Czesc.
Trztmam mocno kciuki za tego Pana. Poklon przed Jego odwaga, sila i pogoda ducha.
Jesli doplynie do Polski do domu osobiscie wysle mu ten rozklad.
Zrobilam Ktolewska siodemke.
Przeklad: kolo fortuny i 4kielihy.
Tu nasunelo mi sie karmiczne marzenie i 4 kiel jako zniechecenie wszytkich dookola no bo to sie Mu udac nie moze.
W tym jeynym ukladzie karty rozjezdzam jednym machem po stole w ksztalt podkowy i wybieram randomly. Jest dla mnie wielka niewiadoma jeszcze wieksza niz moj staruszek rozklad Wlazinskiej na problem. Zatem;
1. Wejscie: as bulaw
Plyn czlowiecze a caly wszechswiat Ci pomoze.... alchemicznie zabrzmialo ale wg mnie Pan Doba dostanie rozstapienia wod i tak o to przeplynie pod oslona Reki ktora te bulawe dzierzy.
Negatywy: 2,6-Swiat i 3kielichy-no zmierzy sie ze swiatowa czolowka pod kazdym wzgledem-rekiny bawet mu beda towarzyszyc, dolphinki, mewy ale i wiele przyjaciol bedzie go dopingowac tyle ze...z daleka i samotnosci. Tego mu bedzie brakowalo..ludzkiego slowa przyjazni na zywo...
Pozytywy:3,5-7mieczy i paz denarow
Tu jakos slabo interpretacja mi sie rzucila do glowy. Moze ze tu nie pieniadze mu pomoga a taka mlodziencza desperacja, ze hakos sie musi udac- jsk na dudiach ie tu sie przespie to tam waleta. 7mieczy jakos nie czuhe chyba to ze jakos trikami oszuka nature

czytaj sprytem i zyciowa madroscia

Dominanta 4-6 kielichow-oj do domu Go ptowadzi wspomnienie domu

Also przypomnialo mi sie co apre pisala ze stany to dom starych dusz wiec on tam pojechal na spotkanie swojego starego domu i wraca do swojego nowego polskiego domu. POWROT do korzeni z powiewem karmy i wspomnien i marzen.
Wyjscie: voila i brawo : 8 bulaw
Zmeczony po trudach oceanicznych dotrze do domu.
Przypatrzcie sie pierwszej karcie i ostatniej- wola dzialania na plus! As bulaw ma wysoka budowle dali- to bedzie statua wolnosi i Doba ja oplynal.bo tak rozpozal rejs. I dopkynie do domu w dobrymi wiesciami do mniejszej statuy wolnosci bo do Polic bodajze.
Osobiscie sponsoruje ten rejs bardzo mocnym duchowym wsparciem i wiem ze mu zadne zwierze tam krzywdy nie zrobi. Ma niesamowita opieke i jiech sie to marzenie spelni

trzymam bardzo mono kciuki i czekamy ba Wasze opinie.