Dodaj do ulubionych

zaginiona karta

30.05.16, 16:26
Wiecie co.. coś dziwnego mi się przydarzyło, brzmi to naprawdę mało wiarygodnie, sama się dziwie.
Niecałe 2 tyg temu podczas segregowania kart (upadły mi na ziemię) zauważyłam brak jednej karty (IX mieczy).. szukałam, rozdzielałam talię, sprawdzałam w zakamarkach pokoju (gdzie się rozsypały). I nic. Szkoda mi było, bo miałam niekompletną talię, zrobiłam kartę zastępczą (w talii była dodatkowa karta ze wskazówkami,której tył wygląda jak reszta, więc z przodu nakreśliłam symbol tych IX mieczy. I sobie wróżyłam przez ten czas jak zwykle. Próbowałam szukać tej karty jeszcze ze dwa razy. Dziś w nocy mi się śniło, że ktoś mi tę kartę oddał, ktoś znajomy (nie pamiętam kto!), widziałam wyraźnie jak trzymam kartę. I co... Dziś sobie jeszcze powróżyłam dwa razy, a kwadrans temu chciałam sobie wziąć talie do ręki, pokontemplować nad niektórymi kartami (chcę zaprojektować własną talię) i co.. IX mieczy jest w talii.
Jak ona się ukryła?? Ja te karty liczyłam i brakowało mi jednej, a teraz to?
Na "chłopski" rozum można wytłumaczyć, że mogła się skleić, ale nie wyczułam wtedy żadnej podejrzanie grubej karty.
Taka ciekawostka..
Obserwuj wątek
    • kokoryczko Re: zaginiona karta 30.05.16, 16:27
      nie ma opcji, że jakiś domownik mi ją znalazł i wsadził do talii wink
    • beata25_84 Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:10
      Karty to energia, często energia z tej drugiej, duchowej strony. Może jakaś dobra dusza podrzuciła Ci tą kartę, skoro do tego jeszcze taki sen miałaś. Nie rozwiążesz tej zagadki, bo medium (chyba) nie jesteś. wink Kiedyś jak czytałam książkę "Medium z Long Island", to Theresa, która kontaktuje się z duchami opisywała jak jej babcia "podrzuca" drobniaki.
      • kokoryczko Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:19
        no właśnie.. tego pewnie się nie dowiem. Niestety nie mogę się poszczycić szczególnymi zmysłami co do sił pozaziemskich smile
        Tylko te 9 mieczy to taka brzydka karta, nie lubie jej. Ja dużo (zbyt dużo i czasem na wyrost) się martwię i akurat właśnie taka karta mi ginie.
    • ucztababette Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:24
      9mieczy to karta dosc ciezka w symbolice. Moze juz czas na przekazanie Twojej podswiadomosci ze ciezki heavy metal z klopotami sie skonczyl? Pomysl tak. Ukryla sie widac juz nie orzewiduje oddawac juz swojej energii albo odwrotnie- bedIe zapowiedzia zego na co nasz sie orYgotowac bo tak wlasnie mocno na znikniecie karty zareagowalas.
      I czy to ta wlasnie karta byla brakujaca w talii?
      • kokoryczko Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:29
        dokładnie, zaginęła wtedy 9 mieczy
        • ucztababette Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:36
          O kruca
          • ucztababette Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:39
            Pierwsza mysl-talia przeszla na emeryture.
            Druga jrdnak bo Ci wrocila samoistnie to znak ze moze jednaka karta bedzie w zaprzegu innych odmiennych oryginalnych kart. Moze te oryg wykluczaly karty. Ustal sobie wobec tego elasnie te karte na straznika. Ma swoja moc ta karta i od razu skojarzyla mi sie z prena historia Ewy szelburg-zarembinej pt sosna i rybak
            Przeczytaj!
            • kokoryczko Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:42
              byłabym powżnie zdziwiona tą emerytura, ponieważ tą talią operuję stosunkowo krótko - 2 miesiące. W planach mam stworzenie własnej talii.
              Poszukam tej lektury, dziękuję za wskazówke smile
      • beata25_84 Re: zaginiona karta 30.05.16, 22:42
        Zgadzam się z Babette - nic się przypadkiem nie dzieję, nie przy tarocie. wink Może to był właśnie znak, żeby przestać się zamartwiać, bo 9 mieczy to czarne chmury, które sami sobie na niebo nasuwamy, bardziej depresja, niż paskudni ludzie z zewnątrz jak przy 10 Mieczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka