lukrusia
06.12.17, 21:47
Proszę o interpretację na mój związek z chłopakiem , pokłóciliśmy się i miesiąc się już nie odzywamy do siebie . Cisza między nami . I tak zastanawiam się czy to ma dalszy sens czy lepiej dać sobie spokój .
Obecna sytuacja między ludzmi Pustelnik - Brak kontaktu , żyjemy osobno każdy w swoim mieście , nie mieszkamy razem , nie odzywamy się .
Moja postawa wobec problemu 7 Mieczy - Podglądam byłego chłopaka na fb , ale nie daje jemu znaku życia , nie chcę aby wiedział że się nim interesuję bo sama kazałam jemu spływać .Więc teraz nie przyznam się że tęskno mi za nim.
Co mam zrobić Diabeł - Nie wiem ? Diabeł kusi , intryguje wejść na niego przypadkowo...
Co myśli o tej sytuacji były partner 9 Kijów Nie jest pewny tego czy dobrze robi że się nie odzywa , odgradza się teraz ode mnie , nieufny .
Co zamierza Wieża Z tej karty nieufności , odgradzania się od uczuć , rozbije to co w nim siedzi , będzie zmiana zachowania . Trudno ocenić po Wieży czy będzie to kontakt przełamie się i nawiąze kontakt czy odgrodzi sie . W każdym razie sumą sumarum Wieża jest kartą zmiany . destrukcji .
Jakie jest zródło problemu 2 monet Nie możemy się dogadać , zawsze mamy inny punkt widzenia , mijamy się w myśleniu . Ja chcę czarne on chce białe i to jest denerwujące.
Jak jestem zdenerowana i chcę aby mi pomógł rozwiązać problem to on się denerwuje że na niego przerzucam ciężar - To jest strasznie denerwujące bo nie widzę w nim pomocy tylko mi dokłada problemów.
Czy powrót do siebie ma sens Cesarzowa Pewnie tak , bo w jakimś stopniu była bym tą Cesarzową - może teraz by zaczął dbać o mnie i dopieszczać .
Czy ostatecznie wrócą do siebie 4 Kielichy
No nie wiem , 4 kieloichów to zbyt dużo filozofii a bycia razem brak. To raczej będzie na tym co teraz że nie będziemy się odzywać do siebie i na takim etapie zostanie .