misboaa 27.02.14, 14:17 tu wpisujemy pochłonięte dziś sztuki. Pamiętamy przy tym, że w Tłusty Czwartek pączki mają 0 kalorii!!!!! /to jest info dla sfiksowanych na odchudzaczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa 1 na razie! 27.02.14, 14:27 W tym roku zaczęłam później niż zwykle bo po południu. Normalnie mam zwyczaj zajadać już do śniadania a wieczorem dobijam do 5 lub nawet 6. 6 to już jednak rekord. W piątek za to robię sobie poprawiny i wyjadam to co zostało mi z czwartku Zaznaczam, że pączków nie piekę (te są zawsze mniejsze) i nie jadam wersji mini, ani pochodzących z głębokiego mrożenia Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: 1 na razie! 27.02.14, 17:36 ja dzisiaj dwa i chociaż nie jadam ich zazwyczaj to dzisiaj wyśmienicie smakowały Odpowiedz Link
lukrusia Re: 1 na razie! 27.02.14, 21:06 Ja zjadłam cztery wypełnione marmoladą różaną w pudełku jeszcze dwa zostały )) mogę się podzielić )) z wami Odpowiedz Link
misboaa Re: 1 na razie! 28.02.14, 08:21 lukrusia napisała: > Ja zjadłam cztery wypełnione marmoladą różaną w pudełku jeszcze dwa zostały ) > ) mogę się podzielić )) z wami to jednak poprawiny będę miała!!! Dawaj te pączki lukrusia! Odpowiedz Link
misboaa 2 28.02.14, 08:19 zoselin1987 napisała: > ja dzisiaj dwa i chociaż nie jadam ich zazwyczaj to dzisiaj wyśmienicie smakowa > ły i ja niestety tylko 2, pobijając tym samym mój rekord minimalizmu. Nie jestem z tego dumna bo pączki uwielbiam, a Tłusty Czwartek to dla mnie święto prawie jak Wigilia Wczorajszy dzień miałam niestety tak aktywny, że po prostu nie było 2 minut żeby następnego pączka wcisnąć, a wieczorem na stoliku zastałam pustki Dziś nie mam z czego zrobić tradycyjnych poprawin he he Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: *pączki* 28.02.14, 21:46 1 oponek /3 faworki smaczne .....jutro chcę tłustą sobotę lub oponkowo- faworkową sobotę . Odpowiedz Link