Dodaj do ulubionych

który kolor?:D

15.06.15, 19:25
chodzi o mebelki kuchenne(do kazdego z kolorow mam juz upatrzony kolor sciany)oba sie podobają,jeden modny inny nie ale moj wymarzony,choc nie kazdy z nich spełni sie w ciasnej niejasnej działkowej kuchenczynie........

moje zadowolenie po zakupie tego koloru mebla:
1 kolor = 5 kijow + Śmierć + paz mieczy..... Smierc nie kojarzy mi się ze szczęściem i radośćią.
2 kolor = 3 puchary + Wieża + Moc jeju, początkowo pomyslalam ze tyle w nich energii 3 puch. podkręcone wieżą do tego moc, "oczojebność" i zadowolenie z tego koloru...ale to chyba jakaś wielka złość?

kurde....żaden??!
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: który kolor?:D 16.06.15, 00:19
      Tak jak by oba rozkłady po prostu chciały pokazać na potrzebę zmian. Z tym że w wariancie 1 - Śmierć jako jakaś łagodna zmiana, a wariancie 2 Wieża jako coś gwałtownego.

1. Ogólnie to wiele hałasu o nic (5 kijów), wprawdzie zajdą jakieś zmiany,ale nic radykalnego (Śmierć) , mam jednak wrażenie,że te meble może i nowsze, ale dużej odmiany nie przyniosą, nie będziesz z nich zadowolona (paź mieczy zawsze pokazuję mi młodą, przygnębioną, zamartwiającą, nieszczęśliwą osobę). Odradzam ten wybór. sad

2. Świętowanie, pomoc innych w doborze tych mebli, ogólnie radość, ale raczej w większym gronie (3 puchary). Wieża to prawdziwe rewolucję kuchenne. wink Kuchnia nabierze nowego ducha, będzie zupełnie nie do poznania. smile Moc to taka siła, satysfakcja, poczucie,że to jest to,że będziesz się tam czuła dobrze, u siebie i wprowadzisz tam szybko swoje rządy. wink Myślę,że ten wariant mimo,że przewróci wszystko do góry nogami, to da Ci satysfakcję. Siła zawsze była dla mnie kartą pozytywną, dającą możliwości działania.

Polecam wariant 2 smile
      • coill Re: który kolor?:D 16.06.15, 12:10
        beata25_84 napisała:

>
        > 2. Świętowanie, pomoc innych w doborze tych mebli, ogólnie radość, ale raczej w
        > większym gronie (3 puchary). Wieża to prawdziwe rewolucję kuchenne. wink Kuchnia
        > nabierze nowego ducha, będzie zupełnie nie do poznania. smile

to to czego chcialam! big_grin wiesz liminkowe lemble, jakas ostra fioletowa(fuksja?) sciana itd...big_grin wszystko razi w oczy i kontrastuje. tylko balam sie ze w tej ciemnawej malej kuchni nie bedzie tego widac,ale chyba karty mowia ze bedziebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka