27.02.14, 14:17
tu wpisujemy pochłonięte dziś sztuki.
Pamiętamy przy tym, że w Tłusty Czwartek pączki mają 0 kalorii!!!!! /to jest info dla sfiksowanych na odchudzaczy big_grin
Obserwuj wątek
    • misboaa 1 na razie! 27.02.14, 14:27
      W tym roku zaczęłam później niż zwykle bo po południu. Normalnie mam zwyczaj zajadać już do śniadania a wieczorem dobijam do 5 lub nawet 6.
      6 to już jednak rekord. W piątek za to robię sobie poprawiny i wyjadam to co zostało mi z czwartku big_grin
      Zaznaczam, że pączków nie piekę (te są zawsze mniejsze) i nie jadam wersji mini, ani pochodzących z głębokiego mrożenia big_grin
      • zoselin1987 Re: 1 na razie! 27.02.14, 17:36
        ja dzisiaj dwa i chociaż nie jadam ich zazwyczaj to dzisiaj wyśmienicie smakowały smile
        • lukrusia Re: 1 na razie! 27.02.14, 21:06
          Ja zjadłam cztery wypełnione marmoladą różaną w pudełku jeszcze dwa zostały smile)) mogę się podzielić smile)) z wami smile
          • misboaa Re: 1 na razie! 28.02.14, 08:21
            lukrusia napisała:

> Ja zjadłam cztery wypełnione marmoladą różaną w pudełku jeszcze dwa zostały smile)
            > ) mogę się podzielić smile)) z wami smile

to jednak poprawiny będę miała!!!
            Dawaj te pączki lukrusia! big_grin
        • misboaa 2 28.02.14, 08:19
          zoselin1987 napisała:

> ja dzisiaj dwa i chociaż nie jadam ich zazwyczaj to dzisiaj wyśmienicie smakowa
          > ły smile

i ja niestety tylko 2, pobijając tym samym mój rekord minimalizmu. Nie jestem z tego dumna bo pączki uwielbiam, a Tłusty Czwartek to dla mnie święto prawie jak Wigilia smile
          Wczorajszy dzień miałam niestety tak aktywny, że po prostu nie było 2 minut żeby następnego pączka wcisnąć, a wieczorem na stoliku zastałam pustki sad Dziś nie mam z czego zrobić tradycyjnych poprawin he he big_grin
    • patygirl Re: *pączki* 28.02.14, 18:49
      1.5 wink
      • misboaa Re: *pączki* 28.02.14, 21:30
        patygirl napisała:

> 1.5 wink

kto zjadł 0,5? big_grin
        • blue_kwiatuszek Re: *pączki* 28.02.14, 21:46
          1 oponek /3 faworki smaczne .....jutro chcę tłustą sobotę lub oponkowo- faworkową sobotę .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka