Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

24.01.18, 16:05
Zapytałam , jakie zamiary ma wobec mnie pewien mężczyzna. Od pól roku nie utrzymujemy kontaktów, jednak ja cały czas myślę o tej osobie.
Łączyła nas znajomość na granicy przyjazni,dobre porozumienie intelektualne i duchowe oraz flirt ( z pewnymi deklaracjami z jego strony). Dzieliła spora różnica w poglądach co do przyszłości tej relacji - ja jestem zorientowana na założenie rodziny, on szukał przygody ( kiedy utrzymywaliśmy relację, mężczyzna ten był wolny, bezdzietny, nigdy nie był w związku małżeńskim). Brakuje mi przede wszystkim tej przyjazni, bo jest zadkoscia w dzisiejszym swiecie (partnera na zycie w nim nie widzę), która została zniszczona po jednej idiotycznej kłótni.

Głupiec - Cesarzowa - VIII monet
Dla mnie to brak chęci pogodzenia/nawiązania relacji z jego strony, rozdział zamknięty ( Głupiec) ma chyba już kogoś na oku ( Cesarzowa), jest z kimś w związku itd także znajomość ze mną nie ma dla niego już znaczenia. Zaczął nowy rozdział. Nie wiem , jak w tym świetle traktować VIII denarów (jako potwierdzenie braku jakichkolwiek uczuć względem mojej osoby?).
Jak wy to widzicie?
Obserwuj wątek
    • senthiel Re: pomoc w interpretacji 24.01.18, 17:44
      Własnie uswiadomiłam sobie, że moje pytanie jest nieprecyzyjne. Intencja, jaka mi przyświecała przy jego zadawaniu brzmiała : czy on się ze mną skontaktuje...
      • misboaa Re: pomoc w interpretacji 25.01.18, 01:35
        Dobrze ze sie zorientowalas z pytaniem big_grin Mimo tego jest to bardzo ciekawe ze "wymyslilas" taka interpretacje. Na przyszlosc doradzam abys bardziej sie skupiala przy wrozeniu bo mozesz narobic sobie niepotrzebnego zamieszania i (najczesciej) smutnych mysli.
        Trudno powiedzec czy on sie skontaktuje intencjonalnie, czy przez przypadek, ale bedziecie mieli jeszcze okazje ze soba porozmawiac i wtedy bedzie okazaj do wyjasnienia waszych spraw. Nastapi to w pozniejszym terminie.
    • asia.33 Re: pomoc w interpretacji 26.01.18, 22:38
      Jesli pytanie do tych kart dotyczyło "czy on sie skontaktuje" to głupiec mi pokazywał zawsze , że owszem i bedzie to sytaucja dla Ciebie niespodziewana , jak juz nie bedziesz miała nadziei czy bedziesz czyms mocno zjecta on nagle nawiaze kontakt. Oj wiele razy przerabiałam głupca w takim pytaniu i choc znałam wynik - zawsze byłam zaskocozna smile
      • senthiel Re: pomoc w interpretacji 30.01.18, 15:33
        Dziękuję za odpowiedzi, ''wymyśliłam '' taką interpretację, gdyż głupiec zawsze kojarzył mi się m.in z rozpoczęciem nowej drogi, zaczęciem nowego rozdziału. Pewnie wynika to stąd, że jestem wieczną amatorką - rodzina niestety mocno nie akceptuje tarota, także pomimo, że dorosła jestem od wielu lat, nie zajmuję się kartami tak, jakbym chciała. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka