Dodaj do ulubionych

Rejs aleksandra Doby

30.05.16, 11:14
Czesc.
Trztmam mocno kciuki za tego Pana. Poklon przed Jego odwaga, sila i pogoda ducha.
Jesli doplynie do Polski do domu osobiscie wysle mu ten rozklad.

Zrobilam Ktolewska siodemke.
Przeklad: kolo fortuny i 4kielihy.
Tu nasunelo mi sie karmiczne marzenie i 4 kiel jako zniechecenie wszytkich dookola no bo to sie Mu udac nie moze.

W tym jeynym ukladzie karty rozjezdzam jednym machem po stole w ksztalt podkowy i wybieram randomly. Jest dla mnie wielka niewiadoma jeszcze wieksza niz moj staruszek rozklad Wlazinskiej na problem. Zatem;
1. Wejscie: as bulaw
Plyn czlowiecze a caly wszechswiat Ci pomoze.... alchemicznie zabrzmialo ale wg mnie Pan Doba dostanie rozstapienia wod i tak o to przeplynie pod oslona Reki ktora te bulawe dzierzy.
Negatywy: 2,6-Swiat i 3kielichy-no zmierzy sie ze swiatowa czolowka pod kazdym wzgledem-rekiny bawet mu beda towarzyszyc, dolphinki, mewy ale i wiele przyjaciol bedzie go dopingowac tyle ze...z daleka i samotnosci. Tego mu bedzie brakowalo..ludzkiego slowa przyjazni na zywo...
Pozytywy:3,5-7mieczy i paz denarow
Tu jakos slabo interpretacja mi sie rzucila do glowy. Moze ze tu nie pieniadze mu pomoga a taka mlodziencza desperacja, ze hakos sie musi udac- jsk na dudiach ie tu sie przespie to tam waleta. 7mieczy jakos nie czuhe chyba to ze jakos trikami oszuka naturesmile czytaj sprytem i zyciowa madrosciasmile
Dominanta 4-6 kielichow-oj do domu Go ptowadzi wspomnienie domusmile
Also przypomnialo mi sie co apre pisala ze stany to dom starych dusz wiec on tam pojechal na spotkanie swojego starego domu i wraca do swojego nowego polskiego domu. POWROT do korzeni z powiewem karmy i wspomnien i marzen.
Wyjscie: voila i brawo : 8 bulaw

Zmeczony po trudach oceanicznych dotrze do domu.
Przypatrzcie sie pierwszej karcie i ostatniej- wola dzialania na plus! As bulaw ma wysoka budowle dali- to bedzie statua wolnosi i Doba ja oplynal.bo tak rozpozal rejs. I dopkynie do domu w dobrymi wiesciami do mniejszej statuy wolnosci bo do Polic bodajze.
Osobiscie sponsoruje ten rejs bardzo mocnym duchowym wsparciem i wiem ze mu zadne zwierze tam krzywdy nie zrobi. Ma niesamowita opieke i jiech sie to marzenie spelnismile trzymam bardzo mono kciuki i czekamy ba Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 22:34
      Przeklad: kolo fortuny i 4kielihy.
      Koło fortuny skojarzyło mi się z tym kołem sterowniczym (czy jak to się fachowo nazywa), a dodatkowo takie "dołki", "górki" w tej wyprawie. Będzie trudno, będą chwile zwątpienia, walka z własnym ego w tych 4 kieliszkach.

1. Wejscie: as bulaw
      Energia, energia, entuzjazm, wiatr w żagle. smile

Negatywy: 2,6-Swiat i 3kielichy
      Duży dystans do przepłynięcia, samotność na morzu.

Pozytywy:3,5-7mieczy i paz denarow
      Chyba pan się mocno nakombinował, żeby kasę zdobyć na tą wyprawę, ale się udało. co potrzebne zabrał, chociaż na bogato nie będzie.

Dominanta 4-6 kielichow
      Zgadzam się Babette - sentyment, tęsknota za domem. big_grin

Wyjscie: voila i brawo : 8 bulaw
      Będzie się działo, będzie szybko, będzie sprawnie płynął, wiatr będzie sprzyjał.
    • beata25_84 Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 22:37
      Uważam, ze mu się uda, bo wchodzi z dobrą kartą, a i końcowa karta nie wróży żadnych przestoi. Jedyna negatywna opcja, to, że skończy rejs przed czasem, ale nie ma złych kart w rozkładzie, facet ma dużo determinacji, chociaż może wyposażenie dość spartańskie, nie do końca tak nowoczesne jak by chciał. Obstawiam, że będzie dobrze, więc już możesz szykować tą wróżbę do wysyłki Babette. smile
      • ucztababette Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 22:45
        Ten Pan jest madry i obeznany z morzem. Z morzami i oceanami umie gadac. To taki Robinson Cruzoe.gdybym miala milion funtow dostalby na zajebista zmontowana przez naszych swoja lajbe do takich wyczynów plus najnowoczensijszy kompas. On nie potrzebuje gps i komputerow jak nowomlodzi. Facet sie zna na tym co robi i niech mu wiatry z 4 stron sprzyjają. Tam jie ma na bogato bo na morzu po co nu kasa? Gdzie ja wyda? Z rekinami na flaszke smile plynie do Lizbony z tego co wiem.
        Super gosc. Trzymam kciuki. Hurra nikt nie wie jak mocno eby sie naszemu udalo!
      • beata25_84 Re: Rejs aleksandra Doby 15.06.16, 23:39
        beata25_84 napisała:

"Uważam, ze mu się uda, bo wchodzi z dobrą kartą, a i końcowa karta nie wróży ża
        dnych przestoi. Jedyna negatywna opcja, to, że skończy rejs przed czasem..."

Czyli jednak 8 buław to było zakończenie rejsu przed czasem. Widać na to,że długie rejsy to nie w tej karcie. Reszta kart była jednak dobra, więc dlatego szczęśliwie powrócił i nic mu się złego nie stało.
        • ucztababette Re: Rejs aleksandra Doby 16.06.16, 18:51
          Sadze teraz gdyby pokazaly sie 8denarow pkybalby do konca . Tak 8bul to krotka pilka ale dla losu byl to rejs czasowo wlasciwy i bezpiecznie abortowany! Niby nic a jednak.
    • tabularasa22 Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 22:46
      Mi te pozytywy to pachną inaczej. Da radę, i to będzie ogromne zwycięstwo, ale potargany okrutnie dotrze na miejsce. Mimo doświadczenia ocean pokaże na co go stać, i żeglarz będzie musiał się wiele nauczyć w czasie tej wyprawy, to będzie prawdziwa szkoła życia, ale jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna. Wyjdzie z tej próby z tarczą, ale zapłaci dużo.
      • beata25_84 Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 23:14
        No własnie chodziło mi o te gps i komputery. wink
        Też tak czuję Tabula, że dopnie swego, ale nie raz będzie miał dość w trakcie.
        • ucztababette Re: Rejs aleksandra Doby 30.05.16, 23:34
          Swiat dla mnie to trudna karta.
          Swiat bedzie dla Doby oceanem, zimnem, sztormem, rekinem, lza i sola w oku.
          Znam i czuje Swiat. Ta karta od raxu przywolala moje sztormy! Podwojnie mu dopinguje. Gfybym rozealila ang bank pietwszy milion dalabym na kompas i nowa mega lekka lajbe! Dotrze! Najwyzej z dluzsxymi paznokciami i wlosami!
    • aprepope Re: Rejs aleksandra Doby 06.06.16, 16:24
      Nie jestem specjalnie w temacie, Babette, ale slyszalam w weekend krotki wywiad z tym panem, ze troche go poturbowalo, ale czuje sie juz dobrze i planuje wyplynac ponownie bodajze w przyszlym roku, na swoje 71 urodziny? Jak Wy na te karty obecnie patrzycie, Dziewczyny?
    • tabularasa22 Re: Rejs aleksandra Doby 06.06.16, 19:42
      Ano ano Apre.
      Wychodzi myślenie życzeniowe, karty sobie, a wróżący sobie smile tak to właśnie kibicowanie i emocjonalne zaangażowanie zaciemnia sądy. Też chciałam żeby dał radę smile
      - teraz to KF w przekładzie - zmienny los, i dokładnie wywrotka do góry nogami
      - w negatywach Świat na przeciw
      no cóż, arkana pokazały moc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka