Dodaj do ulubionych

skrócony celtycki

29.05.14, 22:27
skróc. celt.

3.Swiadoma moja wobec faceta - As Kielichów
4.Nieswiadoma postawa moja wobec faceta - Król Kijów

Świadoma jestem tego , że on może dostrzegać , że mi się podoba , mój gust smile jak ulał.
Także ten Asik kielichów to zupełnie pokazał .
Nieświadoma - tego byłam najbardziej ciekawa i zaskoczyło mnie bo Król kijów to jednak wie o co chodzi ? czyli domyślił się , że ja za nim się uganiam smile jak pszczoła za miodem ..
Król kijów jednak to typek , który zauważy najmniejszy ruch , gest więc zdołał się skumać o co kaman z mojej strony ?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: skrócony celtycki 30.05.14, 13:28
      Dla mnie to jest duży dysonans miedzy tym co myślisz że robisz czy też pragniesz, chcesz osiągnąć a tym co faktycznie pokazujesz.
      Nie jesteś świadoma że wysyłasz ostre sygnały które on odczytuje jednoznacznie, w sensie, że nie ma najmniejszych wątpliwości że go podrywasz, że działasz w jego stronę. To się trochę kłóci z tym co chcesz czy też jak chcesz by to wyglądało. Nie wiem czy to trochę nie za dużo jak dla niego. Być może on więcej widzi w tym podrywu niż tego, że serduszko ci puka. Jakby to trochę zrównoważyć? Niech on podrywa. Pokaż mu więcej swojej uczuciowej strony, tej delikatniejszej żeby miał świadomość, że za tym stoi coś głębszego. Niech zobaczy więcej twojego wnętrza, a mniej aktywności. Więcej serca i uczuć które przecież masz do niego, a których on może w tym ferworze nie zauważyć. Oczywiście nie mam tu na myśli wyznawania mu miłości na tym etapie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka