Dodaj do ulubionych

ale karty...

29.03.15, 22:25
Jak się potoczy znajomość pani i pana?
...5..

1....2

...6...

3....4

1. Aktualna sytuacja, tło - 2 kielichy

2. Przeszłość, wpływy - 7 mieczy

3. Źródło - 9 denarów

4. Rada - rycerz buław

5. To co nieuniknione - 10 kielichów

6. Karta główna, rozwiązanie problemu, wynik, przyszłość - król denarów

Przyszłość wygląda związkowo, rodzinnie i syto - 10 kielichów, król denarów
Czy to wynika z tych kart?
Teraz nie są razem, więc nie wiem skąd ta dwójka kielichów - raczej przypadkowe spotkania.
7 mieczy - jakieś kombinowanie - co tu zrobić, żeby coś się zadziało? Poczucie porażki, że niewiele się dzieje?
9 denarów - odległość, samotność.
rycerz buław - podróż, wyjazd
Ta znajomość potoczy się w kierunku czegoś poważnego i stałego?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: ale karty... 30.03.15, 13:36
      Piszesz,że obecnie nie są razem - ale już nie są razem, czy jeszcze nie są razem?

2 Kielichów to takie bardzo ciepłe uczucia, sympatia, dobre dogadywanie się. Jak to mi kiedyś ktoś napisał (jak nie pomyliłam się, to była Madzia,ze to taka karta przyjacielsko-romansowa dla związku, ogólnie bardzo dobra).

W przeszłości doszło do kombinacji, nie udało się wszystkiego załatwić, tak jak by chcieli.

9 denarów kojarzy mi się z wycofaniem, zamknięciem w swoim świecie zewnetrznym, ale to nie jest smutny świat, jak np.przy 9 mieczy, tylko taki pełen dostatku, zadowolenia, skupienia się na sobie. Taki czas dla siebie. Możliwe,że na chwilę się od siebie odsunęli,żeby bardziej się zagłębić w swoje wnętrzne i zastanowić się nad uczuciami do drugiej osoby. Na ile to jest prawdziwe i mocne, na ile tylko emocje wytworzone przez hormony.

Rada - działaj spontanicznie, energicznie. Ciesz się tym co tu i teraz, nie rób na razie długoterminowych planów, tylko dobrze się baw. Przede wszystkim karta doradza działanie! Nie siedź w miejscu i nie czekaj,aż samo się zrobi. wink

To co nieuniknione - 10 Kielichów, mi to wygląda na związek, nawet na założenie rodziny w przyszłości, ślub... Z pewnością będzie z tego coś pozytywnego, trwałego, z dużą dawką pozytywnych uczuć.
      Bronią się, ale ciągnie ich do siebie. wink

W przyszłości powinno się to wszystko ustabilizować.
      Król denarów to dobry mąż, taki człowiek godny zaufania, co prawda gorący temperament trochę ucichnie, ale będzie stały w swoich uczuciach, zaradny finansowo, czyli taki typ praktyczny, przy którym życie będzie dość przewidywalne, ale bezpieczne.
      • 1alaska Re: ale karty... 30.03.15, 15:00
        Jeszcze nie są smile
        Tak, myślę, że sympatyczne, ciepłe uczucia tutaj pasują.
        Tylko, że to ten sam facet, któremu się nie spodobała w tej 8 denarów.

Dziękuję za interpretację.
        Mam nadzieję, że karty nie zwodzą tym razem na manowce smile
        • beata25_84 Re: ale karty... 30.03.15, 18:18
          Oj, jak się tak raz po raz stawia karty na to samo, to potrafią niestety zwodzić.
          No chyba,że ta 8 denarów oznaczała,że nie od razu ją decenił, może poprtostu to nie taki poryw serca od pierwszego wejrzenia...
          Może któraś Wiedźma ma pomysł o co może z tym chodzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka