06.04.14, 20:28
Dobry wieczór,
Podczytuję Was od dawna. Dziękuję Wam za to forum. Jesteście jednym z fajniejszych forum, które czytałam. Po prostu jesteście miłe, sympatyczne i przyjazne dla innych. Chciałam podziękować za wątek pt. "Wróżki jak to jest z wróżeniem?". Nawet nie wiecie jak miło mi było go czytać. Tyle wstępu. Hania 1985 zadała zagadkę. Sama napisała, że chyba była ona dla Was za łatwa. Chciałabym zadać Wam zagadkę - mega-trudną. Nie będę opisywała całej sytuacji żebyście się nie sugerowały, jeśli pojawią się pytania - odpowiem. Oto zagadka: Pytam się mojego Ducha kim jestem? Odpowiada mi: tym kim byłaś. Pytam się: Kim byłam? Odpowiada mi: Tym kim będziesz.
Tym kim byłam i kim będę jest tożsame. Pytanie: Kim byłam i kim będę?
Jeśli macie ochotę i chęci na odpowiedź zapraszam.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: zagadka 2 06.04.14, 21:25
      Same komplementy Wiedźmy dostałyście big_grin Po czymś takim widać, że chodzenie do Szkółki ma sens big_grin
      Teraz moje pytanie magda.magda: tobie chodzi o karty na twój osobisty rozwój? Chcesz się tego dowiedzieć o sobie?
      • magda.magda9 Re: zagadka 2 06.04.14, 22:32
        Komplementów nigdy za dużo zwłaszcza jeśli między ludźmi jest harmonia, zgoda, szacunek i obopulna pomoc, a nie zazdrość i zawiść.
        W tym pytaniu nie chodzi o osobisty rozwój. To pytanie nie dotyczy "rzeczy namacalnych", dlatego uważam, że jest mega-trudne.
        Geneza pytania. Kilka lat temu dowiedziałam się w bardzo burzliwy sposób, że mam zdolności hmm...inne niż większość ludzi. Było to dla mnie wielkim szokiem, takim jakbym się nagle dowiedziała, że moi Rodzice nie są moimi Rodzicami. Wtedy właśnie zapytałam się: Kim ja jestem?......Tym kim byłaś....a kim byłam? Tym kim będziesz...
        Czy karty mogą w ogóle odpowiedzieć na tego typu pytanie?
        • misboaa Re: zagadka 2 07.04.14, 13:12
          magda.magda9 napisała:

> Czy karty mogą w ogóle odpowiedzieć na tego typu pytanie?

Mogą.
          Ja jednak nadal nie wiem jakie jest pytanie big_grin

/uff udało mi się odpowiedzieć tobie tak jak pytasz smile tzn. nadal nie rozumiem. Chcesz zapytać dosłownie kim byłaś i kim będziesz czy o tą niecodzienną sytuację która ciebie spotkała? Generalnie uważa się, że karty nie pokazują dokładnych dat (ale niektórzy to robią) i numerów totolotka.
          • hanna1985 Re: zagadka 2 07.04.14, 13:58
            no to mamy dwie zagadki big_grin jakie jest pytanue i jaka jest odpowiedz, a tak serio to rozjasnij, bo chetnie wezme udzial! smile
            • hanna1985 Re: zagadka 2 07.04.14, 14:00
              czyli kim bylas w ;poprzednim wcieleniu, bo przeobrazasz sie w ta osobe? zjawisko? nia zostaniesz, wlasciwie juz po czesci jestes?
              • magda.magda9 Re: zagadka 2 07.04.14, 14:09
                hanna1985 napisała:
                czyli kim bylas w ;poprzednim wcieleniu, bo przeobrazasz sie w ta osobe? zjawisko? nia
                zostaniesz, wlasciwie juz po czesci jestes?

Lepiej bym tego nie opisałam.
                Jestem starą Duszą. Kim byłam,a raczej kim była moja Dusza w poprzednim wcieleniu i kim będę (staje się tym?).

Czy to ma sens? Pytam serio.
                • hanna1985 Re: zagadka 2 07.04.14, 14:26
                  sens ma oczywiscie, ze tak! Dzis nie zdaze polozyc kart, moze ktos polozy i dodam cos od siebie, kojarzysz mi sie z kims w kapturze, mnich? Zielarz ,ciekawe to smile
          • magda.magda9 Re: zagadka 2 07.04.14, 15:05
            szkoda, że nie pokazują numerów totolotka he he he. Ale czy pokazują lub mogą odpowiedzieć na pytanie czy dana konkretna osoba, np. klienta wygra w totolotka? na takie pytanie to chyba odpowiedziałyby, czy nie?
            • misboaa Re: zagadka 2 09.04.14, 09:42
              magda.magda9 napisała:

> szkoda, że nie pokazują numerów totolotka he he he. Ale czy pokazują lub mogą o
              > dpowiedzieć na pytanie czy dana konkretna osoba, np. klienta wygra w totolotka?
              > na takie pytanie to chyba odpowiedziałyby, czy nie?

odpowiada i zazwyczaj są to odpowiedzi, że ma pan szanse na małe wygrane tongue_out
    • hanna1985 Re: zagadka 2 09.04.14, 19:54
      Wylozylam karty i patrze na nie i nie wiem smile kim jestes teraz 10 pucharow, kim bylas krolowa pucharow, kim bedziesz(przeobrazasz sie) 4 mieczy. Dolozylam do pytania kim sie stajesz-misja, 6 mieczy i kochankowie, jako karme Twoja wyciagnelam As pucharow! Kojarzy mi sie to z uzdrawianiem ludzkich serc, naprawianiem poprzez anioly relacji ludzkich lub tez pomoc ludziom w spotkaniu drygiej polowki, napweno pomoc i milosc odgrywa tutaj wielka role, ciekawa jestem, ale trudne wink misboa dodaj cos od siebie i serdeczne kolezanki tez!
      • misboaa Re: zagadka 2 09.04.14, 22:35
        hanna1985 napisała:

kim jestes teraz 10 pucharow, kim bylas krolowa pucharow,
        kim bedziesz(przeobrazasz sie) 4 mieczy.
        > pytania kim sie stajesz-misja, 6 mieczy i kochankowie,
        jako karme Twoja wyciagnelam As pucharow!

Baaaardzo interesujące karty i misja smile Ciekawa jestem czy zajmujesz się zawodowo?
        Jak dla mnie z taką wróżbą powinnaś pracować jako doradca rodzinny. Jeśli tak nie jest to na pewno wszyscy się tobie zwierzają w trudnych momentach.
        Ty sama (twój duch/wcielenie) chyba zmierzasz do tego by nauczyć się żyć czymś innym niż miłość. Dążysz do tego by zrozumieć, że można realizować się pomimo tego, że miłość osiągnęła swój kres. Kiedy ktoś znika, umiera, odchodzi. Kończy się relacja, ale nie kończy się życie. Zawsze jest coś w czy można się spełnić. Można np.: zająć się nauką i to też jest dobre. Zrozumienie, że serce można wypełnić innymi pasjami niż tylko miłość romantyczna.
        Obecnie osiągnęłaś lub osiągniesz wszystko co jest możliwe w życiu uczuciowym i to da ci prawdziwe spełnienie smile Więcej się po prostu nie da. Twoja dusza osiągnie na tym poziomie doskonałość i nastąpi czas na zmiany, na rozwijanie innych dziedzin. Cokolwiek to będzie, będzie robione z pasją smile
        • magda.magda9 Re: zagadka 2 10.04.14, 11:20
          misboaa napisała:
          [b]Baaaardzo interesujące karty i misja smile Ciekawa jestem czy zajmujesz się zawodowo?

Nie ma problemu. Jeśli chcesz wiedzieć napiszę podaj proszę swój adres mailowy.
          • hanna1985 Re: zagadka 2 10.04.14, 11:35
            hanna1985@gazeta.pl tez poproszé, a kiedy rozwiazanie zagadki?
          • misboaa Re: zagadka 2 10.04.14, 12:04
            magda.magda9 napisała:

> Nie ma problemu. Jeśli chcesz wiedzieć napiszę podaj proszę swój adres mailowy.
            >

adres na gazetowego ze Szkółki. Ciekawa jestem jak się mają karty do tego smile Widziałam, że hanna też big_grin
            A co o kartach powiesz?
            • magda.magda9 Re: zagadka 2 10.04.14, 12:27
              misboaa napisała:
              adres na gazetowego ze Szkółki. Ciekawa jestem jak się mają karty do tego smile Widziałam, że hanna też big_grin
              A co o kartach powiesz?

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...czy chcesz zapytać karty kim jestem teraz z zawodu? czy po prostu chcesz się dowiedzieć tego ode mnie? Jeśli chcesz postawić karty ok, możesz się zapytać swoich kart - Hanna oczywiście też. Jeśli wolicie dowiedzieć się od razu napiszcie.
              Pozwolicie, że odpowiedzi na zagadkę udzielę najdalej do jutra wieczór? Nie wiem czy dzisiaj zdążę.
              Jedno jest pewne: obie bardzo dobrze interpretujecie Karty.
              Czy jesteście samoukami czy szkoliłyście się gdzieś lub ktoś Was szkolił?
              • hanna1985 Re: zagadka 2 10.04.14, 12:52
                zagadka jest mega trudna, balam sie pisac, ale to w koncu forum uczy smile nie ma co sie bac i trzeba byc odwaznym! Jak bylam dzieckiem juz wiedizlam, ze chce pomagac ludziom, ale tez mam intuicje i karty czesto mi pomagaja, samouk jestem, ale ciocia jest wrozka smile mamy siostra!
              • misboaa Re: zagadka 2 10.04.14, 15:54

> Nie wiem czy dobrze zrozumiałam...czy chcesz zapytać karty kim jestem teraz z z
                > awodu? czy po prostu chcesz się dowiedzieć tego ode mnie?

Pisałam szybko i pomieszałam tongue_out
                1. Zawód/praca napisz na mojego maila bo nie będę na to wróżyć big_grin
                2. Co sądzisz o wylosowanych kartach i o naszych interpretacjach - teraz już potwierdziłaś wstępnie że się zgadza więc jestem ciekawa dalszych szczegółów.
                Pozdrawiam smile
            • magda.magda9 Re: zagadka 2 11.04.14, 08:19
              misboaa napisała:
              adres na gazetowego ze Szkółki.

A gdzie on jest. Nie mogłam go znaleść.
              • misboaa Re: zagadka 2 11.04.14, 08:43
                magda.magda9 napisała:

> A gdzie on jest. Nie mogłam go znaleść.

misboaa@gazeta.pl

smile
    • magda.magda9 zagadka 2 - odpowiedź 11.04.14, 10:19
      kim jestem:
      osobą która w odosobnieniu próbuje pojąć i zrozumieć co zostało jej dane. Co jej wolno, a czego nie wolno. Osobą ,która cały czas prowadzi rozmowy, dyskusje i medytacje z własnym Duchem.
      osobą, która pogodziła się z tym co ma nastąpić i cierpliwie czeka na zmiany, na spotkanie i połączenie się z kawałkiem swojej wyrwanej Duszy i już ją czuje (została mi pokazana 2 lata temu - niesamowita empatia). Rezultatem będzie bezwarunkowa miłość - dwa ciała jedna głowa, jedno serce, rozmowa bez mowy, dziecko oraz nagłe rozdzielenie (resztę bardzo ładnie napisała Misboaa).
      kim będę: to co napisała Hanna - leczyć ludzi poprzez Anioły (na dzień dzisiejszy nazwałam to bycie drutem, czymś co przewodzi energię, która ma pomagać ludziom w różnym sprawach nie tylko uzdrawianie ciała).
      Kim byłam: wyszło samo z tego kim jestem i będę.

Jeśli ktoś jeszcze coś chciałby to chętnie dopiszę, bo być może coś przeoczyłam co wydało mi się mało istotne, a dla Was jest to sprawa priorytetowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka