beata25_84 10.01.16, 23:17 Bardzo ciekawy film na temat energii: www.youtube.com/watch?v=ZIGBuvQn-sk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata25_84 Re: Energie 12.01.16, 00:25 Jeśli chodzi o energie, to jeszcze kilka informacji o tym jak nasze myśli, emocje i słowa potrafią wpływać na kształt kryształków wody. To nie ściema, są prowadzone badania na ten temat, chociaż trudno w to uwierzyć jest tak poza zwyczajowym myśleniem przekazywanym w szkołach, ale dla nas tarotowych czarownic nieoczywiste wcale już nie jest takie nierealne. www.nutao.pl/masaru-emoto-woda-reaguje-na-nasze-mysli-i-slowa/ Odpowiedz Link
backtosquare1 Re: Energie 20.01.16, 22:10 Widzę, że w podobnym momencie zainteresowałyśmy się tym tematem. Czy ktoś ma może dostęp lub zna jakieś książki na temat wymiany energii? forum-przebudzenie.rozwojduchowy.net/?/p/5920/komunikacja-a-wymiana-energii www.samouzdrawianie.pl/wymiana-energii/ www.goldenline.pl/grupy/Zainteresowania/wewnetrzna-alchemia/wymiana-energii-z-otoczeniem,182697/ Poruszyłaś bardzo ciekawy temat znalazłam co nieco w Taoizmie o energii Odpowiedz Link
beata25_84 Re: Energie 31.01.16, 00:49 Niestety nie znam książek na ten temat. Sprawa energii jest dla mnie o tyle ciekawa,że ja ją w jakiś sposób wyczuwam - w postaci ciepła. Odpowiedz Link