - chce się komuś:D

15.01.13, 15:06
Czy chce się komus wyjac kilka karteczek, jak np przelyną moje sprawy finansowe przez najblizsze dwa lata?smile Jak nie to sama postawie i wrzucę, ale chcialam zeby jakas osoba obca zajrzała,bo mam glowe zbyt pełną marzeń przez co nawyciągałam samych cudnych kart uncertain
Planuje firme kosmetyczna powiazana ze swoim artystycznym zawodem,przeprowadzke itp,ale mniejsza oto. Ogolnie mozna zapytac,porpostu czy szykują się jakies zmiany na przód(i czy duże) w temacie pienieznym,czy uda sie mi byc bardziej niezalezną, czy wkońcu to nabierze rozpędu?smile Bo moze musze się szykowac na ładne parych lat z rozwijaniem swoich działalnosci itd...
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Moje finanse - chce się komuś:D 15.01.13, 19:58
      Jak potoczą się sprawy finansowe Coill przez najbliższe dwa lata?
      Z przełożenia - 7 denarów, Głupiec, Diabeł
      Tak się potoczą - Rycerz kielichów (2 denarów)
      Tak się nie potoczą - Cesarzowa (8 kielichów)
      Korzyści finansowe Coill - 6 denarów
      Tak rozwinie się firma kosmetyczna w powiązaniu z artystycznym zawodem Coill - 3 denary, Królowa mieczy
      Tak się nie rozwinie -3 kijów, Paź mieczy
      Taka będzie dalsza przyszłość biznesowa Coill -As kielichów, Arcykapłan
      Taka nie będzie - Paź kijów, 8 mieczy
      Myslę, że Coill zainwestowała przede wszystkim swoje emocje w to przedsięwzięcie. Ma artystyczną nature, a ona chyba nie bardzo pomaga w biznesowych przedsięwzięciach. Jakieś pieniądze z tego będą, nieregularnie one będą wpływać - choc będą okresy prosperity - 2 monet. Nie będziesz jak ta Cesarzowa siedzieć z założonymi rękoma, a kasa jakoś tak sama przyjdzie wink Zdobędziesz ją mrówczą, staranna pracą, dobrej jakości. Przede wszystkim musisz zejść na ziemię i naprawdę wszystkiego dopilnować. Koniec sentymentów - Królowa mieczy. Ponadto musisz poznać zasady biznesu, przestrzegać reguł, które będą twarde, nauczyć sie tego - pomoże Ci Arcykapłan. Pracę będziesz wykonywać z zamiłowaniem i pasją.
      • anuszzka Re: Moje finanse - chce się komuś:D 15.01.13, 22:34
        Bardzo lubie rozklady na finanse, wiec chętnie przyłącze sie do interpretacjibig_grin

> Jak potoczą się sprawy finansowe Coill przez najbliższe dwa lata?
        > Z przełożenia - 7 denarów, Głupiec, Diabeł
        Z interesu na pewno zarobisz (7den) ale musisz uwazac na co wydajesz kase (gupek), bo mogą pojawic sie jakies przeszkody (typu cos sie zepsuje lub remont) i zawsze powinnas miec jakies zaplecze (najlepiej zrobic konto firmowe i tam odkladac na takie niespodziewane wydatki).

> Tak się potoczą - Rycerz kielichów (2 denarów)
        Rycerz kiel to super satysfakcja emocjonalna, bedziesz tą pracę wykonywać z pasją, zamiłowaniem, zaangażowaniem, oj będzie sprawiać ci po prostu radość. 2 monet przy tym to obrót kasą, klienci będą, inwestycje, ruch będzie, niestabilny raz więcej, raz trochę mniej ale pusty gabinet nie bedzie stał.

> Tak się nie potoczą - Cesarzowa (8 kielichów)
        Samo się nic nie będzie, wiec na sukces będziesz musiala popracowac( a nie wydawać rozkazywink

> Korzyści finansowe Coill - 6 denarów
        Zeby ładnie zarobić, trzeba najpierw zainwestować. Karta moze pokazywać twoją pozyczke z banku.

> Tak rozwinie się firma kosmetyczna w powiązaniu z artystycznym zawodem Coill -
        > 3 denary, Królowa mieczy
        No, ja widzę tutaj spółkę z kimś lub dogadanie sie najprawdopodobniej z kobietą. Plan masz w głowie i go zrealizujesz, wiesz czego chcesz, jak to osiągnąć i w tym kierunku popłyniesz..
        > Tak się nie rozwinie -3 kijów, Paź mieczy
        Nie bedziesz szukać innych mozliwości, koła ratunkowego
        > Taka będzie dalsza przyszłość biznesowa Coill -As kielichów, Arcykapłan
        Duzo pozytywnych emocji, cos nowe cie zafascynuje, ciekawe propozycje, szkolenia się pojawią
        > Taka nie będzie - Paź kijów, 8 mieczy
        Dużo zachodu nie bedzie, ty znasz sie na rzeczy, znasz ten temat
        • coill Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 00:49
          anuszzka napisała:

> > Jak potoczą się sprawy finansowe Coill przez najbliższe dwa lata?
          >
          > > Tak się potoczą - Rycerz kielichów (2 denarów)
          > Rycerz kiel to super satysfakcja emocjonalna, bedziesz tą pracę wykonywać z pas
          > ją, zamiłowaniem, zaangażowaniem, oj będzie sprawiać ci po prostu radość. 2 mon
          > et przy tym to obrót kasą, klienci będą, inwestycje, ruch będzie, niestabilny r
          > az więcej, raz trochę mniej ale pusty gabinet nie bedzie stał.
          Mam nadzieje, ze jest jak piszesz, 2 monet nie lubię, ale chyba masz racje grunt zeby zastoju nie było.
          > > Tak się nie potoczą - Cesarzowa (8 kielichów)
          > Samo się nic nie będzie, wiec na sukces będziesz musiala popracowac( a nie wyda
          > wać rozkazywink
          Szkoda, za bogata to ni bynde big_grin ale w sumie, jaką cesarzową miałaby być kosmetyczka? Cesarzowa to ta, którą się obsługuje jest wtedy królową w Spa(a ja?? taki tam pazik od wykonywania pedicure na rozkaz...hehehe)
          > > Korzyści finansowe Coill - 6 denarów
          > Zeby ładnie zarobić, trzeba najpierw zainwestować. Karta moze pokazywać twoją p
          > ozyczke z banku.
          Oby nie pozyczke hehesmile Ale W finansach lubie 6 monetsmile

> > Tak rozwinie się firma kosmetyczna w powiązaniu z artystycznym zawodem Co
          > ill -
          > > 3 denary, Królowa mieczy
          > No, ja widzę tutaj spółkę z kimś lub dogadanie sie najprawdopodobniej z kobietą
          > . Plan masz w głowie i go zrealizujesz, wiesz czego chcesz, jak to osiągnąć i w
          > tym kierunku popłyniesz..
          kobieta hmmm....narazie będę tez szkolić się w salonie u pewnej kobiety która baardzo długo się tym zajmuje i dobrze jej idzie.Moze o to chodzic?smile Ale to przed-a nie rozwój załozonej juz firmy hmm... No chyba, że moja matka coś mi pomoże w przyszłym roku.
          > > Tak się nie rozwinie -3 kijów, Paź mieczy
          > Nie bedziesz szukać innych mozliwości, koła ratunkowego
          To chyba dobra wróżba, choc firma ma być na wyjezdzie tzn w innym miescie uncertain Może karty mowią ze bedzie tu gdzie jestem?
          > > Taka będzie dalsza przyszłość biznesowa Coill -As kielichów, Arcykapłan
          > Duzo pozytywnych emocji, cos nowe cie zafascynuje, ciekawe propozycje, szkoleni
          > a się pojawią
          Mnie ten Papież nurtuje heh

> > Taka nie będzie - Paź kijów, 8 mieczy
          > Dużo zachodu nie bedzie, ty znasz sie na rzeczy, znasz ten temat
          to mi się podoba. Karty chyba podkreślają, że nie będzie zastoju,ugrzęźnięcia, zamknięcia się w jednym i niemożności ruszenia ani poszerzenia horyzontow, to raczej dobra wrozba na to pytanie
      • amazela Re: Moje finanse - chce się komuś:D 15.01.13, 23:00
        Miałam takie skojarzenie patrząc na te karty, że ktoś bedzie próbował Cie wykorzystać finansowo, uważałabym na spółki i osoby inne, które mogą widzieć w tym jakieś korzysci czy próbowac jakoś Cię naciagnąć na pieniądze albo cos w tym rodzaju. Ale z kart wynika, że sobie z tym poradzisz.
        A czytałaś moja interpretację Twojego snu, bo nie skomentowałaś ani słowem?
        • coill Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 00:42
          amazela napisała:

> Miałam takie skojarzenie patrząc na te karty, że ktoś bedzie próbował Cie wykor
          > zystać finansowo, uważałabym na spółki i osoby inne, które mogą widzieć w tym j
          > akieś korzysci czy próbowac jakoś Cię naciagnąć na pieniądze albo cos w tym rod
          > zaju. Ale z kart wynika, że sobie z tym poradzisz.
          > A czytałaś moja interpretację Twojego snu, bo nie skomentowałaś ani słowem?

Czytalam, nic nie napisalam bo ciagle o tym mysle i ciagle nie wiem co odpisacsmile Ale zaczely w zyciu pojawiac sie dziwne plany(nowe)..przeprowadzki, sluby(!?) to mi sie nawet ze snem kojarzy, ale i tak ciągle to wałkuję w glowie - caly ten sen odtwarzam, nie daje mi spokoju, zwlaszcza wlasnie ten król wampir ltory odrazu umiera uncertain
      • coill Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 00:58
        anna151sx napisała:

> Myslę, że Coill zainwestowała przede wszystkim swoje emocje w to przedsięwzięci
        > e. Ma artystyczną nature, a ona chyba nie bardzo pomaga w biznesowych przedsięw
        > zięciach.
        Tak, jestem rozemocjonowana jak dziecko, jakaś masakra mnie w tym temacie dopadła. W dodatku nienawidze i unikam spraw papierkowych -a bez tego się nie obędziesmile

Jakieś pieniądze z tego będą, nieregularnie one będą wpływać - choc b
        > ędą okresy prosperity - 2 monet.
        DObre i towink
        Nie będziesz jak ta Cesarzowa siedzieć z założ
        > onymi rękoma, a kasa jakoś tak sama przyjdzie wink Zdobędziesz ją mrówczą, staran
        > na pracą, dobrej jakości.
        mam nadziejęsmile Oby Cesarzowa nie mowiła "nie bedziesz miec kasy"(wkoncu ona jest bogata hehe)

> Przede wszystkim musisz zejść na ziemię i naprawdę ws
        > zystkiego dopilnować. Koniec sentymentów - Królowa mieczy. Ponadto musisz pozna
        > ć zasady biznesu, przestrzegać reguł, które będą twarde, nauczyć sie tego - pom
        > oże Ci Arcykapłan. Pracę będziesz wykonywać z zamiłowaniem i pasją.

taka prawdasad już mnie urząd rozkłada na łopatki i to wszystko co trzeba pozałatwiac,podecydować, wypisac,wypieczątkowac,wybrać itp itd... eh.

Arcykapłan - myslisz - Dziadek czy Partner może być? Czy to wogole jakas obca osoba,jakiś urzędnik? W sumie obok mamy Asa Puch to chyba facet powinien być, no ale ten As pucharów to mi się z kasą wogóle nie kojarzy, więc może ta osoba wesprze jakoś mentalnie, psychicznie, zmotywuje,podeprze-moze o to chodzić? hmm..albo może wezmę ślub i dzięki temu jakiś urząd coś mi ułatwi? haha
        • anna151sx Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 09:28
          Pomyślałam tu (Arcykapłan) o zgłębianiu arkan biznesu, bo dla Ciebie, kobiety o artystycznej duszy, jest to wiedza tajemna wink Pomyślałam też, że nie opłacą się żadne skróty, wszystko ma być według reguł - Urząd Skarbowy, ZUS, Sanepid. Ktoś Ci pomoże przebrać przez gąszcz przepisów. O ile umiejętności zawodowe masz bardzo dobrze opanowane, dojrzałaś do samodzielnej pracy, to gorzej jest z dokumentami - mówi o tym też Królowa mieczy. Ale poradzisz sobie, dojrzałaś do tego.
      • coill mam pyt o trzy punkty z ukladu:) 21.01.13, 01:19
        anna151sx napisała:

> Tak się potoczą - Rycerz kielichów (2 denarów)
        mi się on w ogóle nie podoba ten Rycerz, bujak taki w obłokach a nie biznesmen!!! sad((

> 3 denary, Królowa mieczy
        czy to moze oznaczac tez naukę nowego języka w trakcie, jakies sprawy papierkowe(ze lepiej to zacznie mi wychodzić moze?) fajne te 3 monetkismile No i przydałoby się wkoncu wcielić w tę mieczową..

> Tak się nie rozwinie -3 kijów, Paź mieczy
        Czy to moze oznaczac.... że nie będzie interesów z zagranicą?(planuję blisko granicy,chciałam bardziej celowac w zagranicznych klientów niz PL), wydaje mi się ze gdyby miałobyć to znegowane, pojawiłby się tutaj Świat a nie 3 kije(albo inne karty wyjazdów itp) - ale to nie ja kładłam karty więc swojej właścicielce mogły pokazać inaczejsad mam takie małe obawy, że 3 kije pokazały, że nie ma co liczyć na zagranicę? Że nie da się "w dalszy horyzont" wypłynąć, wynieść i liczyc na inne miejsca, ugrzęznę tu gdzie jestem?uncertain

no a ten arcykapłan, planuję wybrać menagera/przedstawiciela. Może to to? big_grin no ale jakoś Papiez mi się z panem Menago nie kojarzy uncertain

Jezu, dlaczego ja zawsze tak filozofuję kiedy karty są na mnie kładzione,adrenalina i emocje nie dają mi spojrzeć obiektywnie. Dobrze, żę sobie sama ich nie kładłam bo bym chyba 100000 wersji stworzyła smile
      • amazela Re: Moje finanse - chce się komuś:D 22.01.13, 00:04
        Rycerz kielichów (2 denarów)
        Myślę, że nie bedziesz zadowolona, choć może to być subiektywne odczucie, bo puchary to nasze emocje, a 2 denary to trudności, ale nie dramat przecież.
        Cesarzowa (8 kielichów)
        Nie bedziesz sie czuć usatysfakcjonowana jak ta cesarzowa, nie będzie uczucia spełnienia tych największych marzeń. Znów puchary czyli emocje, oceny subiektywne.
        6 denarów
        Jakis podarunek od losu? Sprawy nie wygladaja tak zle, jakby można sądzić wczesniej. Denary to konkrety.
        3 denary, Królowa mieczy
        Włozysz w to prace, bedziesz się martwic, ale nie tak bez sensu tylko kombinować i starać się, żeby cos z tego bylo.
        3 kijów, Paź mieczy
        Jak dla mnie paz mieczy to jakies wieści związane z kontaktami z zagranicy ogólnie mówiąć, a czy Ty sprawdzilaś dokladnie, czy nie ma zadnych komplikacji zwiazanych z Twoimi planami z klientami zagranicznymi, no nie wiem, przepisy, które coś utrudniają czy cos w tym stylu? W sumie 3 kije to tez kontakty krajowe, handel, biznes w kraju. A może sie niedostatecznie rozreklamujesz, co bedzie utrudniac nawiazanie trwałych i korzystnych kontaktów z klientami. Te karty moga tez wskazywac na kontakty z niezbyt uczciwymi ludzmi, co by do tego diabła pasowało, choć na pierwszy rzut oka nie wydaje się to logiczne do końca patrząc na pytanie. Głupiec- naiwnośc, diabeł jako wykorzystanie... Piszesz, że z nikim współpracy nie planujesz, moze chodzi o klienta? Nie wiem, co Ty chcesz robic kokretnie, to trudno mi tak strzelić, o co może chodzić, ale moze Tobie przyjdzie cos do głowy.
        As kielichów, Arcykapłan
        To jak natchnienie, albo podpowiedz kogos, kto Cie naprowadzi, jak wybrnąć, co zrobić, żeby było lepiej. Inspiracja dzieki komuś lub sobie, może wejście na własciwą ścieżkę po tym diable, hehehe...
        Paź kijów, 8 mieczy
        Na pewno sie nie poddasz i dasz radę smile
        Uprzedzam, tak sobie luzno strzelałam, bo wiem, że znasz karty, niepotrzebne skreslisz, jestes inteligentna i sama dojdziesz do prawdy. A co Ci wychodzi, jak sama stawiasz karty sobie, czy wolisz nie mieszać ?

• anna151sx Re: Moje finanse - chce się komuś:D 16.01.13, 06:46
      Pomysł z osobnym kontem i odkładaniem na nie "w razie W" uważam za świetny. Znasz sie na tym, co robisz. Popatrzyłam na bloga: sama też robisz bardzo dobre wrażenie: kobieta pewna siebie, kompetentna, elegancka, ładna i zadbana - uda Ci się smile
      Ja poprośże karty: na mężczyznę, na miłość smile Pozdrawiam. Ania
      • coill Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 00:40
        anna151sx napisała:

> Ja poprośże karty: na mężczyznę, na miłość smile Pozdrawiam. Ania

nie ma sprawy na dniach postawięsmile Przepraszam, ze dopiero komentuje ale bylam na wyjezdzie a ja nie loguję się z cudzych kompów na forum bo nie chce zeby potem ktos mial jakies dane czy coś, traktuje te wypowiedzi prywatnie na tyle, ze nie chce zeby inni czytali(rodzina, facet, itp) hehehehbig_grin
      • coill Re: Moje finanse - chce się komuś:D 21.01.13, 00:51
        hej a czy ta wrózba to na jakiegos konkretnego faceta i milosc z nim? Czy tak ogolnie na miłośc(np na rok,dwa?)
        Podaj mi na priv wiadomości date urodzenia swoją albo fotke....bo ja jestem bardzo konserwatywna jakoś, i nie lubie wróżyć "Nickom", tylko jakby urzeczywistniać sobie osobę skoro ona kart nie wylosuje, bardziej ją spersonifikowaćsmile
        • lukrusia Re: Moje finanse - chce się komuś:D 22.01.13, 17:19
          ja póżniej wrzucę interpretację smile
          • lukrusia Re: Moje finanse - chce się komuś:D 23.01.13, 19:27

Tak rozwinie się firma kosmetyczna w powiązaniu z artystycznym zawodem Coill - 3 denary, Królowa mieczy
            Coil królowa mieczy jest mądrą kobietą , potrafi sobie wszystko zaplanować z szczegółami i doprowadzić plan do relizacji .Natomiast 3 monet to fajna karta na działalności , ona również oznacza szlifowanie swoich umiejętności , które posiadamy i pracowitość . A jak Królowa mieczy z 3 monet się ''bratają '' to wyjdzie z tego naprawdę fajny pomysł .
            Tylko ta królowa mieczy mówi o tym aby mieć wszystko zaplaanowane co do detali .

Tak się nie rozwinie -3 kijów, Paź mieczy
            Tak jakby to chwilę wszystko trwało bo 3 kijów to nowa przygoda ale też patrzenie , przyglądanie się jak to wszystko zrealizować .

Taka będzie dalsza przyszłość biznesowa Coill -As kielichów, Arcykapłan
            Tutaj ten pan Kapłan to nauka , a więc może warto przez jakiś czas u jakiegoś pana z lub kimś takim popracować ? tak proponuję , ale jako że kapłan sie pokazuje w rozkłądzie to zdobywanie nauki , może jakieś kursy , napewno ktoś będzie na twojej drodze kto może wesprzeć dobrą mądrą radą .
            Taka nie będzie - Paź kijów, 8 mieczy
            Nie będzie 8 mieczy niewiedzy , nie zaplanowania bo ty już jesteś na drodze masz plan i go realizujesz.
            Głowa do góry trzymamy kciuki za interes smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka